|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
23.1.2006 9:56:02   
sašaš
Oj!

Najprej pozdravček novima dvema user posted image ! user posted image

Neja, no vidiš! Pa je bila taka panika. Samo, da je vse ok! user posted image

Jaz pa sem spet na bolniški! Ko sem se pozdravila, sem 2 dni delala, zdaj pa sem spet doma, ker imajo otroci v vrtcu peto bolezen! user posted image  Mi je rekla zdr., naj bom vsaj en mesec doma. 

Sem pa začela malo svojo rit premikat! user posted image  Z mojim  hodiva zdaj na dolge sprehode in tečt s smučmi! user posted image

Dajte se no malo razgovorit, zdaj imam preveč časa, ko sem doma pa bom malo več na RR visela! user posted image

Uživajte! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.1.2006 14:25:07   
Naty*Taja
Hallo Saša. Vidiš vse je za nekaj dobro. Se boš pa fajn spočila, ko boš tako dolgo doma. Potem boš pa itak kmalu šla na porodniško, a ne?
No mi smo bili v petek na nuhalni in imamo super izvid.  user posted image  Mala bebica je tak skakala, da jo je komaj ujela v položaju, da ji je lahko izmerila nuhalno. Lepo se je vidla glavica z obema pravilnima polovičkama možgančkov, pa nogice, rokice, prstki, nosek... tak je lepi. Komaj čakam 31. da gremo še na 3D ultrazvok, pol bomo pa dali slikce kej gor. Marcel in ati sta bila tudi zraven pa malega ni kej preveč zanimal, kaj se v maminem trebuščku dogaja!user posted image .
Imejte se skrajno lepo in kej pište, da bomo lahko kej brali!

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
23.1.2006 14:55:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
25.1.2006 14:44:01   
Jančika_
Punce, pozdravljene po dolgem času! Od mene samo nekaj novičk na hitro: jutri dopolnim 17 tednov, slabosti so sicer še tu in tam prisotne, posebej, če ne jem, a bruham že cel teden ne večuser posted image . Prav tako že cel teden čutim otročka (jaaa, ful hitro tokrat, prvič je bilo pri 19t). Od danes se gibi čutijo tudi navzven. Mučijo me glavoboli, za preventivo proti ogromni riti pa sem si včeraj nabavila eliptični trenažer.

To je to, ko bo kaj novega, se pa spet kaj javim. Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 254
25.1.2006 16:01:00   
klaja
Pozdrav še od mene!

Jaz pa sem včeraj bila na tretjem pregledu in moj ginekolog pravi, da je vse ok in da otrok pridno raste.  S sestro sva tudi poslušali bitje srčeka, za kar sploh nisem vedela kaj je, dokler mi ni dala obrazložitve. Je kar prijetno ko slišiš kako utripa in da se to res dogaja v tvojem trebuščku.user posted image

Bila sem tudi  kregana, ker spijem premalo tekočine. Glede na to, da je zunaj tako mrzlo, mi sploh ni da bi pila tekočino. Bom se očitno morala potruditi in se navaditi na to.

Za otrokov spol pa bom  morala še počakati en mesec, takrat me namreč čaka ultrazvok.  Upala sem, da bom to novico izvedela že včeraj, pa žal ni bilo nič iz tega. Nisem pa se mogla upreti nakupom v H&M-u, pač zaenkrat še v nevtralni barvi.

Komaj čakam na prve gibe in upam, da bodo kmalu!!!

Bodite na toplem in uživajte!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.1.2006 14:47:50   
sonchek
Ojla, nosečke...
No, naj se vem še jaz pridružim v tej debati, PDP imam namreč 27/07, in morm rečt, da imate tukaj kar zanimive podatke, oziroma veliko zvem o vsem kar me zanima....
...morm rečt, da nimam slabosti, in da se nasplošno zelo dobro počutim....
...oblečene pa imam že nosečniške hlače, ker drugih ne spravim več gor, pa ful mam že trebuh...no, vsaj občutek je tak....
no, naj bo tok za prvič....se beremo...
papa...cmokaaaaaaaa
user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
26.1.2006 20:53:33   
Nely
Čestitam vsem trem novim julijkam!user posted image user posted image user posted image  To bo veselo poleti!

