|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
15.5.2008 19:27:11   
MojcaG
ker se mu po sprehodu dihanje vedno poslabša in mu začne piskati v pljučih, tako da smo več ali manj notri,

user posted image user posted image user posted image   joj, Nalin, to je pa smotano... še nekaj bi te vprašala, kako se pa pokaže ta ekstenzijski vzorec? da zvija glavo nazaj ali kako? vem,  s pravim handlingom se delajo čudeži.. sem te prijeme že malo pozabila, pa sem pri Hanini prvi posvetovalnici prosila sestro, če mi jih pokaže. pa se kar držim, no. sicer mi tu in tam zvije glavo nazaj, jo je tudi Liu, pa potem ni bilo kaj. se mi je pa Hana danes odkotalila po dnevni sobi.user posted image  na trebuh, pa na hrbet, pa spet na trebuh in je že bila pri vratih biba mala.user posted image  MY gudnes.user posted image

ja super za Žličko user posted image   user posted image  user posted image  ČESTITKE! kam se je pa skrila? reci ji, Aja, naj se nam kaj oglasi, pa kakšno slikco pripopa! in pa seveda želim ji mirno nosečnost, brez težav ter slabosti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
15.5.2008 20:45:14   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG
ja super za Žličko user posted image   user posted image  user posted image  ČESTITKE! kam se je pa skrila? reci ji, Aja, naj se nam kaj oglasi, pa kakšno slikco pripopa! in pa seveda želim ji mirno nosečnost, brez težav ter slabosti!

Ja, kar nekako se ne spravi nič napisat... Drugače je OK, sva se videle v petek, ima ful lušten velik trebušček. Žiga in Luka sta približno enako velika, že pošteno govori (veliko bolj kot Luka).

No, vas itak obvestim, ko bo kaj novega.

Upam, da ne huda, ker sem jo izdala... user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
15.5.2008 21:04:07   
KBM
Čestitke, Žličkauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 22:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
15.5.2008 22:40:17   
MojcaG
Če te kaj skrbi glede pravilnega handlinga, ti svetujem samoplačniški obisk v RA oz pri fizoterapevtki.

Nalin, imam to srečo, da  hodimo k pediatrinji, ki ima tudi drugače RA. itak jo vedno sprašujem vse i svašta. drugače sta zdaj zdrava tvoja fanta? je Jonas ok?

pa kje je nana??????????

in sonček&luna, me zanima, kako je z alergijo?

ah ja, danes zjutraj, takoj ko se je zbudila, mi je Liu rekla, da jo je mravlja zbila. user posted image   user posted image  user posted image  sem se tolk smejala, ker sem si dejansko prislikala dogodek. user posted image  njena domišljija nima meja.

Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.5.2008 15:54:08   
KBM
ah ja, danes zjutraj, takoj ko se je zbudila, mi je Liu rekla, da jo je mravlja zbila. sem se tolk smejala, ker sem si dejansko prislikala dogodek. njena domišljija nima meja.

user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 22:39:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.5.2008 8:16:42   
Udb
Punce, sm na hitr - matura je za mano! JUHEJ!

Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.5.2008 11:51:09   
KBM
Punce, sm na hitr - matura je za mano! JUHEJ!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
18.5.2008 10:45:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.5.2008 20:41:04   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  Č E S T I T K E Udb!!

hmmm, zdaj pa to pomeni, da...? vedno si pravila, da moraš najprej šolo končat... potem pa....? user posted image  ?

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.5.2008 21:09:34   
urbancek
Udb - čestitam user posted image user posted image

Kdaj praviš da bo koncert, pridemo poslušat

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.5.2008 21:42:04   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

user posted image  user posted image  user posted image  Č E S T I T K E Udb!!

hmmm, zdaj pa to pomeni, da...? vedno si pravila, da moraš najprej šolo končat... potem pa....? user posted image  ?

user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image Ne ne! Zdaj grem na akademijo!!! user posted image odpade! user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.5.2008 21:42:28   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Udb - čestitam user posted image user posted image

