Barbs
|
Dobro jutro, MiaSophia - ne boš verjela - v trgovino grem najraje sama, že od nekdaj ( vem, čudna sem) , ker me živcira, da mi kdo diha za ovratnik in "svetuje" , ali pa, da še s kom letam naokoli in kar nekaj iščem, pregledujem, na koncu pa nič od nič, ker se mi ne da več - kar pa ne pomeni, da ne bi šla v mariborski HM , ker sem slišala, da res razturate ... Me moja kolegica DUška ful vabi naj se zapeljem po avtocesti, ker res ni neka huda razdalja več, ampak... sem lenuh in zapečkar zadnje mesece... Mogoče bi celo ( zdaj , ko sem noseča) spremenila svoje mnenje in s še kakšno šla merit šotorska krila .... Glede razprodaj imam nekako podobne poglede kot ti , puncica , vendar sklepam, da v nosečniških trgovinah le ne bo takega navala in razgrajajočih mladenk in malo manj mladenk , tako, da si bom kakšno cotico vseeno šla privoščit - zakaj ne bi za ceno ene, kupila dve, če že silijo Leniko tudi jaz občudujem - kaj vse je že nabavila, tako, da me malo skomina, da bi naročila leseno zibelako, ki sem jo videla na internetni Sončkovi strani... Zeeeelooo lepa, pa rok dobave je 30 dni, tako da... ne vem, če ne bom v teh dneh kar kliknila enter in oddala naročilo ..no ja, moj me malo žlajfa, otroci pa ne - bi imeli že vse doma, včeraj sva s tamalo hčerko odkrili ful lep voziček in mi je spet zmešal vse načrte. Sem bila že odločena za Quinny-ja, pa sem zdaj zagledala Peg perego , nek AT4 SPORTIVO Anice , še nikoli prej slišala, ampak mi je na fotki RES všeč, tako, da ga moram it danes še v živo pogledat... Je pa , če imaš internet in preveč cajta, je pokomentiral . Jaz pa se samo režim in mu kažem ... Moj sinko zadnje dni ne brca prav veliko, čutim sicer gibe in po moji stari navadi sem, če ga ne čutim pol dneva, takoj panična, grem ležat in prisluškovat, če bo kaj... Že dva dni hodim precej pogosto lulat in malce me špika na levi strani spodaj. Je možno, da sem se v mehur prehladila?????? No ja, čudno ne bi bilo, saj sem za silvestrovo skakala ven in not , sicer v flisu, ampak - pa še z mlekom iz hladilnika sem se včeraj nalivala - upam, da ne bo nič posebnega, ni pa fajn ob 11h, 1h, 3h pa še ob 6h zjutraj taborit na školjki, ker potem od spanja nimaš kaj dosti - preden sem nazaj zaspala sem se še obračala ( valila, HALO!!) sem in tja, pa... in ko sem zaspala, me je že spet... Danes ne kuham NIČ, imam še sarmo od včeraj v hladilniku, za tamale pa samo še lonec pire krompirja zraven. Prav vesela sem, da je konec praznikov, res!!!! Uživajte, se beremo.
|