Nič se vam nisem oglasila, ker imam tako gužvo v službi, zvečer pa kar nekako ne pridem do računalnika. user posted image  Počutje je veliko boljše, tako kot je napisala Jančika. Slabosti so še, bruhamo pa ne več. Jeeee!!!!user posted image user posted image  Danes smo vstopili v 17. teden in v ponedeljek sem imela 3. kontrolo pri gin. Komaj sem čakala, da spet vidim user posted image , ki se mu tokrat ni dalo nič drugega kot pa samo pomahati. user posted image  Naslednjič se vidimo na morfologiji v 20. tednu. Do takrat pa bom menda že čutila prve gibe. Prejšnji teden se mi je zdelo, da me neki žgečka po trebuhu, vendar se mi je verjetno samo zdelo, ker tega kasneje nisem več občutila.

Kg stojijo pri izgubljenih -5 kg (predvsem na račun bruhanja in hudega odpora do čokolad in vseh ostalih pregrešnih jediuser posted image ), je pa zato trebušček že kr malo viden. Zaenkrat še lahko nosim vse hlače in krila od prej, računam pa na obisk trgovin čez ene 2 do 3 tedne, če je sploh še kaj ostalo v njih.

Pobožajte trebuščke, pazite se prehladov, veliko pijte in se cartajte doma!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
27.1.2006 10:03:22   
bskrle
Jaz sem ta teden dobila PDP 21. 7., upam,d ami ne bo več prestavljala PDP, ker mi g aje že 2x.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.1.2006 10:32:22   
Naty*Taja
Zdravo Bskrle - dej povej prvi dan zadnje menstruacije pa ti še jaz povem. Bom na onem krogecu pogledala. Meni vedno po tistem določi, pa drži.
Kako ste kaj julijke na splošno? A res nobena nima časa kej več tule gor napisat? Npr, a že kej nakupujete za svoje bebije -tiste ki ste prvič noseče. Jaz že vse mam od prvega, tak, da nimam zdej kaj. Mogoče proti koncu kake nove cotke. Al pa še raje potem, ko bomo rodili in bomo vedeli , kaj bomo dobili. Namreč če bom zdržala, bom počakala na presenečenje pri porodu. Mogoče bo pa punčka in bom mogla nove cotke nabavljat!Ju hu. Sicer pa julija tak ne rabiš za malega drugega kot plenice in kak lahek body. Sploh če bo tak vroče kot lani. A za morje ste se že kej odločale? Oz za dopust, sej vsi pa tudi ne grejo na morje. Men se ful lušta it na Veliko planino na tisto mehko travico gledat kravico user posted image . Me pa tudi že ful vleče ne morje, ker smo že dve leti padli skoz! Najprej zaradi denarja, potem lani mi pa ni blo za it, ker je blo malemu že doma prevroče, da je komi prežvel. Sva bila kr pri tašči v dnevni, kjer je bolj hladno.
No pište kej, kako se veselite svojih bebic!!
LP od Natalije

MONTIGNAC

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.1.2006 13:54:10   
klaja
Zaenkrat še kakih večjih nakupov ne delam. Kupila sem edino par bodijev, ker se nisem mogla zadržat. user posted image

Drugače pa pridno "šparamo" in delamo načrte kaj vse bomo potrebovali. Ker bo to prva user posted image , bo potrebno kupiti vse. Nekaj stvari bom verjetno dobila od svakinje in tudi sestrična mi bo posodila avtosedež, postlco. Ja, pa babica in dedek se hočeta izkazat (to bo namreč njun prvi vnuk/inja) in bosta nabavila voziček. V kratkem bova začela urejati sobico. Zibelko pa bom po vsej verjetnosti uporabila kar svojo, ker je zelo lepo ohranjena. 

Dopust pa si bova najverjetneje privoščila maja, za kakih par dni, kam bova šla pa še ne vema. Pa tudi septembra bi bilo možno, da jo bomo ucvrli kam, bomo videli kakšno bo stanje.

V nestrpnem pričakovanju!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
30.1.2006 8:44:44   
_clea_
Mi smo zaenkrat v 18t3d in kakšnih konkretnih gibov še ni, včasih rahlo žgečkanje ampak vztrajno čakamo na prve brcike. Prejšnji teden sva nabavila voziček Jane slalom matrix in sva zelo zadovoljna, je zelo lahko obvladljiv, ogrodje gre celo v prtaljžnik  mojga malega C3, v glavnem super..Druge stvari bova šla nabavljat sredi aprila,prav tako bova takrat začela urejati sobico,ker je trenutno "skladišče"user posted image user posted image user posted image . Košek bom imela še svojga, le malo ga bomo renovirali. Za spol našga user posted image  pa smo izvedeli iz preiskav-hb, čeprav bi se drugače pustila presenetiti. hmmmm, dopust? bomo videli,kaj bo povedal naš G.,ker imam že od 12t zmehčan maternični vrat in tako počitek,ležanje..sicer zaenkrat delam še na 4 ure, vendar mislim, da s težo našga user posted image  tudi to ne bo kmalu več mogoče...Upamo na najboljše! Sicer pa če bo vse dokaj ok in ne tvegano  imava v planu še poroko začetek aprila...Če bom sploh še dobila kakšen "šotorček" namesto obleke user posted image user posted image user posted image . Zredila sem se 2 kg, trebuh pa imam takšen kot tik pred porodom, mi je pa dr. že na preiskavi povedal da nosim posteljico čisto spredaj.Glavno, da naš pikec raste!

