|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
19.11.2005 9:28:27   
meta22
Dobro jutro!!!

Kje ste vse. sem mislila da bom zadnja, pa vidim da še ni glasu od nobene. al pa že smučate po prvozapadlem snegu!!! ko sem ga zjutraj zagledala, sem kar lušte dobila pa šla moje smučke gledat, ki bodo letos kar počivale. user posted image user posted image user posted image  kak kaj drugod po sloveniji- je kaj snega?

Žuni-čestitam in dobrodošla. kar dva naenkrat-jupi! pa še pupa in fantek. dvojno delo, je pa zato dvojno veselje.

meni se tudi dozdeva, da sem vedno bolj nestrpna, pa začelo se mi je vse skupaj malo vleči. verjetno zato, ker moram počivati, pa se mi ne dogaja kaj dosti, da bi prej minilo. tiste ki morate počivati, kaj uganjate, da vam čas prej mine?

naš user posted image user posted image  je včeraj pokazal da zna tudi karate. me je 2x tako brcnil v rebra, da me je kar zvilo.hvalabogu, da ponoči ne uganja takih. al pa mami tako močno spi, da ne čuti.

Upam, da se hitro zbudite, al pridete s snega al .... ker sem danes sama doma, pa mi kar krajšate čas z branjem vaših sporočil. se mi zdi, da smo med prvimi, kar se tiče čveka na tem forumu. le tako naprej, bo hitreje minlo.

se slišimo(tipkamo)!

Meta

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: JANUARČICE
19.11.2005 10:55:28   
LE&TA
Meta, pa kaj mate res sneg, kje pa je to?
Pr nas sonce, o snegu ne duha ne sluha! Tud jst moram bit doma in počivat, tko da gledam TV, čvekam na RR, revije o nosečnosti prebiram, kej skuham, zdej perem (ponavadi ob sobotah)! če bi znala štrikat bi kej naštrikala!

LPuser posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: JANUARČICE
19.11.2005 11:39:32   
tinkamiška
Hoj!

Jst bi tudi rada znala štrikat, se dajo take lepe stvari nardit, pa ne znamuser posted image  Si pa krajšam čas tako, da izdelujem razne okraske, sem nardila ene figurice za nasteno za Izo, sem jih vidla na internetu, zdej bom pa počasi začela delat novletne okraske in čestitke. Sem pridna?user posted image user posted image user posted image

Sneg? Pri nas ga je bilo toliko, da sem najprej pomislila, da je slanauser posted image  Sej do drugega tedna, ga še ni treba, ker greva z možekom v Gradec, pa se ne bi ravno po zasneženi cesti vozila.

Danes ne bom kuhala, greva ven nekaj pojestuser posted image user posted image user posted image , sem pa že grozno lačna in že razmišljam, kaj bom naročilauser posted image

Možek lakira previjalno mizico, potem jo bova postavila na tapravo mesto in bom zložila vse stvari na poličke. Mogoče jo bom slikala in dala v album...

Kaj pa ve počnete?

Naužijte se sončka, čeprav je bolj mrzlouser posted image !

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: JANUARČICE
19.11.2005 13:22:16   
Nyah*
Ojla pupe!

KOlk se nam dogajauser posted image , kar ne nehamo klepetat! Res je fajn, da se tkole vse zmenimo ane!

Zuni, dobrodosla user posted image user posted image user posted image , pa seveda cestitke za dvojcke user posted image  in user posted image . Jaz sem si jih tudi srcno zelela, pa sem sedaj tudi z enim zadovoljna, da bo le vse uredu!

Merile ste busijeuser posted image , huh, ne vem, ce bi povedal, koliko meri mojuser posted image . Sem ze od prej nekoliko debelusna, tako da imam sedaj ogromen trebuh, velika sem le 165 in sem kot kak pajacuser posted image user posted image . Dobila sem +11 kg, ceprav sem upala, da jih ne bo toliko, obseg busija je pa,..., huh,..., 107cm, cez popek merjeno.

Midva tudi se nimava imen, ce bo fantek, je res nekako tezko, ce pa bo pupa, pa bo verjetno Naja, Hana, Ema,..., najbrz kar tisto prvo.

