Nely
|
Javljamo se na raport. Še v enem kosu. Dans sem bla na ctg, pa sem js tut čist zmedena. Moja gin. ni niti pogledala izpisa, kr naročla me je na še en ctg čez en teden in to bo že peti ctg. V tem času niti enga pregleda, nobenga poslušanja srčka, nobenga UZ, nič, sam ctg in vprašanje, če se v redu počutim. Omenla sem ji, da smo včeraj že imeli rahlo paniko, ker so bili krči kr močni in so trajali cel popoldn, pol so se umirli, zvečer pa spet. Rekla je samo, da pol se pa drug teden verjetno ne bova več videli. Očitno je jasnovidna, al kaj. Na zadnjem UZ v 35. tednu me je kr malo prestrašla, ker je imel že 2800 g. No, zdej pa to ni več važno? Pa tudi čudi me to, da mi je rekla, če se mi bo izločil čep, da naj grem kr v porodnišnico. Pa če vsi pravijo, da ti takrat pa res ni treba še letet not. Odločla sem se, da če se bojo krči spet pojavili - od včerajšnjih me namreč še danes križ boli - da grem preventivno v porodnišnico na pregled. Bom vsaj vedela, če sem že kaj odprta. Res so čudni ti naši gin. s svojimi različnimi metodami. Pol me je pa še v trgovini dodobra razp... en stari dedi, ko me je tk grdo zijal v moj trebuh in me grdo gledal, kot da je kje znak pred trgovino NOSEČNICAM VSTOP PREPOVEDAN. Ja, a nosečnice morjo zdej kr lepo doma ležat, zaprte med 4 stene, dol pokrite, da se ne bi pri +35 slučajno prehladile, pa sam počivat morjo, da jim ne bi slučajno kje na sprehodu voda odtekla. Grrrrrrrrrrr... Dans sem js ena veliiiiiiiika tečka. Še sreča, da je moj v službi, sicer bi mu zihr kabelsko izklopla, ker bi zdej spet zijal fuzbal. ZalaTM, ne poznam nobene, ki bi imela amnioskopijo, verjetno pa če je potrebna, jo res naredijo po PDP. No, glede na to, da imam še 10 dni do roka, tut js gledam na "lepotne" popravke. Nočem, da me kaj preseneti, js pa neobrita, obrvi kot grmovje, lasje mastni, da kr dol teče, nohti neporihtani, itd. O, Jančika, še sreča, da si me spomnla na pilico. Jo grem kr zdejle pripravt. Gnezdenje še traja, načrtujem konec danes ob 23:00. Pa naj se vsi smejijo, glih kkr hočjo. Če bo pa ker še kaj tečnaru doma in se mi v faco smejal, bom zjutraj ob petih, ko bom itak spet budna, sesala in pucala ko zmešana. Zaenkrat sem pa še uvidevna in zjutraj pustim vse spat. Nč, grem gnezdit, ker sem sicer preveč tečna. Nočko
|