|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
17.1.2006 10:36:03   
MarijaPo
Sasa, iz cesa pa si magistrirala? In cestitke seveda tudi od mene, pejte v Dominikansko, tja so sli tudi moji sorodniki za novo leto - ko bos v 7. mesecu bos hotla met bolj uzivancijo kot letanje po stacunah in iskanje hrane za kosilo, ki ga bos pol morala se skuhat.

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.1.2006 12:17:59   
pikicaa
Ojla majčice!

Naj se še jaz malo pohvalim, da sem včeraj tudi jaz že nekaj kupila za našegauser posted image  user posted image .V Hoferju so imeli akcijo bodijev in pajackov.Seveda sem morala takoj kupit. Pa še tašča je šla z mano, tako da je tudi ona nekaj kupila za našegauser posted image .

Glede polne lune pa je mogoče res, da vpliva. Tudi našuser posted image  se je bolj oglašal čez vikend.Sem ponoči dobila pravo brco tja v mehur. Prvič tako močno.

Uživajte in pobožajte bušije.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.1.2006 12:19:55   
77Saša
MarijaPo - hvala za čestitke. Drugače sem ekonomistka, magistrirala sem iz marketinga . opa, nisem še - zagovor (pika na I) me še čaka v zač. februarja. me je ravno ta teden že začela rahla panika preganjat. user posted image user posted image .

"bos v 7. mesecu bos hotla met bolj uzivancijo kot letanje po stacunah in iskanje hrane za kosilo, ki ga bos pol morala se skuhat" - prav imaš, samo.... saj veš vsem primanjkuje fin. sredstev, pa smo pripravljeni potrpet. Res je pa tudi da bo takrat moj apetit na višku, in mi bo en ALL INKl. zeloooooo pasal user posted image user posted image user posted image .

No sicer, ni še nič zagotovo, potrebujem še zeleno karto ginekologinjeuser posted image , in kakšen dodatni priliv na TRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa pobutajte malčke še malo nazaj!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.1.2006 13:28:30   
mojsoncek
Pozdravcek tudi z moje strani!

No pa sem le opravila kontrolni pregled... kolicina plodovnice na zalost se vedno povecana, zato bom morala se na dodatne preglede. Jutri moram takoj zjutraj na polikliniko v diabetolosko ambulanto, da pogledajo, ce sem mogoce v casu nosecnosti pridelala sladkorno user posted image . V cetrtek z izvidi spet nazaj k moji G, pa cez dva tedna spet UZ...  Drugace pa user posted image raste tako kot mora in je z njim/njo vse OK, tako da sem vsaj zaradi tega pomirjena. Skratka upam, da bodo cimprej ugotovili vzrok, ker je sedaj vse v luftu in mi ne vejo povedati zakaj je tako kot je.

Kar se pa brcanja tice sem pa brez besed... to dete je res hiperaktivno... ce vam povem samo to, da je UZ trajal danes tam nekje pol ure, ker ni bil/bila na miru niti 5 sekund in ga/jo je komaj pregledala user posted image .

LP

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.1.2006 14:52:52   
Mari71
Mojsoncek - jaz sem imela pregled za sladkorno vceraj tudi na Polikliniki. Na sreco je nimam, te pa zelim opozoriti, da sicer ni nic posebnega (2 dl glukoze spijes in cakas 1 uro, da ti vzamejo kri), da pa je dosti user posted image  slabo in da kar kera skupaj pade in jaz sem bila ena izmed teh. Ne se ustrasit (res hitro mine, jaz sem bvila v par inutah spet na nogah), samo ce ti bo slabo, kar takoj sestram povej, so zelo prijazne. Pa uspesen test z negativnim rezultatom!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.1.2006 15:02:50   
mojsoncek
MARI71 hvala, ker si napisala, kaksen je postopek (in vse ostalo kar "pase zraven") in hvala za spodbudne besede.

lp

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.1.2006 15:44:05   
Linča
Pozdravljene majčice!

pa se še jaz malo oglašam...

