|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJKE
28.10.2005 12:27:19   
daya
Živjo

Oglašam se še jaz. Sem bila včeraj spet na pregledu pri gin in je dojenček velik že 1 cm. Srček je zelo močno bil in vse je bilo ok. Zdaj sem noseča 7 tednov. Drugače pa se počutim bolj zanič pa slabo mi je pa ful sem brez moči. Gin mi je še podaljšala bolniško zaradi izcedka, ki se je malo umiril ampak še ni čisto izginil. Rekla je da bom do konca 12 tedna doma, potem pa bomo videli.

Lp,

Daya

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.10.2005 21:16:59   
zaspanka
no pa da še jaz poročam, kako je bilo na mojem pregledu. zelo na hitro, ker se mi mudi. začelo se je zjutraj ob 7. telefon. sestra iz ginekološke ordinacije mi sporoči, da moje ginekologinje danes ni in da naj grem na vič kjer jo nadomeščajo. joj samo tega ne sem se mislila, ker zarad tistega tipa tam sam imala nazadnje splav. potem mi pove da v drugi izmeni dela neka zdravnica in naj grem tja. in potem pridem že malo pred drugo uro, da bom ja tam preden začne in da me bo vzela. in mi reče sestra, da ne ve če me bo zdravnica pogledala, ker je to itak brez veze, ker nima moje kartoteke. rekla sem ji, da mi bo jutri zmankalo vseh zdravil in da rabim nove in mi reče ja sej verjetno tvoja ginekologinja že pride po praznikih pa ne bo nč hudega če boš 4 dni brez dabrostona. konec vam povem! in sem rekla da ne, da sem imela 3 splave, da sem na bolniški in da bom imela takoj splav, če ne vzamem dabrostona in da hočem da me pogleda pred prazniki. je rekla da med prazniki mam pa itak urgenco, če bo kaj narobe. mislm, to res ne moreš vrjet! pa kje glih jaz vedno na take naletim. in vedno na temu viču.
no in potem je rekla da bo povedala zdravnici in njo vprašala, če me hoče pogledat. in zdravnica je rekla naj pridem nazaj ob 6. jst sploh ne vem kako ti ginekologi in na sploh zdravniki delajo. od 2-6. ja prosim lepo, jaz bi imela tud tako službo. no in me je potem pogledala in je bila ful prijazna (saj to) in sm vidla našega malega srčka kako je utripal. prov smešen mi je bil. pa slikico sem dobila, da ga lahko zdej skoz gledam in jo dragemu nesem pokazat. veliki smo pa 7 mm. dragi je reku, da je zato tko majhen ker nočem nič jest. ampak men je skoz tolk slabo. ta teden se je začelo, da je za znoret. čisto nič mi ne paše, samo spala bi. upam, da se bo to malo umirilo.
pridne bodite in čuvajte pikice
lp

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 152
29.10.2005 17:09:15   
biba77
Ojla, user posted image user posted image user posted image !

Hmmm,... Jaz se pa ne morem pritozevati cez mojo G. Lahko jo kvecjemu
POHVALIM!!!
Sicer pa, naj vam zaupam: Danes mi je prvic bilo tako user posted image user posted image user posted image , da sem bruhala. Prejle, ko sem bila z user posted image na sprehodu. Pred kakima dvema urama sem s takim veseljem pojedla en jogurt, zdaj pa je ... tam nekje. Med potokom in njivo... user posted image user posted image
Sem imela obcutek, da sem boljsa, pa me kar ne bo se tako hitro minila ta slabost kot kaze. user posted image

Drugace pa sem danes sama. Moj user posted image je sportno aktiven nekje v A. Bo se pa jutri malo odkupil. user posted image

