|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
7.8.2008 13:54:19   
Felicity
Ojla, samo na hitro.
Mi smo tudi že z dopusta, že teden dni, samo pri nas je popoln kaos.

Slike imam na drugem računalniku, tam pa ni neta, user posted image user posted image user posted image
Bom prenesla ob priliki.

Liu, Hana & Lea - lušne punce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.8.2008 22:12:16   
MojcaG
ojla!

dopustniki se vračajo..user posted image  Akš, super fotke, Lea pa je res že prava gospodična! sigurno je uživala 100 na uro!

bliža se srečanje... dejmo se fiksno dogovorit za datum in prostor!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
11.8.2008 20:53:50   
Udb
DAn!
Zdaj smo pa tut mi že iz dopusta!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 12:44:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.8.2008 20:42:03   
AKŠ
no tudi jaz sem se vrnila iz d vodnevnih počitnic - z Leo smo bile pri moji mami in očetu v izoli...fullll razočarana nad "apartmajem"

apartma sicer lep in okolica tudi, lastniki pa poden od podna!!!
*najprej so me bezeriral kam moram parkirat avto (prostora pa več k preveč)
*za vsakega k je pršel na obisk k našim (beri:samo na kavo) - je pršla lastnica vprašat kolk časa se mislijo zadržat, ker je preveč avtov pred hišo!!! iz tega je v glavne sledilo da obiski niso zaželjeni...
*takoj nam je pršla povedat, da od 22h naprej mora biti mir (HALOOO????)
*ne vem al sem bila na dopustu, ker to je bil zame teror - nič počitka

aja še to - vsakič k smo se prpelal od kje (plača je bila dobrih 500 metrov stran,moj oče pa bolnik - itak da smo se peljali), so takoj prleteli na balkon in tolk časa bili gor, dokler se nismo spakiral v apartma

za piko na i, pa mi je še preveč zaračunala za tisti en bogi dan!!! po mojih izračunih bi morala plačati 15€ (glede na njene podatke na njeni strani)- oskubla pa me je za 20€ (kao - za obe z Leo)

sem se mogla malo skiht!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 17:18:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 15:20:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.8.2008 9:23:38   
urbancek
Bravo nalin za pleničke. Pri nas jo še vedno hoče za kakat in ponoči. Sploh noče kakat na stranišče. Smo že vse poskusili, pa je vse zaman. NOČE. Sem se že pogovarjala s pediatrinjo, pa mi je rekla, naj ga nič ne silim, bo že sam prišel do tega, kam mora tudi on kakat, ker točno ve kam kakamo vsi drugi. Včasih se vsede sam na školjko in se dere - kakal sem, kot njegov bratec, ampak naredi pa nič user posted image

Glede apartmaja pa imamo očitno mi srečo, oz. z lastniki. Včasih se celo jaz opravičim za hrup, ki ga zganjata tamala dva, pa mi pravita, da sploh ni nobenega problema in smo na dopustu. Celo name sta včasih "huda", ko mirim škrata in mi pravita naj ju pustim, saj je to znak, da sta zdrava. Res pa gledam, da ne naredita nobene škode.

O kašnem srečanju se dogovarjate?

Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.8.2008 19:07:03   
MojcaG
nalin, čestitke za pleničke! user posted image  user posted image  user posted image  no, za ne pleničke.user posted image

urbanček, ne sekiraj se. očitno rabi čas. otroci so si res različni..

ja, NAŠE srečanje, da se spoznamo (ali ponovno vidimo - enkrat ste se že srečale nekatere, kajne?), pa da se čmrli malo zaigrajo med sabo..

jaz bi vas rada čimveč spoznala... upam, da nas čimveč pride. sem za drugo soboto!!

a vam povem, kako Liu pove pravljico o rdeči kapici?

"rdeča kapica gre čez gozd k babici in ji nese same dobrote: kekse, čokolado, torto, pivo..."

user posted image  user posted image  user posted image  pivo??!!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.8.2008 19:12:57   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

"rdeča kapica gre čez gozd k babici in ji nese same dobrote: kekse, čokolado, torto, pivo..."

user posted image  user posted image  user posted image  pivo??!!
Pri nas nese pa vinčka in potičko, pa salamo, pašteto, čokolado user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 21:04:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.8.2008 9:34:49   
urbancek
Pri nas pa je samo volk aktualen, ga nič ne briga kaj rdeča kapica nese k babici.

