Nataša31
|
Pozdravljene junijke! Kako ste kaj? Kako kaj vaše bebike? Jest komaj spet čakam da vidim svojo, naročila sem se tudi že na nuhalno, ki jo imam 22.11. pri Pušenjaku. Zdaj me kar malo skrbi, ker so punce pisale na drugem forumu, da so bile notri 5 minut, skratka da je bilo vse zelo rutinirano. No, saj ne pričakujem veliko, samo malo pa bi gledala, pa še moj dragi bo zraven... Kakšnih posebnih težav nimam, edino lulanja je kdaj preveč, slabo mi že od 7.tedna ni bilo, zredila sem se 1kilco, čeprav se ni bi smela. Joškice rastejo in bolijo, moram si kupit nov modrc. V torek poveva njegovim staršem, jest pa bom počakala do nuhalne. Sam, da ne bo mami prej opazila, ker tale moj buši je postal precej napihnjen in velik ! Moja sestra je 'izvlekla' novičko iz mene, nisem smela nikamor dokler nisem povedala . tako da to je to, prazniki bodo tako tako, ker moj dela in ne more z mano k mojim starim staršem na Štajersko, tako da grem kar sama . No, ponosno vstopamo v 9.teden, v soboto. Še eno vprašanje punce, kako je s temi meseci, kdaj se začne tretji mesec, 9.teden ali 10.teden? No, kaj se oglaste, pa pobožajmo bušije in s tem naše male pikice ! Moja je trenutno velika okoli 2.5cm, glede na to da je bila 13.10. velika 10mm, 19.10. 1.47, pa da vsak dan zraste okoli 1mm pa še malo? Mislite, da je velikost 1.5cm pri 7tednu pa 4dni premalo? No spet sem zaključila z vprašanji... Uživajte kar se da! taška 8t7/7
|