Barbs
|
O, sem že nazaj - aja, od kje? Sem se napenila in šla v Ariela in kupila torbo za voziček , čeprav sem včeraj rekla, da ni govora, da ne grem več nikamor. Čebra še vedno nimam, itak. Kupila sem tudi eno lepo brisačko s kapuco, mal večjo, da bo mali bavbav cel zavit vanjo, ko ga bomo (če ga bomo, ker ne kupim banje ) kopali. Pa kupila sem še neke jaslce ( beri trak s tremi zverinami) za na voziček. Pikicaa.. jaz ne vem, kje so zverince najbolj poceni, ker sem takšne videla le v Baby centru... Je pa res, da ni ravno poceni, za tistih nekaj papirčkov.. ampak, kaj češ.... Trakec 2.60m stane nekaj čez 2.000 sit, živalice pa - tiste malo trše (pluta, al kaj za en k ) 3.990 sit, jih je okrog 30 vseh skupaj, s ptičjimi gripcami in malimi zajčki vred, ene pa niso ploskovne, jih je pa celo morje, mislim, da so tud ovce not , pa plot..pa take (nepogrešljive ) malenkosti, pa stane 4.900 sit. Potem imaš posamezne primerke : npr. ogromen mojster Miha ali pa ogromen Pu ,ki sta 1.600 vsak.... skratka... mal premisli, v katero smer te bo zaneslo... al med Puje, al med džunglo ( tako kot Linčo) ali boš na kmetih, tako kot Lenika in jaz, ali pa boš Igor od MarijePo in se bođš namesto stene lotila stropa in ga spremenila v vesolje To je sicer, po pričevanju Marije, lahko tudi zlo nevarno - da ti kar Jupiter na glavo pade med spanjem Je pa pri nas zdaj res lep pogled zadaj za previjalni prostor in po celi dolžini posteljice, kjer smo nalepili trakec in "zmontirali" pošasti. ... Jedla sem REGRAT! Ker se mi ga seveda ne ljubi nabirati - oz. po moje se sploh ne morem več dol držat , sem ga kupila na tržnici... Pa postrvi - končno mi ribe ne smrdijo več, tako kot celo nosečnost - ne vem, kaj me je pikalo... enostavno so mi smrdele kot --- razen tunin namaz al pa kakšne rio mare sem in tja.... Vse tiste, ki imate preglede ta teden , držte se in da bo vse ok, jaz imam naslednjo sredo spet pregled, zdaj me Pušenjak daje na dva tedna... če bo delal že takrat.... so ga nekaj na KC razjezili, ker mu niso dali neke pogodbe o delu na novo za podpisat in zdaj štrajka ambulantno delo , ker uni birokrati niso sposobni v treh mesecih napisat pogodb o delu!!! Pa je možakarju prekipelo in je rekel : dost vas mam... Ko sem to izvedela sem kar mail poslala na pop tv eni kolegici, naj mal raziščejo, kaj se dogaja tam okoli.... upam, da bo kmalu rešeno, s pomočjo medijev se znajo včasih stvari hitreje odvit kot bi se sicer Zdaj grem pa Lady prebrat ( ja sori no, če sem pa noseča in imam čudne izbore čtiva zadnje čase.... ) ....