No,pa ostale....

PDP:1.7.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.1.2006 12:22:30   
malicki
No da se še jaz malo javim user posted image

pri nas nič novega user posted image . Slabosti in utrujenosti me še vedno dajejo, nonstop imam vse v grlu, tudi želodec se mi obrača kot pri bruhanju user posted image   user posted image   no ja, enkrat bo pa te ja boljše.

Zaenkrat sem iz jedilnika črtala vse mlečne izdelke, ker mi je bila parkrat taka sila, da se jih ne dotaknem več.

Aja slabost pa za silo omilim z žvečilnimi in bonboni user posted image  tak da jih imam vedno polno torbico.

Za spol user posted image  se bova pustila presenetiti, čeprav nekako oba čutiva da bo fantek, ampak jaz te občutke bolj z rezervo jemljem.

Nakupovanja se bom lotila šele nekje aprila in do konca maja bi rada imela večino stvari že pripravljenih. Junija in julija bomo namreč pospešeno adaptirali stanovanje, tako da tudi z dopustom verjetno ne bo nič.
Imamo pa v planu it za prvomajske na Gardsko jezero (komaj čakam), pa tudi na morje za vikend.

PDP
28.7.06

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.1.2006 14:40:47   
sonchek
Ojla...
Meni pa vsi pravijo, da naj ne bi začela nabavljati dost prej, ker kao to ni ok...sicer ne vem zakaj ne bi...ampak itak bom večino stvari dobila od svoje svakinje, ki je pred dobrima 2-ma letoma rodila...tko da kar bo res nujnega bom začela kupovati konec maja..začetek junija...itak bomo pa prej renoviral bajto..in bo bolj malo časa....
...zdele se odločam, kam bi hodila na telovadbo, da bi se mal razmigala, sem kr mal zakrnela ratala...prej sem skoz hodila,...pol sem bla pa tok utrujena, da se mi res ni dalooo!!user posted image

l.p. in srečno...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 263
31.1.2006 9:11:12   
Naty*Taja
No, no. Lepo, da se vas je že toliko spet javilo. Je ful fajn prebrat, kak se nam vsem podobno godi. Glede nakupovanja - jaz sem pri prvem nakupovala že takoj , ko sem zvedla, da sem noseča, ker sem bila ful navdušena, pa je blo vse vredu. Mislim, da če hoče it kej narobe, bo itak šlo, pa če maš vse doma al pa še nič, a ne? Edino kar je, da če gre kej narobe, in nimaš ničesar doma ti je verjetno malček bolje, kot, pa če te vse spominja... Pa take črne misli odmislimo, ker bo itak vse vredu. Smo po večini itak že izven rizičnega časa treh mesecev (razen izjem), tak da pogumno in pozitivno naprej.
Ste pa ful pridne, da bote še stanovanja adapritale.... Smo mi tudi pri prvem, pa je atija prehitel, ko je hotel še dnevno dokončat, tak, da sva z malim potem poslušala vrtanje - še dobro, da je tak trdno spal user posted image .
Mi gremo danes popoldan na 3D ultrazvok in sem že tako v pričakovanju...

MONTIGNAC

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 264
31.1.2006 20:58:47   
sašaš
Čau, bejbe!

Tako, jaz se počutim kot kakšen penzionist. Cele dneve doma - pa nimam nobenega časa! user posted image

Počutje ok, apetit še vedno nadpovprečen, vendar zdaj mi ne paše več vse po vrsti, ampak si veselo zmišljujem (ene stvari so se mi čisto uprle).

Po eni strani komaj čakam, da grem nazaj delat!

Nabavljava še ne, bova aprila ali pa maja. Vedno sem si mislila, da ko bom noseča, bom čisto zmešana letala vozičke in podobne stvari gledat! Zdaj pa se mi sploh ne da - važno, da s sabo nosim malega knedeljčka, nabavili bomo že ob pravem času! user posted image   Mogoče bova drug teden skočila v Celovec pokukat, ker bova v Kr. gori.

