|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.11.2005 7:08:10   
tinkatonka
 HOJ!

Dobro jutro!!!! A ste za eno user posted image ?? No jaz pred sabo nimam kakvice ampak ene pol litra vode z Magnesolom. Me je proti jutru ko sem mogla it na WC tako zagrabil krc, da sem rekla da bom kr dvojno dozo Magnesola spila. Zdaj pa počasi šibam na tečaj in nato še ne vem koliko oprvakih. Že vidim, da bom zvečer spet crknjena in da se tud premaknit ne bom mogla.

Današnjega večara se pa še sploh veselim, ker greva z možekom končno pogledat vrata in okna, ki naj bi jih naročila v prihodnjih dneh. user posted image user posted image user posted image

Moj otročiček že od včeraj zvečer veselo pobrcava po trebuščku. Tako močno kot me je pa zdaj brcal me ni še nikoli in ko sem bila včeraj na večerji v restavraciji sem kr mal poskakovala tam po stolu, tok se je kobacal. Trebuh je šel pa enkrat v levo drugič pa v desno user posted image user posted image  Je blo prov smešno. Še ko sem doma potem gledala malo TV-ja pred spanjem in ležala na hrbtu, sem prov vidla kako je plesal po trebuhu, saj so ble brce enkrat zgoraj, drugič spodaj, pa levo in desno. Očitno mu je bila bosanska kuhinja v Sofri všeč user posted image user posted image user posted image .

No zdja pa šibam se zrihtata počasi. Se javim kaj popodlne.

Bagsi.....Jaz bom pomojem kr dons že povprašala za izvide od sladkorne. Ne vem zakaj ampak me je majčkeno strah. Imam namreč pravo manijo na sladko, skoz bi kaj saldkega jedla, pa še kr dost sem se zredila v zadnjem mesecu, tko da. Ampak kot pravijo pričakuj najslabše....upaj na najboljše.

Pozdravcek od bušija in Tine



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Februarčice
10.11.2005 7:52:25   
sarazan
Živjo user posted image !

Meni se tista glukoza ni zdela tako ogabna. Pač zelo sladka voda, ki jo najbolje, da spiješ na eks. Če pa ne gre, si lahko pomagaš z limono - sokom. Jaz sem limono prinesla s seboj, ampak so jo imeli tudi na polikliniki, kjer sem delala test (jo vseeno nisem uporabila).

Sicer pa je za menoj že drugi obisk materinske šole. Predavanje je še kar ok, sploh za tiste, ki res nič ne vedo o dojenčkih. Jaz imam "šolo" dojenčkov že narejeno pri moji sestri (včasih smo skupaj živeli) in mi je malo dolgčas. Vseeno pa sem in tja slišim kaj, kar sem pozabila.

Božajte svoje trebuščke....
Lp, sarazan.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Februarčice
10.11.2005 8:49:29   
katjandraž
Oj, februarčice!

Vidim, da vas kar veliko dela tisti test za sladkorno. Na podlagi česa se pa G odloči za to? Jaz sem se namreč zredila že 10,5 kg do konca 24.tedna, pa mi ni včeraj na pregledu nič omenjal user posted image . Danes se še nisem tehtala, zdejle grem, upam da ni že kaj več.user posted image
Glede krčev pa, jaz sem imela v 1. nosečnosti ful velikrat krče in sem začela takrat občasno piti Magnesol. Zdej me je pa hotel en rahel krč že nekje v 15. tednu in od takrat redno pijem Magnesol, vsak dan 2 in nimam zaenkrat nobenih težavuser posted image . Upam, da bo tako tudi ostalo, ker je še kar nekaj tednov do konca.

Uživajte dan!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Februarčice
10.11.2005 9:08:24   
BaGSi
Jaz tudi nisem delala testa obremenitvenega testa z glukozo. In tudi v prvi nosečnosti ne.
Mislim, da se zdravnik odloči glede na povišane presejalne vrednosti glukoze v krvi (običajno iz prsta na glukometru) ali urinu (moj dela samo urinske trakce). Pokazatelj je tudi visok pritisk in/ali neenakomerno naraščanje teže (npr. več kot 3 kg v 1 mesecu).

