|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
20.7.2008 22:56:31   
KBM
Kolk sta luštni Liu in Hanauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.7.2008 23:56:51   
MojcaG
hvala user posted image

Nana, me tri smo vse zmrzljivke. Voda je bila verjetno po merilih kakšnih "normalnih" ljudi topla, ampak meni ne, pa tudi Hani ni bilo všeč, ko sem ji namočila noge. Je pa neizmerno uživala v igri s kamenčki na plaži. Liu je tudi najraje bizgala ob vodi, ali pa v vodi do kolen in gradila, gradila, kopala, prestavljala kamenčke sem in tja. Saj se je kopala tudi, ampak je kar hitro popihala na trdna tla. Jaz sem tudi samo ene parkrat šla plavat, pa ne vpraši, kakšne vse meditacije in obrede sem prej izvajala.user posted image  potem pa pride kakšen mulo in se zažene v vodo, da me cel pošprica, bi lahka človek kar direktno znorel.user posted image
Sta imeli vsaka svoj bazenček na terasi, kjer sem jima nalila tople vode, pa sta čofale kot zmešane.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 7:22:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.7.2008 17:02:24   
nana 27
O Nalin, super ideja se mi zdi user posted image  glede srečanja.  Drugače pa tako kot pravio Šifrer user posted image  Nič se ne mudi. Jonas je imel težave, ki jih je uspešno premagal. Tudi to bo. Veš, naša Maja je tudi poseben kaliber glede GH - izbirčna in obsedena s flaško z mlekom user posted image   Glede psihološkega pregleda sem tudi jaz slišala, da je različno. Nekje ga opravijo pediatri, drugje dobiš napotnico ali pa se ne zgodi nič in baje imaš pravico, da ta pregled zavrneš. Meni se zdi, da je prav, da dobiš določene smernice glede razvoja, čerav znajo biti kar kritični pri oceni otrok. Veliko se jih zasekira glede trega. Zdi se mi, da bom jaz med njimi user posted image  ker Miha ne bo hotel sodelovat (se bom pustila presenetit he he). Gre pa za to, da je otrok v domačem okolju drugačen, kot pred tujci in ne pokaže vsega, kar zna. Veliko je odvisno od samega psihologa. Nalin, hvala za informacijo glede podloge. Smo dobili v Merkurju user posted image  Drugače pa tudi jaz pogrešam Felicity, Urbanček, Sonček&Luno, Felicity in včasih Ajo, ki je tudi busy z dvema. Upam, da bo res prišlo do kakšnega srečanja user posted image   MojcaG, no jaz in Miha sva tudi zmrzljiva, Maji pa je vseeno, samo da teče in šprica user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 18:42:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
21.7.2008 19:02:39   
KBM
Ekola, danes smo imeli cepljenje, naš mali orjak ima pri 6m 9440kg in 73cm, baje je velik za 1 leto

UUU, je pa res velikuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.7.2008 23:46:19   
MojcaG
Nalin, ODLIČNA IDEJA, glede srečanja. Sem za! Pridem, kamor boste rekle.

Uf, kako so si otroci različni. Hana je pa ravno nasprotje od vaše Maje, Nana. GH je sprejela odlično, preveč odlično, tako, da se noče več dojiti. Pa tako vzorno se je dojila, potem pa odločno ne. In enako je z adaptiranim mlekom. Ni šans, da bi ga pila. To je podedovala od Liu, je imela iste finte. Je pa vssaj kašice, ki vsebujejo adaptirano mleko. Samo da je hrana na žlico, je vse po vrsti, brez težav. Po moje bi še stiropor pojedla, če bi ji ga dala na žlico.user posted image

O, Nalin, Jonas je pa res velik! user posted image  user posted image  user posted image  Pa sem jaz mislila, da imam svetovnega prvaka, ko je imela Hana pri 6 ih mesecih 8 kg. Ali je imel Žan iste težave, kot jih ima Jonas - kravice pa to? Mislim, da si napisala enkrat, da je Žan tudi imel ekstenzijski vzorec, ali se motim?

