cofek
|
ojla punce- danes ste se pa razpisale- pa tko lep dan je zunaj!? Lana - tudi nam so v materinski rekli, da je treba cotke prat posebej, pa se mi zadeva ne zdi najbolj smiselna - po moje bom delala tko kot Barbs - tiste za na kožo operem posebej, ostale pa skupaj z našimi stvarmi, ker itak bo mali moral enkrat prevzeti "družinsko floro" - malo pozornosti je že treba, če jih pa preveč ščitiš pa tudi ni fajn (po moje ). Žmož, tudi jaz držim pesti za vaju! TiaSara - ker ni mogel na tista dva "obvezna" predavanja, je tudi moral v "intenzivni tečaj", pa jih tudi tam poučijo o previjanju in kopanju , tko da če RES ne bo mogel hodit s tabo, ga lahko brez skrbi napotiš v intenzivni tečaj. Seveda je pa veliko bolj prijetno, če hodita skupaj (vsaj meni se je tako zdelo) Midva sva nakupila večino cotk velikosti 62, imava ena 2 bodija št. 56, vendar imam občutek, da jih ne bomo glih rabili, ker sva oba bolj velika, pa bi znal biti najin cofek bolj velik . Če ne, pa se da stvari še vedno dokupit. Me je pa prepričal, da sem nekaj majčk in en body kupila tudi v velikosti 68 - no ja, enkrat bodo sigurno prišle prav . MarijaPo - a tudi ti gnezdiš? Ja, tudi meni se zdi da je treba VSE poštimat pred prihodom . Smo zamenjali okna, kupili sušilni stroj, nabavil spalnico (posteljo in omaro), naročili nov kavč... Moja ta zadnja? Treba je kupit nov sesalec, ker je trenutni premalo močan in ima preveč prepusten filter (ampak bomo to najbrž preskočili). Glede čebrička, sva se pa odločila, da ga kupiva ko bo star kake 3M (takrat menda že držijo glavico pokonci), ker se mi zdi, da tisto malo štručo ne bom upala kopat v čebričku. Tako bomo najprej imeli banjico. Tud jaz sem zadnja 2 dni ful utrujena - pa mi ni jasno al me je nakupovanje tolk zmatralo al pomaldanska utrujenost, al mi pa sam primankuje vitaminov . Sem si pa danes privoščila pedikuro - prvič v življenju, pa moram priznat, da mi je pasalo (malo razvajanja pa si menda lahko privoščim ), čeprav sem imela najprej malce pomislekov - ker nisem glih navdušena nad tem, da mi nekdo po stopalih šari, pa še glivic se ful bojim. Ampak je pa res, da nisem ne vem kakšna akrobatka, da bi si nogo v tem stanju okrog obrnila, poleg tega pa se bo počasi treba pripravit na poletje in razgaljene noge . Uživajte in lep vikend!
|