V petek sva šla z mojim user posted image   na 3D ultrazvok k dr. Lukmanu na Ptuj...ej, ta doktor je pravi fenomen! Noter sva bila več kot eno uro, naredil je 47 3D posnetkov najine pupe, še dokazno gradivo, da je user posted image  je posnel user posted image  ful je vse razložil in se res potrudil, da sva dobila kvalitne slikice (sem šla šele v 24 tednu, pa se že težje naredijo dobri posnetki, najbolje je med 18. in 20. tednom). No, na koncu naju je še povabil, da prideva na ogled ptujske porodnišnice, ko je dežuren user posted image

Po čudovitem petku sem v nedeljo celo popoldan bruhala, pa taki glavobol user posted image , danes pa me je ginekologinja malo prestrašila, da ji to malo smrdi na sladkorno in jutri moram v laboratorij user posted image  drugače pa je z bebo vse ok!

Zgleda, da so tile majski fročeki res hiperaktivni user posted image  tud naša beba je ta vikend take vzganjala, da me je kar metalo...trebuh mi je poskakoval kot da sem kengurujska mama user posted image

tak...zdaj pa grem malo plavat user posted image  da malo odmislim vse skrbi

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 457
17.1.2006 18:58:59   
Barbs
Linča , dete , res si ne predtsavljam, da bi ti s tvojimi 40 kilami s postlo vreduser posted image  lahko imela sladkorno... ampak, saj ni odvisno od tega - skratka - poročaj, kako in kaj, da me ne bo skrbelo, daj veš, da sem kar nekaj let starejša od tebeuser posted image
Mojsonček in Mari , bejbe, pa kaj ga zdej serjete s tem cukromuser posted image  ... upajmo, da je res vse le lažni alarm - name vse kar sem prebrala vpliva približno tako : sem že neskončno žejna, da ne rečem dehidrirana, pa vse me srbi - da niso to znaki za...user posted image  Še dobro, da imam jutri popoldne pregled.user posted image
Tudi jaz čestitam vsem, ki ste/boste magistrirale/doktorirale,  pa seveda vsem, ki boste/ste/bomo/ kakorkoli drugače zmagale/uspele v naslednjih mesecih - postati mama tudi ni mačji kašeljuser posted image  No, tolk o tem; zdaj sem se spomnila na mojo službo, za katero sem mislila, da bo propadla, če me ne bo; sem se seveda veselo uštela in jih zato še toliko bolj veselo spremljam s kavča na televizijski ekran in jim kažemuser posted image user posted image  ... še dobro da ne vidijo nazajuser posted image ...

Pikicaa - paše mal zapravljat, a? Mi smo imeli resen načrt počakat tja do aprila, vsaj s cunjami.... no, jaz sem popustila že pred novim letom in odtlej me kar drži, mojegauser posted image  pa se je lotilo včerajuser posted image  Nakar je boga mala muca (ta mlajša hčerka) porabila zadnjih tisoč tolarjev iz denarnice in še ona kupila plastičnega slončka za grist - za bratcauser posted image ...

MarijaPO - faca ; si kar predstavljam vajino anketo po Portorožuuser posted image  In kaj sta ugotovila? Kakšna so bila najnovejša priporočila staršev?  Glede tvojega bušija - pač rasteš samo v "Evico" ; jaz naprimer  "rastem" vsepovsod  in kar naenkrat; moja tehtnica je danes zjutraj zavijala z očmi, da mi je bilo prav nerodnouser posted image

Pa še ful vas je, majčic in še ful sem vas pozabila pozdravit - ampak čisto vse se imejte lepo in pazite nase..

U, da ne pozabim :  TiaSara ; a si že ukrotila jaguarja in ga dala v kletko?user posted image user posted image

Lupčkauser posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.1.2006 8:38:13   
TiaSara
Madonca kolk ste pridne za pisatuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image !
Zdej je že vse prebrati delo, da bi pa vsem tako lepo odgovoril, kot je to naredila Barbs, je treba imeti pa že kar dopustuser posted image .

Jaz grem kaj od odzadej naprej:

Barbs, meni se zdi, da bova čakala do 31.1. in potem v paniki izkoristila še zadnji dan s popustom in ga šla na hitro kupit (voziček, za tiste, ki niste čisto na tekočem). Me prav zanima, ko poslušaš, koliko so eni vozički v Avstriji cenejši, če se ne bi splačalo pred nakupom mal tja gor zapeljat user posted image .

Linča, Mojsonček - bomo držali pesti, da ni sladkorna, pa da ugotovijo prave vzroke za nevšečnosti in jih po enostavni metodi odpravijo! 