Stvari imava ze kar nekaj, posteljica, kovtrcek in povstrcek, brisace, obelkice za prve dni vse komplet, kapice, nogavicke, trobe za steklenicke, ..., ogledan imava ze tudi vozicek, pa lupinico. KOzmetiko in plenice bom kupovala proti koncu, ce pa me slucajno, bog ne daj, user posted image  prehiti, pa bodoci ocka tocno ve, kaj in kje je treba kupiti.

Dajte mi povedat, a bi se ve odlocile za Brevi ali maxi cosi lupinico? Meni so boljse od maxi cosi, ceprav pa placas tudi ime, se mi zdi.user posted image

Kaj pa vozicki Pikolo, se vam zdijo ok? Pomagajte prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: JANUARČICE
19.11.2005 13:40:45   
meta22
Hojla!

ja snega je bilo res malo. vendar mi je kar zaigralo srce, ko sem ga videla. namreč uživam v snegu. čeprav me letos malo skrbi, da ga bo preveč, pa bom ravno takrat, v kakem snežnem metežu, morala v porodnišnico. nisem ravno blizu doma. zdaj sije že sonček pa o snegu ne duha ne sluha več.

tudi jaz vsako leto sama izdelam čestitke,letos pa nikakor ne dobim ideje. moram kupit kako revijo, da dobim zagon.

pravkar sem pojedla kosilo- zelena solata s krompirjem pa musaka. HMMMM. se mi zdi, da mi tako al tako najbol paše solata, pa bi morala več mesa pojesti, ker sem slabokrvna. kaj pa ve- mate kakšno fobijo na kakšno hrano.

user posted image user posted image  pa verjetno pogreša ateja, ker je nekam miren danes. sicer se vsake toliko premakne, da opozori nase, vendar ni tistih kong-fu brc v rebra. jih je verjetno včeraj bilo zadosti, pa je danes utrujen.

Pejte na sonček, jaz grem sedaj malo šnovat lufta!

cao

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 7:59:48   
simonas
Dobro jutro punce!user posted image

Danes pa nas je pričakal sonček in čeprav je zunaj user posted image  mrzlo, je kar fajn pogledat ven, ko si notri na toplem.

Jaz na srečo ne rabim počivat, tako da nimam problemov s tem, da so dnevi predolgi, ampak so mi definitivno prekratkiuser posted image . Ko imam čas pa berem, kvačkam, pletem, šivam...

Naš user posted image  je očitno bolj umirjene sorte. Saj brca ampak ne ravno takih borbenih brc, pa tudi tako pogosto ne. Če štejem gibe čez dan, se mi zdi, da jih komaj naštejem 10 v enem dnevu, kar bi naj bilo normalno. V petek imam kontrolo, pa bom malo povprašala, če je to ok. Morda pa imamo samo zaspanega user posted image . Če bo še potem tako, ko prijoka na svet, ne bom imela nič proti, saj bo res pridno dete.

In kako se ostale počutite? Mi že malo slabše spimo. Mamico trga po nogah, pa se ne more prav umirit, da bi zaspala - ko pa zaspimo, pol pa spimo user posted image . Drugače pa je počutje na splošno kar ok.

Lep sončen dan vam želim! user posted image

Simona

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 9:20:25   
Nyah*
Dobro jutro!

Huh, se ena nemirna noc je za manouser posted image . Vsako uro se zbudim, se premetavam, brce so vsak dan mocnejse. Srecka Simonas, jaz jih zvecer in ponoci v uri nastejem vec kot ti v celem dnevu. Ne, saj mi je fino brce cutit, samo kaka je pa res boleca.

Jutri imam pregled, jupiiiiuser posted image user posted image , upam, da mi naredijo UZ, da spet vidim svojo struckouser posted image . MOram vprasat, koliko smo tezki in veliki, pa za kako slikico moram prosit, ker je ze dolgo nisem dobila.

Jutri dobim tudi papirje za CSOD, bom sla kar najhitreje urejat zadeve, dokler se lahko v vrsti stojimuser posted image user posted image . Pa upam, da mi denarcka od paketa nakazejo 15.12., da nabaviva stvari do konca, ker je sedaj najin proracun ze kar malo sibakuser posted image user posted image .

