|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
4.1.2006 8:24:10   
Barbs
Zdaj ste že tri zasavke, tako, da si lahko v Trbovljah že rezervirate sobo, pa naročite zagorele mladce za strežbo osvežilnih koktejlovuser posted image

Mislim, halo!!!!, katera bo pa z mano v sobi v Ljubljani???user posted image  Upam, da ne bom, tako kot prejšnjič, s kako pesimistično panično jokuljo, ki bo poleg tega, da bo imela občutek, da se nama dojenčki kar naprej "čudno" obnašajo in da je ziher kaj narobe, imela še nenavaden odnos do osebja, hrane, oblačilc  in pleničk, poleg tega pa bo ob treh zjutraj, ko bo končno konec njenih travm,  čutila še potresne sunke in me hotela prepričat, da pograbiva otroke in stečeva venuser posted image user posted image user posted image  

No ja, dvakrat že ne morem imeti takšne srečeuser posted image user posted image

Si grem pobarvat lase, potem pa pridem še kaj naložituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.1.2006 8:31:23   
TiaSara
Pozdravljen majčice!

Vidim, da ste že vse aktivno zakorakale v novo leto. Auroraa kar z morfologijo user posted image . V glavnem, naj bo to naše leto user posted image !

Lenika, pridna sta, ko že takole preudarno nakupujeta. Tudi midva bova morala nakupiti večino stvari, le posteljico že imava, pa previjalno dobiva. Najbolj bistven mi je pa voziček - ker hodim veliko ven in mora dosti prenest (makadami in gozdne poti) - hkrati pa mora biti dovolj mobilen, da ba ni problem s seboj prevažati.

MiaSophia - tudi moj G do nedavnega ni imel licence za NS, pa jo je vseeno delal - če ti pove dobre rezultate tako nima veze, ker ne rabiš dodatnih preiskav. Zataknilo bi se edino pri slabih rezultatih, ker ti na podlage teh ne more dati napotnice za nadaljne preiskave. Ampak pri tebi je bilo vse O.K. če se prav spomnim, tako da je čisto vseeno ali ima licenco ali ne.  Sicer pa še user posted image  za pogodbo user posted image .

Barbs, kako pa kaj tvoj mehur? Upam, da je sedaj že vse mimo in da nimaš res kakih težav.

Gaja - glede obleke se pa kar strinjam z Barbs, bi šla tudi jaz kar v Popek, že zato, ker so tako fleksibilni in ti bodo šli gotovo na roke (sama sem sicer svoje hlače kupovala v H&M, ker je bolj po mojem okusu).

Lana - dobrodošla! Kar veliko nas je - to pa zato, ker je maj najlepši mesec za to kar nas čaka user posted image !

Začetek leta se je meni začel kar dobro, sem precej optimistična, mali pa pridno brca po trebuhu - sicer imam občutek, da se mi je povečala količina plodovnice, saj se je dalo brce čutiti tudi z roko na trebuhu (tudi moj user posted image  je že čutil brce user posted image ), sedaj pa jih čutim le sama v trebuhu. So pa povsem nezgrešljive. Res krasen občutek user posted image .

Drugače pa imam včasih občitek, da bom malega kar speštala user posted image  - zutraj, ko si umivam obraz ali pa zavezujem vezalke, npr. Tale trebuh je vedno bolj v napoto, pa je v bistvu še prav majhen - glede na končno velikost.

Imajte se najlepše!

Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
4.1.2006 8:52:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
4.1.2006 8:56:53   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Barbs, kako pa kaj tvoj mehur? Upam, da je sedaj že vse mimo in da nimaš res kakih težav.

Ok, a si me morala spomnit????user posted image

Mehur, kaj je že to mehur? user posted image  

user posted image user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.1.2006 12:00:43   
TiaSara
Joj, oprosti, ne, ne, saj ti gotovo nimaš mehurjauser posted image . Le kaj bi z njim, saj je samo v napoto - sploh zdajuser posted image !