77Saša - verjetno imaš prav glede potovanj, no bomo pa čare Slovenije odkrivali, pa v hotele na dopust hodili (ah ne to pa vseeno ne, jaz grem kampirat, konec koncev morem še user posted image  s sabo vzet, drugače to ni pravi dopust).  Kar se pa tiče tvojih možnosti - ja za uživancijo ga pa vseeno ni čez ALL INCL.  Tudi Dominikanska se zdi meni bolj privlačna kot Florida, čeprav tudi z zadnjo ne bi bilo nič narobe.

Nakupov se pa jaz še izogibam - mislim, da bo voziček prvi. Bova pa po opravljeni morfologiji začela z user posted image  urejati sobico za user posted image . Se že kar veselim, čeprav ne bo enostavno, ker ne vem kam bova vso tisto kramo pospravilauser posted image . Pa posteljico bova morala prebrusit in prebarvat, da bo sveže pripravljena za malega. Potem pa se gotovo ne bom mogla zadržati in bodo sledili nakupi...

Maya2, MarijaPo in ostale, morda je pa res kaj na luni - sem se tudi jaz čudila našemu user posted image , saj sicer pridno brca, ampak za vikend je bilo pa kar nenormalno pogosto in intenzivno.

Drugače pa sedaj poslušamo Mozarta - ga je user posted image  zrihtal, ker je nekje prebral, da je to dobro. Meni ful paše, ko ga poslušam zvečer pred spanjem - saj prav dosti ne slišim, ker prehitro zaspim, ampak glavno da mali posluša, ne user posted image . Moram pa reč, da je sedaj še obakrat (da ne boste mislile, da to kar vedno počnem), prav intenzivno brcal, ko sem prižgala radijo - morda mu pa ni všeč, pa bi imel raje kakšno Metalico ali pa Rammsteine, ki jih je poslušal prejuser posted image .

MiaSophia - tisto s soncem, ki se čudežno skrije, ko pride čas za odhod iz službe tudi jaz poznam. Držimo pesti, da bo ta vikend kaj boljši od prejšnjega!

Lepo se imejte vse skupaj in uživajte ob brcah.

Aja, sem se pozabila pritožit (saj veste, da pomagauser posted image ) - mene je spet začela tazadnja bolet - ni fajn, ker boli v praktično vseh položajih in nič ne pomaga. Upam, da me ne bo to spremljalo vse do koncauser posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.1.2006 9:00:35   
MarijaPo
Ohoj Punce,

danes grem spet na jogo za nosecnice - to je tam, kjer telovadimo kot bi imele 120 let ali pa vsaj 120 kg. :)

Barbs - tudi vceraj sem napadla neko babico z vozickom Chico in mi je rekla, da je ta vozicek zanic, ker skriplje in ker nima vzmetenja - tamali v vozicku je bil videt cist zidane volje, tko da je bil najbrz problem bolj v babici. Sicer pa so uni iz portoroza zadovoljni z majhnimi kolescki. No, epopeja z vozicki se nadaljuje. user posted image
Kar pa se velikosti trebuscka tice - vceraj sem si sposodila v knjiznici knjigo Complete idiot's guide through pregnancy and chieldbirth in jo je moj zlati mozek takoj pograbil in nasel 100 stvari, ki jih ne delam prav - ne jem zadosti (v splosnem) in potem mi je zacel vlacit na kup razna korenja, pa mlecni riz je hotel skuhat, tudi hrenovke niso ostale neomenjene. Sploh ne vem kako lahko kdorkoli normalno je v nosecnosti, ko je tok ene galame okrog hrane - vedno se pojavi nekdo, ki potem ocenjuje cesa sem pojedla premalo/prevec/neustrezno/... Za posizit!

Sasa77 - ne se odlocit za dopust, kjer bos "trpela", ker ni bilo dost dinarckov. Pol je bols, da gresta v najblizje toplice, pa tam zapravita tistih 200 jurijev, bo vsaj dopust kot se sika.

