Barbs
|
Jutro , najprej MiaSophia ... jaguarja imajo v Arielu. Mislim celo, a so edini uvoznik za Slovenijo, če sem prav razumela, tako da, če ga želiš pogledat, ga vidiš tam. Pa na netu, seveda. Piknik seveda nekje na sredini, ne pozabimo še na Leniko, ki je iz NM... saj res, kje pa je, punca???!!! Pa toliko zasavk kot je, bi res lahko na drugi strani trboveljskega hriba, v bistvu že tam nekje pri Šempetru v Savinjski dolini... Je moj povedal, da je tam nek ribnik, ful lepa okolica, pa mize lesene in vcji pa take finte, kar bomo gotovo rabile , pa v ribniku ful rib, ki jih gospodar nalovi ( ali pa same ) pa bomo imele zdrav piknik... No ja, saj je še čas, je pa res fajn ideja, pa tale lokacije je idealna... sva šla preračunat.... štajerke imate urco ali manj po AC , LJ in okolica pa ravno toliko... no ja, zasavke bodo imele kakih petnajst minut... pa naj jim bo , bodo pa pijačo častile ... Skratka, fino, upam samo, da nebomo pozabile, predvsem pa, da se nam bo dalo, ko bomo vse v elementu z našimi .. Marija , seveda te Evica tudi z glavico ruka, pa z rokami žgečka, pa znogami nažiga ( to itak) ... ko boš zverzirana, boš že prav dobro čutila, kdaj je kater del telesa na vrsti - po gibih se da ločiti. Glede izboklin je čist možno, da se obrača in ima enkrat ritko zgoraj, pa rata bula ... Meni je najbolj hecno, ko se mojemu sinkotu kolca. Zdaj to že prepoznam. Takrat se mi noter narahlo premika ves trebuh, v enakomernih presledkih... Boooogiiiii mucek, po moje celega stresa . Marija, ful si pridna, ker hodiš na telovadbo, jaz sem pravi lenuh ( no ja, pa tudi časa mi ravno popoldne in zvečer zmanjka, ko pridejo vsi iz službe in šole).. tako, da se rekreiram s sprehodom do štacune . krvavice tudi meni pašejo, take, hrustljave iz pečice, pa praženo kislo zelje zraven. Sva že dve čudni, ki nama nekaj manjka, očitno. Jaz sem celo pražena jetrca jedla zadnjič, pa gosto primorsko mineštro z jetrnimi žličniki pri mami... Me vsi samo ... Saška, fino, itak si majčica... malo klepetaj z nami, pa boš sigurno že zaradi tega rodila kak teden prej . Bodte pridne, pozdrav vsem novim, Marija, prideš jutri zvečer na srečanje ljubljanskih RR v Kolosej, če se bodo uspele kaj zmeniti na sosednjem forumu? Jaz sem malo razmišljala, nisem še čisto odločena... Papa
|