77Saša
|
Jutro, ponce! Najprej - Klarissa - Moje sožalje! Tudi sama sem imela rjav izcedek, in precej straha, vendar, je zaenkrat, do sedaj, še vse vredu. saj vem, da te ne morem nikakor niti malo potolažit, pa lahko napišem še ne vem kaj....žal.... Ostalim puncam sporočam, glede na to, da sem med junijkami "največ noseča", slabost še sedaj ni minila, čeprav sredi tedna zakorakam že v 13. teden. Me pa še nekaj muči, kar me v 1. nos ni, oz. vsaj tako kmalu ne - namreč, imam zelo boleč trebuh - težko spim, na hrbtu mi je nemogoče spat, saj imam občutek, da mi vse tišči na notr. organe, na boku si tlačim povštre vsepovsod - vglavnem zelo slabo spim. Najrajši jem juhe - govejo, gobovo, kruh mi zelo paše, posebej če je na njem marmelada (pa sem drugače bolj pristaš meda), čips mi sploh ne paše - to ne moreš verjet. Ostale kuhane stvari z vonjavami pa itak gladko odpadejo... tako da si dragi skuha sam ali pa je kjer hoče. Miško pa ima vsaj en kvaliteten obrok v vrtcu, jaz pa mu strežem samo z juho in sadjem. Aja, pa mandarine, jabolke in banane. In bomboni - 501 s črti in Šumi jabolko pa še Fru FRu. Pa še prebava - me namreč ubija, pomagata le še Kefir in Donat skupaj. Res je grozno. Zanima me še to: Kako je kaj z bazeni? Vem, da niso priporočljivi, zaradi infekcij, in tudi v 1. nos. nisem vanj stopila niti z nogo, sedaj, pa ga na veliko uporabljamo. Namreč na bazenu, smo 1-2x tedensko. Mi zelo paše topla voda in malo plavanja - za hrbtenico. Pa še mali se fajn zmatra, ko lahko jaz bolj ali manj počivam. Kilaža (53 kg) še ni šla gor, saj je apetit bolj švoh oz. obroki so manjši in bolj porazdeljeni. Trebušček malo ven štrli. Pa baje se mi je rit malo ojačala. - Baje! Držite se! Aja, še to. V petek sem povedala direktorju - in sem bila ful razočarana nad njegovim odzivom - v glavnem nič nasmeha in čestitk, le medel in bolj negativen odziv. No, zaenkrat si bolj ali manj samo govorim, da se ne sekiram, čeprav mi ni najbolj vseen..
|