77Saša
|
Jutro! aja - trenutno izbiramo med dvema variantama: - prva je ta, da poznamo nekoga, ki nam je že ponudil hiško na Floridi, s tem da se moramo še bolj podrobno pozanimat kje na Floridi sploh, ker jaz hočem morje; - druga pa je precej dražja (na prvi pogled)- Dominikanska republika, 14 dni, ALL inkl., vendar mene precej mika, saj želim da bo res nepozabno, pravi spomin (ja, sej vem, da bo spomin tudi precej časa na TRR). vendar ko si konc koncev mal preračunaš, da je prva varianta vse v lastni organizaciji, pa rabiš še renta car, pa lastno kuhanje, pa lastniku hiše moraš tudi nekaj dat. Ne vem no, vse so + in -. S tem, da moramo najt ceno za 200 čukcev. sedaj sem najcenejšo zasledila na okoli 220 čukov. Upam, da bomo prišli 3 skoz z pol mio. Mojega je itak skoz kap ko sem mu povedala. Ampak ne odstopam, hočem it pa pika. Če sem tolk denarja "stran zmetala za šolnino", si bomo pa še to privoščili. Glede nasveta gin. še ne vem, imam pregled v ponedeljek, drugače mi itak nič ne fali (bistvenega), tko da mislim, da ne bi smelo biti omejitev. Sicer pa sta obe državi zdravstveno dovolj razviti, tako da ni neki 3. svet, ko lahko pričakuješ vsesorte. Tudi jaz bom takrat konec 6 ali zač. 7 meseca. "Pa seveda cestitke za magisterij. Jaz sem mislila, da bo tole najino potovanje nagrada za doktorat, ampak ga bom ocitno oddala sele tik pred porodom (ce bom od danes naprej zeloooo pridna!!!), hehe. Si bomo pa kaksen drug razlog omislili kot izgovor za pocitnice. " - hvala in vračam čestitke nazaj. Za tiste, ki ste zadnjič še debatirale na temo potovanj z dojenčkom, pa je moje mnenje (in predhodne izkušnje) takšno: kot prvo si tako utrujen zaradi vseh nočnih aktivnosti, in poleg tega ti vsak dodatni stres še dodatno dviguje pritisk, kar ni dober, in ne moreš uživati na potovanju tako kot bi lahko, oz si plačal. Razni turistični ogledi odpadejo, kot tudi raziskovanje v lastni režiji, saj je preveč utrujajoče. Poleg tega ti otrok velikokrat zelo nenapovedano zboli, in takrat je najbolj biti doma. Tako da dopust - ja, je vredu, s tem da pač greš na višji nivo potovanj (vsaj 4 zvezdice, ALL INKL., solidna zdravstvena oskrba), kar pa stane nekaj več. Potovanja - raziskovanja pa odpadejo. Pozdrav od mene!
|