Neposredna povezava do sporočila: 4362
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 10:08:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.8.2008 21:57:54   
nana 27
user posted image user posted image user posted image   Pri nas pa Rdeča Kapica nese: čokolado, jagode, potico, pudinga in enega lešnika user posted image  Hude Rdeče Kapice user posted image  Ta s pivom je pa zmagovalna! Nalin, bravo za ne-pleničke user posted image user posted image user posted image  Zaupaj skrivnost uspeha. Pri nas ne gre. Je že kazal, da bo vsaj čez dan brez, pa je šel nazaj v vrtec, tam ga pa nočejo počakat. Jih čisto razumem, ampak verjetno bo moralo v njegovi glavi naredit KLIK.

Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.8.2008 15:25:37   
Udb
Ne  vem, če se še katera spomni oktobrke Ume - danes je rodila 2. sinčka - Alexa. user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.8.2008 17:24:29   
soncek&luna
ojla punce,
se jaz po dolgem casu.... najprej cestitke UMI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tudi brez plenicke, samo se ponoci za preventivo, ceprav se zbudi in rece za lulat....

rdeca kapica pri nama ni aktualna... pri nas imamo sloncka ferdinanda, super zgodbica o prijateljstvu in ljubezni

gremo pa s 1.9. prvic v vrtec...ze zdaj komaj caka, da gre user posted image

veselim se srecanja spet z oktobrcki... bo prav fleten vidt kako so ze zrastli

lep dan

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.8.2008 21:49:41   
MojcaG
Uma Č E S T I T K Euser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa oglasi se tukaj kaj, no!

Naaaaaaaaana.... in vsi ostali dopustniki... čakamo na fotke!!! in Nana, vse od 11. veliko mislim in čakam na inf.!! user posted image  user posted image  user posted image

a v Tivoliju je igrišče? ja pol bo Liu v šusu na igralih. Torej v soboto - ob kateri uri pa?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
   [Brisano sporočilo]
22.8.2008 22:17:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.8.2008 22:23:33   
MojcaG
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

mojca, naslednjo soboto, ne touser posted image

Ura, hm, povejte kdaj vam paše, meni je praktično vseeno.

ja vem, ta sobota je jutri.user posted image  naslednjo, a je 30. avg? men je tudi vseeno glede ure.

Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.8.2008 22:30:01   
nana 27
Čestitke, Uma user posted image user posted image user posted image  in dobrodošel Alex!!!!!!!!!!!!!! Nalin, jaz se tudi sekiram, ampak prislit pa nič ne morem. Miha ne opazi, da ima mokre hlačke user posted image  Mojca, ko bi ti vedela, kaj se meni dogaja..več v mejlu user posted image  Počitniške fotke bom tudi nalimala sem. Mah..na počitnicah smo fasali rotavirus. najprej Miha in nato še Maja. Potem sta dobila še en prehladni virus, tako da zdaj Maja spet kasira virus od Miha in ima že drugi dan vročino in noče dost jest. Za sobotno srečanje je meni vseeno glede ure. Prišla bom z Mihom. No, ponavadi spi od 12h do 15h. Verjetno tudi vsi ostali oktobrčki takrat spijo. Imam prav? Druge dele dneva pa ni problema glede srečanja. Če bomo zdravi, pridemo. Če ne, pa pridem sama.

Neposredna povezava do sporočila: 4370
22.8.2008 22:30:46   
nana 27
Sonček, user posted image  pozdravljena po dolgem času!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 7:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.8.2008 21:46:24   
MojcaG
navijam za dopoldan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
27.8.2008 16:15:22   
nana 27
Tudi nam bi ustrezalo dopoldne user posted image  Se dobimo v Čolnarni? Kaj pa v primeru dežja?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
27.8.2008 18:38:42   
MojcaG
Ojla!

Dva uživača vam pokažem, morskega princa in morsko sirenouser posted image , Nanina zaklada:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uživača na kvadrat! :)

dajmo, še ostale, glasujmo za čas srečanja! Ja, in rezervno lokacijo za v primeru dežja.

Kbm, si že nazaj???

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?