Upam, da uzivate, mene ze prijemljejo hormoni in sem si vceraj sposodila knjigo o vezenju. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.1.2006 9:01:54   
Barbs
Dobro jutro,

TiaSara , najprej glede vozička - midva sva tudi kar dol padla, ko sva na eBay UKshop videla cene vozičkov... Npr. znameniti Jeep, ki k nam šele prihaja in bo menda VIŠJI cenovni razred (kar pomeni cca 150 K) je bil tam na akciji za 93 funtov. Torej bi ga s poštnino vred dobila za slabih 50 K . Nesreča je le v tem, da piše, da ga dostavljajo samo po UKuser posted image .. Pa sva vseeno poslala mejl, ful prijazen in vse, NITI ODGOVORILI NISO, bodo že videliuser posted image ...Z jaguarjem je pa tako - sem ga šla še enkrat gledat - un zelen je le še tisti, ki je razstavljen, bordo rjav pa je menda še na zalogi... tako da... ne vem,... se bo treba odločiti al pa počakati- itak me bo jezilo, ko bodo dobili Jeepe in ga zanalašč ne bom hotela kupiti,ker bo trikatna cena... Potem bo pa še jaguarjev zmanjkalo, potem bo pa že konec 20% akcije ... pa... user posted image  EH!

Marija, ti si se ogrevala za PegPerego Plico - neka bejba prodaja ugodno malo rabljenega, mislim, da je nežno svetlomodre barve, pa prevleko za dež ima - njen mbt je 041 499 784, če te še zanima. Morda pa vsaj tebi rata dobit vredu in ugodnouser posted image .. Pa še to - če želiš , ti podarim zelo malo rabljeno knjigo Vse o kvačkanjuuser posted image

Toliko o vozičkih, res ne v3em, kaj bomo... s sosedo (rok ima v februarju) sva včeraj debatirali - tudi ona je v dilemi, je bila že odločena za enga trikolesnika, zdaj jo je pa minilo in še sama ne ve, kaj bi - pa je februarka! Tako da mislim, da ne pomaga dosti, če odlašamo. Moj user posted image  me ima poln kufr inje rekel, da se bo pozanimal, če imajo take s kvadratnimi kolesi.user posted image

Danes mam G popoldne - me zanima, kaj bo povedal, res. Imam pa eno paniko, ker bom skuhala špagete in bo kosilo pred pregledom - zihr bo pol kile več na vagiuser posted image

Se beremo, uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 18.1.2006 9:03:52 >

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.1.2006 9:22:14   
Ro-La
jutro,

da še jaz pristavim svoj piskerčekuser posted image

Vidim da ste še vedno vse "v vozičkih". Jaz imam še voziček od mulca, tak da nam je ta stvar finančno olajšana. Sem pa, kot vsaka nosečka, normalno tudi sedaj nora na ogledovanje vozičkov (moj samo zmajuje z glavo). Vedno mi je bil všeč PP, vendar ko sem ga sprobala se mi je zasral. Bil je tak "giglast", kot voziček najnižjega cenovnega razreda, za malo dnarja malo muzike. Ful je bila razlika med Quinny-jem in PP in to me je presenetlo. Drugače pa je Bruin-ov trikolesnik fuuuuuuuuuul lepi (le zakaj že imam vozičekuser posted image  ), pa cenovno ugodenuser posted image .....dovolj o tem.....

V ponedeljek sem imela morfologijo, vse bp, hahaha stegnenica spet manjša kot vse ostalo (kratke noge po atiju). Se spomnem, kako sem pri prvem paničarila, ker je bila stegnenica fuuul manjša kot glavicauser posted image , pa je vse OK...edino hlače mu moram 1 št. manjše kupovatuser posted image

MarijaPo- praviš, da ne veš, kako lahko nekdo v nosečnosti normalno je ob vsem tem "bombandiranju"...mene poglejuser posted image , sem še od prej navajena vse za malim pojest, prava kanta za smetiuser posted image , zato pa gredo kile kr goruser posted image ...upam da bodo potem šle tut dol....zaj se ne sekiram preveč še vedno prodajajo cote xxxluser posted image

Lepo se imejte, tiste ki pa šihtate, pa naj vam čimprej minejo urice do koncauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.1.2006 9:29:23   
MarijaPo
Saj to je naravnost neverjetno, celo nasa Barbs je dodala sliko pod svoje ime, gre za velikonocnega zajca. Bravo!!

