|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.3.2006 8:28:20   
petka
Aha, pol pa nič hudega, če sem špricala fizioterapijo, ker itak že celo nosečnost hodim na pilates, in delamo vaje s fizioterapevtko...user posted image  Ampak so šle tudi meni mišice za več kot 3 prste narazen user posted image . Baje ni panike, samo ne smeš se dvigovat s trebušnimi mišicami (da o trebušnjakih ne smeš niti razmišljati), pa vsak dan vaje za globoko trebušno mišico na boku! (ja, jaz se spomnim mogoče 1x na dan...user posted image ).

No, zdej grem pa na telovadbo, da vsaj tam kej naredim zase user posted image  (sem ful pridna, najprej hodim 2x na teden, pol se mi pa ene tri tedne ne ljubi, pa že vsi mislijo da sem rodila, pa se spet 1x pojavim, pa me spet ni.... dokler se ne razpuser posted image  sama nad sabo in pridno hodim.... ah ja, samodisciplina pa taka user posted image ).

Uživajte user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.3.2006 8:34:20   
Barbs
Jutro,

uf, kake hude teme - masaža presredka in predavanje psihologa, pa še odpiranje trebušnih mišicuser posted image ... Me je kar nekam prijelouser posted image

Kar se tiče psihologa, je vsake toliko cajta res fajn na kakšnega naletetuser posted image , presredka si pa ne bom masirala, ker mi ga dragi user posted image ...user posted image
Marija, poročaj o predavanju, me zanima, kaj je novega pri navezovanju stikov dojenček mami in kako frustriran bo moj sine, ko ne bo dobil joška na vsake pol ure.user posted image

Spala sem relativno dobro - zihr je kej narobe z mano!user posted image user posted image

Včeraj sem dobila darilo za rojstni dan - sicer en teden prezgodaj, ampak moj user posted image  ni zdržal. Nov nesseser - zdaj bom glavna važička v porodnišnici ( če bom imela cajt bit važnauser posted image  ) Je rekel darling, da odkar govorim, da bom s sabo tokrat vzela sam kufrček za mazalce, ga je mal zaskrbelo in je zato šel in kupil mal večjega; takega, da bo (upa) zdržal za zmeri user posted image  Zdaj pa ne vem, a je kufr tok dobr, al pa misli, da me bo takoj po poteku garancijskih treh let pobralouser posted image .
Včeraj zvečer sem oprala VSE plenice in nekaj pižamc - pajackov, pa bodičke za takoj, zdaj jih bom verjetno ene tri dni gledala, potem pa likala.  Konec tedna pa operem še ostalo. Tako - začelo se je.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.3.2006 8:48:55   
mojsoncek
Morgen!

Zjutraj je zgledalo, da bo danes se kaj iz tega soncka, pa se je na zalost ze skril. Upam, da vsaj pihalo ne bo, da se bo dalo it na kaksen sprehod.

tt79, MarijaPo je bila ze pridna in ti je verjetno sedaj ze vse jasno zakaj masaza presredka. Ce pa te zanima se kaj vec o tem kako, pa si poglej na tem linku http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka

Puncica user posted image user posted image user posted image , pa si le docakala, da si doma. TiaSara zate pa navijamo se ta teden. Je se katera pridna in je se vedno v sluzbi?

Petka v bistvu res nisi nic zamudila vceraj, ko si prespricala solo. Smo se pa drugace kar zabavali, se posebej v telovadnici. Meni je fiziterapevtka namerila samo en prst razmika, ceprav se mi zdi, da se mi naredi kar velik greben user posted image , kadar se npr. "nepravilno" dvignem iz postelje. Ja ocitno nimam pojma user posted image ...

Barbs tvoj user posted image  je pa res pozoren in malcek neucakan, kot malo dete user posted image .

Vceraj mi je ratalo pospraviti omaro (sem naredila kar nekaj prostora), danes bom pa likala, kar se je nabralo od nedelje in ponedeljka. Samo se kafe si skuham in se lotim. Se je tudi dete zbudilo in mi ne pusti vec sedet user posted image ...