Btw, dobri "smajliji"!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.1.2006 16:30:57   
Barbs
Tia Sara, poglej, takole user posted image   in tauser posted image  kole sem gledala seznam nosečk, pa te še ni med majskimi...hitro naroči punčici, naj te vpiše - ne smeš manjkatiuser posted image

Drugače sem pa od frizerja, me je spet postrigla, kot da grem v vojsko, pa pobarvala itak - imam celo črno glavo in ušesauser posted image ... No ja, jutri bo že bolje. Upam. Verjetno. Lahko bom pa kar taka. Bog ve, kako je z "barvalnimi" hormoni v nosečnostiuser posted image .

Videla sem tudi ene ful dobre čevlje, ampak sem bila tako trmasta, da jih nisem kupila. Jih šparam za petek. Zdaj pa dejstva : če bi jih kupila danes, bi se v petek butala z glavo ob zid, ker bodo za polovico cenejši, tako pa sem bom verjetno spet butala z glavo ob zid, ker jih v petek ne bodo več imeli.user posted image user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.1.2006 10:25:29   
MiaSophia
Helouuuuser posted image

Najprej hvala, babnice moje za tolažilne besede about NS.
Danes sem bila z user posted image  na UZ in smo gledali srčka kak bije, pa vidli smo želodček, ledvički, nogice, glavico, oke, pa še kakšen organ user posted image  No, da boste vedele - spol ostane skrivnost (tudi za naju)do konca - tak da tega organa/organke  nisva videlauser posted image  Drugače pa user posted image  tehta skoraj pol kilce, meri pa 199 mm, in uglavnem je vse na mestu in tak kot more bit. Tudi moj maternični vrat je okej, meri nekaj čez 3

O, kak sem vesela, da sva videla najino žabicouser posted image
Se oglasim še malo kasneje, delo čakauser posted image
Uživajte še naprej, majčice moje user posted image user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   [Brisano sporočilo]
5.1.2006 10:30:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
5.1.2006 11:39:20   
TiaSara
Evo Barbs, sem uredila user posted image .  Kar se pa frizure tiče, bo pa taka čist prov prišla čez par mesecev, ko ne bo več časa za kakšen styling user posted image .

MiaSophia user posted image  user posted image  user posted image . Jaz se prav veselim tega pregleda. Samo bojim se, da bom sama, ker bo moj user posted image  moral takrat delati.

Aurorra jaz sem že vsaj kakšen mesec v nosečniških hlačah - pa tudi prej sem že nekaj časa popoldne odpenjala gumbe. Imam pa take fine, ki imajo elastičen del prek trebuha, tako da mi niso nič preširoke user posted image . Ker vse klasične hlače, ki sem jih gor dala so bile grozne - sem precej suha in sem v njih zgledala milo rečeno kot user posted image . No te, ki jih imam pa so super in se jim sploh ne vidi, da so nosečniške. Sicer nisem čist zihr, da bodo prav do konca, ampak takrat bom pa tako doma, pa hlače ne bodo več tako pomembne. Bom pa sedaj morala kupit še kakšno nosečniško srajčko, ker svojih starih ne morem več zapenjati čez trebuh.

Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
5.1.2006 15:09:32   
gaja9
Pozdravljene,

Barbs in TiaSara, hvala za nasvet. Bom šla res najprej v trgovino v Ljubljani, ker mi je bližje.

Morfologija je bila super uspešna. Tudi moj dragi je z zanimanjem zrl v ekran in ugotovil, da otročku srček full hitro bije. Pa mu je G razložila, da bije čisto tako, kot je treba. Drugače pa spol tudi za naju ostaja skrivnost do konca. Pa saj ni panike, imeni imava itak izbrani.

Uživajte. 

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.1.2006 15:41:44   
MarijaPo
Ohoj Punce,

barbs je odlicno opisala cimro iz porodnisnice. Prav nasmejala sem se - se posebi ob potresnih sunkih. Barbs - ce bos sla v LJ rodit, potem bova mogoce cimri, ce mi ne bo uspelo priti do postojne. :)

Danes sem imela morfologijo, sva sla skupaj z mojim zlatim mozekom in se navdusevala nad malo Evico, ki je ful brcala in se obracala in cohala po glavi in mojo G cist fascinirala, je rekla, da se najin otrok vazi pred nami. user posted image  Bravo Eva, le tako naprej.
Sicer pa tehta 340 g - sem v 20. tednu - pdp 22.5.05.

