|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
11.6.2008 9:55:46   
Felicity
Nalin - upam da vse ugodno rešite in bosta Žan in Jonas zdrava. user posted image user posted image

Moram pa pohvalit Emo, teče že drugi teden, ko spi brez dude. (čez dan je ni imela)
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mislila da bo hujše, ampak me je prav prijetno presenetila. Bravo moja miška!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.6.2008 14:35:34   
Aja32
Bravo Ema...user posted image user posted image user posted image

No, mi smo čez dan tudi ukinili dudo pri obeh. Sicer se Luka vsakih toliko časa spomni nanjo, ampak hitro preusmerimo pozornost, pa pozabi... Naja pa itak od samega začetka ni bila zasvojena z njo, tako da pri njej ni problem.

Luka je začel končno govoriti po slovensko - pa ne samo to - mene zdaj kliče kar po imenu.... user posted image user posted image user posted image Seveda je slišal mojo mamo, ko me je poklicala po imenu, in zdaj je to popolnoma in... Torej nisem več mami... user posted image

Tukaj vam pošiljam dve novejši slikici najin dveh sončkov...

user posted image

user posted image

Zdaj pa letim po njiju v vrtec....

pa, pa A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 11.6.2008 14:42:24 >

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.6.2008 16:12:07   
KBM
Bravo, Emauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, kolk sta luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 9:09:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
18.6.2008 9:27:03   
Udb
Uuuuuu, kam smo že padle!!! Cccccccc! user posted image user posted image user posted image

Torej, moj otrok se je spet odločil, da bo zdaj spal v svoji postelji - prejšnje uvajanje se je končalo, ko je staknil angino. Zdaj je že 3 noči cele prespal v svoji sobi!!!!!!! JUHEJ! Bravo sinko!

Včeraj smo imeli uvajalni roditeljski sestanek v vrtcu. Priznam, da sem kar navdušene - skrbijo me samo bolezni...joj, držim pesti, da ne bo čisto vsega pobral.

Drugače se pa stvari malo umirjajo - šola zaključena, imam še zadnje priprave na sprejemi izpit, na šoli kjer učim sem že zaključila (oz bom v soboto), druge obveznosti so tudi že na počitnicah. Malo lažje dihamo in več smo skupaj, kar mi zelo paše.

Neposredna povezava do sporočila: 4280
18.6.2008 18:45:50   
KBM
Udb,, luštna slikcauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
18.6.2008 22:15:57   
MojcaG
user posted image user posted image ojla!

res lušna slikca Udb! user posted image

Liu je pa zbolela, ima vročino, prehlajena je. Dobila je hiconcil zaradi začetka vnetja ušeska. Upam, da jutri ne bo več vročine, kajti tega otroka imeti notri je mazohistično dejanje. HB za dež zadnje dni.user posted image  Sva se s Hano spravljali ven, pa vpraša Liu, kam gre Hana, pa rečem, malo na zrak. Pa reče Liu: "jaz bi tudi šla malo v zrak!" user posted image  Poleg tega sta mi z možem prespala celo popoldne, tako da je šele zdaj zaspala.user posted image  

Smo imeli poslovilnega roditeljskega prejšnji teden, kajti Liu dobi novo vzgojiteljico in pomočnico. user posted image user posted image user posted image  Brez zajebancije, na jok mi je šlo. Ker ta vzgojiteljica je bila res svetovna. Tudi pomočnica, že druga, pa za prvo sem tudi žalovala. Ampak nova vzg je tudi fajna, vsaj to.  Katera bo pa imela Hano, še pa ne vem. Izvem jutri na roditeljskem. user posted image  Ko smo pri Hani, tole detece se mi je danes izpuzalo iz bumbota - stolčka, iz katerega TO NI MOŽNO storiti. Pa iz telovadnice, ki ima povišane robove, se je odkotalila. user posted image  Na parket. Je precej bolj gibčna, kot bi ji človek pripisal, ker je hmmm... kako naj lepo napišem... bolj zalita. user posted image

Aja, lušna škratka imaš!  user posted image  Povej, kako se kaj razumeta, zdaj, ko sta oba že "velika"?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
18.6.2008 22:36:27   
MojcaG
pa še malo fotk:

tandemsko kopanje

user posted image

mamine copate imam raje

user posted image  

Hana pri krstu

user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.6.2008 5:49:15   
KBM
user posted image user posted image user posted image MojcaG, luštne punce imateuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 19.6.2008 5:50:04 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
20.6.2008 9:44:08   
Felicity
MojcaG - Zares sta lepi tvoji princeski. user posted image user posted image user posted image

Pa Aja32 - tudi, lušna otroka zares. Kakšne nebeške plave očke. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 20.6.2008 9:47:20 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 16:33:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.6.2008 22:01:41   
KBM
LuštkaN Žanuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.6.2008 10:32:03   
Udb
Vidim, da mate vsi nove frizurce! user posted image  Midva z MArcelom sva imela tudi včeraj frizerski salon, tako da mu bo zdaj malo manj vroče.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 14:25:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.6.2008 15:38:38   
KBM
UUU, Nalin fajn se imejte na morjuuser posted image user posted image
Mi bomo tudi šli na morje samo ne vem še kam, zaenkrat pa kar v Bohinj zahajamouser posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 27.6.2008 15:39:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.6.2008 21:28:51   
Felicity
Ojla ... nič novega ... samo malo nas prestavim!

user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.7.2008 12:30:12   
Aja32
Hojla vse skupaj...

