lucika
|
danes sla k g, me je pogledal in poslal v bolnico. tam so me pregledali, da me vse ful boli zdaj, ampak nasli niso nic. na dva uz sem sla. pol so mi se kri vzeli, da vidijo hormon. v pondeljek grem spet. lahk bi bla tam, a ker je vikend, sem lahk sla domov. zdaj pa tak, ce bo hormon vsaj nekaj, morjo najdit kje je plod. lahk da je se minimalno in bo zrastlo in se naslo. aja, pa jest ne smem, ker kak je kaj v crevesu, tolk slabse se vidi, to me je tam nekaj napizdeval, da ne bo v nedeljo nic z dobro papico. bla bla. no, morjo najdit, ce ne v maternici pa kje drugje. najveckrat je v jajcevodu, ki ga raznese, ce prevec not zraste. ja, te lahk umres. no, ce se mi zacne motit, naj pridem takoj. pa ce me zacne bolet tud. sem rekla, naj definirajo bolet. da eni jejo tablete med m, mene pa nikol tak ne boli, da ne bi blo za zdrzat. so se ful rezali, samo res. sem rekla, ok, ko me bojo mogli prnest, pol je ful. nene, preeej. te pa vedi kdaj. no, baje da bom vedla. nekaj je doktorca sanjala, da se ji zdi da je nekaj v maternicnem vratu. no, to je pot vun, te ni nic dobrega. ce bo hormon mali, je lahk bil splav, ce ga pa ne bo, sem pa blefirala:) pocutim se ko tele, razumljivo. saj boli me res, ampak tak kot med m, pa mal so me se z uno palco od uz prezokali, tak da mi pase bolj ko ne pocivat.sicer pa, ce bi bli sigurni da je m, bi rekli hvala in nasvidenje. mislim, kaj cemo, jaz ocitno nimam srece. vsaj vredu so me pogledli in me bojo drugic bolj resno jemali. menda ja. ce bo sploh kdaj drugic. buuuuu
|