Linča
|
Dobro jutro! DANES JE PRVI POMLADANSKI DAN , ZUNAJ PA SONČEEEEEEEEEEEEEEEK!!! Za vsako majčico, njenega in ena pomladanska Še dobro, da je zunaj taki lep dan, ker sem tak zadeta od tega premetavanja ponoči vse me boli... najprej zaspim ko top, potem pa se zbujam okrog dveh, treh in se seveda premetavam iz L na D in obratno (kar je seveda cela procedura - najprej se moram jaz skobacat na drugo stran, potem pa celo horda pouštrov z mano ). Pa zadnjih nekaj dni me tak koža srbi, da se mi že meša..je moj rekel, da pa bi se zdaj že lahko počasi umila ...ne, čist res...po notranji strani rok in na bedrah so se mi naredili ko neki lišaji, zelo suha koža, ki na trenutke noro srbi, še posebej po tuširanju...podobno me je koža srbela okrog novega leta, le da takrat nisem bila tak lišajasta, ampak samo spraskana , pa še to samo po rokah! A ima mogoče katera podoben problem? Mazala sem se z vsemi mogočimi kremami, pa imam takoj spet suho kožo..zdaj se s sanosanom mažem kar po celem telesu, ker vsaj malo ostane "mastno".... mogoče kakšen predlog, kaj narediti? Najprej sem mislila, da je mogoče kakšna alergija na prašek, ker sem ga menjala, pa sem šla nazaj na "starega", pa je situacija enaka ok, tolk o težavicah... Včeraj sva šla še v zadnji večji šoping, nakupila še manjkajoče stvari, sem v soboto bla v LJ v Mothercare, pa kupila "opremo" za sobico s tistimi luštkanimi žiraficami, slončki in hipoti (previjalno blazino, obrobo za stene, igračke, brisačke,...) v glavnem, zdaj imamo vse v baby jungle stilu bo prav luštkano! najprej sem mislila medvedka Pu-ja, pa ga ima že skoraj vsak, pa še precej drage so te zadevice...sem bila prav presenečena, da je mothercare pravzaprav ugoden!!! in taaaak luštkane so te živalce! zdaj pa veselo na delo, da nas ne bo prehitela pa še vse moram oprati aja, za vse, ki ste iz LJ ali pa grete kaj mimo Vira in še niste kupile tetra plenic - v Tosami je zavoj desetih tetra plenic 3.500 sit, v baby centru pa 5.300 sit!!! Tak da se splača zapeljat tja!!! pa v tuševi trgovini - drogeriji imajo Aventove flaške v akciji - za ceno ene dobiš dve (menda so tiste srednje velikosti, nisme je še pla kupit) - cena je nekaj čez 1200 sit... Kar se Baby centra tiče, pa tak...v LJ sem dvakrat hodilam gledat vozičke, pa je bila prodajalka fuuul ustrežljiva, cel sanjalo se ji je, kaj prodaja...v MB sem bila mislim da trikrat, vedno druga - totalna štala... pa cene v teh slo baby trgovinah so prav zasoljene...body skoraj 2 jurja, žabice prek 2 jurja, pižamice po tri do štiri jurje mislim, halo??? v H&M in C&A dobiš za enak denar po dva komada, recimo v mothercare pa so sploh ful ugodne na primer pižamice in tudi kvalitetne so zelo (mi je prijateljica posodila nekaj oblačilc, pa so nekatereže ful sprane, pižamice od mothercare pa so še vedno v dobrem stanju). Ok, dost nakladanja...lepo se mejte, pa bejžte na sončkaaaaaa jaz grem zdaj mojo razvajeno ven peljat...joj, pa še spustit je ne smem, ker so včeraj v sosednji vasi pocrkale kokoši in sumijo na ptičjo gripo...kak me bo vlekla pa pa
|