|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
29.3.2006 10:07:38   
tt79
Hej, majčice-še en lep delovni pozdravček od mene!user posted image Danes je tudi moj zadnji delovni dan, pa mel zabušavam, kot se spodobi!user posted image Včeraj je moj user posted image prišel iz smučanja, tko da sem več ali manj pri perilu, jutri pa že zjutraj šibava na morjeuser posted image user posted image
Sva se odločla, da kar na slovensko obalo skočva, ker  kot zavedna slovenca tam še nisva blauser posted image
No glede na to, da za našo user posted image nimava še skoraj nič, bi mal skočla tut čez mejo, v italijo, pa me zanima, če se splača, oziroma kje lahko najdeva kakšno primerno trgovino z otroško opremo pa cotkami!user posted image Misli mpredvsem na Trst.
 Lepo se mejte, pa se slišmo v torek!
Pa pesti držte za lepo vreme!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
29.3.2006 10:31:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.3.2006 10:56:38   
mojsoncek
Oj!

Vidim, da danes ze kar pridno cvekate user posted image . Jaz sem si pa danes privoscila malo vec spanja dopoldan, ker ga ponoci ni bilo ravno najvec.

Petka tale zagovor je pa res ekspres ekspres. Ja kaj naj recem drugega, kot to, da ti zelim uspesen zagovor brez treme!

cofek upam, da bos tudi ti cimprej docakala porodnisko. Res nic cudnega, da gres popoldan spat, ce pa moras biti brez pravega spanca se osem ur na sihtu.

MarijaPo po tej tvoji predstavitvi predavanja psihologa sem se jaz, tako kot petka zacela razmisljati, da bi ga prespricala user posted image . Res je malo pozno, da bi poslusala o dojemanju nosecnosti in spremembah.

Na dopust bomo letos tudi mi sli v septembru. Samo se ne vem za kaj se bomo odlocili. Definitivno gremo v apartma... ali bo le ta na morju ali v toplicah pa se ne vem. Jaz sicer navijam za morje user posted image . Sem pa mozeka malo hecala in sem mu rekla, da grem jaz letos na Malto. Tale moja Malta pa zgleda nekako takole... ena flika malte na parceli, gor pa lezalnik in marela. Potem se pa lahko slikamo in posiljamo e-razglednice z "Malte" user posted image .

Vceraj mi za pregon vremenskega pocutja tudi nutella ni pomagala. Pomagalo je sele to, da sva sla z user posted image  na parcelo, ker so prisli zakoliciti hisko. Ce bo vse prav, bodo nasledni teden zaceli delati temelje. Danes pa mislim, da vreme nima name kaksnega posebnega vpliva...

No pa grem malo nadoknaditi, kar sem vceraj zamudila oz. izpustila... uzivajte!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.3.2006 11:46:17   
bajko
Pozdravljene majčice!
Verjetno ste že pozabile name, pa kako ne bi ko pa se tako dolgo nisem javila user posted image . Moram priznati, da vas kolikor se da pogosto prebiram, le časa nimam ali prave volje, da pišem. Pri meni so se stvari majčkeno zakomplicirale... kar naprej hodim po neka mnenja k zdravnikom glede dokončanja poroda. Otroček je še vedno v medenični vstavi (kar naj ne bi bilo tako nenavadno. če ne bi bil že vso nosečnost v tem položaju), pa se bojijo, da se ne bo obrnil in ker imam od prej neko poškodbo medenične kosti, sedaj ne vedo kako naj rodim. Upam, da bo vse ok. Pregled imam drug teden v petek in takrat bomo videli ali se je slučajno beba obrnila ali ne. Baje naj bi se postavljala v svečo (seveda s pomočjo dragega).
Vidim, da ste ve že pridne in perete, likate cotke za user posted image , hmmm bom res jaz tudi morala začeti. Ta teden greva z dragim kupiti previjalno podlogo, pa tetra plenice in ostale malenkosti, sigurno bova kaj pozabila. Saj ne morem verjeti kako hitro beži ta čas. Naenkrat bo tukaj moj PDP 12.5., me na trenutke kar malo grabi panika.
Boste tiste "pumpice-črpalke" za mleko kupile že v naprej? Katere tetra plenice svetujete? So one od Tosame (Kobacaj) res najboljše? Pa plenice za enkratno uporabo? Saj ne vem ali kupit one od 2-5 kg ali od 3-6 kg. Se vidi, da bom prvič mamicauser posted image .
Punce imena ste že vse izbrale? A ste jih že izdale?
Se še kaj javim, tokrat prej user posted image .
Čuvajte se! user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
29.3.2006 12:13:34   
Tina15
Pozdravček še od mene....že dolgo se nisem javila. Vmes pa se je precej zgodilo. Od 24. tedna sem namreč na bolniški, ker sem se začela odpirat. Preglede sem imela vsake 14 dni, dobila pa sem tudi 2 injekciji za hitrejši razvoj otročkovih pljuč. No, danes sem imela ponovno pregled (32. teden) in kaže kar ok. Se pa ta moj MV obnaša ko kakšen deževnik - je šel od 19mm na 14,9mm, pa spet na 19mm, pol na 12mm in danes spet 14mm. Priporočljivo je še ležanje 3 tedne, pol pa akcija. Dans sem bla po 2 mesecih prvič v Šparu in sem takoj zapravila 28.000 SIT. Je bil mož kar mal hud. :))
Otroček je v redu in zadnje dni izredno živahno brca in se premika. Je pa z glavico že zelo nizko.
Moja teža je pa kar na istem. V zadnji 3 tednih se nisem zredila niti za g. Pa se ful bašem, večinoma ležim, trebuh pa tud ogromen....upam, da otroček vse pobere.
Pozdravček vsem
Tina