LP!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Februarčice
10.11.2005 9:33:02   
sarazan
Nekateri G kar vse svoje user posted image  pošljejo na ta test za gestacijski diabetes. Preventivno.
Sicer pa, kot je napisala BaGSi. Tudi, če imaš v familiji diabetes, te lahko pošljejo na test.

BaGSi, v torek te ni bilo na telovadbo, no saj vem zakaj - zobobol. Bilo nas je samo ene 6, pa še to dve novi. Mene pa ta mesec ne bo več, ker imam čisto vsak torek predavanja MŠ. Se pa vidimo spet v decembru.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Februarčice
10.11.2005 9:34:30   
SašaR
Jutro!

Ja, če je pokazatelj tudi več kot 3 kg v enem mesecu za glukozni test, potem bom verjetno tudi jaz drugi teden morala to dati skozi. Se mi zdi da sploh ne jem veliko pa se kar redim. Rada bi tisto idealno 0,5kg/teden, pa očitno ne bo to to.
Drugače je pa danes mali tako živahen, da moram pogledati ali je kakšna luna. Ob pol petih zjutraj sem se zbudila in se nisem znala zrihtati za spati naprej, tamal je začel svoj pohod in to tako, da ga je čutil še moj user posted image ki ga do sedaj ni. Sedaj ko pišem pa ni dosti bolj miren. Vmes je malo zaspal sedaj pa naprej.
Ja, super mi je, čeprav me kdaj res nabaše. Vsaj vem da je vse OK.
Jaz tudi hodim v mat.šolo samo  hodim v ZD Šiška, ker nisem vedela kdaj bi šla, sedaj ali decembra, tam pa se ni potrebno vpisati. Ali hodi še katera?
In še sreča, ne vem kako bi drugi mesec sedela tam, glede na to da že sedaj komaj dočakam konec, ker me začne boleti križ. user posted image

Bodite lepo in se beremo! Lep dan, kakršenkoli že bo!



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Februarčice
10.11.2005 9:48:13   
BaGSi
Sarazan - ja zobobol me je skoraj uničil v torek ... sedaj pa se zgleda umirja. Kolegica pa je bila tako utrujena od svojih dveh razgrajačev - da je šla kar spat... Mislim, da se vidiva še decembra, za januar pa nisem sigurna - misliml, da bom takrat raje počivala (glede na prvi prezgodnji porod). Lepo se imej na predavanjih MŠ!

LP!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Februarčice
10.11.2005 10:42:53   
ursa_p
Dobro jutro!

Glede sladkorne ... jaz ne ustrezam nobenemu kriteriju, da bi me zaradi njega poslali na test ... niti se ne redim vec kot 3 kg na mesec, niti nimamo sladkorne v druzini, niti nimam visokega pritiska (prej prenizkega), niti mi niso delali nobenih posebnih preiskav, ... nic. Pri nas dajo VSAKO na ta test!

Eviii ... za ta test moras (vsaj pri nas) imeti napotnico in ti ga ne opravijo pri G, ampak v oddelku za diabetes. Po moje bi moral pripadati cisto vsaki nosecnosti ... bolje en pregled vec, pa mirne zivce, kot pa nic.

Nic ne cakajte na pregled, da boste zvedle za rezultat glukoze, ve kar poklicite in vprasajte. Jaz sem tudi rekla, da je treba to vodo popiti na eks ... potem sele na koncu ugotovis kako zanic je bila ... oziroma kako pretirano sladka je bila.

Midva sva opravila pri del MS ... Nega dojencka I. del in Nega dojencka II. del. Je bilo kar lusno, samo vceraj sem mogla sedet na klopi, ker sva bila malo bolj pozna, pa sem komaj zdrzala do konca ... me je bolel kriz, da je bila groza. Mene hrbet boli, gospodje pa lepo sedijo na tistih kolikor toliko udobnih stolckih ... pravi kavalirji! user posted image

Katjandraz!

Vceraj se nisem sla na telovadbo (MS), pa se dobila sem DVD z Vzajemne, v ponedeljek grem pa sigurno ... se vidimo, ne?

Se pisemo!

