sazi
|
Pa da se še jaz oglasim po nekaj dneh. Sem tako brez energije, da mi je še tole sedenje za računalnikom skoraj odveč, samo MORAM prebrat, kaj vse ste napisale. Toliko obveznosti imam, da sploh ne opazim, kakšno vreme je zunaj. Ko grem v službo, je tema, ko grem iz službe je tema... Ej, pa to je nehumano. Jaz bi uvedla nov zakon, da nosečnice lahko izbiramo, da bi bile med nosečnostjo doma ali pa vsaj delale manj ur - kar tako na svojo željo. SIcer vem, da je marsikatera na bolniški, čeprav ji nič ni, ampak vse nimamo takega vpliva na naše zdravnike, oz. imajo naši G malo drugačne poglede glede "talanja" bolniških. Od ogledovanja raznih malih oglasov se mi že meša. Kupiti moram polno stvari za (tistih tavečjih, ki več stanejo), za nameček pa še avto - še vedno nisva "nadomestila" ukradenega. Pravite, da so v avstriji cenejši vozički - morda ve katera ali so tudi vozički Quinny kaj cenejši? Na spletnih straneh raznih trgovin (toys in še kakšna) jih ne najdem ali pa nimajo cen zraven. Mene moj G ni poslal še na noben poseben pregled. Nič za sladkorno ali kaj podobnega. Slišala sem, da je zelo pomembna dolžina materničnega vratu (Tinkatonka je šla na merjenje, kajne?) in da prekratek vrat pomeni nevarnost za prezgodnji porod. Kako G ve, da nimaš prekratkega MV, če ga nikoli ne pogleda' Ali to kar računajo, da smo popolne in da nas nič ne ogroža, ali obstajajo kaki drugi kazalniki za to, da je lahko kaj narobe? Zame so tile zadnji dnevi precej mimo. Upam, da se mi kaj kmalu dvigne razpoloženje, saj to ne vodi nikamor. Kje je tisto uživanje v nosečnosti? Povrh vsega je še moj precej zbole in je ves bogi . Evii sicer vidim, da je precej huje, kot meni - sožalje še s te strani, ampak vseeno bi bila rada vesela, srečka . No, pa saj za dežjem posije sonce, kajne?
|