PDP 26.5.

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.3.2006 12:17:52   
pikicaa
OJLA

Jaz sem danes čisto neprespana.Celo noč so me boleli kolki.user posted image
Mi pa gremo na dopust sredi julija za en mesec.Ker user posted image dela v šoli ne moremo kasneje. Glede rezervacij pa nimamo problema, ker ima tašča vikend tako da gremo lahko kadarkoli. Upam da nama bo uspelo tudi za prvomajske počitnice malo pogledat morje. Gledena to da imam rok konec maja mislim da nebi smel bit problem.

MarijaPo ti ga pa s tvojimi sanjami vsak teden nekaj biksaš.

tt79 lepo se imej na morju. V Trstu je Chicco trgovina z otroško opremo. Imajo res dosti ceneje kot pri nas. Za trgovine z oblačili pa nevem.Midva sva voziček kupila pri nas, lupinico pa v Italiji in je bila cenejša za 10.000sit.

TiaSara user posted image user posted image user posted image  glede sladkorja.

Petka glede diplome tudi jaz držim pesti. Saj boš naredila. Potem pa boš uživala še preostanek user posted image .

Auroraa user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Uživajte se pišemo.

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
29.3.2006 12:34:20   
mojsoncek
tt79 v Trstu bos nasla eno trgovino z otrosko opremo (ce se ne motim imajo po novem tudi oblacila tako otroska kot za nosecnice) v nakupovalnem centru Torri d'Europa. Nakupovalni center je tik poleg obvoznice, preden prides do pristanisca. Se ga vidi ze od dalec. A ja, pa uzivaj na morju...

Auroraa user posted image  za user posted image ... TiaSara user posted image  za sladkor... bajko in Tina15 za vaju pa upam, da se bo vse dobro izteklo...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.3.2006 12:50:03   
petka
Jao majčice, jaz vam komaj sledim user posted image .

MarijaPo VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan (jutri), da ne bom pozabila, če me jutri ne bo tukaj gor. Želim ti veliko user posted image  in eno fajnuser posted image .

Vsem hvala za čestitke user posted image , zagovor bo že... še nisem slišala da bi kdo padel...

TiaSara, bravo za 0 cukra user posted image .

Tina15, Bajko, brez skrbi, na koncu se vedno izteče tako, da je vse lepo in prav.

Zdej grem pa kuhat, pa baje bo kmalu sončni mrk, se že prekriva, ampak na žalost nimam očal za gledat user posted image , no ja sem ga gledala nazadnje, je bilo res noro, smo šli prav na madžarsko mejo user posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1208
29.3.2006 13:08:18   
tt79
Js sem doma!!!user posted image user posted image Nic več službe za eno leto....pol pa bomo vidl kak bo, ker sem za določen čas in mi 31. avgusta poteče pogodba. Sicer so mi oblubl, da me spomladi čaka delovno mesto ampak nikol se ne veuser posted image

Sicer pa ne poznam velik učiteljev brez službe, jo bom pa še js nekje našla....user posted image