Lp, Ursa

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Februarčice
10.11.2005 10:45:38   
natalia
zdravo!user posted image

kaj če bi katera odprla novo temo za nas februarke, ker imamo že tolko pogovorov, da moj stari računalnik v službi odpira 20 minut!user posted image

jaz grem v MŠ v decembru v MB. kaj tam tudi kaj dobimo?user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Februarčice
10.11.2005 10:58:16   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

kaj če bi katera odprla novo temo za nas februarke, ker imamo že tolko pogovorov, da moj stari računalnik v službi odpira 20 minut!user posted image


Ne vem kako bo z odpiranjem novih tem!

V "navodilih" namrec pise ... 1 tema na stran!!!
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=619858

Meni je kar fino, da je vse v eni temi! user posted image  Da se stare teme in pisanja ne "pozabijo"! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Februarčice
10.11.2005 11:05:12   
katjandraž
Ursa_p, ja, v ponedeljek skoraj gotovo pridem. Moj možek bo drug teden v LJ (baje!), tako da bosta z Andražem lahko imela "muško veče", jaz pa malo razgibavanja. Se vidiva!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Februarčice
10.11.2005 12:22:40   
karin412
Ojla vsem! Včeraj sem bila doma, popoldne pa pri G - z dojenčico je vse ok, je mahala, rokice smo videli, pa nogice, glavo... Samo imam pa slabo kri, železo mi je še bolj padlo, tako da moram jest tablete user posted image . Ne vem, kaj naj še naredim!!! Zrezke in teran vsak dan ali kaj?!

Medenične kosti me tudi bolijo, drugače pa še delam, se trudim.

Aja, v ponedeljek sva kupila voziček user posted image  v Pikapolonici, Jane in je zelo fajn in lep, sicer pa 138.000sit +popust 10%.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Februarčice
10.11.2005 13:17:21   
Kami
Čao punce,
en cel dan sem vas zanemarjala, zdaj pa sem spet tu. user posted image  V bistvu bi morala delat en seminar, pa nimam nič kaj prave volje. Za kaj pa so noči, a ne?! user posted image
Moj dragi user posted image  se je včeraj vrnil iz Amerike in bila sem ga tako zelo zelo vesela, da sem mu kar takoj povedala, da ga ne pustim čist nikamor več. user posted image  Lepo darilo za dobrodošlico! Kosilo je zelo uspelo, je pa sine rabil kar kako urico, da se je navadil, da je ati nazaj (je bil čist nemogoč po obnašanju). Torta je bila pa sploh presenečenje! Pa zelo dobra! Pol sta bila pa spet prijatlja in danes zjutraj sta se muckala in pogovarjala, ko sem jaz še spala. Ju imam tako rada!
Me je pa čist presenetil, ker je kupil za user posted image  dva zelo luštkana kompletka.
Drugače pa tudi mene dajejo krči, pa čeprav jemljem magnezij. Očitno bi jih drugače imela še več. Pa sploh me bolijo medenične kosti. Očitno bom kt tanker. Nujno si moram it po kake nove hlače, v teh me že zebe, da ne govorim o tem, da me tudi tiščijo (nosečniške). Aja, sem si kupila zadnjič v Kepici žabe (okrog 1200 SIT) za nosečnice in sem jih raztrgala že, ko sem jih gor vlekla. user posted image  Da pop***user posted image !
Sem zadnjič gledala ene za 3000, ampak vam povem, da se jih prav bojim kupit za to, da jih enkrat oblečem. Kaj bomo pa sploh nosile, ko bo še bolj mrzlo?! Meni se zdi res slaba izbira oblačil. Tud enih žametk ne dobim, ki bi mi bile ok (da o ceni sploh ne govorim)!
Uživajte v tejle grdi ljubljanski megli in ne-ljubljanskem soncu!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Februarčice
10.11.2005 13:22:51   
taja27
Eviii,

kako zanimivo si prišla do možeka. Prava moderna romantika. No želim vama, da bi se imela še dolgo tako rada kot danes user posted image . To, da se je pa zaljubil v našo Primorsko pa kar pošteno verjamem.