No, bom kar zakljucila...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.10.2005 10:41:55   
Tayda
Samo, da se malo oglasim: V četrtek sem bila na pregledu. Sicer sem malo razočarana, ker srčka še nisem slišala, ampak je po vsej verjetnosti še prekmalu. Tako, da se je samo videlo, da se dogaja v maternici in smo na pravi poti. Naslednji pregled imam 15.11., takrat pa bi se moral slišati tudi srček.
G mi je rekla, da naj me ne skrbi preveč moja preteklost (spontani splav) in da naj jemljem to nosečnost kot uspešno ker pravzaprav ne moremo vplivati na izid. Lahko pa škodujemo z nerviranjem in tuhtanjem o tem, kaj lahko gre narobe. Pa svetovala mi je folno kislino, ki jo pridno jem že ene 4 mesece, pa zdravo prehrano, pa veliko pitja (najboljše vode), pa razgibavanje. Pa nič se ni potrebno zrediti še zaenkrat.....to je to.
Oglasite se kaj junijke!!!!!user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Tayda -- 30.10.2005 10:42:42 >

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.10.2005 10:42:43   
Klarissa
alo junijke,
sedaj sem pa tudi jaz že drugi dan zapored v klubu rjavega izcedka. včeraj me je fuuul skrbelouser posted image  in sem prebrala na forumu Pušenjaka, da 1/2nosečnic v prvem trimesečju krvavi-jaz niti krvavim ne in da se jih potem 50% dobro izteče. upam, da bo vse ok.
skrbi me  pa še toliko bolj, ker jutri odletiva v Španijo. upam, da bova imela lep dopust in da bo vse ok--ker mora bituser posted image .
ime za punčko imava izbrano, za fantka pa še ne veva. pa saj je še čas.
kako pa je z vašimi izcedki? jih imate? rjave?
papa in pridne boditeuser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 155
31.10.2005 7:43:25   
bubamara2
Pozdravljeneuser posted image

Sama sem sedaj v 8. tednu in vse začetne nosečni9ške zadevice so izginileuser posted image , slabosti ni več, zgage ni večuser posted image , le napetost v trebuhu je ostala, tako da gumbi ostajajo odpeti.Upam, da se tudi ostale user posted image user posted image user posted image dobro počutite.
Klarissa, držim pesti zate, da zmagaš user posted image user posted image  in želim ti prijetno razvajanje v Španiji.

A se samo meni zdiuser posted image  ali nas je junijk veliko manj kot ostalih mesečnic?

lp,bubica

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 156
31.10.2005 8:18:28   
MATEJA
user posted image user posted image Da se še jaz malo oglasim, čeprav ni nič novega.Na pregledu nisem še bila, tako,da se ne morem pohvalit z "izvidi" (grem na 1.pregled komaj 23.11.).Trebuh je napet in trd ko vse strele, je že malo zrasel, tako da ne morem več ozkih majic oblačit user posted image !Joške mi bo razneslo, bolijo za pop..., morem it po nov modrc, ker me ta stari že vsi žulijo in stiščejo.Kriza.Si jih pa mažem s kremo proti strijam (od Chicco), da mi ne popokajo preveč.Slabosti ni, razen zjutraj, ko zgodaj vstanem za v službo, mi ni prijetno v želodcu (npr.danes).Vse drugo je bp, izcedka nobenega hvala bogu.Martra me pa to, da moram čakat še takoooooo dolgo, da prvič vidim svojo pikico in da mi G pove, da je vse o.k.Lep dan vam želim.
Mateja 7t 4d  user posted image   user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 157
31.10.2005 11:40:54   
Nataša31
Pozdravček junijke!