Sicer pa hvala vsem za pomoč okol Italije, menda se bova že znašla..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
29.3.2006 13:31:30   
puncica
No končno sem se primajala do računalnika.
Danes imela pregled si lepo naštimam uro na mobitelu da me zbudi in kaj se mi zgodi, jaz trapa nisem ure prestavla user posted image in tako pride moj dragi ob šestih v sobo in reče ja a ti ne greš al kaj pa jaz mečem telefon po tleh, pa se derem da mi kaže pet user posted image No potem sem se ultra hitro morala uštimat pa v laboratori, potem pa še vsi tako počas vozijo da je groza. Fora je pa še ta, da od polnoči do zjutraj nisem skoraj nič spala, kar premetavala sem se, skratka totalno sem bila nenaspana, tako da ko sem prišla domov sem še za dve urci zalegnla, kako mi je pasal, čeprav še vedno nisem taka kot bi mogla bit. Pol je pa še grmel, pa se bliskal, skratka cela štala.

No na pregledu bilo ok, MV lepo zaprt in tud odebelil se je izcedek je po zadnjih tabletah res minimalen, čeprav sumim da bo spet kej ven prteklo. Srček lepo bije, skratka bila sem gotova v šusu. Zdej pa spet pregled čez 2 tedna.

Ja nič uživajte, jaz grem mal počivat, pa kej za jest si nardit, danes še nič konkretnega nisem jedla.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
29.3.2006 15:00:00   
mojsoncek
Punce, vam moram se to povedat... sem cisto pozitivno presenecena na tem nasim zdravstvom!

Vceraj sem dobila posto iz zdravstvenega doma, da naj se v ponedeljek 27.3. zaradi staleza zglasim v ZD user posted image . Jaz seveda cisto zmedena vceraj celo popoldne in danes dopoldne tuhtam, kaj hudica je narobe. Bolnisko sem namrec z odlocbo komisije zakljucila 10.3. in od takrat sem na dopustu. Da ne bi po nepotrebnem hodila v ambulanto med vse tiste viroze, gripe in podobne zadeve, klicem malo prej svojo zdravnico, da jo vprasam za kaj sploh gre. No vglavnem, sem govorila z njeno sestro in pravi sledece:
nas je samo zanimalo, ce potrebujem se kaj bolniske ali ze koristim svoj dopust ali pa ce sem morda ze na porodniski.

Skratka, sem ji povedala, da sem z bolnisko zakljucila z 10.3. (tudi bolniski list za marec smo ze zdavnaj zakljucili in sem ga ze odnesla na firmo), kot je bilo po odlocbi in da sedaj koristim svoj dopust. In je bil njen odgovor, ce je pa tako je pa zadeva res zakljucena in mi ni treba nic hodit v ZD. Na koncu mi je pa zazelela se lepo nosecnost do konca in veliko zdravja meni in user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Saj to, da so moja osebna zdravnica in medicinske sestre zelo fejst vem ze dolgo casa, da se pa takole zanimajo pa res nisem vedela user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
29.3.2006 15:14:26   
lenika
Tina15, Bajko, lepo, da sta se spet po dolgem času oglasili. Držita se, vse bo še OK.

Mojsonček me veseli, da ima vsaj nekdo dobre izkušnje z zdravstvenimi delavci. Jaz sem danes 1 uro čakala na bolniški list, pa še to me je sestra nadrla, da kaj jaz čakam, saj vendar nisem naročena. user posted image  Ampak sem preživela in končno tudi dobila bolniški list, da sem ga lahko odnesla v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 1212
29.3.2006 21:32:27   
cofek
TiaSara tudi mene veseli, da nimas nosecniske sladkorne - si si pa koncno oddahnila, kaj?

tt79 nimas pojma kolk sem ti fous - jst bi tud sla na morje (ceprav ce dobro premislim - in se potolazim - bi se itak lahko sam sprehajala, ker bazen itak odpade, rolanje sploh, da o teku niti ne govorim,...) je pa res da je toplo in soncno.user posted image
Na, pa sem spet pri tem vremenu - sem danes spet mislila kako se bom martinckala in sem si prinesla stol na teraso, pa čtivo in pijačo. Po 10 min se zoblači in začne pršiti dež. Seveda sem vse pospravila in glej ga zlomka čez 20 min pa sonce in nebo brez oblačka.user posted image

Drugače pa še dobro da imam naslednji teden pregled, ker me že malo skrbi - ne vem niti kako cofek leži, koliko je velik in koliko tehta,.. Ve pa operirate že z vsemi temi podatki..user posted image .

