|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2008 23:04:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: oktober 2005
3.6.2008 8:09:29   
Felicity
Oooo lušni ste Nalin, zares.
Saj kuža je vaš, ne?
Sama razmišljam, da bi si kupila psa za 30 RD. Samo živimo v stanovanjuuser posted image . Pri nas smo vedno imeli pse, samo smo živeli v hiši z atrijem.
Verejtno pa psu v stanovanju ne bi bilo všeč. Saj ne vem, verjetno bo vse ostalo pri neuresničeni želji. user posted image

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 9:30:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.6.2008 9:35:06   
Felicity
Saj tudi naši psi, so bili več ali manj v hiši.user posted image   Samo so imeli "loputo" na vratih, da so šli lahko v atrij, na zrak in na potrebo, kadarkoli se jim je zahotelo. 

Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 14:07:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.6.2008 8:54:40   
Felicity
Saj počistiš ne? user posted image Sicer pa je atrij velik, del popločen, del trava in rastlinje. 

Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 14:50:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.6.2008 20:44:16   
KBM
Mi je pa včeraj Žan odpru okno in splezal nanj, jaz sem tačas dojila v spalnici in ko je matej zakričal, sem točno vedela kaj je ušpičil, me je kot strelo odneslo k Žanu, ker Matej je bil zunaj pod oknom. Če samo pomilsim

user posted image user posted image ,, Sam da se je vse dobro izteklo

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.6.2008 21:25:23   
MojcaG
Ojej, Nalin, še sreča. Sam, da se je dober izteklo... Mi smo pa enkrat s prijateljico vozičkale, Liu pa je bizgala s prijateljem in je odbizgala na cesto, ki je sicer dovoz do bloka, ne ravno prometna cesta. Ampak vidljivost je na nuli zaradi parkiranih avtov. Ko je avto zabremzal, sem zamrznila.. Šlo je za miljotinke sekunde. Če ne bi prijatelj skočil po Liu, bi jo avto zbil. Voznik ni videl Liu, videl je pa njega, ki je skočil. Zato je zabremzal. V hipu bi se lahko moj svet popolnoma sesul. Ko sem vzela Liu v naročje se je tako jokala, kot še nikoli. tako žalostno. Tolk je bila šokirana. In od takrat me pridno drži za roko (ali pa atija), ker zdaj vsaj verjame, da je nevarnost. Prej je to dojemala kot teženje "pazi, avto gre bla bla bla roko mi daj nevarno je bla bla bla" in smo se ponavadi lovili po parkplacih ker se je izmuznila ali pa vsaj hotela.

Ma, tolk so nepredvidljivi.. Zadnjič jaz gledam neko čudno "dekoracijo"  v stanovanju mojih staršev.. Namreč v vtičnici za tv (ne za elektriko hvalavečnemubogu) sem opazila zapičeno nogo od fotelja. Je sicer lesena, ampak na koncu je železen vijak. In to je nekdo vtaknil v vtičnico. Le kdo, a? Kdaj in kako je to ustvarjala, nimam pojma, ker je ves čas na očeh. Očitno je bila spet sekunda nepazljivosti in res božja sreča, saj bi jo lahko ubilo. Ma kaj se ne spomni. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.6.2008 23:07:11   
Felicity

user posted image user posted image Ojoj to da pade otrok skozi okno (ali čez balkon)  je moja nočna mora. Tega me je tako zelo strah in vedno znova in znova gledam, če sem slučajno v kakšni sobi pustila odprto okno.

Na cesti pa Emo vedno držim za roko, tudi če ne pusti in se otepa, ker ona bi kar tekala in skakala, jaz pa norim. Če se ful otepa, jo primem kar v naročje, raje malo ojača glasilke, kot pa da bi se ji kaj zgodilo.

Samo kaj ko nesreča nikoli ne počiva in še sami nismo 100%. user posted image

Še dobro, da jih nekdo nad nami dobro varuje, te naše otročke. user posted image

Lahko noč  user posted image .

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 23:32:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.6.2008 10:30:42   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mi je pa včeraj Žan odpru okno in splezal nanj, jaz sem tačas dojila v spalnici in ko je matej zakričal, sem točno vedela kaj je ušpičil, me je kot strelo odneslo k Žanu, ker Matej je bil zunaj pod oknom. Če samo pomilsimuser posted image

Ja, pri nas je Luka tudi že to pogrunal - tako, da ga non-stop kontroliral, ko je v sobici - sicer ve, da ne sme plezati na okensko polico, vendar ga vsakih toliko časa še vseeno zamika.

Drugače imam danes Lukca doma. Ponoči je bruhal, tako da je bilo sredi noči pestro. In da se je pomiril in pozabil na bruhanje, smo ob treh ponoči gledali Fifi in cvetličnike. user posted image Ga pa res nekaj želodček matra - mi je danes zjutraj že dvakrat ves čaj zbruhal. Prejle je pojedel štiri bobi palčke in zdaj je zaspal. Tako, da upam, da bo ga ne bo spet kaj prebudilo in da se bo spočil. Revček bogi, se ful ustraši, če bruha in ga moram prav miriti, da ni nič hudega...