Bejbike uzivajte...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.3.2006 9:35:10   
tt79
Hvala vsem za razlago...To bo moj user posted image vesel, ko se bo lahko spet ukvarjal z manouser posted image pr nas je namreč posteljnih igric že nekaj časa malo manj, ker se men kar ne dauser posted image
Drugače pa je ves navdušen tudi ob masaži bradavic! A tega pa niste ve mele v materinski šoli? Nisem nikjer videla, da bi kaj omenjale...user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.3.2006 10:05:52   
Barbs
Mislim tt, to je pa itak samoumevno... da nam jih masirajo ...user posted image
Je tako zelo samoumevno, da se nam tega nekak sploh ni dalo omenjat...user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.3.2006 10:22:21   
lenika
Pozdravljene! Kako kaj danes?

Mene je včeraj zvečer spet full pritiskalo navzdol, sedaj pa je zopet vse v redu. Sem ugotovila, da me zvečer boli verjetno zato, ker mi je že vsega dovolj in sem utrujena, potem pa, ko si spočijem je spet vse v redu. Drugače si tega ne znam razlagat. Je pa res, da se potem vsak večer ustrašim, da bo treba že kar rodit, zjutraj pa hitro odženem to misel.

Mi je pa zadnje dneve tudi non stop vroče, pa sem bila vedno bolj takšna, da me je rado zeblo. Baje je to v nosečnosti čisto normalno. Sem prav vesela, da ne bom noseča poleti, ker potem ne vem kaj bi bilo.

Sedaj se bom pa počasi odpravila ven, grem kupit ribe in blitvo, da bom lahko začela kuhat kosilo.

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.3.2006 10:57:12   
aja
Petka, a hodis na Pilates na Wolfovo? Mogoce se se kdaj srecava...jaz bom tudi zacela spet hodit na jutranje termine. Sedaj sem ob cet popoldan hodila.
Aja

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.3.2006 11:21:21   
mojsoncek
A je se katera danes cisto vremenska? Jaz res ne vem kako naj se zbrcam, da bom kaj naredila?! A ima katera kaksen dober predlog...

Sem sla prej malo vodoravno, da bi probala vsaj malo pospati, ker je bila noc bolj luknjasta, kar se spanja tice. Pa mi se to ni uspelo user posted image . Sem pa danes ponoci ugotovila, da tudi pticki niso vec tisto kar so bili. Po novem ne civkajo vec samo zjutraj, ko se zacne daniti, ampak veselo zvrgolijo kar celo noc user posted image . Mogoce je pa tudi njih malo zmedel tale poletni cas user posted image

Zdaj vam bom pa pocasi nehala najedati... pa pa

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.3.2006 11:37:15   
puncica
Ojla punce evo mene zamudnico, ja itak, zjutraj opedenam tamalo za v vrtec, pa ustanem ob šestih, potem pa hop nazaj v posteljo za 2 urce, mmmmmm ko je to super, pa potem ob desetih auf in potem jest pa mal pospravit pa je ura pol dvanajst user posted image Kaj je super, ko sem doma, res mi prav paše. Zdaj bom šla še v trgovino, sem se odločila da naredim rižev narastek pa gobovo juhico, upam da bo moj dragi vesel, ker kuharca sem bol tako tako, no bol za kake nekomplicirane osebe user posted image

Sicer pa je naša tamala ta teden neverjetno pridna, očitno so bili prejšn tedn res zobi krivi, pa laufa zunaj, pa sta včeraj z atijem kidala zemljico, pa se dere OTROCI ŽOGO BRCAJO!!!!!  Pa kr neki vpije, skratka vidim da je zelo rada zunaj, hvala bogu da je vsaj ta sneg pobral. Ne res je angelček ta teden, tako pridna, no danes zjutraj mal zaspana a se je tud unesla, hotla nodija gledat a ni bilo več časa, potem pa lepo rekla mami dijo, dala lubčka in sta šla z atijem. Ati se pa tud lahko v miru opedena, ko je mami zdej doma.

Ja kaj naj rečem, to s masiranjem presredka, jst sem si ravno včeraj printala tole: http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka

Mogoče še kateri pride prav, sam men se tud zdi zlo kompliciran user posted image mah jaz si tako želim da me tokrat ne bi prerezal, verjetno bom kr začela s temi vajami.

Potem pa ful mam problem z zadržanjem urinom, kr uhaja mi komi pridem do wc-ja, pa delam kegljeve vaje, a res mi je kr hudo, pa vložek moram imeti skoz noter. Groza je to, treba je mišice natrenirat.

