|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 9:46:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: oktober 2005
9.7.2008 21:50:29   
MojcaG
oj AKŠ, pa kje si ti...? Lušno punco imaš, poleg tega , da je navihana.. user posted image  uf, tudi Liu zna bit fejst gluha.. Lea plava z rokavčki?

oooo, Nalin, vi ste pa uživaaaliiiiiiiiiii...user posted image  user posted image  user posted image  kakšna je voda? primerna za otroke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.7.2008 22:12:05   
AKŠ
ja Mojca - Lea plava z rokavčki. Že lansko leto smo imeli rokavčke, ker se je v obročku drla k jesihar, ker ni prišla z rokami ornk do vode - vse jo je motil.

Tk da smo lani že kupil najmanjše rokavčke in je bila navdušena....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.7.2008 22:12:45   
AKŠ
o hvala Nalin user posted image

kaj piješ? user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 22:44:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.7.2008 16:23:10   
KBM
Nalin, vidim da ste uživaliuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4306
13.7.2008 11:38:24   
Udb
Punce, kje pa ste??? Naša tema bo ravnokar na 3. strani! user posted image

Mi smo bili pa včeraj na poroki! Svakinja se je poročila. Naš princ je pa čisto ponosno nesel prstane v cerkvi. Je bil tako ponosen in resen. Ko bodo kkšne slike vam ga nalimam.

Drugače pa ....pssssssssst....čisto neuradno sem izvedela.....da sem .....ampak res ..... psssssssssssst....sprejeta!!! Upam da bo kmalu tudi uradno!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
13.7.2008 18:13:17   
KBM
Udb, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
13.7.2008 20:35:54   
AKŠ
UDB - čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
13.7.2008 20:49:37   
Udb
user posted image user posted image user posted image

Hvala!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
14.7.2008 7:02:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
16.7.2008 7:41:34   
Udb
Dan!
Kako ste kaj? Vse na dopustih?

Jaz sem kar lepo v službi do začetka avgusta, potem pa 2 tedna frej!

Včeri je imel  Marcel pregled za v vrtec in je rekla dr. da je ogromen user posted image  - 105,5cm in 18kg - še malo pa gre lahko v šolo. user posted image  Ja, res je velik in vsi 2x pogledajo, ko pove, da je star 2,5 leta. Micko moj.user posted image  Poleg tega sem ugotovila, da so mu sandali, ki sva jih kupila pred 2 tednoma skoraj malo mali, pa ima št. 27!! Jao. Upam, da ne bo 2 metraš!

Če se kateri da, naj napiše še mere vaših škratov.

Neposredna povezava do sporočila: 4312
16.7.2008 23:37:42   
nana 27
Ojla! Meni se ful dogaja..bom ob priliki več napisala user posted image  Zdaj vas samo malo dražim user posted image  Zelo malo sem doma. Koristim še zadnje dneve svobode pred odhodom v službo. Drugi teden pa še sladke skrbi - pakiranje za na morje. Upam le, da bosta maladva zdrava.Nalin, super slikice z dopusta pa oba fanta sta zrasla user posted image  Jonas je pa sploh en hud korenjak user posted image  Kako ste kaj zdaj, kar se tiče zdravja?Žan hodi v vrtec?  KBM, kako kaj Karin?  AKŠ in Mojca (dobiš kmalu mejl user posted image  - nisem pozabila nate!), tudi vajini veliki punci hitro rasteta. Tako se jim spreminjajo poteze na obrazih. Kar bolj odraslo delujejo. Udb, čestitke za lepe novičke user posted image  Bravo!!!! Podatki za Miha - glede višine je nekje okrog 105 cm, težak je pa malo manj kot 15 kilogramov. Maja ima 4 kilograme manj. Bom ta teden sem nalimala še kakšne sveže fotke na kratko ostriženega Miha in naše čupke - na vrhu glave ima vrtinec, tako da ima lase pokonci, kot da bi imela naelektrene in se hecamo, da ima zveze s tistim zgoraj. Ves čas se smeji. Čisto drug človeček, kot je bil Miha v istem obdobju, ali pa ne opazim, ker jo še Miha animira, ko skače po stanovanju user posted image  Dnevi pa šibajo mimo..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 0:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
18.7.2008 7:31:22   
KBM
Hello

No Karin je pa na počitnicah v Hrasatniku, tko da je nama dolgčas, ker je res pestro ko je domauser posted image
Drugače so pa naše mere takšne: velika je 87cm, težka pa 11kg, smo bolj majhni in drobniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
18.7.2008 10:03:37   
Felicity
Ojla, se javim še jaz, čeprav me nihče ne pogreša. user posted image

Mere od Eme, točno ne vem, visoka je 100cm, in ima okrog 16kg. Visoka za svojo starost, tudi pri nas vsi mislijo da ima 3,5 leta.
Točne mere bom napisala, ko gremo na pregled, za potrdilo za vtrec.