No, pa smo ponosno zakorakali v 9.teden, že v soboto. Počutje OK, zaenkrat mi je bilo slabo vse skupaj samo 2 dni, tam v 6.tednu, potem pa nič več...Lulanje se je umirilo na 1-2krat na noč, čez dan pa itak več, ker malce več pijem. Joškice, no ja, lahko bi bile večjeuser posted image .Trebušček raste, saj sem ga že od prej imela, sam sem ga lahko 'povlekla' not, zdej pa ne gre večuser posted image ! Pridno čakamo NS pri Pušenjaku 22.11., ima še katera takrat? Pa prvi pregled pri svoji G, krvne preiskave-sem namreč RHnegativna..To šele 30.11, joj, še cel mesec. Naša pikica raste, zdaj bi pa že morala biti okoli 3-4cm, je tako?
Jutri povemo od dragega staršem in bratu, mojim pa šele 16.11., ja še vedno me je strah povedat.Moja mama je namreč zmaj, pa o tem kdaj drugič. No to je to, aja še nekaj. Že kaj ugibate kaj imate?Jest bom vprašala na NS, če se bo seveda že kaj videlo. Imam pa močan občutek, da bo fantek, pa ne vem zakaj...
No, uživajte, pa se beremo!
Pobožajte trebuščkeuser posted image !
Taška
9t 2/7

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 158
31.10.2005 18:42:30   
biba77
Natasa31, pri 9t 2/7 si ze v desetem tednu. user posted image

Meni pa je se kar slabo. user posted image Drugace pa sem ok. Me dragi kar pazi... No, pa saj me vsi okoli mene. user posted image

Punce, koliko pred samo NS se je treba narocit?user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 159
31.10.2005 21:10:19   
Nataša31
biba77!

Sem res v desetem tednu?Se pravi, da sem že v tretjem mesecu...Kar se tiče NSja, sem se naročila v 8.tednu, pa mi je sestra rekla da je to kar taprav čas za naročit. Verjetno pa ker sem naročena k Pušenjaku je mal več čakanja.
Upam, da ti ne bo več slabo, pa drži se! Aja, pa čimprej se naroči.user posted image
Pozdravček
Taška

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.11.2005 18:47:38   
Erdbeere
No da se še jaz na brzino oglasim, komaj čakam, da grem jutri spet v službo, ker če sem doma ne delam drugega kot zeham in spim user posted image  no ja pa sej zakaj pa ne, če sem pa vsa zmatrana... Drugače pa se počutim enkratno, trebušček kar raste in tudi pri meni bo počasi potrebno zamenjati hlače, jah kaj čmo, rastemo...

Drugače imam pa tudi jaz 22.11. NS in že komaj čakam, da bo ta datum user posted image user posted image  upam, da se naša pikica lepo razvija in da bo vse ok, Teja je pa tud navdušena in če mi kaj nagaja se prec spomni, da ne sme, ker pol dojenček user posted image . Sem pa pred kratkim izvedela, da bomo v naši družini drugo leto še nekje pestvali, tako da bo prov pestro, samo tam so že 2 meseca pred mano, držim pest, da bo tudi tam vse ok..

Aja drugače, pa tudi mene joškice bolijo, da je za pop.Bog ne daj da se jih moj kaj preveč dotika user posted image

Nič lepo se imejte moje drage junijke, jest moram pa zdajle mojo taveliko hčerkico počasi spat spravit, jutri je potrebno spet v vrtec.

LP

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 1.11.2005 18:52:37 >

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.11.2005 21:05:23   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31
biba77!
Sem res v desetem tednu?...

Ja, to je isto kot stetje stoletij oziroma tisocletij: Ko smo vstopili v leto 2000, smo stopili v 21. stoletje. user posted image

Sicer se pa mene moje slabosti kar mocno drzijo. Nic ne kaze, da bo kaj bolje. Prej so se zacele okoli poldneva, pa do spanja, zdaj pa ze malo pred deseto lezim in ne vem, kako bom docakala konec dneva... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite, user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil biba77 -- 1.11.2005 21:07:00 >