Kdaj praviš da bo koncert, pridemo poslušat

Sporočim! user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.5.2008 10:28:53   
nana 27
Mojca, še sem tu user posted image  dobiš mejl!!!!! Ves teden sem bila sama z dvema. Miha je bilo treba it v vrtec iskat, ker je zakuhal. najprej sem si rekla, da je viroza. Za en dan je vročina padla nato pa spet gor pa jok in čisto zapacane učke. V dežurni ambulanti je dobil antibiotik za vneta ušesa in kapljice za oči. Vročine ni več, ampak iz noska pa kar teče in kašlja kot hud kadilec, da pa je slika popolna in da ni fovšije, pa je tudi Maja prehlajena (nos, kašelj..). Upam, da bo kmalu bolje. V glavnem Miha je spet dobil "nagradni all incllusive paket" v domači oskrbi. Zdaj je še OK, ker sem na porodniški, me pa že skrbi, kaj bo jeseni. Aja..tudi Maja je bila sprejeta v isti vrtec kot Miha, kar je za našo občino, kjer je vsako leto po vrtcih ogromno zavrnjenih, luksuz. Pa še nekaj..včeraj smo imeli krst za Majo, tako da RR samo preletim, za pisat pa ni bilo časa. Imeli smo se super. Zvečer bom nalimala kakšno slikico naše miške v oblekici in s klobučkom. Žlička, user posted image user posted image user posted image  Zdaj si že tik pred ciljem..naj bo hitro mimo! Udb, čestitke za maturo...pridna si! Boš povedala, ko boš kaj v naših koncih (LJ, Domžale) pela? Rada bi te slišala.  Nalin, user posted image user posted image user posted image  za JOnasa!!!!  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.5.2008 16:54:01   
KBM
Hello

Kako ste kaj?
Jutri se bo pa Karin v vrtcu slikalauser posted image
Zraven skupinske, sem še naročila portret, 4 malo večje slikce in 4 slike za dokumenteuser posted image
Ali so se že pri vas v vrtcu tudi slikali?Kakšne slikce so?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.5.2008 23:01:03   
MojcaG
ojla!

Nana, samo da si med dihajočimi! user posted image  jaaa, dej slikice od krsta!! itakrabim idejo za garderobo princeske, saj se tudi naš krst bliža...

pa držim pesti, da bosta kmalu zdrava...

KBM, letos se še niso slikali v vrtcu, ampak lani smo dobili eno skupinsko fotko. to je to. pri nas še očitno niso fotografi začeli "napadati" z raznimi ponudbami... boš pripopala kakšno?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
20.5.2008 17:01:04   
KBM
boš pripopala kakšno?

Seveda bom, sam da jo dobimuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 0:16:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.5.2008 9:21:23   
Felicity
Uf Nalin srečna ti, ko ti ni bilo treba veliko dat za cunje. Jaz moram še tiste da doma (za uničevanjeuser posted image )  kupit. Sem pa zadovoljna ker ta mesec nisem za Emo skoraj nič kupila. Ima že vse za poletje, celo kopalke sem ji že nabavla. Samo še kakšne japonke oz sandale, ko se otopli in do jesen/zima nič drugega. Vsaj z moje strani.

Moram pa pohvalit našo Emo, saj že 3 tedne spi ponoči brez plenice. In se zbuja suha. user posted image user posted image user posted image
Počasi jo napeljujem, da še dudo pa cunjo opusti. Sem ji obljubila skiro (3 kolesni).

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 12:41:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 12:42:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.5.2008 16:40:50   
KBM

Felicity, čestitke Emi za suho ritkouser posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi še kar pleničkarji, drugače pove da jo lulalat-kakat, ko ima že v pleniciuser posted image , no poleti jo bom pa čist odvadila od pleničkuser posted image
Drugače smo pa flaško tud že čist ukinili tko da samo še pleničke nas čakajouser posted image

Pri nas je pa Karin vse prerasla, tko da sem ji že nekaj novih  cunjic kupila in balerinke in teniske tuduser posted image Pa še ji morem

< Sporočilo je popravil KBM -- 22.5.2008 16:41:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.5.2008 21:07:41   
MojcaG
ahoj!

felicity, čestitke za suho rito!!! user posted image  user posted image  user posted image  povej, kako ti je to uspelo. kako dolgo je pa čez dan že suha?

ne mi z oblačili za male, ker priznam, da bom potrebovala kakšno zdravljenje ali kaj podobnega. user posted image  ne morem se upreti, sploh h&m-ovih cotk, pa resnično ne potrebujeta, sploh Hana ima nekje 70% oblačil preveč. ker še imam ogromno od Liu, pa vseeno ji MORAM kupiti kaj novega, da je samo njeno, potem me pa glava peče, ko nimam kam zložit. balerinke sem tudi jaz kupila, in to samo zato, ker so  v cicibanu naredili kopijo skečerskovih balerink, ki jih imam jaz. in ko sem jih videla, jih je enostavno morala imeti, pa imava iste. saj vem, zmešana sem ko noč. ne morem helpat. user posted image  pa krokse imava, jaz bele, ona roza. ne morš verjet.user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.5.2008 21:09:00   
MojcaG
skečerskovih balerink

upam, da je tole vsaj približno razumljivo.user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......