Soncek je, jaz pa v sluzbiuser posted image . Komaj cakam porodnisko, bos stalno na sprehode hodila, upam, ce bom lahko.


(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 9:38:46   
puri
Ojla!

Punce, mene pa spodaj že vse tako boli, da me je že kar malo začelo skrbet, da ne bom prekmalu rodila, kajti v prejšnjih dveh nosečnostih, je bilo tako par dni pred porodom, pa še to ni bilo tako hudo, kot je sedaj. Če delam, sedim, še kar gre,...če se pa uležem, se pa potem tudi premaknit ne morem večuser posted image , tako me boli vse tam spodaj in pa noge, tako da me mora moj preobračat in pobirat s kavča in ko končno vstanem, potem nekaj časa tudi komaj hodimuser posted image . Še dobro, da imam drug teden končno pregled, pa bom to omenila tudi G.
Ima mogoče še katera take probleme že sedaj?

No, glede na te težave, sem se pa sedaj odločila, da je treba čim prej vse pripravit za mojega malega pikca, če nas slučajno res kaj prej preseneti, tako da greva jutri z mojim malo po nakupih, saj nimam še nič, razen vozička, lupinice in še par stvari,...veliko mi še manjka. Potem bo pa treba počasi tudi oblačila in plenice oprat.

Uživajte!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 9:48:32   
AlenkaIST
Dobro jutro
Mo je počuje je še vedno kar ok. Do zdaj res nisem imela problemov in ne vem kaj, zdaj pa vseeno počasi tudi jaz čutim kakšno tegobo. Je pa zdaj ostalo še tako malo časa, da ni user posted image  da ne bi zdržala do konca.

Naš user posted image  je pa najbolj dejaven tam okoli 5 ure zjutraj ko se mami zbudi. Komot naštejem 10 brc (pogoj je samo, da gre mami tudi ob 'normalni' uri spat user posted image ).

Pa veliko sončka!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:01:58   
pikica*
Puri, nisi edina. Tudi mene mučijo bolečine in mislim, da sta najina user posted image  približno na istem kar se pobiranja tiče. Včeraj sem se usedla na tla in se nim mogla več pobrat. Ponoči pa itak tako bolijo kolki in sramna kost, da se zbujam od bolečin. Moram klicat svojo g., da mi pove, če si lahko nabavim medenični pas, ker naj bi to menda pomagalo. Sicer pa je menda treba počivat. In ravno ta del mi ne gre najbolj od rok. Seveda pa je potem, ko cel dan hodim okrog, še toliko slabše.

Drugače pa je naša punči non stop aktivna, navkljub vsemu obračanju pa se po moje še vedno ni obrnila na glavo, ker še vedno dobivam močne brce direktno v mehur. No, bomo videli drug teden na pregledu.

Danes se spet nekaj kaže sonček. Tiste, ki lahko, ga izkoristite.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:16:44   
LE&TA
Jutro user posted image !
Zgleda da bo treba več počivat, tud mene če sem dolgo na nogah al pa če sedim, začne vse dol bolet. Včeri me je tud okol popka, k je koža tam ful napeta! Drugače pa mene spodaj na levi strani pod trebuhom vsake tolko dni mal pogreje, kar toplo mi rata! Ne vem kaj bi to blo!user posted image
Čez 2 t mam pregled in morm vse to poročat G.
Jutri pa grem v materinsko, končno mal med ljudi, upam da ne bo dolgočasno!

Lep dan vsem!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:26:03   
simonas
Nam so v materinski šoli rekli, da je treba našteti deset gibov dnevno (ne posameznih brc). En gib pa lahko traja od par minut do pol ure (to je pač čas, ko se plod premika). Glede brc bi jaz tudi naštela deset dnevno, kar pa se teh gibov tiče, pa jih kateri dan komaj skupaj spravim, če pa se otročku da, pa jih je tudi več.

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:36:31   
AlenkaIST
Sem tudi jaz mojo G vprašala kako se to 'meri' pa je rekla, da vsak gib, vsako brco šteješ. Tako da do 10 res ni problem priti.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:38:19   
meta22
Živjo!