Pridno čuvajte svoje user posted image , pridno jejte in telovadite - pa nič več bruhanja in slabosti! user posted image  

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 265
1.2.2006 10:01:58   
Naty*Taja
Zdravo! Jaz sem pa malo žalostna. Sem hotla zdejle dat gor slikice iz ultrazvoka, ki smo ga imeli včeraj, pa jih ne znam v jpg format predelat, da bi jih lahko dala v album?! A ma katera kej več pojma. Drugače bom pa na mojga počakala - on je bolj stručko za te zadeve.
Drugače sem pa ok in po starem razen malo nizkega pritiska. Pa včeraj me je ful, tak kot da bi me v levem jajčniku zarezal! Upam, da je bilo sam od utrujenosti in ni nič narobe.
Imejte se in se pišemo, ko bom znala slikce gor dat!

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.2.2006 14:14:51   
sonchek
No, lepooo upam da ti jih bo ratal čim prej gor dat...da vidimo kako to zgleda...
No, malo volje sem že dobila za sophing, pomoje bom šla kr dons neki že kupt za mojga bambinija...user posted image haha

Drugače sem se pa že ful zredila...šele v 15.tednu sem pa sem šla ze 4-i kile gor...katastrofa...user posted image ...sam jem in jem...je ni stvari k mi ne bi pasala....no, tako je to...hehe
tok zaenkrat...se beremo....
cmokaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 15:24:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
1.2.2006 15:48:06   
Alisa
Pozdravček vsem,
Sem si vzela malo pavze med učenjem prava, ker imam jutr izpit. Danes sem bila na pregledu pri gin. pa pravi da raste in da je vse ok.user posted image .
Prijavila me je na morfologijo(upam da sem prav napisala) in sem bila kar malo šokirana, ker je spet za plačat 12.000 sit, no me vsaj to tolaži da bom zvedela če se pravilno razvija. Slabost je hvala bogu popustila, me pa še kar naprej špika po sp. delu trebuha vendar bo že.
Tudi jaz še nisem nič nakupovala za user posted image , ker ni in ni časa zaradi izpitov, ki so se kar nakupičili zdajle ampak bo še čas za nakup.
Hotela pa sem vas to vprašat; ali lahko uporabljam kremo proti strijam tudi za prsa, ker mi kar buhtijo, glede na to da sem prej imela 70/A, imam zdaj že 75/c pa še ta me je začel tiščat sem se pa do zdaj zredila 3kg vsaj tako kaže tehtnica men se pa zdi da me bo vsak čas razneslo.
Lepo se mejte, se grem učit( moj srček pravi, da je dost pavze).
Pazite nase in na svojeuser posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.2.2006 20:58:08   
klaja
Mislim, da ti krema ne more škodit. Jaz uporabljam kremo oz. olje tako za trebuh, kot stegna in prav tako za prsi. Po moje bo bolje, če se boš mazala še tam.

Glede na to, da tudi meni trebuh kar raste, sem včeraj opazila spremembo na popku. Postal je nekako napihnjen (le zgornji del) kot da je v njem voda. Vem, da se telo spreminja, ampak vseeno me zanima, če je to normalno. Včeraj me je tudi čist malo bolelo, mislim da od napenjanja kože pa sem se dobro namazala in je danes nekoliko bolje, le da me danes srbi.
Ste tudi ve opazile kako spremembo?

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
2.2.2006 10:20:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
2.2.2006 14:19:05   
Špela100
Drage moje julijke, samo da vam še tukaj sporočim,da sem po čiščenju v novembru  jaz  spet ful srečkauser posted image user posted image ,
sedaj spadam k oktoberčicam in upam, da bom tam tudi ostala.
Lep pozdrav prav vsem, se še beremo, držite pesti, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 272
   [Brisano sporočilo]
2.2.2006 14:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
2.2.2006 17:02:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 274
2.2.2006 19:52:37   
Naty*Taja
Bravo Špela - zdej pa le pazi na svojo pikico!
Vesnica24 - hvala za odgovor na vprašanje, ki me je že nekaj časa mučilo. Namreč tale bolečina v spodnjem levem delu trebuha. Me je že kr malo skrbelo, ker prvič nisem imela takih znakov. Že, da boli, ne pa tak ostro, kot me je tu vsekalo zadnjič, da sem kr vse spustila in se vlegla pa se pol ure nisem smela niti premaknit.Sem se res ustrašla! No potem je pa to čist normalno. Se ne bom več sekirala.
Drugače pa moj še ni imel cajta obdelat slikic, tak da jih še ne morem dat gor!user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?