Anonimen
|
Kolikor sem jaz razumela okrog tega pregrevanja v plenicah za enkratno uporabo, je to takole. Res je, da so začeli opažat povečanje neplodnosti pri fantih, ki so jih povijali v plenice za enkratno uporabo, ampak razlog, zakaj je do tega pregrevanja prišlo, naj bi bilo pa to, da so baje mamice pri previjanju s temi plenicami bolj lene, ker je v teh plenicah ritka itak suha, torej ni treba takoj previt, ko se otroček polula in kar čakajo in šparajo plenice. In v mokri plenici se baje začne to pregrevanje. No, tako sem jaz razumela in iskreno povedano, jaz se ne mislim zezat z bombažnimi plenicami. Sicer itak čakamo , tako da teh skrbi itak ne bom imela, ampak mislim, da je bistvo v tem, da redno previjaš in ne pustiš, da se poca v tisti polulani plenici, pa čeprav je plenica tako fajn, da ima mali suho ritko. Za dekompresijo sem pa jaz dobila napotnico. Sem prosila svojo G, ker kar ornk zatekam, pa mi jo je brez problema napisala. Nisem pa še klicala tja. V bistvu sploh ne vem, kam točno moram poklicat, mi tud moja G ni znala povedat . Pikica*, vidim, da ti veliko veš o tem, več kot jaz. A mogoče veš še kam je treba poklicat, da se naročiš? Sicer imam pa jaz obseg trebuha (ko se glih tud o tem pogovarjate) že kar 112 cm. Vidim, da sem zaenkrat rekorderka tule. Sicer je tud važno, s koliko štartaš pred nosečnostjo. Ve ste vse najbrž suhice, jaz sem imela prej malo čez 70 cm, sam ne vem kolk. V glavnem, trebuh imam ogromen, kil pa tud. Zdaj jih imam že +17. Tud rekorderka, stoposto.
|