puncica
|
Ojla punce evo mene zamudnico, ja itak, zjutraj opedenam tamalo za v vrtec, pa ustanem ob šestih, potem pa hop nazaj v posteljo za 2 urce, mmmmmm ko je to super, pa potem ob desetih auf in potem jest pa mal pospravit pa je ura pol dvanajst Kaj je super, ko sem doma, res mi prav paše. Zdaj bom šla še v trgovino, sem se odločila da naredim rižev narastek pa gobovo juhico, upam da bo moj dragi vesel, ker kuharca sem bol tako tako, no bol za kake nekomplicirane osebe Sicer pa je naša tamala ta teden neverjetno pridna, očitno so bili prejšn tedn res zobi krivi, pa laufa zunaj, pa sta včeraj z atijem kidala zemljico, pa se dere OTROCI ŽOGO BRCAJO!!!!! Pa kr neki vpije, skratka vidim da je zelo rada zunaj, hvala bogu da je vsaj ta sneg pobral. Ne res je angelček ta teden, tako pridna, no danes zjutraj mal zaspana a se je tud unesla, hotla nodija gledat a ni bilo več časa, potem pa lepo rekla mami dijo, dala lubčka in sta šla z atijem. Ati se pa tud lahko v miru opedena, ko je mami zdej doma. Ja kaj naj rečem, to s masiranjem presredka, jst sem si ravno včeraj printala tole: http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka Mogoče še kateri pride prav, sam men se tud zdi zlo kompliciran mah jaz si tako želim da me tokrat ne bi prerezal, verjetno bom kr začela s temi vajami. Potem pa ful mam problem z zadržanjem urinom, kr uhaja mi komi pridem do wc-ja, pa delam kegljeve vaje, a res mi je kr hudo, pa vložek moram imeti skoz noter. Groza je to, treba je mišice natrenirat. Masaža bradavic, ja eni pravijo da ja eni da ni potrebno, mah jst si jih prvič nisem masirala, pa nisem imela težav, no mogoče v porodnišnici drugi dan, a potem nama je ful dobro zlaufal, upam da bo tud ta drug takoj znal potegnt in jest. Ja vidim da ste pridne, vse neki perete pa čistite, pa hiše rušite jst si pa še nič nisem pripravila, moram še mojga na podstrešje poslat po cotke, pa izbrat kam jih bomo sploh dal, pa mal omare spraznit, ja to bo še dela. Ja pa še to culo za porodnišnico bo treba pripravljat, joj joj, mene bo res cajt povozil. UŽIVAJTE