MiaSophia
|
Dober večer, drage majčice! Končno mi je ratalo priti do Vas ;)) Pa sej nisem mogla vse za nazaj prebrat, priznam...Si bom jutri vzela več časa. Zaenkrat imava super hiter kompjuter (nekje v bližnji prihodnosti bo tudi to padlo..), tak da sem zadovoljna da je tak kot je (vsaj nekaj, a ne)... Prejšnji četrtek sem bila z dragim na pregledu, je rekel G, da bejbi tehta 2013 g, pa regledali smo organčke in to, vse okej. Uglavnem je aktivno dogajanje znotraj mene. Ponoči zaenkrat spet (trkam po lesu) lepo spim, le ponoči se obračam, da boh pomagi...Na moji strani postelje že veselo škriplje in temu primerno se tudi počutim ;))) ja, med drugim mi je moj presvetli G odsvetoval spolne odnose, no, pravzaprav orgazme....Dol padeš, ampak tak je. Bom pač sitna hodila po svetu ;)) Do zdej sem pridobila 9 kg. Emm, cotke sem že tudi nakupila, pa jogi sem naročala za posteljco, pa domača izdelava pene za zibelko (+ prevleka + 2x posteljnina) je prav tako opravljena...Nisem si še prpravla torbe za porodnišnico. Kaj si boste ve spokale s sabo?? Presredek si masiram, ja, a ne tako kot piše na spolnost.com, ker sem preveč prpasta za kaj tako "globinskega"...Klinc, si ga mažem kar po moje, pa kaj bo, pač bo... Danes sem tudi jaz dobila odločbo iz CSD, da mi bodo nakazali tolarčke namest paketa.. Nikjer ne najdem "plajškov", je možno, da so babnce vse pokuple?? Tolk za dans. Spet bom bolj redna bralka in pisalka, upam, da mi rata. Čas mi pa beži 100 na uro in kar ne morem verjet da se PDP tako bliža...Naj me kdo uščipne... Čau bejbe, lepo spite