Zanima me ali mi lahko katera pove, kje v LJ najdem trgovino Pikapolonica, saj bi si rada v živo pogledala voziček Jane. Nikakor pa mi ne uspe odpreti njihove spletne strani user posted image

Taja in user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Februarčice
10.11.2005 14:46:51   
karin412
Taja 27
Kolikor vem, je Pikapolonica samo v Kranju, potem pa na Štajerskem, Prekmurju.

Kami
Jaz sem kupila žabe, 40 denske v Fabiani-ju za 2700sit, pa so zelo v redu.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Februarčice
10.11.2005 14:49:55   
sarazan
Taja!

Sem zate pobrskala na netu za naslovi. Na www.pikapolonica.com so napisani naslovi njihovih trgovin, vendar nobene ni v Ljubljani. Najbližja je v Kamniku: Šutna 37, tel: 01/831-05-62, naslednja blizu je pa v Kranju: Stara cesta 25 (center Supernova), tel: 04/236-79-68.
Upam, da ti je to kaj v pomoč.

Mogoče pa katera ve, kje se še dajo videti taki vozički. Jaz sem voziček dobila od sestre in sem na tem področju čist mrzla.

Lp.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Februarčice
10.11.2005 15:47:16   
Anonimen
Februarčice pozdravljene.
Končno sem se spravila tudi jaz na net, sem vas pa redno prebirala glede na to, da spadam tudi jaz v ta mesec, danes ste pa še odprle temo o sladkorni v nosečnosti, za katero sicer upam, da je nimam. Danes zjutraj so mi vzeli na tešče kri, jutri pa imam pregled, in bomo videli kako in kaj.
Drugače pa imam rok 28.2., dete se bo rodilo s CR, saj sem imela prej že dva CR.

Vidim BAGSI, da nisi šla na telovadbo, jaz ti pa povem da sem se prav krasno naspala, ampak danes mi že spet manjka par ur.

Lep pozdrav

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Februarčice
10.11.2005 16:06:15   
taja27
karin412 in sarazan

hvala ker ste se potrudile zame glede iskanja trgovine Pikapolonica. Ko grem na njihovo stran mi enostavno ne odpira in si ne morem ničesar pogledati - že od včeraj. Meni najbljižja je trg. v Novem Mestu, ker pa grem v soboto v LJ na 3D UZ k Pušiju, sem mislila, da si bom lahko ogledala ta voziček Jane v LJ. Ampak zgleda, da nam je Quinny Speedy bolj usojen, saj do Jane še preko neta ne pridem.

Pogled skozi okno mi vzame vso voljo - katastrofa. Megla, temni se... jaz pa imam tako rada pomlad. Ta pride takoj za našimi dojenčki!!

Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Februarčice
10.11.2005 20:28:08   
BaGSi
Dobrodošla Anonimna med februarčice user posted image ... si se le opogumila... najboljše, da si daš kak fin nick-name, da te bomo spoznale user posted image
Upam, da boš ta vikend kaj bolj spala, drugače pa user posted image določi za nočna vstajanja...

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Februarčice
10.11.2005 21:41:58   
nuka
Ojla user posted image !

Mene je dal G na pregled za sladkor zaradi tega, ker imamo sladkorno v družini. Dobila sem napotnico, kri so mi pa vzeli v porodnišnici, tam kjer jo jemljejo tudi za posvetovalnico.
Danes sem si kupila tablete magnesol pa zaenkrat še ni učinka imam še vedno krče. Verjetno traja nekaj časa, da je viden učinek.

Kami prov fletne nosečniške žametke sem dobila v Lj v Benettonu za dobrih 13 tisoč SIT.

Upajmo da bo jutri kaj lepši dan, da se bo tale megla dvignila vsaj za kakšno urco.