MarijaPo VSE NAJBOLJŠE!!!! Želim ti veliko user posted image (in enostaven porod).

bajko, Tina15 držim pesti za vaju in vajine user posted image . Tudi jaz sem dobila kortikosteroide za pljučke našega cofka, če ne drugače pa bodo naši user posted image  plavalci al pa vaterpolistiuser posted image .
Glede pumpice za mleko sem pa ravno danes študirala, da ne bi bilo narobe, če bi si zadevo kar nabavila, bom tko bolj mobilna (mleko zdrži 48h v hladilniku - npr. bi lahko šla kam pohajat, medtem pa bi user posted image  nahranil user posted image ). Se mi zdi da bi znala Barbs kaj več povedati o tem - saj res kje je pa danes?user posted image Upam, da je ni Pušenjak kar v porodnišnici obdržal user posted image user posted image .

mojsoncek imaš pa res fajn zdravnico. Res lepo da se o zdravstvu še kaj lepega sliši.

punce držite se še naprej, t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
29.3.2006 22:38:26   
tt79
No še zadnjič pred spanjem sem pršla mal prečekiratuser posted image
Cofek, midva sva rezervirala hotel, ki ima bazen z ne pretoplo vodo in itak da se mislim kopat, sam v savno, pa jacuzzije ne bom šla, plavanje je pa v nosečnosti tko al tako priporočlivouser posted image
Sicer pa sem js zgleda itak mal čudna-januarja ste mi vse odsvetovale smučanje, pa sem se cel teden gnala po smučišču in prežvela, pa bom menda še zdej!user posted image user posted image user posted image
Lahko nočko vsem, brez pretiranega zbujanjauser posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
29.3.2006 22:42:15   
MiaSophia
Dober večer, drage majčice!
Končno mi je ratalo priti do Vas ;))
Pa sej nisem mogla vse za nazaj prebrat, priznam...Si bom jutri vzela več časa. Zaenkrat imava super hiter kompjuter (nekje v bližnji prihodnosti bo tudi to padlo..), tak da sem zadovoljna da je tak kot je (vsaj nekaj, a ne)...
Prejšnji četrtek sem bila z dragim na pregledu, je rekel G, da bejbi tehta 2013 g, pa regledali smo organčke in to, vse okej. Uglavnem je aktivno dogajanje znotraj mene. Ponoči zaenkrat spet (trkam po lesu) lepo spim, le ponoči se obračam, da boh pomagi...Na moji strani postelje že veselo škriplje in temu primerno se tudi počutim ;))) ja, med drugim mi je moj presvetli G odsvetoval spolne odnose, no, pravzaprav orgazme....Dol padeš, ampak tak je. Bom pač sitna hodila po svetu ;))
Do zdej sem pridobila 9 kg. Emm, cotke sem že tudi nakupila, pa jogi sem naročala za posteljco, pa domača izdelava pene za zibelko (+ prevleka + 2x posteljnina) je prav tako opravljena...Nisem si še prpravla torbe za porodnišnico. Kaj si boste ve spokale s sabo??
Presredek si masiram, ja, a ne tako kot piše na spolnost.com, ker sem preveč prpasta za kaj tako "globinskega"...Klinc, si ga mažem kar po moje, pa kaj bo, pač bo...
Danes sem tudi jaz dobila odločbo iz CSD, da mi bodo nakazali tolarčke namest paketa..
Nikjer ne najdem "plajškov", je možno, da so babnce vse pokuple??
Tolk za dans. Spet bom bolj redna bralka in pisalka, upam, da mi rata. Čas mi pa beži 100 na uro in kar ne morem verjet da se PDP tako bliža...Naj me kdo uščipne...
Čau bejbe, lepo spite

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.3.2006 8:10:52   
TiaSara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MarijaPo VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj bo današnji dan nepozaben, še bolj pa dnevi ki prihajajo. Želim ti lep zaključek nosečnosti (čim manj bolečin v hrbtu in drugje), en lahek brzinski porod ter eno zdravo in pridno Evico.