S knjigo Vse o kvacjanju bova se malo pocakali, ker mogoce mi pa vezenje zalaufa, zdaj ko imam knjigo, strenico, iglo in mozeve gate za "vadbeni poligon". user posted image

Glede teh vozickov smo morda malce hormonalne, najbols, da to mozovi vzamejo v roke in oni neki kupijo, se bomo vsaj imele na koga jezit, ko bomo preklinjale tezo/vodljivost/barvo... vozicka.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.1.2006 10:54:05   
mojsoncek
Ziv majcice!

Danes sem malo pred sedmo ze cakala pred vrati poliklinike. Kot nalasc sem bila zjutraj ko sem odprla oci lacna kot volk. Sem komaj cakala, da sem lahko vsaj tistih 2 dcl glokoze spila in s tem vsaj malo utisala zelodec user posted image  . No po enournem cakanju so mi vzeli kri in rezultat: malo povisan sladkor. Res ne vem od cesa, kako  in zakaj user posted image  To pa pomeni, da moram jutri ponovno tja, kjer bom imela ta dolgo seanso pitja se bolj sladke glukoze in dajanja krvi. Zadeva baje traja dobre tri ure... bom pac s sabo vzela malo vec literature in citala user posted image  . Drugace pa se vedno ostajam optimist in verjamem, da se bo vse skupaj lepo koncalo.

Midva z mozekom sva sla pa v ponedeljek malo vozicke pogledat. Se mi zdi, da je definitivno prevec izbire, ker na koncu res ne ves vec kaj isces in kaj ti je vsec. Se mi zdi, da ko prides v trgovino na zacetku poves prodajalki (moram pa pohvalit tako prodajalko v Arielu, kot tudi prodajalko v BC na Rudniku, ker sta si obe vzeli cas in marsikaj razlozili in tudi posteno povedali) kaksen vozicek isces. Potem pa bolj ko jih gledas, bolj izbiras taksne, ki so lepi user posted image . Sva se zvecer potem pogovarjala in prisla do zanimivega vprasanja: za koga sploh kupujemo vozicke? Zase ali za svoje user posted image . No ja, salo na stran. Drugace midva gledava sportne vozicke, ki so primerni tudi za novorojencke. Bova pa verjetno skocila ta vikend se v Avstrijo pogledat... mogoce pa tudi se v Italijo... Kar se pa druge opreme in oblekic tice, bova pa nekaj dobila in nekaj odkupila od mozeve sestre user posted image .

pozdravcek vsem majcicam!!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.1.2006 12:17:54   
maya2
Pozdravljene!
Prihajam od ginekologa, smo spet preverjali MV, ker je user posted image  zelo nizko, vendar še vedno drži (50mm), kar je baje super. Sem vesela, da je vsaj to ok; sem pa rahlo slabokrvna (hgb 107). Dobila sem tabletke (železo). A ima katera izkušnje s tem? Se popravi s tabletami ali je boljše da malo več pazim kaj pojem?
Še 14t in 5d user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav
Maya

Neposredna povezava do sporočila: 465
18.1.2006 12:41:42   
žmož
Pozdravljene majčice!
Dolgo se nisem nič oglasila, prebiram pa "nas" redno. Vidim, da ste vse v akciji za nakup vozička-mi bomo pa imeli kar od ta prvega mulčka-je pa lepo malo učke past po vozičkih.
Vidim, da ste že skoraj vse dale skozi morfologijo, mene to čaka v petek in moram rečt, da sem že prav nestrpna, da vidim svojo pikico, ker sem jo do sedaj videla le 2x. Prvič na 1.pregledu in drugič na NS.
Maya2 če si dobila železove tabletke, jih kar pridno pij, saj se s tem ni za zafrkavat. Boljše, da jih jemlješ, kot pa da zdaj začneš to urejevat z prehrano. Vseeno pa lahko gledaš na to, da ješ čim več hrane bogate z železom (rdeča pesa,  temna (zelena) zelenjava, suho sadje...). Jaz imam skoraj vedno v avtu ali pa v predalu v službi suhe fige,marelice za vmesni prigrizek.
Bodite pozdravljene vse majčice. Kje pa se skriva Lenika?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.1.2006 12:59:40   
majamo
Hojla punce

Mi bomo pa imeli user posted image user posted image . Juhuhu

Prihajam iz morfološkega pregleda in je vse ok. Posteljica zadaj, lega glavična vzdolžna, organi so ok, srček 140/min, glavica ok, obrazek pa lep kot mamin user posted image user posted image user posted image . Taki mali nosek, pa ustka, ... Med nogami pa ma velikega lulčka, pa že zdaj je tak gor stal, user posted image user posted image user posted image . Pa cel čas se mu je kolcalo. Je rekel G da je za 14 dni večji kot je za 24t. user posted image
Sem šla po pregledu kar HM pa nekaj kupla zanj. Da bo lep ko ga bomo domov prinesli.
user posted image user posted image user posted image .