Ja punce, počasi se bomo morale navadit na resno počivanje.jaz prej nisem, pa me je vse bolelo, sedaj ko pa me je moja G malo prestrašila z izjavo da bom prej rodila, če ne bom počivala pa kar vztrajam. in res pomaga. sicer ne vem, če spet nisem staknila kake bakterije, ker imam malo več izcedka. pa začelo me je srbeti tam spodaj!
drugače spim kar ok, le na wc letam ene 2x na noč ziher. pa hvala bogu takoj nazaj zaspim.

naš user posted image user posted image  pa je danes kar nekam miren. sem preveč govorila, da bo nogometaš, pa se je verjetno ustrašil, da bo res. kako ve štejete brce/premike, vsako posebej, al po sklopih? upam, da ste razumele vprašanje, ker jaz namreč nisem prepričana, če dobro štejem. če štejem vsako, potem jih imam že v 20 min zadosti!!!

kdaj moraš oddati tiste papirje na czd-ju da dobiš denar od paketa že naslednji mesec. meni tudi manjka še par stvari, pa je najina blagajna tudi že močno načeta. tako da bi mi prav prišli dinarčki. sem se odločila kar za denar, ker tisto kar je v paketih sva tako al tako že dobila al pa kupla.

se slišimo(tipkamo)!

Meta

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:45:10   
Nannn
Jutroooo evo se mene zaspanke user posted image

Ja user posted image  ko ne moremo spati ponoci user posted image  spet je za mano ena neprespana noc in sem se skoz zbujala...tudi mene boli sramna kost in vezi ki bolijo ko user posted image  in ce sedim nekaj casa komaj vstanem...mislim puri in pikica* da imamo isti problem..pac tako je...mislim pa da je vedno huje in tudi jaz ze komaj cakam da zagledam mojo user posted image  in z tem se koncajo vse te tezave...Vikend mi je ful lepo minil sem kar dosti hodila in bila na svezem zraku...ampak kaj ko me hitro zacne boleti kriz in noge ce prevec hodim user posted image  na momente se pocutim ko trotonc in tudi moj mi ze zavezuje cevlje ker na momente sama ne morem user posted image

AlenkaIST nisem sigurna ampak mislim da imava jutri psihologa a se motim?

LP Nannn user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:48:49   
Nannn
meta22 gibi se ne vem kako se stejejo ker jih sama se ne stejem...sem bol pozorna na pupo ampak ne stejem...glede CSD ja sem jest ze vse oddala...dinarcke naj bi nam nakazovali 15.12. tako da kar oddaj papirje je ze cas...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:49:09   
AlenkaIST
Psihologa ja! Le kaj bo povedal?

Meta, jaz štejem vsak/o posebej. Ne sklope.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:50:25   
Nannn
dej pejt dol iz neta pa prid ze v Kamnik da greva na user posted image  


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:54:29   
AlenkaIST
Tečka user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 10:59:34   
Anonimen
Ojla

Kako ste? Berem, da nekatere tarejo bolečine in težave. Upam, da vam bo kmalu bolje. Ko je mene tako zbadalo v spodnjem delu trebuha, me je G kar na CTG poslala. Vendar je bilo vse v redu. Drugače pa se počutimo v redu. Le pretiravati ne smem.

Je pa bil tale vikend delaven. Smo prali oblačilca za našo user posted image  in sem jih šele danes uspela vse zlikati. Tako, da imamo sedaj bolj kot ne že vse pripravljeno. Kupiti moram le še kozmetiko, a kaj ko ne vem za katero bi se odločila.

Včeraj popoldne pa si je naša user posted image  privoščila eno dobro žurko. Mi je trebuh poplesaval sem ter tja. Kako luštno je to videti.

No, upam, da ste ostale v redu in božajte bušije.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 11:21:02   
tinkamiška
Hoj!

Puri, pri meni je tako kot pri tebi. Včasih mi gre kr na jok, ker se počutim tako nesamostojono. Pa res veliko počivam, potem je pa prava umetnost vstat iz kaučauser posted image  

Danes sem spala do 10.30 in je prvič po dolgem času, da mi ni nič slabo. Mi pa zato trebuh otrdeva že od 7ih zjutraj, ampak me nič ne boli, tako, da vem, da se telo samo pripravlja.

Jst mam vse pripravljeno, včeraj sem si pripravila torbo, seveda bom kasneje dodala še en kup stvari, ampak nekaj imam pa že pripravljeno.

