Aja32
|
Hojla po dolgem času.... No, moja dva paketka sta tudi končno oddana v vrtec.... Sta bila ves mesec doma - smo vzeli rezervacijo. Že včeraj je Luka govoril, da komaj čaka, da gre v vrtec. No, danes ga je malo zbegalo, ker so menjali učilnico. Upam, da bo vse OK, ko jih pridem iskat. Udb - ja, reči jim, da bi bila rada poleg. Jaz se spomnim, da sem oba uvajala skoraj 14 dni. Prvič sem "izgnila" iz učilnice šele tretji dan, pa še to sem šla samo na WC in pred vrati ostala 5 minut, nakar sem se vrnila nazaj. Valda, da je šok za otroka. Ne vem - meni je čisto jasno, da se bo jokal, če bo brez uvajanja. Poskusi se dogovoriti oz. jaz bi po mojem kar zahtevala, da se uvajata počasi in da si ti poleg njega. Pa tudi vzgojiteljicam bi verjetno bolj odgovarjalo - manj bi bilo stresa, joka, itd... Sem brala, da ste se "skoraj" že dogovorile za meeting... No, sem gledala sproti, vendar sem bila to soboto zasedena, tako da se vam nič nisem pofočkala za srečanje. Kdaj drugič pa se vam rade volje pridružim. Mi smo bili, tako kot lansko leto, na Pagu na dopustu. Imeli smo zelo "aktivne" počitnice - bog ne daj, da mi bila naša škrata 5 minut primiru. Ni šans. Je bilo pa lepo - Luka je nor na plavanje - sploh pa odkar je gledal olimpijske igre in kako skačejo plavalci v vodo, skače iz mize na kavč na glavo in pravi, da trenira plavanje. Zdaj prav vestno gledam za plavalne tečaje, ker bo treba nekam "oddat" odvečno energijo... Sploh ne dojemam, da bomo čez mesec dni stari 3 leta. Pleničke - no, čez dan smo zdaj brez - sicer sem nam še zgodi, da pozabi ali pa mu malo uide, pa pride povedat, da ga lulat. Kakat pa noče na kahlico in sploh nimam ideje kaj narediti. Včeraj se je pokakal v hlače in zdaj bomo videli, če bo hotel na kahlico. Naja ima že leto in pol. Čas tako hitro beži, da je kar groza. Zdaj smo v fazi razne trme, drugače je pa tudi en velik živc. Pravi mali hudiček. No, grem, pa se vam še kaj javim. Lp A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 1.9.2008 12:33:12 >
|