Masaža bradavic, ja eni pravijo da ja eni da ni potrebno, mah jst si jih prvič nisem masirala, pa nisem imela težav, no mogoče v porodnišnici drugi dan, a potem nama je ful dobro zlaufal, upam da bo tud ta drug takoj znal potegnt in jest.

Ja vidim da ste pridne, vse neki perete pa čistite, pa hiše rušite user posted image jst si pa še nič nisem pripravila, moram še mojga na podstrešje poslat po cotke, pa izbrat kam jih bomo sploh dal, pa mal omare spraznit, ja to bo še dela. Ja pa še to culo za porodnišnico bo treba pripravljat, joj joj, mene bo res cajt povozil.

UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.3.2006 12:14:34   
petka
Ja, aja na Wolfovo hodim dopoldan... nas je ful veliko, ko sem začela hodit nas je bilo največ 5 naenkrat, zdaj je pa tudi zjutraj polno...

Ampak meni, je res fajn, da se vsaj malo razgibam, se mi zdi, da me velik manj boli križ user posted image

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.3.2006 14:42:23   
lenika
Spet jaz. Moram malo pojamrat kako sem uboga. Full sem se najdla in sedaj me vse boli in tišči. Najprej sem pojedla brancina z blitvo, potem sem pa nujno morala za posladek pojest še zajten kupček sladoleda, no in sedaj spet jamram. user posted image  No pa saj bo boljše, samo potem se bom že spet spravila jest. user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.3.2006 14:51:59   
MarijaPo
Boga lenika. :( Sej bos valda hitro prebavila in bo spet vec placa v tvojem trebuscku. Jaz imam se vedno glede te hrane samo sranje - sem nastudirala, da se ne morem prevec najest, ker me pol tisci in zdaj ugotavljam, da se mi najbrz to samo zdi in da imam to za izgovor, da manj pojem. No, bo ze, sej mogoce sem se pa ful zredila, bom zvedela drug teden. :)

Barbs - psihicka ni povedala nic pametnega, oz. novega. Same buzz worde je ven metala in govorila stvari, ki jih vsi vemo, ali pa nas ne zanimajo - da nosecnica v prvi fazi (prvo tromesecje) sprejema dejstvo, da je noseca, da v drugem bla bla bla... Kr neki, koga to briga, itak ni nobena tam v prvem ali drugem tromesecju. Najbolj me je razjezila s temi psiholoskimi dognanji, ki so po mojem cisti crap - da se otrok razvija od zgoraj navzdol - da se mu najprej razvijejo mozgani in nazadnje noge - torej, da nazadnje shodi. Ce to ni bedarija, ne vem kateri otrok ima pri enem letu (to je priblizno cas ko shodijo) ze cist razvite mozgane? Halo?? Igor se je pol salil na psihologe - mi naravoslovci jih nimamo glih v cislih.

Nic, grem si delat kosilo, da bom potem manj tecna. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.3.2006 15:00:04   
lenika
MarijaPo kolikor vem se okončine razvijajo od zgoraj navzdol. Otrok je najprej sposoben obvladovat glavo, nato rokice in na koncu nogice in stopala.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.3.2006 20:18:56   
petka
MarijaPo, hvala zainfo, potem pa jutri špricam psihologa user posted image  user posted image  user posted image

.....in sicer.......

.....ker........

imam v četrtek zjutraj ZAGOVOR DIPLOME user posted image  user posted image  bravo jest user posted image user posted image

še zadnja pot v MB, pa držite pesti, da se jim malo zasmilim s svojim trebuščkom (pa da ne bom preveč bluzila, ker sem zadnje čase popolnoma zmedena user posted image )
Sem v petek poslala mehko vezavo in imam v četrtek že zagovor, to ti je brzina user posted image .

No, potem grem pa lahko res počasi in v miru rodit user posted image

baj,

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.3.2006 21:12:23   
cofek
ojla punce!

za razliko od vas sem pa jaz kar naprej zmatrana -sem popoldan spala 2h (upam da mi to ne bo odzrlo nocnega spanca user posted image ). Pred tem sva pa bila v kitajski na kosilu, sem jedla hrustljavega piscanca (mljask), pa me zdaj se vedno tisci tisto olje -  user posted image .

nas cofek ima zdaj  tudi uradno oceta - smo dobili od CSDja domov zapisnik user posted image user posted image .