Menda pa imam prevec bakterij v urinu in sem si zato kupila brusnicni caj. Bomo videli, ce bo kaj pomagal, mogoce je bil problem v tem, da nisem ujela srednjega curka urina, ampak sem pobrala vse od zacetka do konca, ker nisem vedela koliko mi bo uspelo se polulat, ker ponavadi, ko imam veliko bakterij me boli kot user posted image .

Fino se imejte! user posted image

Marija

(odgovor članu gaja9)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.1.2006 21:17:44   
lenika
Pozdravljene majčice. Jaz sem pa imela danes morfologijo in sem full vesela, ker je vse tako kot mora bit. Pogledali smo vse organe in vse je OK user posted image . Želeli smo izvedet tudi spol, vendar se žal ni dobro videlo, ker se user posted image  ni hotel prav obrniti. Drugače pa je G rekla, da se ji zdi, da je user posted image , ni pa sigurna, je rekla, da bomo še poskušali videt prihodnjič. Pa saj v bistvu ni važno, samo, da je vse OK. Mi je pa PDP za dva dni nazaj pomaknila in sedaj ni več 9. maj, ampak 7. maj. V službi smo se dogovorili, da bom 10 dni dopusta porabila pred porodniško, ostalo pa po porodniški in tako mi znese, da bom zadnji dan v službi 24. 3. V bistvu samo še dva meseca in pol. S eprav zares že veselim, čeprav mi zaenkrat še ni težko hodit v službo, če seveda odštejem jutranje vstajanje, bo pa verjetno iz tedna v teden težje. Ko tako razmišljam, se res zelo približuje čas, ko bomo pestovale naše user posted image .
Lepo se imejte in se še kaj slišimo, jutri ne, ker imamo v službi celodnevni seminar, bom pa se oglasila kaj med vikendom.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.1.2006 21:38:11   
lenika
Aja, še nekaj sem pozabila vprašat. Dobila sem tudi tabletke, ker mi baje primanjkuje železa. Hemoglobin je bil 107 g/l. Zanima me, če katera ve, koliko je normalno?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.1.2006 7:35:16   
MiaSophia

Dobro petkovo jutrouser posted image !

Komaj čakam nedeljo, da se naspim...Kako ste kaj ve, ste tudi zaspankeuser posted image ?
Opazila sem, da se user posted image  "muva"  bolj pozno dopoldne in proti večeru, včasih pa tudi popoldne in občutki so neverjetni. Brcike so malo drugačne, kot na začetku (se mi zdi) - bolj jih čutim, al kak naj to opišem user posted image  user posted image
Aurora : sicer pa nosečniške hlače nosim, ja, že kak mesec in pol, čeprav so tudi meni včasih prevelike, sploh v rito, mi kar dol hočejo zlest - ampak mi  ne user posted image

TiaSara: ugotavljam, da imaš kratke lase. Tudi mene je že večkrat prijelo, da bi se postrigla na kratko, a zaenkrat še nisem zbrala poguma...Pa črnolaska si - smo zvedeli user posted image  By the way: jaz sem dolgolasa brinetka, pa ostale?
Veš, da se tudi meni lušta srajc - ni šans, da dam kakšno staro nase, sploh za v službo...Tak da bom danes čekirala tudi srajce user posted image

MarijaPo: praviš, da je mala Eva prava važička, kak fajn user posted image . Najin/a  user posted image   nam je kazala ritko user posted image  in zraven migal/a z nogicami, neverjetni občutki so to, kajne, ko gledaš svoje bitjece na ekranu user posted image  user posted image . Kontrolo urina jaz zaenkrat  še nisem imela, razen v 12. tednu.
Naslednjič, ko imam pregled (27.01), moram dati kri.
Kako si kaj, zdaj ko si doma? Uživaš? Prepričana sem, da - le tako naprej user posted image  user posted image
Lenika - tut vama user posted image  majčken nagaja, kaj user posted image . Ma glavno, da je vse na mestu. Dober si si prštimala dopust in porodniško user posted image . Tudi meni je edino vstajanje mal odveč user posted image  ...
Za hemoglobin - nimam pojma user posted image  Mogoče to MarijaPo obvlada - jo imam na sumu user posted image  