Naja je v vrtcu - ful rada hodi tja, je pravi socialni tip tale naša pupa. Vzgojiteljici pravita, da vsem pomaga, točno ve, od koga je kakšna stvar, itd. user posted image

No, grem obesit perilo. Glede na Lukčevo stanje, se ga je čez noč in jutro, kar nabralo. user posted image

Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.6.2008 11:47:56   
Felicity
Upam da bo Luka kmalu boljši!

user posted image

Je pa spet veliko teh viroz. user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 13:45:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
5.6.2008 16:08:36   
KBM
UUU Mojca, nesreča res nikoli ne počivauser posted image , sreča je da se je vse dobro izteklo

Aja, pozdravite se!

No, pri nas smo imeli spet pestro noč, namreč ušeski so spet vnetiuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4265
5.6.2008 20:40:19   
nana 27
Joj tudi jaz se bojim okenskih polic, da o avtih ne govorim user posted image  Vidim, da je spet kar nekaj bolančkov...čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image  Mogoče malo retorično vprašanje..kdaj se bo to nehalo???? Na bolezni mislim. Tiste, ki hodite v službo, kako na bolniške gledajo vaši šefi? Mene je kar strah, ker se porodniška izteka in bo treba spet po bolniških hodit user posted image  in bom najbolj čudna mama na svetu, ki ima najbolj bolane otroke user posted image  Felicity, nov avatar user posted image  spomladansko poletni, a ne?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.6.2008 9:51:27   
Felicity
user posted image Ja, malo barv.

Naša Ema ni veliko bolna (trkam), bomo videli kako bo s septembrom ko gre v vrtec.

KBM - KArin - hitro se pozdravite!

user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 10:17:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
6.6.2008 17:11:23   
KBM
Felicity in Nalin - hvalauser posted image , je pomagalo, samo ena noč je bila neprespana, sedaj je pa ok, mislim, da je Karin full občutljiva, samo malo popiha in že jo bolijo ušeskiuser posted image

Glede bolniške nana, pa tkole pri nas je večinoma ati doma, če je treba, ker ima takšno službo da se da zmenit, drugače pa ne vem kako bi bilouser posted image
Pa šele začela sem delati tko, da tudi mene nebi nobeden gledal, če bi bila večina na bolniškiuser posted image

Lep vikend, pa čeprav deževen

Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 23:37:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
7.6.2008 9:05:12   
KBM
A ste bili kaj na ORL-ju za pregled prehodnosti nosne kosti...

Ne, nismo bili, mislim, pa da je res tko, ko ji iz noska teče in če ji takoj ne pucam noska ji takoj na ušeska udariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.6.2008 11:45:57   
Aja32
No, mi smo fasali trebušno gripo oz. virozo - poleg bruhanja, še driska. Luka je sicer danes že OK (ravno zdajle mlati sladoled - si ga je kar sam postregel iz zmrzovalnika user posted image ). Midve z Najo sva se tudi nalezli. Tako, da sem včeraj popoldne bila več na WC-ju, kot kjerkoli drugje. Boli me vsak košček telesa, tako kot bi me povozil avto. Je pa nekaj v zraku, ker mi je rekla v lekarni, da izgleda, da razsaja viroza, ker ljudje z vso voljo kupujejo Linex in podobne zadeve.

Včeraj sem zaspala ob osmih zvečer - ne pomnim, kdaj se mi je to nazadnje zgodilo. user posted image No, jaz upam, da se čimprej zmažemo - user posted image je zaenkrat OK in upam, da tako ostane...

Lepo nedeljo vam želim....

A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 7:11:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
10.6.2008 15:27:09   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Aja, kako si ti preživela to? KAj je tebi P rekla, ko si dala Lukata nazaj v vrtec?

S pediatrinjo smo se dogovorile, da damo rezervacijo za vrtec za dva meseca. Meni sicer ni delala nobenih problemov, ker smo se tako dogovorili že na začetku. Je pa res, da je bilo potem kmalu poletje... Zdaj v "vato" zavijati oba otroka ne moreš. Prej ali slej bosta zbolela - tudi če bosta vidva prinesla iz službe kakršen koli virus. Jonas bo pa tudi že malo bolj velik in močan, tako da bo lažje preboleval prehlade in kašlje.

Poskusi si podaljšati porodniško... Pa bo potem Jonas še do pomladi doma....

Moja sta oba zdaj v vrtcu... Zaenkrat se držimo - viroze nas vsakih toliko časa obiščejo. Luku je sicer po rotavirusu imunski sistem spet malo oslabel, tako da moram poklicati pediatrinjo in jo vprašati, kdaj naj bi začeli z jemanjem nove doze Bronhomunala...

Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 7:42:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......