Ja punce, ni še maj, tako da morajo vaši user posted image  še malo zdržati. Kar povejte jim to. Držim pestke, da vse zdržite toliko kot je potrebno - če bo pa malo prej, pa ne bo panike.
MiaSophia - a kar brez orgazmov do konca? Zakaj pa to? Sicer potem res ponavadi trebuh otrdi, ampak saj to ni nič hudega, menda? No sicer pa lepo, da boš spet bolj pogosto z nami. 
Jaz sem pa prvič sanjala o našem user posted image  - se je ravno rodil, pa je kar takoj hodil in smo ga lovili po naši terasi - saj po tem kako močno brcne, se niti ne čudim, od kod take sanje. So bile pa vsekakor bolj prijetne od tistih od Maričke - ta ima same spooky.

Tudi mene zanima kje hodi Barbs, smo navajeni, da se vsak dan oglaša, sedaj pa že nekaj časa nič. Barbs, oglasi se.

Ja zdravniki so pa včasih taki včasih taki. Jaz se jih ponavadi izogibam kolikor se jih le da, no pa imam sedaj v nosečnosti relativno dobre izkušnje. Upam, da bo do konca tako.

No sedaj pa moram začeti z delom, da bom lahko do ponedeljka vse zaključila.

Lepo se imejte!

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.3.2006 8:11:10   
DeVilla
Ojla, majčice!!
Prejšnji vikend sem bila na krajšem obisku v ljubljanski porodnišnici, ker me je dva dni ful težilo, pa so me premaknili iz majčic kar med aprilčice... Odprta sem namreč že 3 cm, vendar je maternični vrat zaenkrat še trden in glavica še ni prenizko.. Odrejeno imam strogo ležanje, nič gospodinjskih del, toliko da so mi dovolili hodit na stranišče in sedet za kratek čas... user posted image  Nisem si mislila, da je samo ležanje tako težko!! Imam srečo, da imava z možem biznis na domu in da me vsakič opominja, ko se hočem spravit kaj delat... Zlat je!!!
Ker sem prvorojenko rodila 18 dni prezgodaj, bi tega rada donosila čimbližje roku, če se bo dalo.. Zaenkrat dobro kaže.. Bomo pač imeli pirhka in ne prvomajske iskrice!!! user posted image

Kar se tiče testiranj sladkorja v krvi - vprašajte če imate lahko limono sabo, ko popijete tist nagravžno velik kozarec vode s sladkorjem!! Na polikliniki so to dovolili, za kje drugje pa ne vem. Škodit ne mora, pa tudi okus je dosti boljši! Jaz sem od 21.2. zopet na inzulinu zaradi nosečniške sladkorne.. Sliši se grozno, sam ni tako.. Če potrebuje katera nasvet ali samo odgovore na vprašanje, naj me kontaktira na privat pošto!

Želim vam čimveč počitka, čimveč razvajanja od vaših domačih in čimdaljši nosečnost, da bodo otroci zdravi!!!

Lp, Devilla (34 t, 4/7) user posted image  

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.3.2006 8:31:21   
lenika
MarijaPo, vsenajboljše za  tvoj rojstni dan. Danes je lep sončen dan in preživi ga čim lepše. Želim ti pa čim lažji porod in zdravo in pridno Evico.

user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.3.2006 8:58:59   
lenika
Sedaj sem se nazjtrkovala in bom napisala še nekaj besed.

Danes sem sanjala, se je Matic že rodil in sv aga z možem pozabila enih 8 ur nahranit. Vam povem, prava nočna mora. Tako, je to verjetno s sanjami, ko pridejo na dan podzavestne skrbi pri pričakovanju prvega otroka. user posted image

Spala sem drugače še kar v redu, če odštejem, da sem šla dvakrat na wc in da potem kakšne pol ure nisem mogla nazaj zaspat, ker se je Matic zbudil in začel brcat.

Drugače pa kar ne morem verjet, da čas tako hitro beži, saj bom v nedeljo napolnila že 35 tednov in od tu naprej pravijo, da je že vse možno. Torbo za v porodnišnico imam že pripravljeno, imamo samo še nekaj malenkosti za porihtat (lepljenje aplikacij v sobici) in potem lahko samo še čakamo.

Me pa nekaj zanima. A ve boste posteljice oblekle pred odhodom v porodnišnico ali potem, ko pridete domov?
Kaj pa dudico za dojenčka boste vzele v porodnišnico? Kako ostane dudica sterilna, če jo steriliziraš doma, v kaj jo daš?

Vprašanj ogormno a ne? Ja pa saj tiste, ki niste prvorodke, boste to iz rokava stresle. Drugače pa jaz tudi že pogrešam BARBS. Le kje hodi punca?