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.11.2005 13:18:41   
Anonimen
Punce, tudi meni je slabo za znoret. Sem nekje prebrala, da se ponavadi slabosti končajo pri treh mesecih, pa mi kolegica razlaga da je njej bilo slabo celih osem mesecev.user posted image  Pa še utrujenost zraven.
Ampak jutri je naš dan D. user posted image  Grem na prvi pregled in že komaj čakam. Držite pesti za naju dva/dve.
In potem začnemo širiti veselo novičko še drugim. Komaj čakam, ker se že tako komaj zadržujem in kar preusmerim pogled, ko pogovor nanese v to smer. Moj pravi, da se mi bere že iz oči. user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
3.11.2005 14:46:13   
Nataša31
Ojla Junijke!

kako ste kaj? Smo že čisto zadaj, tako da nas pomikam malce gor. Jest sem OK, edino skoz me neki razteza v trebuščku, pa malce špika...V torek smo povedali od dragega staršem in bratu, so bili ful navdušeni, bilo je joka....Tako, da me čaka samo še moja mami. Kje pa je kaj mulan, se je že vrnila iz tople Azije? No, danes sem si kupila knjigico To sem jaz, mi je super, sem že nalepla slikce UZja, še 19 dni do NSja. No, par jih je imelo preglede, kako ste?
Pozdravček
Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.11.2005 17:23:35   
KOZLEK
No naj se še jaz malo oglasim. Pregled imam 09.11.to je drugi teden in že komaj čakam, ker je bila najina pikica na prvem UZ še čisto majnhna za zrno riža upam da je zdaj kej večjauser posted image user posted image . Srčka še tudi nisem videla kako utripauser posted image . Pa tudi v kerem tednu sem mi še ni povedala po mojih izračunih nekje v 6. Kaj pa vi menite prvi dan zadnje M je bil 1.9. M pa na 37 dni. Upam, da ne bom prepozna na NS. Kitajska razpredelnica pa je na mamini strani.

Lp Katja

aja doma sva že povedala moji Mamici, bratu babici in dedku in njegovim pa tudi nekaterim drugim sorodnikom ki si to zaslužijo enostavno ne morema biti tiho.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.11.2005 19:28:59   
Tayda
Da malo napišem še jaz. Najprej bi rada vprašala, kako je s Klarisso? Upam, da se dobro drži tvoja pikica in da je grd izcedek izginil. Držim pestke!!
Jaz sem drugače v redu. Komaj čakam, da mine še teh 12 dni, da grem kooooooončnoooooo spet na pregled in da vidim, kako je z mojo pikico in kako je slišati njen srček.
Kar se mene tiče, bi kar vsak dan hodila na preglede, samo da bi bila na tekočem. ne, v bistvu bi kar doma imela eno kukalo in bi pogledala v trebušček, če je vse v redu.
Malo pretiravam, vem, ampak ne morem dočakati trebuščka in brcik in potrdila, da je vse v redu....

Pobožajte svoje trebuščke in lepo se imejte!

lpuser posted image

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.11.2005 8:53:46   
Anonimen
No, punce naj še vam povem da sem včeraj videla našo pikico na UZ, vse je ok, veliki smo 13 mm, 8tednov 1dan po velikosti. Tile tedni mi itak ne grejo od rok in mi še niso čisto jasni.user posted image  No, v desetem tednu se bomo naročili na NS. In to je to. Sem šla čisto raznežena domov.
Doma smo veliko novico povedali naši štiriletnici, bila je cela navdušena, in ko je začela govoriti kako bo ona pridna, kako bo bebico vozila na sprehod,...mi je bilo tako toplo pri srcu. Ko pa je izjavila da bo bebico imela tako zelo rada kot naju z atijem, pa so mi prišle kar solze v oči. Ampak morali bomo kar vložiti nekaj truda, da jo pripravimo tudi na možnost da dobi bratca. To bo po moje kar problem, ker ona hoče sestrico in pika. Včeraj ji je njena bebica tudi prinesla darilce. Slikico iz UZ pa je gledala brez komentarja, to je za njo le znanstvena fantastika. user posted image
Punce poročajte malo kako ste. Se beremo.

(odgovor članu Tayda)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
4.11.2005 10:14:11   
Nataša31
Ojla punce!