Joj kak smo veseli

Uživajte tudi ve
čavči

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.1.2006 13:10:52   
mojsoncek
Danes pa vse posiljate same lepe poste user posted image

majamo no lepo, da boste imeli takega korenjaka in da je z njim vse v najlepsem redu 

maya2 kar se tice MV SUPER!!! Kar se pa zeleza tice, pa kar pridno papcaj tablete, ki ti jih je predpisala G. Je zelo pomembno, da dobi tvoj user posted image  dovolj kisika... pa se malo dodatnega vitamina C, za boljsi prenos kisika user posted image ...

lp 

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.1.2006 14:18:00   
pikicaa
Živjo majčice!

Danes ste pa zelo pridne za pisanje.user posted image
Vidim, da ste že skoraj vse dale morfologijo čez. Mene tudi čaka v petek in soboto samoplačniška. Sem, kar malo v skrbeh kaj bodo povedali. user posted image  Upam, da bo vse OK in da bomo zvedeli za spol.
Pa še eno štorijo vam moram povedat kaj se nama je z user posted image  včeraj zgodilo.
Zvečer prideva domov iz sprehoda okrog pol devetih. Ko stopiva iz dvigala zagledavauser posted image na hodniku potrgane kable za najin internetuser posted image . Takoj pokličeva policijo, ki jo čakava skoraj pol ure. Ko pridejo, pa pride še najin sosed na hodnik in pove policajem, da je to naredil on. Bil je pijan user posted image . Potem pa je še tako nadiral policaje, da so ga morali odpeljati na postajo. Ampak tega user posted image  so spustili nazaj domov. Spet nama je začel trkati po vratih in se hotel tepsti z mojimuser posted image . Vse skupaj je trajalo do polnoči, potem pa je šel spat. Danes zjutraj so prišli iz Ljubljanskega kabla in nama napeljali nove kable, pa je prišel sosed iz stanovanja in jim rekel, da naj mu izstavijo račun za škodo. Do mene pa se je obnašal kot, da se ni nič zgodilo. Celo noč sem bila tako nervozna, da je mojuser posted image  skoz brcal. Sedaj pa se že malo umirja vse skupaj.

Uživajte še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 469
18.1.2006 16:45:22   
gaja9
En lep pozdrav vsem majčicam,

Že dolgo se nisem nič oglasila, sem pa prebrala VSE poste. Kako ste pridne za pisanje!

Sasa77 - glede na to, da si izbiraš za potovanje destinacijo, kamor boš potovala z letalom, bi bilo pametno, da pri agenciji ali pa pri letalski družbi preveriš, kakšna pravila imajo v zvezi z nosečkami na letalu. Kolikor jaz vem, večina letalskih družb ne pusti visoko nosečih ženska na letalo, da ne bi slučajno prišlo do prezgodnjega poroda. Mislim (nisem sigurna), da se omejitve začenjajo s tretjim tromesečjem (6 ali pa 7 mesec nosečnosti). Spomnim se, da mi je prijateljica, ki živi v tujini in je želela v 6 mesecu obiskat starše in prijatelje v Ljubljani in je letela z eno evropsko letalsko družbo, morala od svojega G pridobiti tako imenovano potrdilo "fit to fly", ki naj bi letalsko družbo nekako odvezal vseh obveznosti, če bi se karkoli zakompliciralo med letom. Saj ne vem, če je to čisto res, ampak vseeno bi bilo pametno preveriti, preden kupiš karto. Drugače pa mislim, da si si izbrala super destinaciji! JAZ BI TUDI...