Presredek sem si enkrat masirala, pa pol nisem mela nic fajn filinga (se mi je zdel da bom mogla predcasno v porodnisnico - baje da se priporoca od 35T naprej ,tko da bom se 2T pocakala), glede masaze bradavic pa sem nekje brala, da tud ni faj, ker lahko spozis porod (saj veste krcenje maternice, pa to). Ne vem, sicer si pa ja tega ne bom delala, ker mi ze zdaj izteka (baje kolostrum), pol bi pa sigurno rabila taprave blazinice.

ja, mojsoncek, se smo take, ki delamouser posted image . Ampak si zadnji mesec tedne krajsam s po dvemi dnevi dopusta - pa saj ne bo vec dolgo (do 18. aprila bom pa ze zdrzala). Sem vam kar fouš. Je res fajn bit cel dan doma in pocivat, pospravljat,...ceprav nimam nobene, ki bi imela dopoldan cas it na kavo al pa kaj podobnega...

tole z zadrzevanjem urina mi je pa nekam znano - sem se vmes malo polenila, pa se mi je pri naslednjem kihanju in kasljanju kar poznalo, tko da zdaj pridno "telovadim". Z vlozkom sva pa itak na ti, ko imam pa tak izcedek ze celouser posted image .

Tudi jaz mislim, da se otroci razvijajo od zgoraj navzdol, saj ce pomislis kako glavo je imel pri prvem UZ (moj je bil kot vesoljcek), pol pa se je pa razmerje kar nekako normaliziralo.

BRAVO PETKA user posted image user posted image user posted image .  Drzim pesti za zagovor. Ce pa ze ne bodo opazili busija, ga pa malce ven porini- po moje sploh ne bo panikeuser posted image .

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.3.2006 21:18:19   
lenika
user posted image   Petka za skorajšnjo opravljeno diplomo. Trebuščka pri tako visoki nosečnosti pa skoraj ne bi smeli zgrešit.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.3.2006 21:21:31   
cofek
sem pozabla pokomentirat tale dopust - najbrz se bomo odpravili septembra - ima v.d. svakinja na morju apartma. ta prvo leto (ko se bom se lovila kdaj bo spal, kdaj jedel, kaj mu zdaj se fali) se mi pa res ne da it v kamp, mogoce kasneje.

bom pa zamudila vsakoletno odpravo na morje s puncami (konec junija/zacetek julija), ceprav smo ze nekaj planirale, da bi sle na Slo obalo, da bi prek hitre poste posiljala mleko domovuser posted image user posted image . no, ja pa naslednje leto.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.3.2006 23:32:19   
Mari71
Bravo, Petka! user posted image
Le daj jim vetra v Mb v četrtek!
In potem takoj na proslavljanje, kajti naslednji veliki dogodek bodo verjetno proslavili najprej brez tebeuser posted image , ker boš ti glavna akterka.

Pozdravček vsem majčicam.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
29.3.2006 8:14:07   
F*S*M
Samo na hitro

DOBRO JUTRO, upam da ste vstale spočite. Jaz nisem se mi zdi da sem bolj utrujena kakor včeraj.

Lepo se imejte vam še zvečer kaj napišem

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
29.3.2006 8:21:11   
TiaSara
Petka user posted image user posted image user posted image . Na zagovoru bo pa gotovo potekalo vse gladko, saj če drugega ne, te bo gotovo trebušček ven vlekel. Čeprav sem kar prepričana, da obvladaš zadevo. In potem boš res uživala še konec nosečnosti, še bolj pa potem, ko boš imela štručko v rokah.

Cofek, sočustvujem s tabo glede dela - sem tudi sama imela idejo, da bi si krajšala tedne, pa sem se potem odločila da kar malo stisnem in potem ostanem čist zares doma. In svetloba se že svetlika na koncu tunela user posted image . Sicer pa ni čudno, če si utrujena po šihtu. Meni je najbolj zoprno, kadar ponoči ne spim, pa se mi potem cel dan tako kinkam - pa ni druge kot zdržat do večera.

Ja, jaz imam pa veselo novico, nimam sladkorne user posted image user posted image user posted image . Sem bila včeraj tako vesela, da sem šla takoj pe enga čokoladnega navihančka. Sicer sem vseeno sklenila, da bo treba malo paziti pri hrani, ker naš user posted image  kar malo prehitro raste. "Boh ne daj", da bi bil na koncu nek ogromen 4 in več kilaš. Jaz pa v peresni kategorijiuser posted image .