Tudi pri nas nič bistveno novega.

Včeraj se mi je Naja poparila - je že tako velika, da seže do pulta in je nase vrgla vročo posodo ravno skuhane in spasirane špinače. user posted image Pa še nagica je bila, tako da se je opekla po notranji strani rokice in trebuščku. Jaz sem mislila, da bo srce nehalo biti. Takoj sem jo dala pod vodo in namazala z veliko količino Tea tree kreme. In glej ga zlomka - zjutraj samo še dve malo večji lisi, spala je čisto OK, mehurja nobenega. Just kremice so zakon. user posted image user posted image user posted image Res...  V vrtcu jo naši vzgojiteljici tudi uporabljata tudi za novo pridobljene buške - vse izgine... user posted image

Drugače pa umiramo od vročine - tudi ješča nista ne vem kako. Vsak dan jima popoldne pripravim bazenček, da se vsaj malo namočita. Komaj čakamo morje.

Sladoleda pojesta na tone user posted image user posted image user posted image - to je zdaj njuna najboljša hrana...

LP A

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.7.2008 19:08:01   
KBM
Aja, sreča, da se je vse tako lepo izteklouser posted image user posted image

Drugače je pa pri nas bila sedaj glih plohica in se je malenkost shladilouser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.7.2008 19:27:52   
Udb
Dan!
Mi se tudi hladimo v bazenu na vrtu - kar vsi 3. user posted image Luštno je!

Tudi Marcel zdaj manj je - pa že tako je bolj zbirčen! Same kosti so ga še!!! Razen sladkarije - te pa grejo zmeraj! user posted image

Jaz imam pa počitnice!!!! V sredo sem imela še zadnjo hudo preizkušnjo - sprejemni izpit na akademiji...mam dober filing, čeprav nas je 30 za 9 mest. Komaj čakam da izvem...da...ne? user posted image Da se lahko potem začnem sekirat kje bom dobila toliko denarja! user posted image

Grem pa v pond na morje za 3 dni - SAMA!!! Oz. z 2 prijateljicama. Komaj čakam. Sploh ne vem kako bomo znale - jaz brez svojega škrata, prijataljica tudi...hahahah.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.7.2008 22:12:53   
Felicity
Udb, sem ti prav malo fouš za solo počitnice. Moram tudi jaz kaj takega organizirat. Za kakšen dan ali dva.
Držim pesti, da te sprejmejo na akademijo. user posted image

Uživajte vsi, ki greste in ste že na dopustu! Mi gremo 20.7.

user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.7.2008 23:41:22   
KBM
Držim pesti, da te sprejmejo na akademijo.

Enako

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
6.7.2008 20:18:20   
MojcaG
tudi jaz držim pesti, Udb! javi TAKOJ ko izveš!

Nalin, TO je Žan? a misliš, da verjamem? user posted image

Aja, kako je z Nejo? tole kremo si je pa treba nabavit! samo kje, to je zdaj vprašanje..

pri nas je pa vsak dan kaj novega, zdaj je aktualen trampolin. pa punčko roxanne je dobila (to je taka velika puža, ki ima ful čupo), predvsem zato, da jo lahko češe in dela čopke in tako pusti MENE na miru.user posted image
in pa ukinili smo nočno pleničko, seveda pa se še zgodijo nezgode, takrat, ko enostavno prespi lulanje. drugače pa pridno hodi na školjko, če se le zbudi, no. ima precej trdno spanje.

na morje pa mi odpeketamo v soboto. komaj čakam juhuhu. v naprej pa vem, da bojo borbe z Liu, ko bo treba ven iz vode. ona bi še prespala v vodi, če bi bilo po njenem.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
8.7.2008 7:44:06   
AKŠ
no, pa da se še mi malo javimo....

user posted image

tole je naša češpla....govori k rastrgan dohtar....

smo pa popolnoma gluhi, kadar bi bilo potrebno kar koli pametnega slišati - na moje klicanje se ponavadi ne odzove - se naredi čist gluho, ker pač njej tako paše...in pol k dvignem glas, me pogleda in mi reče "pa kaj se razburjaš mami"....

kar se hrane tiče, je pr  nas katastrofa....jemo bore malo in smo grozzznooooo zbirčni...

duda, flaška - kaj pa to pomeni da je nimaš???? Lea je prava odvisnica od obojega - razen če gremo kam, se v javnosti noče pojkazat s tem in reče naj pustimo vse v avtu, ker je ona velika punca user posted image

ja tko je pr nas - hvala bogu, trenutno nč bolani - me pa malo skrbi kako bo ko bo šla septembra v vrtec...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
8.7.2008 7:45:17   
AKŠ
no še ena slikica...

user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
8.7.2008 22:20:53   
KBM
Luštna Leauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......