Maya2 - jaz sem imela nekoliko težji primer slabokrvnosti (hemoglobin na 87), tako, da sem jedla po dve železovi tabletki na dan in eno tabletko folicina. Po dveh mesecih se mi je situacija popravila in na zadnjem pregledu sem imela hemoglobin na 105, tako, da sem zdaj samo še na 1 železovi zabletki. Drugače sem pa pazila tudi pri prehrani - veliko zelene zeljenjave, rdeča pesa, celo jajčka (bljak) in žrebičkov zrezek sem jedla. Mi je pa G takrat povedala, da je Fe tudi v čokoladi, ampak, da to ne pomeni, da se moram z njo basat. No, s tem nisem imela takega problema, ker mi čokolada ne paše pretirano. Svetujem ti, da kar poješ tisto, kar ti je predpisala G, zraven pa dnevno poglodaš malo železne ograje na balkonu user posted image  (tako so se na moj račun večkrat pošalili v službi).

Za voziček smo se pa pri nas že prej odločili, kakšnega hočemo - takšnega, kot ga imajo pri kolegih - PP s štirimi kolesi, ne vem pa, kako se modelu reče. Kljub 4 kolesom je, po izkušnjah, čisto uporaben na bolj razgibanih terenih, kar za nas, terence, prav pride.

No, pa lep pozdrav vsem in na skorajšnje pisanje.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.1.2006 16:52:51   
maya2
Hvala za vse nasvete.
gaja9: saj se mi je zdelo, da vrednost še ni tako 'kritična'. Jaz bom sicer jemala po 2 tableti na dan, pa na prehrano bom tudi malce popazila, pa upam, da bo kmalu boljše. user posted image  Tudi ograje je dovolj okrog hiše, tako da to ne bo problemuser posted image !

LP
Maya

(odgovor članu gaja9)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.1.2006 17:00:53   
lenika
Pozdravljene majčice.
Spet sem se morala kar nekaj časa prebijati čez to kar ste napisale, ker ste resnično pridne za pisanje. Jaz grem jutri na 3-dnevni seminar in bom šele v nedeljo imela spet kaj časa za na RR, mogoče pa že v soboto zvečer.
Drugače sem kar v redu. Včasih me kaj špikne ob kakšnem raztezanju, ampak ni hujšega. Mi imamo sedaj nabavljen voziček, avtosedež in posteljico, drugeag pa še čisto nič (niti ene oblekice), tako, da bova šla konec februarja in v začetku marca v pospešeno nabavo, da nas slučajno kaj ne prehiti. Še prej pa greva v mesecu februarju v materinsko šolo in upam, da bova tam kaj bolj zvedela kaj vse v resnici rabiš, kajti meni marsikaj še ni jasno. Pa bo že, na izkušnjah se učimo, a ne?
Lepo se imejte še naprej, lepo se oglašajte in se slišimo še kaj konec tedna.

(odgovor članu gaja9)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.1.2006 17:02:43   
lenika
Aja, kar se tiče železa. Jaz sem tudi imela na zadnjem pregledu hemoglobina 107 in tudi jaz sedaj jem železove tabletke in seveda pazim tudi, da jem hrano čim bolj polno z železom.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.1.2006 19:36:41   
aja
Ciao punce,
jaz se tako zabavam ob branju vasega majskega cvekanja, da sem se kar med majcice vzivela, ceprav sem drugace junijka user posted image . Je prav fino brat od vas, ki ste ze malo naprej...ze pri morfologijah in zbiranju vozickov. Nas to se caka in nam bodo vase izkusnje zelo koristile.

Kar se tice zeleza vam toplo priporocam Floravital-Floradix sirup, ki je mnogo lazje prebavljiv kot tablete, je pa meni zelo uspesno dvignil hemoglobin. Sem dala ravno danes kri.

Sicer pa se en nasvet od Pusenjaka....mi je danes na pregledu rekel, da se mu zdi, da se punce med sabo kar malo prevec strasimo in da je treba nosecnost jemati predvsem z lepe strani in se drzati pravila "brez panike". Ima kar prav, ne? Tako da moramo biti cim bolj pozitivne...konec koncev so se cele generacije rojevale brez pregledov pri zdravniku, rodili so pa kar doma user posted image .

Uzivajte in bodite se naprej take face.
Aja

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.1.2006 7:17:53   
lenika
Dobro jutro. Se še enkrat javim, preden grem na seminar. Lepo se imejte in se tipkamo čez 3 dni.

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?