Barbs
|
Ojla, jutro MiaS , mi smo se odločili, da košare NE BO ... malega tako ali tako ne bomo imeli ves dan v vozičku, tisto urico dopoldne in urico ali morda včasih dve popoldne, pa res ne bo nič posebnega, če je ne bo - lupinice so ok, pa tudi novi športni vozički so delani tako, da se večinoma lahko skoraj do popolnosti prilagodijo otročku od rojstva naprej - pa še maj bo, tako da... za košaro bi se vsekakor odločili, če bi bil PDP recimo sept - oktober.. potem bi prišla par mesecev prav, že zaradi toplote, tako pa... ne. Sicer so pa dandanašnji otroci kaj kmalu zelo zvedavi in že pri cartanju nekateri kamlu nočejo več ležati vodoravno, ampak jih he treba pokonci položiti, pa nasloniti na ramo.... mislim, da je seveda pomembno, da mu omogočiš optimalne razmere za pravilen razvoj ( hrbtenička) , ampak se mi zdi neprimerno bolj pomembno, kakšno ima posteljico oz. ležišče. Mi smo gledali voziček Peg Perego AT4 Sportivo Anice... poglej si fotko na Sončkovi strani, zelo nam je všeč, pa še nekaj podobnih modelov je, všeč nam je tudi HARTAN Racer , neka firma iz Mozirja jih prodaja - imaš tudi spletno stran, pa ne boš verjela - v polavi vseh dragih in najdražjih vozičkov ter blagovnih znamk nam je pa všeč tudi voziček ABC Design... kar nekaj modelov, pa cenovno so zelo ugodni.... Glede ležišča smo vsi navdušeni nad koškom - za začetek, čeprav sem bila jaz za zibelko, pa sem si premislila, ko sem videla košek Alvi Birthe proizvajalca Lip Poljčane... Košek, s stojalom za baldahin in kompletno posteljnino ter vzmetnico je na akciji te dni v Sončkovi spletni trgovini in stane vse skupaj cca 37.000 sit - se mi zdi.... je pa rok dobave 30 dni, tako, da ga bomo kmalu naročili. Pri prvih dveh hčerkicah sem imela kar "kinderček" , vendar bomo zdaj kupili košek, dovolj je velik za prvih pet mesecev, pa še prostora ne zasede veliko. Kar nekaj malenkosti sem, ker sem imela čas, še odkrila. Npr. Izredno dobra igrača Tomy-jeva , Multi 6 , videla sem jo v Baby centru in jo hotela kar kupiti, pa sem si rekla, je še prezgodaj... Še dobro. V Baby centru je bila 11.990.... v Sončku pa 6.990 SIT - čist zares!!! Kar hitro sem jo prek spleta naročila - ker to je pa za enako zadevo kar razlika in že naslednji dan mi jo je "hitri poštar " prinesel! Tako, da imam občutek, da je Sonček kar konkurenčen, kar se tiče opreme za naše male pikice... Pa še to - glede vozičkov - navduševali smo se nad trikolesniki - na začetku... potem pa smo jih kar nekaj videli "v živo" in nas je milo rečeno minilo.... Mogoče smo samo " napačne" gledali, vendar smo se v končni fazi vseeno odločili za štirikolesno makino z velikimi kolesi Katera bo to, bomo pa videli. Pa počasi oblačilca - nimam čisto nič!!!, pa... naj bo dovolj za danes - vas bom sproti obveščala, če bom "odkrila" še kaj uporabnega, prav tako pa se veselim vaših mnenj in namigov. Pa pa... pa veliko sončka danes - kar sam se ponuja!
|