Evo jutri dopolnimo 10.teden, vstopamo pa v enajstega. Upam, da sem se zdaj naučila. Bojka, si se že naročila za NS ali se misliš v 10.tednu? Ti priporočam da se naročiš čimprej, jest sem se v 8t, pa sem naročena konec dvanajstega - verjetno pa je odvisno od G. Kar se tiče kitajske, ne vem. Tukaj sem na RR gledala mislim da user posted image , potem pa v eni reviji pa je bila tudi Kitajska pa je kazalo user posted image . Ampak mam občutek da bo fantek, ne vprašat. Skoz se mi spahuje, vetrovi me dajejo, kislo mi paše, dlake mi ful hitreje rastejo...Morda se katera spomni teh starih vraž? Upam, da bomo že kaj videli na NSju.
Aja sem si v Emporiumu kupila modrček, je super! Pa kar lepe oblekce za nas imajo takov Mothercare kot v laVie. Grem pa jutri v HM, si moram kupit novo trenirko, ne boste verjele trebušček je že tukajuser posted image user posted image !
Pozdravček!
Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.11.2005 12:45:51   
Anonimen
Nataša, jaz bom kar počakala do 10.tedna z naročilom, tako so mi vsaj rekli da ni blema. Drugače pa razmišljamo da bi vzeli našo štiriletnico zraven, da bo malo bolj dojela. Zdaj je samo gledala to prvo slikico in videla le sivo senco in prvo kar ji je prišlo na misel...a bo siv???user posted image user posted image  Eh, moja velika punca.user posted image Nismo se še čisto odločili, ampak po moje bi ji bilo zanimivo. 3
Punce lepo se imejte

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
4.11.2005 12:54:31   
Nataša31
Oj Bojka!

Mislim, da je super če vzameš bodočo sestrico zraven, NS je baje že kar zanimiv za videt. kam boš pa šla, če ni skrivnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.11.2005 13:02:26   
AlinaPrapi
Živjo,
Nataša31, vidim, da imava do dneva usklajen "timing", tudi jaz jutri vstopim v 11.teden. Huda slabost je (upam vsaj) mimo, čeprav se še pojavi kak dan, ko sem bolj "boga", malo se moram siliti s hrano, sicer pa potrebujem precej več spanja kot včasih, navkljub prej ne majhni kondiciji pa sem zdaj takoj vsa upehana. Prvi UZ je za mano, videli smo le srček, dobili mat.knjižico, naslednji pregled (UZ, tehtanje, voda...) imam konec naslednjega tedna, v laboratoriju (kri, voda) pa sem že bila. Na NS se še nisem prijavila, bom počakala, koga mi bo predlagala G naslednji teden. Kje pa je drugače dr.Pušenjak? Sem namreč iz Gorenjskega konca in bi bilo fino, da bi našla nekoga blizu... Če pozabim na začetne težave s slabostjo (in še vedno totalno spremenjen okus za hrano) ter boleče joškice, nimam kakih večjih znakov, trebuščka še ni, niti še ne upam (vraževerje) gledati oblekic za otročke ali nosečniških oblačil. Počasi pride tudi to :). Aja, povedali pa smo le mojim staršem (smo morali zaradi moje hude slabosti in bolniške), vsem ostalim pa po naslednjem pregledu, komaj čakam! Prav fino, da lahko takole malo poklepetamo. En lep pozdravček vsem! 

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.11.2005 13:12:45   
Nataša31
Oj AlinaPrapi!

