|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
22.5.2008 22:06:07   
MojcaG
user posted image

pa še tole: pri pranju lask nimamo več težav.user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
23.5.2008 7:54:32   
MojcaG
pa še tole princesko moram pokazat, je Maja od Nane:

user posted image

user posted image

user posted image

meni je tak cuker... user posted image  user posted image  user posted image  bi jo kar pojedla čez kompjuter...

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
23.5.2008 8:35:02   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

felicity, čestitke za suho rito!!! user posted image  user posted image  user posted image  povej, kako ti je to uspelo. kako dolgo je pa čez dan že suha?

Kaj misliš da vem? Od jeseni najbrž. S to razliko, da smo ji dajali plenico za popoldansko spanje in če smo šli na daljše relacije z avtom.
Pred kakšnimi dvemi/tremi meseci smo še to ukinili in sedaj še za čez noč.
Pa kar gre ...

Lušni pupi! user posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
23.5.2008 20:40:38   
KBM
Cort punčkiuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   [Brisano sporočilo]
24.5.2008 23:17:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
   [Brisano sporočilo]
24.5.2008 23:45:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
25.5.2008 22:44:41   
nana 27
Nalin, kako lepa fanta imaš. Uživata user posted image  Ne vem, če lahko tu napišem, Aja je sporočila, da je naša bivša forumka Žlička je rodila. Bratcu Žigu se je pridružila sestrica Sara. Čestitke, Žlička in družinica user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
26.5.2008 16:57:21   
KBM
Čestitke Žličkauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4234
26.5.2008 20:20:29   
Udb
Bravo žlička!!!!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
26.5.2008 20:55:11   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE Žlička!!! user posted image  user posted image  user posted image

punce, help!!!  Liu je dobila ceka - klopa. v bistvu se je šele prijel, pa vseeno, jaz nemedicinski strokovnjak sem ga tako spravila ven, da je nekaj čisto majhnega ostalo not. verjetno glava, saj ne grizejo z ritjo da-haa. v glavnem, to je ful majhna pikica, do katere ne moremo priti, pa čeprav je Liu isto pri miru, ne gre ven. KAJ NAJ NAREDIM? 

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
26.5.2008 21:20:07   
Udb
Mojca, ja pri klopu navadno ostane notri glava. Priporočam, da jo jutri pelješ k pediatru. Se spomnim, ko je bil moj brat še mali, da se je enkrat klop zalomil, potem so mu ga lepo dali ven pri zdravniku.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 23:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
27.5.2008 9:36:35   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Obvezno k zdravniku, se lahko zadeva grdo zagnoji.

Jaz bi tudi tako naredila.

Žlička - Iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image

Nalin - Čestitke za tako čudovita sinčka. Ful sta srčkana!
Žan si je pa hotel kakav naredit.user posted image Še malo je polil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
27.5.2008 11:48:12   
MojcaG
hvala punce. naša pediatrinja dela popoldan in se gremo pokazat. finta je v tem, da je to taka mini pikica, da nimam pojma, kako bo kdorkoli to ven spravil. jaz samo upam, da ta navzgravžna golazen od ceka ni bila okužena. sovražim žuželke vseh vrst user posted image  user posted image  user posted image (izjema so čebele in metulji, pa še tisti me naj raje na miru pustijo.)

Nalin - Čestitke za tako čudovita sinčka. Ful sta srčkana!  tukaj se pridružujem mnenju od Felicity. jaz pa raje ne bom pokazala, kako Liu "kuha" iz polente, cedevite in korn fleksa (predal s fasngo morava obvezno prestavit user posted image ).

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
27.5.2008 22:16:25   
KBM
MojcaG, kaj novega, glede klopa?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.5.2008 11:01:31   
MojcaG
oj!
nič ni novega. včeraj sem prej še govorila s pediatrinjo po telefonu, pa je rekla, da tega ne bodo spravljali ven, itak je premajhno, če pa je bil okužen, je pa sranje naredil že ob ugrizu. povedala mi je, na kaj moram biti pozorna. vseeno pa greva z Liu jutri k njej, da naredimo sanforda (redna kontrola urina zaradi prebolelega uroinfekta), pa bo pogledala še mesto ugriza. se pa ni nič vnelo (trkam).

kaj pa je pri vas novega?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.5.2008 14:35:06   
KBM
Hello

Danes imam pa dopustuser posted image , smo bili s Karin na pregledu (fth)- po enem letu in je zdravnika zadovoljna z njenim razvojem in napredovanjemuser posted image Še nekaj preiskav bodo naredili sluh in vid, kri smo pa že dale in je okuser posted image

Drugače smo pa bile dopoldan zunaj user posted image , predno je šla pa spat smo se pa kopale tko da sedaj spi kot polhekuser posted image

Nekaj fotk sem dala v albumuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:43:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.5.2008 19:46:38   
KBM
če smem vprašat, zakaj pa ste imeli fth pregled?

Ker je še kar dost ohlapna in ni močna, mišiče ji še delajo probleme, sicer zelo napreduje, samo ni še vse dobro, zato imamo preglede, da zdravnica vidi kako napredujeuser posted image

Je pa res, da se ukinejo pregledi (odvisno od vsakega posameznika), ker mi smo predno je shodila imeli 1x na teden fth

< Sporočilo je popravil KBM -- 28.5.2008 19:49:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4245
29.5.2008 22:41:10   
MojcaG
kbm, lušna je tvoja kodrolaska! user posted image   user posted image  user posted image   ima pa enak traktor, kot sva ga imela z bratom, ko sem bila še majhna!!! kje za vraga ste to dobili?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.5.2008 15:54:32   
KBM
kbm, lušna je tvoja kodrolaska! ima pa enak traktor, kot sva ga imela z bratom, ko sem bila še majhna!!! kje za vraga ste to dobili?

Thxuser posted image
Ja tale traktor je pa že res stari, dobili smo ga iz Nemčije in jih ima Karin v Hrastniku in se z bratrancem vozitauser posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 30.5.2008 16:05:05 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
1.6.2008 10:10:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.6.2008 20:08:30   
MojcaG
Ojla!
Če ne bi bilo otrok zunaj, bi tale računalnik letel čez balkon s svetlobno hitrostjo. Sem že ful napisala, pa me je ven vrglo. user posted image  user posted image  user posted image

Nalin, lušni ste, vsi po vrsti. Še kuža.user posted image  Ampak nekaj me zanima: ni tolk dolgo nazaj, ko si se ustrigla na paž, zdaj pa že imaš tako dolge lase?!? A si jih s substralom umivaš? Recept, prosim. user posted image

Kako ste vsi? Zdravi, pridni? Je kaj bolančkov? Novih nosečnic? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.6.2008 21:26:06   
KBM
Nalin, luštne slikeuser posted image user posted image

Mi smo zaenkrat okuser posted image user posted image , upam, da tako tudi ostaneuser posted image  
Jutri imamo v vrtcu druženje pred dopustuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......