Aha, zdej sem se vpisala k telovadbi za user posted image  - saj nisem mogla verjet, da naše mesto premore celo telovadbo - pa se je veselje skoraj razkadilo, potem ko sem ugotovila, da je to samo 2 x...user posted image  Dol padeš! Na začetku februarja bova začela hodit v šolo za BS. Kaj pa ve?
Punce, U Ž I V A J T E!
Pa nikar preveč ne zapravljajte - če boste šle v gužvo (vzammo ščite s seboj za bušijeuser posted image )

Baj baj user posted image user posted image user posted image

Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.1.2006 8:23:01   
Barbs
No, samo na kratko za enkrat, ker grem po tiste slavne čevlje, o katerih sem govorila prejšnjič ( in ki jih seveda po možnosti že ni več, ker so jih prodali že ob pol sedmih zjutrajuser posted image  )

Sem si pa rekla : Barbara, če boš pa ob šestih vstala zaradi enih čevljev, potem pa to zihr niso samo nosečniški hormoniuser posted image ... in sem lepo spala dalje, zdaj sem IZDATNO pozajtrkovala, grem še pod tuš, se malo "naplajhat" s ta novim pudrom in maskaro ( sem si včeraj kupila in kvalitetno skrila, da ne bosta spet hčerki imeli "kozmetični salon) ,  potem pa čist počasi pogledat, a so še tam al niso. Če pa niso, bom šla pa SAMO  na user posted image ... Mogoče bo še bolj zaleglo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
6.1.2006 8:23:23   
žmož
Pozdravljene punce!
Jaz pa bi imela eno vprašanje, če mi bo katera lahko kaj svetovala-in sicer od sestre ta mali je dobil šesto bolezen. Normalno, da smo bili vse praznike v stiku, problem pa je ta, da je jaz kot otrok nisem še prebolela. Po vsej verjetnosti jo bo dobil tudi moj ta mali, tako, da bom sploh v stiku z boleznijo.
Otroškega zdravnika je najprej zanimalo, v katerem mesecu nosečnosti sem in seveda je rekel, naj se posvetujem z ginekologinjo. Včeraj popoldan sem preverla pri svojem os.zdravniku in ugotovila, da v kartonu res ni zabeleženo, da bi jo kot otrok prebolela. Sicer bom čez kakšno urco poklicala ginekologinjo, vendar me vseeno zanima, če ima mogoče katera kaj izkušenj glede tega. Zelo bi bila hvaležna za pomoč. user posted image
Uživajte še naprej v rahlo zasneženem petkovem jutru.
Pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 366
6.1.2006 20:54:34   
Linča
Barbs - so se mi zdeli smajliji nekam znani, pa sem tuhtala in tuhtala, katera bi lahko bila user posted image ...no, pa mi je kapnilo user posted image  ... prečekiraj pm pri sosedih user posted image

Lenika - zdaj pa imava na isti dan PDP user posted image

Jaz se pa po dolgem času malo spet oglašam, v službi gužva, norišnica user posted image , sem vam prav fouš, da ste ble skoraj vse za praznike doma in uživale...

Morfologijo dala skoz 20. decembra, vse je super in ok, moj je bil zraven čist paf, ko je gledal svojo miško user posted image  že kar vidim, kako razvajeno atijevo dete bo to user posted image
Meni je ostalo še cca 10 dni starega dopusta, pokoristim še nekaj novega in tako računam da delam še samo do začetka marca user posted image  kak se že veselim! pol pa takoj v nabavo stvari za bebo!

me zanima, a bi šla katera mb-jevka na trebušni ples za nosečnice? al pa če katera že hodi...štorklja organizira, pa bi ful rada šla, ampak se ne spravim...
pa zanima me, če gre katera šele marca v materinsko šolo? ker meni prej ne bo zneslo...

evo, na kratko...lepo se mejte in uživajte z bušiji user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.1.2006 22:05:55   
Barbs
Linča user posted image user posted image user posted image  ... hudiča ja......user posted image user posted image user posted image

A si začela razmišljati po tem, ko sem napisala, da sem tamalemu kupla bajkersko majico?user posted image  Nisem vedela, da si tudi tiuser posted image  .... Pa še majčicauser posted image