Meni je bilo hudo slabo mislim dado sedaj 3krat.bruhanja nič. Kdaj pa imaš rok, jest sem si zračunala 3.junija, zanosili pa smo okoli 10.9. Materinske knjižice še nimamuser posted image , komaj 30.11. imam prvi pregled pri moji G. Sem pa zato imela samoplačniški UZ, ker si nisem predstavljala toliko časa čakat da vidim če je vse OK. tako da me takrat čakajo vse preiskave, pa kriuser posted image  - imam namreč hud strahuser posted image ! Moja G nima licence za NS, pa sem se po prebiranju forumu odločila za pušenjaka, baje pa  je dober tudi dr.Reš, Strahova, pa sigurno še kdo. Pri nas na Jesenicah (imam G dr.Macunovo) ima licenco dr.Tratnjek. ker pa na žalost nimam najboljših izkušenj z njim (čeprav je super diagnostik in bi bila vesela če bi bil pri mojem porodu), sem se odločila za Pušenjaka. Meni so hlače že pretesne, grem jutri V beljak kupit novo trenirko, drugače pa samo gledat cotke. Kupovali bomo tam nekje v marcu...No Alina lepo se imej pa naroči se na NS, se beremo pa glede na to da bova skupaj zibali, kakšen krog okoli Bleda z vozički, velja?
Pozdravčke vse junijke, pa dejmo se že premaknit z sedme strani na osmo...user posted image !
Taška 

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.11.2005 13:27:46   
Anonimen
Jaz sem iz MB, tako da sem se odločila za dr. Veingerl-a. Ima licenco in kolikor vem je prej delal v mariborski porodnišnici, slišala sem že več dobrih stvari o njem, pa tudi moja ginekologinja ga je priporočala. Bomo videli.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
4.11.2005 14:18:30   
77Saša
Pozdrav, punce, še od mene!

No, se bom poboljšala, saj sem se nazadnje oglasila kar precej časa nazaj.
Prvi pregled je mimo. Moj rjav izcedek je minil, in ne predstavlja nobene grožnje. Videla sem pikija  -  joj, kako je tehnologija napredovala, pa sem v tem tisočletju že enkrat rodila. No, UZ je bil super - slikca je neprimerljiva s slikco prvega otroka pri istih tednih, saj se je takrat videla le pikica.

No, v glavnem ta "piki" je tako migal s svojimi štirimi, tako da mislim, da mi očitno ni usojeno (za punčko), in bom tokrat dobila še enga "fuzbalerja".

Pa laboratorij sem že dala skoz - že tri dni jem kot "krava", da dobim nazaj tiste tri epruvete krvi.

Aja, pa slabosti ni še kar nič konec, saj sem sedaj že dopolnila 10 teden in sem v 11.

NS imam konec meseca, kar pri moji GIN v Velenju - ima licenco.

Pa ta (ne)prebava me ubija - Kefir in Tempel jem in pijem kot za šalo.
Pa za bonboni me meče - ne moreš verjet.

Čao, bejbe, lepo se imejte čez vikend in čuvajte se!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.11.2005 15:11:39   
AlinaPrapi
Živ Taška,
no fino, jaz pa imam po prvem pregledu izračunan rok 2.6.2006, baje ga bo G natančneje določila na naslednjem pregledu glede na velikost pikeca. Na prvi UZ sem šla po "sili razmer" - zaradi že prej omenjenega slabega stanja, enostavno nisem vedela, kaj naj storim, taka niti pod razno nisem mogla v službo. Če ne bi šla takrat, tudi jaz še ne bi imela ne knjižice, ne laboratorijskih preiskav... Ni potrebno, da imaš pred tem strah, krvi so mi sicer res vzeli tri flaške, ampak se skoraj ne čuti. Bolj me skrbijo rezultati, glede na mojo prehrano v zadnjem mesecu, bo slika po mojem bolj krizna. Bomo že zrihtali :). Kar se tiče nakupov, fino nabavljaj, jaz bom počakala, dokler še ne bo potrebno. Za Bled pa sem definitivno za, en krog sem naredila ravno v ponedeljek zvečer, pa sem komaj pristopicljala naokrog (resda sem bila v ponedeljek bolj slaba, ampak vseeno, pred tem mi je bila ta pot manj kot sprehod do trgovine), res zanimivo, kako se ti sistem čez noč poruši. Bomo vse nadoknadili, lep vikend, pa se slišimo!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?