LP


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Februarčice
11.11.2005 7:20:14   
Freia
Dobro jutro. Sem mislila, da se mi je včeraj izpisalo tudi uporabniško ime, ampak zgleda, da na ta novo varianto ringaraje nisem navajena.
Že sedim v službi in se nalivam z vodo, ker sem spet ful žejna, ob 10.00 pa imam pregled, pa da vidimo ali je kaj na sladkorni ali ne. Vas obvestim.
LP,

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Februarčice
11.11.2005 10:02:47   
Eviii
jutro, punce...
mi smo sicer ok, samo včiri popoldne sm zapadla v popolno krizo. vam povem, da me ti hormoni totalka uničujejo... sm se kr cel popoldne neki kremžla in jokala in kr imela ene čudne izpade. je reku moj mož, da me sploh ne spozna in kaj se dogaja z mano...
no, danes zjutraj pa še šok. me je klicala teta, da nam je umrl deda. se mi že prou pošteno meša... sej ste gledale vse film 4 poroke in pogreb? no, pr nas mamo letos glih obratno: 1 poroka in 4 pogrebi. midva z dragim sva se poročila. malo pred tem je njegov bratranec naredu samomor, deset dni po poroki je umrla moževa babica, na začetku oktobra je umrl fant od sestre in zdej še moj deda... zdej je reku moj možek, da greva na en sprehod, da se zluftam... pol imam pa še materinsko šolo in na banko morem it uredit ene stvari.
sicer imamo mi tle zelo lepo vreme - sonce sije 100 na uro in upam, da mi bo to malo dvignilo moralo in današnje počutje. naš-a user posted image  pa že eno uro razgraja ko nor-a in me brca z vseh strani...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Freia)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Februarčice
11.11.2005 10:04:00   
Eviii
sm pozabla: freia dobrodošla med nami!!! upam,da bomo skupaj prebile marsikatiro urico in skupaj uživale v user posted image  z ostalimi februarčicami...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Februarčice
11.11.2005 10:24:20   
marty5
Ojla,

ta teden vas bolj berem, ker dnevi kar letijo mimo mene. Obenem pa sem tudi jaz v neki krizi. Pa ne vem zakaj - en trenutek se smejem, drugi se jočem, tečna sem. Prav sita sem sama sebe. Ker sem taka že kar nekaj dni, me je moj user posted image  včeraj presenetil s šopkom in posvetilom. Seveda sem bila presrečna, v istem hipu pa sem tako začela jokat, da ni bilo konca....Ne vem, če so to hormoni ali pa je kaj z mano narobe user posted image . Karkoli pa je, upam, da bo čim hitreje minilo. Moja user posted image  je hvalabogu iz fizičnega vidika povsem b.p., čustveno pa me je popolnoma obrnila.

Upam, da bo vikend kaj bolj prispeval k mojemu dobremu počutju - pri nas je tak lep sonček - samo, da bo zdržalo user posted image .

Drugi teden pa moram obvezno v laboratorij, ker ta teden nisem uspela. Ko berem o tej glukozi, mi že zdaj obrača - pa bomo že potrpeli.

Lep dan in nekaj sončka z Obale user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Februarčice
11.11.2005 10:39:54   
bobika
DAN!
Danes je pa tak lep sončen dan, da bom šla kr malo ven na klopco se gret.
V sredo sem bila na pregledu. Z amlim je vse ok. Smo naredili uz in na hitro pregledali kak je z njim. Meni pa je vaga v ambulanti tak poskočla, da me je skor dol vrglo. Doma sem se še vagala in je bilo čist ok + 2kg od rejšnjič. Vsega skupaj +7kg. Tam pa so imeli novo tehnico in je pokazala kr + 4 od prejšnjega pregleda pred enim mesecem. Doma pa moja spet +2.Nevem katera prav kaže. Bomo videli čez mesec kako bo.
Ginekologinja mi je dala napotnico za sladkorno. Povedala mi je recept, da moram zjutraj na tešče spiti 4 zvrhane žlice sladkorja v čaju ai pa vodi in pol čez uro v laboratoriju dati kri. Ne vem pa v koliko količini vode naj to raztopim. Me je kr strah tega nagravžnega soka pit, čeprav še nikoli nisem. Upam, da ni sladkorna. Kaj to ti samo enkrat vzamejo kri ali vseko uro?
Z user posted image  sva potem šla v Avstrijo po voziček. Pa ga žal še niso dobili. Baje pride danes. In bomo zopet lavfali po njega. Upam, da res. Se ga že tak veselim.
Sedaj pa grem malo na sonček.
Lep dan!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?