Pozdravček na štajerskouser posted image  . Tudi ti razmišljaš o vozičku z dvema kolesoma in auspuhom?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.1.2006 9:40:15   
lenika
Pozdravljene majčice. Po včerajšnjem dnevu, ko sem bila od sedmih zjutraj do sedmih zvečer v službi, se prav prileže tale vikend, da se lahko malo odpočijem. Kako pa ve kaj? Midva bova šla v materinsko šolo meseca februarja, nato pa bova pospešeno začela urejat sobico in nakupovat stvari za otročka. Čas gre full hitro in kar ne morem verjet, da bom jutri napolnila že 23. tednov. Otroček je precej živahen, jaz se zaenkrat počutim dobro, tako, da zaenkrat brez problema prenašam nosečnost in tudi delam zaenkrat brez problema.
Oglasite se kaj in lepo se imejte.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.1.2006 11:05:17   
MarijaPo
Ohoj,

da ne bom razocarala MiaSophie, prilagam kaj sem nasla na internetu o hemoglobinu:
  • Normal hemoglobin values are:
  • Adult: (males): 13.5 - 17 g/dl
  • (Females): 12 - 15 g/dl
  • Pregnancy: 11 - 12 g/dl
    http://www.rnceus.com/cbc/cbchg.html je pa link.
    Iz tabele lahko torej razberemo, da je lenika, ki ima 10,7g/dl tik pod mejo in glede na to, da je interval velik eno enoto, niti ni krize, lenika ti se nic ne sekiraj, papaj tiste tablete, pa se bo izboljsalo, pa tudi zdaj ni totalno grozno, ker je tik pod mejo.

Upam, da kaj pomaga. user posted image

Odkar sem v bolniski se imam zelo zelo dobro, ce me se hrbet ne bi bolel, bi bilo se bolje, v ponedeljek grem na tisto nosecnisko telovadbo, ki jo organizirajo v porodnisnici Ljubljana in upam, da mi bodo znali kaj pametnega povedat.

Danes greva z Igorjem gledat vozicke v baby center, sva totalna telebana kar se tega tice, zadnjic sem gledala neke prospekte od peg perega, pa nisem cist razumela kaj gre v kaj in zakaj vse se kaj lahko uporablja. (ali lahko otrok spi prve tri mesece v tisti kosari, ki je sicer za na vozicek? torej, da ni treba posebi koska kupovat?)

Upam, da se imate fino in da vas nic ne daje. user posted image

(odgovor članu lenika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 370
    9.1.2006 7:20:07   
    MiaSophia

Dobro jutro majčica!

Vikend uspešno za namiuser posted image  Le nekam hitro je minil...
    MarijaPo - sem vedela, da obvladaš zadeveuser posted image  Veš, da tudi mene hrbet zajuser posted image , ampak je to zdelda še od zadnjič, ko sem malo bolj čudno ležala pri spanju in me še kar boli, ne glede na masažice, ki jih izvaja moj user posted image ...Na telovadbo grem jaz šele 30.01., pa še to je samo 2 x user posted image ...
    Midva se prav tako odločava za malo bolj konkreten ogled vozičkov po trgovinah, ker do zdaj je to potekalo le po internetu in nekaj katalogih. Sem pa dobila različna mnenja o tem, ali bomo potrebovale košaro ali ne. Nekatere pravijo, da ja, seveda - obvezno - ker mora user posted image  ležat v vodoravnem položaju, druge pa spet rečejo, da ne, ker bi to itak uporabljale le mesec ali dva, da je dovolj lupinica (npr. Maxi Cosi). Tak da zdej pa tiste mačke majčice, ki zadevo že obvladate, da slišimo še vaše mnenje...Dejmo skupaj mal razpucat, kaj je treba in kaj ne...
    In kakšen model imate na piki??  Kriteriji, ki so nujni?Pišite, punce, pišite user posted image
    Lenika, pomeni da bova istočasno hodili v šolo user posted image  Bova lahko skupaj komentirale, kako pri vas in kak pri nasuser posted image  Zdej sem v 22. tednu in user posted image  je prav živahen/na. Včasih me kar dvigne user posted image
    Tako, bodi dovolj zaenkrat. Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
    Neposredna povezava do sporočila: 371
    9.1.2006 9:25:02   
    Barbs
    Ojla, jutro