Sprejeti smo celo v dva (ker sem dala dve prošnji). Moram enega sedaj obvestit da nas ne bo, pa bo še kdo srečen ker bo dobil fraj mesto.

V nedeljo gremo končno na dopust. Za 10 dni na Cres.
Sicer je pri nas bolj noro, ker se selimo v novo stanovanje, pa čakamo kuhinjo in ostalo opremo.

Še dobro da bomo sedaj malo odklopili.

A ja, pa toča nam je v ponedeljek zbunakala oba avta. Ja pestro je ta mesec, pestro. user posted image

Lepo se imejte in držite pesti, da bomo imeli kaj sonca na dopustu.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
18.7.2008 10:05:10   
Felicity
A ja, številka noge 24/25. 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
18.7.2008 10:26:47   
KBM
OOO Felicity, seveda te pogrešamo če se ne javiš dolgouser posted image
A je velika škoda na avtih?Joj ta vremeuser posted image

A, še to gor sem napisala Hrasatnikuser posted image  - Hrastnik bo držalouser posted image

Karin ima pa nogico št.21

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
18.7.2008 10:49:55   
Felicity
Na najinih avtih niti ni prav hudo (tam do 10-20 bunk), od moje mame je pa kar hudo (čez 50 bunk in precej globoke). Pa doma (pri mojih) je uničilo cel vrt in nadstrešek razbilo. Je pa enim avtom celo šipe in luči razbilo tako da, niti nismo na najsabšem.user posted image
Pa na zavarovlanico moram it, ma na utegnem, mi kronično primanjkuje časa. Bomo urejali po dopustu.

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 18.7.2008 10:51:04 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
18.7.2008 11:06:20   
KBM
Felicity, uživajte na dopustuuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.7.2008 8:28:26   
nana 27
Felicity, joj no...ob pisanju sem čisto pozabila nate user posted image  Ne bit huda. Pa seveda čestitke za sprejem v kar dva vrtca. V našem koncu je to kar velik podvig. Mi smo imeli srečo, ker je v vrtcu že Miha, ki pa prvo leto tudi ni bil sprejet.Uživajte na morju pa veliko sončka! Voda je zaenkrat topla user posted image   Nalin, prosim te za informacijo. Na fotkah se zraven šotora, kjer se igrajo otroci (pod paviljonom), vidi eno tanjšo blazino, ki je enake velikosti kot streha paviljona. Ste jo kupili posebej in kje ste jo kupili?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
19.7.2008 12:56:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.7.2008 22:16:13   
MojcaG
ojla!

Mi smo pa pravkar prišli z morja tralala.. bilo je ful fajn... bom kmalu pripopala malo slikic.

Udb - ČESTITKE!!!! p.s.: sploh nisem dvomila, da ne bi bila sprejeta. res.

Nana, dušo, kje si ti...? user posted image  (sej mailov še sploh nisem šla gledat), me pa fejst zanima tole o službi!!!

felicity, seveda te pogrešamo, pa še katero drugo, sam napišemo ne. recimo, kje je Urbanček, pa sonček&luna, ... pa Aja32,...? Čestitke ob  skorajšnji selitvi user posted image  user posted image  user posted image , pa živo sranje tole s točo user posted image  user posted image  user posted image .

Nalin, sem vesela, da je Jonas fajn, upam, da se je poštimal za vedno! Kako pa drugače? kako je na fizioterapiji? Se obrača? Plazi? Ima zobke? Je že na GH?

Liu ima pa slabih 14 kg, koliko je visoka, nimam pojma, št. noge pa ima 25, ki bo kmalu 26. Obsedena je z japonkami. Obsedena. Komaj jo prepričava, da kaj drugega obuje.

grem fotke štimat!

Neposredna povezava do sporočila: 4323
20.7.2008 21:17:02   
MojcaG
poštimala fotke:

ekola, kako dolgo bova še čakale, da se zmigamo na plažo?

user posted image

hi konjiček

user posted image

pa še pozdrav z aviona

user posted image

mami, ti zalijem čevlje, da bodo zrasli

user posted image

ok, malo pavze, čisto malo

user posted image

potem pa zvečer skopam Hano

user posted image

da lahko grem v lajf, vozim se z vlakom

user posted image

a spet morava čakat??

user posted image

ko bom velika, bom gradbenica

user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
20.7.2008 22:46:31   
nana 27
Joj velike punce user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjet, da je Hana že tako velika, pa Liu ima tako dobro frizurco..vidim, da ste uživali user posted image  Ali obe uživata v vodi?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......