Zakaj ga ne smeš posedat? Hana se še tudi ne vsede sama (vozičku krasno sama sedi), ob meni pa sedi tako bolj pijano, da jo pač še primem, da je ne zvrne na nos. Ali tega ne bi smela?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 23:58:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
22.7.2008 6:40:56   
Udb
Uuuu, srečanje! Če bom le lahko, pridem. Seveda skupaj z Marcelom, da mal spozna svoje vrstnike. user posted image  Lj meni čisto odgovarja, samo za čas se zmenite.

Neposredna povezava do sporočila: 4334
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 10:31:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.7.2008 10:58:04   
Aja32
Srečanje....user posted image user posted image user posted image Zelo dobra ideja.
No, meni je vseeno - malčka imam itak v avgustu doma. Oziroma gremo v začetku avgusta na morje, po 15. smo pa doma. Tako, da se lahko vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 12:03:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.7.2008 21:40:50   
MojcaG
Sem za popoldanski čas, pa tudi gospodična pride z mano. Za datum je meni vseeno. Za lokacijo tudi, ker tako nič ne poznam v Lj. Samo za zelo natančna navodila bi prosila, ko se določi destinacija.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
25.7.2008 23:24:24   
nana 27
Meni bi tudi odgovarjalo po 15. avgustu. Mogoče kakšen vikend ali med tednom popoldne.. Aja in Nalin, vedve se najbolj spoznata na Ljubljano. Mogoče kakšen predlog glede srečanja z vajine strani. Slišala sem za Čolnarno, ampak sploh ne vem, kje to je. Mogoče še rezervno destinacijo, če bi deževalo.  

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 10:15:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
26.7.2008 22:43:25   
MojcaG
Ahoj!

V slabem vremenu bi lahko šle v kakšen trgovski center, je sigurno kak "zabaviščni park" v njem za otroke? Za nas pa kavarne?

Fajn bi pa bilo, če bi bilo lepo vreme in ta varianta, ki si jo opisala, Nalin.

Neposredna povezava do sporočila: 4341
27.7.2008 18:05:04   
KBM
Hello

Kako ste kaj?
Mi smo ok, glede srečanja pa ne moremo, ker bomo glih takrat na morju

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 6:57:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.7.2008 19:49:49   
KBM
kdaj pa pridete iz morja?

11.8 do 20.8

Neposredna povezava do sporočila: 4344
31.7.2008 9:52:57   
urbancek
Evo mene. Včeraj zvečer smo prišli z dopusta. Bilo je prima, samo prekratko. Ta mala dva sta uživala 100 na uro, edino Nejc ni hotel v vodo. Stalno se je drl, da je mrza voda pa umazana, da o ribicah, ki ga bodo očitno pojedle niti ne govorim. Edino kar sem ga spravila je bila blazina, da smo ga prevažali po vodi. V vodo pa samo do pasu. k sreči so na obali kamenči, s katerimi je imel zelo veliko opravka, pa mlinček smo imeli s sebo in ostalo plastično ropotijo, tako da jima ni bilo niti malo dolgčas. Včeraj sta prav čukasto gledala, ko smo rekli, da gremo domov in seveda protestirala na veliko (jaz pa tudi, samo kaj hočemo, enkrat je treba tudi domov).
Za srečanje sem pa tudi jaz. Tista o igralih mi je zelo všeč. Javite kje in kdaj.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 12:06:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
31.7.2008 18:26:36   
KBM
kbm, lahko pa po 20., če za en teden sprestavimo srečanje nas ne bo pobralo

Ok, jaz se strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.8.2008 21:31:03   
AKŠ
user posted image  user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

ojla dekleta...da se malo javim

v soboto smo se vrnili iz dopusta, ki ga je bilo kar prehitro konec...bi  bilo fino biti še en teden... :-)

ja drugače pa smo mi kr OK. Dobili smo odločbo za vrtec ,tako da s 1.9. štartamo.... :-)

drugače pa - kje ste punce....smo bile že skor na tretji strani.... vse na dopustu?

< Sporočilo je popravil AKŠ -- 5.8.2008 21:32:04 >

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
   [Brisano sporočilo]
5.8.2008 22:51:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
6.8.2008 16:31:59   
KBM
Hello AKŠ, prvo hvala za pozdrave z morjauser posted image , mi gremo pa 11.8 na Paguser posted image , kje ste pa vi bili na Pagu?

Lea je pa že prava damicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......