MiaS , mi smo se odločili, da košare NE BO ... malega tako ali tako ne bomo imeli ves dan v vozičku, tisto urico dopoldne in urico ali morda včasih dve popoldne, pa res ne bo nič posebnega, če je ne bo - lupinice so ok, pa tudi novi športni vozički so delani tako, da se večinoma lahko skoraj do popolnosti prilagodijo otročku od rojstva naprej - pa še maj bo, tako da... za košaro bi se vsekakor odločili, če bi bil PDP recimo sept - oktober.. potem bi prišla par mesecev prav, že zaradi toplote, tako pa... ne. Sicer so pa dandanašnji otroci kaj kmalu zelo zvedavi in že pri cartanju nekateri kamlu nočejo več ležati vodoravno, ampak jih he treba pokonci položiti, pa nasloniti na ramo.... mislim, da je seveda pomembno, da mu omogočiš optimalne razmere za pravilen razvoj ( hrbtenička) , ampak se mi zdi neprimerno bolj pomembno, kakšno ima posteljico oz. ležišče.

Mi smo gledali voziček Peg Perego AT4 Sportivo Anice... poglej si fotko na Sončkovi strani, zelo nam je všeč, pa še nekaj podobnih modelov je, všeč nam je tudi HARTAN Racer , neka firma iz Mozirja jih prodaja - imaš tudi spletno stran,  pa ne boš verjela - v polavi vseh dragih in najdražjih vozičkov ter blagovnih znamk nam je pa všeč tudi voziček ABC Design... kar nekaj modelov, pa cenovno so zelo ugodni....
    Glede ležišča smo vsi navdušeni nad koškom - za začetek, čeprav sem bila jaz za zibelko, pa sem si premislila, ko sem  videla košek  Alvi Birthe proizvajalca Lip Poljčane... Košek, s stojalom za baldahin in kompletno posteljnino ter vzmetnico je na akciji te dni v Sončkovi spletni trgovini in stane vse skupaj cca 37.000 sit - se mi zdi.... je pa rok dobave 30 dni, tako, da ga bomo kmalu naročili. Pri prvih dveh hčerkicah sem imela kar "kinderček" , vendar bomo zdaj kupili košek, dovolj je velik za prvih pet mesecev, pa še prostora ne zasede veliko.  Kar nekaj malenkosti sem, ker sem imela čas, še odkrila. Npr. Izredno dobra igrača Tomy-jeva , Multi 6 , videla sem jo v Baby centru in jo hotela kar kupiti, pa sem si rekla, je še prezgodaj... Še dobro. V Baby centru je bila 11.990.... v Sončku pa 6.990 SIT - čist zares!!! Kar hitro sem jo prek spleta naročila - ker to je pa za enako zadevo kar razlika in že naslednji dan mi jo je "hitri poštar " prinesel! Tako, da imam občutek, da je Sonček kar konkurenčen, kar se tiče opreme za naše male pikice...

Pa še to - glede vozičkov - navduševali smo se nad trikolesniki - na začetku... potem pa smo jih kar nekaj videli "v živo" in nas je milo rečeno minilo.... Mogoče smo samo  " napačne" gledali, vendar smo se v končni fazi vseeno odločili za štirikolesno makino z velikimi kolesiuser posted image  Katera bo to, bomo pa videli.

Pa  počasi oblačilca - nimam čisto nič!!!, pa... naj bo dovolj za danes - vas bom sproti obveščala, če bom "odkrila" še kaj uporabnega, prav tako pa se veselim vaših mnenj in namigov.

Pa pa... pa veliko sončka danes - kar sam se ponuja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
    9.1.2006 9:25:33   
    pikicaa
    Dobro jutro!

Tudi jaz se "prijavljam" k vam majčicamuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 373
    9.1.2006 9:35:42   
    Barbs
    Pikicaa, pozdravljena ,

kar nabrusi jezičekuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 374
    9.1.2006 9:48:28   
    bincy
    Pozdravljene majčice!

Do danes sem forum samo prebirala, sedaj sem se pa odločila, da se pridružim vašemu čvekanju, saj ste vse tako prisrčne in fajn. Pa tudi kaj pametnega izvem, saj sem prvič noseča. Aja, moj PDP je 1. maj user posted image

LP

(odgovor članu Barbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
    Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
    Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?