žuni
|
Živijo! Že dolgo prebiram tale forum, sedaj pa sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim. Nikoli še nisem pisala na RR. Sem bodoča mamica dvojčkov (pravijo, da bosta in ). PDP imamo 13.01.2006, vendar mislim, da se približujejo zadnji tedni, če ne dnevi. Namreč dvojčki se rodijo veliko prej. Pri nas doma ju pričakujemo okrog praznikov, saj se mamica zaenkrat še počuti v redu. Pojavljajo se že manjše težave, kot so zatekanje nog, zgaga, utrujenost, trebušček ni več trebušček, ampak trebuh. Vsi, ki me poznajo se sprašujejo, kam ju bom dala, saj sem že kakšen mesec takšna, kot bi bila tik pred porodom. Oba sta zdrava, zelo težka, saj sta pri 31. tednih tehtala: fantek 1700g-1800g, punčka 1600g-1700g. Razvijata se, kot bi imela samo en plod v maternici. Imena imava tudi pripravljena, bo Alen, pa Lara. Z imava že skoraj vse pripravljeno. Sobica je že sestavljena, razen ene posteljice. Manjkajo le še malenkosti, kot so stvari iz lekarne, nekaj malega od kozmetike ter ostale malenkosti. Komaj čakava, da ju bova videla. Mene je samo malo strah, če bi slučajno morala oditi prej v bolnico, kar bo po vsej verjetnosti kar kmalu. Upam, da me boste sprejele medse. Lepo se imejte, Nataša.
|