TiaSara
|
Madonca kolk ste pridne za pisat ! Zdej je že vse prebrati delo, da bi pa vsem tako lepo odgovoril, kot je to naredila Barbs, je treba imeti pa že kar dopust . Jaz grem kaj od odzadej naprej: Barbs, meni se zdi, da bova čakala do 31.1. in potem v paniki izkoristila še zadnji dan s popustom in ga šla na hitro kupit (voziček, za tiste, ki niste čisto na tekočem). Me prav zanima, ko poslušaš, koliko so eni vozički v Avstriji cenejši, če se ne bi splačalo pred nakupom mal tja gor zapeljat . Linča, Mojsonček - bomo držali pesti, da ni sladkorna, pa da ugotovijo prave vzroke za nevšečnosti in jih po enostavni metodi odpravijo! 77Saša - verjetno imaš prav glede potovanj, no bomo pa čare Slovenije odkrivali, pa v hotele na dopust hodili (ah ne to pa vseeno ne, jaz grem kampirat, konec koncev morem še s sabo vzet, drugače to ni pravi dopust). Kar se pa tiče tvojih možnosti - ja za uživancijo ga pa vseeno ni čez ALL INCL. Tudi Dominikanska se zdi meni bolj privlačna kot Florida, čeprav tudi z zadnjo ne bi bilo nič narobe. Nakupov se pa jaz še izogibam - mislim, da bo voziček prvi. Bova pa po opravljeni morfologiji začela z urejati sobico za . Se že kar veselim, čeprav ne bo enostavno, ker ne vem kam bova vso tisto kramo pospravila . Pa posteljico bova morala prebrusit in prebarvat, da bo sveže pripravljena za malega. Potem pa se gotovo ne bom mogla zadržati in bodo sledili nakupi... Maya2, MarijaPo in ostale, morda je pa res kaj na luni - sem se tudi jaz čudila našemu , saj sicer pridno brca, ampak za vikend je bilo pa kar nenormalno pogosto in intenzivno. Drugače pa sedaj poslušamo Mozarta - ga je zrihtal, ker je nekje prebral, da je to dobro. Meni ful paše, ko ga poslušam zvečer pred spanjem - saj prav dosti ne slišim, ker prehitro zaspim, ampak glavno da mali posluša, ne . Moram pa reč, da je sedaj še obakrat (da ne boste mislile, da to kar vedno počnem), prav intenzivno brcal, ko sem prižgala radijo - morda mu pa ni všeč, pa bi imel raje kakšno Metalico ali pa Rammsteine, ki jih je poslušal prej . MiaSophia - tisto s soncem, ki se čudežno skrije, ko pride čas za odhod iz službe tudi jaz poznam. Držimo pesti, da bo ta vikend kaj boljši od prejšnjega! Lepo se imejte vse skupaj in uživajte ob brcah. Aja, sem se pozabila pritožit (saj veste, da pomaga ) - mene je spet začela tazadnja bolet - ni fajn, ker boli v praktično vseh položajih in nič ne pomaga. Upam, da me ne bo to spremljalo vse do konca .
|