Danes je full lep sončen dan, tako, da se bom čez kakšno uro, ko se še malo segreje odpravila na sprehod. Saj vem, da daleč ne bom prišla, pa vseeno je lepo iti malo na zrak in se nadihat svežega zraka.

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.3.2006 9:02:26   
MarijaPo
Dobro jutro Punce,

hvala za cestitke!!! user posted image

Danes sem cist raznezeno razpolozena in me vsaka stvar spravi v jok srece. To so ti hormoni. user posted image

Igor me je ze zjutraj 100x objel in mi cestital in bil tako skrajno prijazen. Cist sem navdusena.

Pa ob 12h pride mama in bova sli v Leclerca po torto za v mojo sluzbo - da jih vsaj enkrat v nosecnosti obiscem, me prav zanima, ce se me sploh se spomnijo. :)

Uzivajte!

------------------------------------------------------------------------------
Ko imam rojstni dan, se mi vse zdi skrajno fino!
------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.3.2006 10:32:15   
pikicaa
user posted image user posted image user posted image user posted image MARIJAPO vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želim ti veliko sreče, zdravja ter čim lažji in ekspres porod. Pa čim bolj zdravo in pridno Evico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz zadnje čase tako slabo spim. Čisto vse me boli.Ko pa le zaspim pa začne moj user posted image  drve žagat. Saj se prestavim v dnevno sobo na sedežno ampak tam pa sploh ne morem spat. Če pa hočem user posted image  zbudit pa samo nekaj zagode in še bolj naglas žaga.user posted image user posted image user posted image

Barbs kje hodiš?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.3.2006 10:36:33   
mojsoncek
Oj majcice!

------------------------------------------------------------

MarijaPo vse najboljse!!! Zelim ti veliko zdravja, lepo
nosecnost do konca, lahek porod in zdravo, pridno Evico!

------------------------------------------------------------------------

Jaz imam kot kaze po novem cisto drugacen bioritem. Tole nespanje ponoci in spanje dopoldan mi je ze cisto prislo v kri. Sem se cisto odsotna in sploh ne vem kaj in kako naj pisem user posted image . Verjetno sedaj niti lego kock se nisem sposobna sestavljati user posted image . Po moje bo najbolje, ce se odpravim na en krajsi sprehod do trgovine, da se malo zbrihtam.

Se javim raje kasnej... pa pa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.3.2006 13:40:14   
TiaSara
Živjo zaspanke!

Samo na hitro se vam javim, da vam povem, da vas Barbs vse lepo pozdravlja. Na forum je pa ni zato, ker so ji kable precvikali user posted image . Kaj čmo, se zgodiuser posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.3.2006 14:16:02   
mojsoncek
No meni se je uspelo malo "sestavit", znam presteti ze do dvajset in tudi kaksno lego kocko bi tudi ze znala skupaj spravit... nisem sla na sprehod samo do trgovine, ampak sem prej naredila se en krog. Res, da se tezko spravim, ker najprej pomislim na bolecino v krizu in kolkih (seveda, ce pretiravam), mi pa cudezno pomaga user posted image . Mi je uspelo celo kuhinjo spraviti v red. Sedaj bo pa tako ze pocasi cas, da zacnem razmisljati o kosilu in kaj v lonce zmetat, da se skuha...

Ja tole s kabli pri Barbs pa res ni prijetna zadeva. Meni bi se po vsej verjetnosti zmesalo brez neta, ker res ne vem kaj bi pocela cel dan sama doma. Se vec pospravljala user posted image ???

bejbike uzivajte...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.3.2006 14:58:09   
majamo
Punce živjo

Sem ravnokar s pregleda.  Baje bo to s temi bolečinami, ki jih opisujete v medenici vedno huje.  Mene tak te pro... kosti tam doli bolijo, da še grem samo okoli hiše in nikamor drugam. Kaj šele bo, če je že že zdaj včasih za popi.... 

Naš mali user posted image user posted image  je pa pravi pujsek.  Težki je že 3.100 g. In to v 34 t.   Čist se spaničarim ko grem na pregled.  Samo gledam gor na UZ koliko bo pokazalo.  Zdaj se nam je v 14 dneh zredil za 500 g.    Kaj čmo.  Že zdaj ga bomo dali malo na dieto pa bo.  user posted image user posted image

Fajn bodite

Aja pa jaz tudi čestitam MarijaPo za roj. dan. 

čav
Majamo

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.