Ja za dopust imamo pa tudi mi v planu september, bomo pa letos verjetno iskali apartma, čeprav smo sicer zapriseženi kamperji. Samo vem, da zna bit zoprno, če imaš zraven sebe kakšnega malega jokača, ki ne pusti spati polovice kampa. Poleg tega imamo pa še user posted image  in tisti, ki jim ne bi šel na živce user posted image  bi šel pa user posted image , tako da bi bili verjetno kar hitro s celim kampom na bojni nogi - ali pa morda ne? Bomo videli, morda bomo imeli pa angelskega user posted image , ki sploh ne bo noč jokal ("sanja svinja kukuruz"user posted image ).

No, sedaj grem pa delat, imam še 4 dni do konca in en kup nalog za naresti v tem času. Lepo se imejte!

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
29.3.2006 8:40:22   
lenika
Dobro jutro majčice.

Kako ste kaj danes? Pri nas je deževen dan in ko sem se okoli osmih zbudila je bilo tako temno, da sem mislila, da je ura šest. Moram pa danes še v ZD po bolniški list in ga odnest v službo. Smo pa ugotovili, da bom na bolniški 2 dni več kot en mesec in za odobritev tega bo potrebna komisija, mi je pa G rekla, če slučajno ne bi odobrili, se bom pa mogla s šefom zmenit za koriščenje dopusta ali me mogoče mislijo dat še za dva dni v službo? user posted image user posted image

Spala sem dobor. Že kar nekaj dni zaporedoma sem spala dobro, samo ne smem se preveč hvalit, ker se mi lahko hitro maščujeuser posted image .

Kar se tiče dopusta bomo šli mi avgusta, pa še kakšen lep vikend bomo skočili. Rezervacij pa ne potrebujemo, ker imata tast in tašča vikend na morju in gremo lahko kadar hočemo. Bo pa kar zanimivo na počitnicah prvič v troje.

TiaSara me veseli, da nisi dobila nosečniškega cukra. user posted image

Lepo se imejte kljub deževnem dnevu in oglasite se kaj.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.3.2006 9:00:08   
MarijaPo
Oho, Petka, kar diplomirala bo punca. Bravo!!!
Jutri je moj rojstni dan, tko da gotovo ze zaradi pozitivnega vpliva zvezd, ki so takrat v najboljsi poziciji (poglej mene), bos naredila. Busija pa jim le pokazi, to vedno pomaga. Tudi pri nas na FMFju so podiplomke vedno dobro magistrirale, ce so bile ful nosece. Le pogumno!!

Sicer sem pa slabe volje - sanjalo se mi je, da me je Igor pustil in da mu je bilo vseeno zame. :( Sem se zdaj cisto iz sebe, ta bedni filing me kar noce zapustit.
Pa sanjalo se mi je, da sem rodila Evo (in nisem opazila), ko pa sem opazila, sem videla, da je majhen medvedek, ki pa je bil ful srckan, tko da sem bila zadovoljna.

Uzivajte!

--------------------------------------------------------------------------------
PDP 22.5.06

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.3.2006 9:04:08   
lenika
MarijaPo zanimivo ne vem kaj je bilo z današnjimi sanjami. Jaz sem pa sanjala, da je imel moj mož drugo ženo. Jaz sem mu rekla, saj ne moreš imet druge žene, če si poročen z menoj in pričakujeva otroka, on pa mi je odgovoril, da naj se sekiram, da se je z njo poročil prej kot z menoj. user posted image user posted image
Drugače pa lepo jutri praznuj. Koliko pomladi pa šteješ, če ni skrivnost?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.3.2006 9:32:07   
MarijaPo
kar 27 jih bom nabrala jutri user posted image

sam se ne sekiram, ker se mi zdi, da sem kar dosti dosegla do zdaj, imam Igorja (ki se me razen v sanjah se ni navelical), pa stanovanjce, pa v redu odnose s starsi, pa sluzbo, pa res lepo orhidejo, ki bo glih za Evicin rojstni dan zacela cvetet user posted image

ojej, pozabila sem omenit diplomo - tok sem se namatrala zanjo, pa sem jo pozabila user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
29.3.2006 9:39:51   
lenika
Ja saj sedaj smo glih v tapravih letih, a ne? Jaz jih bom septembra dopolnila 28.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.