Glede gibov, so nam rekli, da se šteje vsaka brca-gib, recimo, moja punčka ponavadi ni izvajala posameznih brc, ampak se je nekako kotalila, to počne še sedaj in to je sklob gibov, lahko jih je tudi po deset.

Danes je neizmerno mirna, čeprav sva našteli že 5 gibov, ampak po navadi jih je bilo do te ure že kakšnih dvajset.

Tako, sem se javila in poročala.

Zdej vas pa lepo pozdravljam in imejte se lepo, lepo!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 11:32:47   
rija
Pozdravljene punce

sem pravkar s pregleda in UZ in naš user posted image  ima že 1900 g, prej več kot manj je reklauser posted image user posted image  Jupi!

Drugače pa sem bila kregana, ker premalo pijem in imam zopet neke bakterije v vodi. Moram danes še enkrat v laboratorijuser posted image  Upam, da bo vse ok, da ne pristanem zopet na antibiotikih.

Imejte s lepo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 12:00:44   
MatMaj
Pozdravljene,

vidim, da imamo večinoma enake oz podobne težave.user posted image
Bolečine v križu, sramnih kosteh in spodnji del trebuščka. Ampak kaj moremo, to spada zraven. Me pa zanima če se lahko zjutraj same vstanete iz postelje?user posted image  Jaz se namreč ne morem. Mi mora moj user posted image  pomagat. Pa na tla se tudi ne smem več vsest, ker ne vem kako naj potem vstanem. Razen, da se spravim na vse štiri in grem kot moja muca do katerega radijatorja in se gor potegnem. (tako kot sem to počela v soboto) Me je kar malo stisnilo, ker sem bila sama doma.
Nauk moje zgodbe: Ne sedaj na tla v visoki nosečnosti, kadar si doma sama!!! Hahaha....user posted image

Vidim pa, da imate že vse pripravljeno. Jaz čakam na posteljico, katera je ravnokar v izdelavi in jo dobim do petka. In tudi kuhinja je v delu, ta pa bo komaj naslednji teden gotova. Te se bom pa jaz tudi lahko pohvalila z novimi slikicamiuser posted image

Me pa zanima nekaj drugega. A razmišljate kaj o porodu? Vas kaj daje trema oziroma STRAH? Sem danes ponoči sanjala o porodu in o tem kako sem malo štruco morala povit in mi nikakor ni uspelo, saj mi je vedno manjkala pri roki kakšna plenica ali pa kaj drugega. In ko sem želela nadaljevati  nisem mogla, ker je neprestano lulal po svežih plenicah. Tako, da mi je šlo kar na jok, češ, da sem tako nesposobna, da ga ne morem niti previt. V več kot pol ure mi to ni uspelo in hvala bogu, da sem se zbudila, ker je bila že sila. Sem se namreč zbudila z solznimi okicami. user posted image
A se vam dogaja kaj podobnega? Mene že malo skrbi kako bo pri porodu in da bi bilo vse ok. Ne vem če bi napisala moj "porodni plan" ali ne, če si želim epiduralno ali ne. V glavnem, bliže je rok bolj sem na trnih....user posted image


Kaj pa ve???


Lepo pozdravljene vseuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 13:24:43   
simonas
No pol pa so samo nam rekli da mora biti 10 sklopov in ne 10 gibov. Sicer jaz brcike bolj težko štejem, ker se bolj kotalimo kot brcamo, le tu in tam si user posted image  privošči kako brcanje. Drugače pa dela "hribčke" po maminem trebuščku. Je pa bolj kot ne miren user posted image , saj tudi ko se giba ni nekega pretiranega "norenja". Sicer pa sem jaz zdaj komaj v 31 tednu, pa sem verjetno malo  za vami in morda še pride čas bolj močnega brcanja. Upam vsaj.

Simonauser posted image  user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 16:15:33   
Lumpi
Dan.

Mene tud vse boli, posebej kolki ponoči., zvečer pa večinoma kosti. Kaj čmo, tudi to spada zraven.
Drugače se pa meni velikokrat sanja od poroda. Včasih rodim po naravni poti, včasih pa s carskim rezom. Kdo bi vedel, kaj to pomeni.

LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)


Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!