|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 9:04:25   
Anonimen
Dobro jutro

Glede na to, da ste se skoraj vse izmerile v pasu, sem se danes še jaz. Rezultatov sicer ne bom zapisala, ker imam daleč največ cm v pasu - novi rekord user posted image user posted image  . Glede teže vam pa povem, da sem se zredila za 6 kg. Pa saj v bistvu se jaz ne smem zrediti za preveč kg, ker sem bila že prej bolj okrogla. Tako, da je G kar zadovoljna z menoj s kg.

Sicer pa je počutje dobro. Zgaga me matra samo občasno, pa še to ne toliko kot me je prej. Naša user posted image  pa se tudi bolj kobaca v trebuhu kot pa brca. Če pa že brcne, brcne pa dobro - tako da zaboli.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 9:19:04   
simonas
Očitno se bom morala še jaz zmerit čez bušija, ko ste se že vse. Javim rezultate v ponedeljek, če ne bom doma nič prišla do računalnika. Imam pa obilen buši, tako da bodo centimetri kar .. hm.... Zredila pa sem se za 11 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 9:21:53   
rija
Moj buši: 98 cm
+ kile: 11

no ja, še kar....samo se mi zdi, da sem začela zatekati.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 9:31:06   
pikica*
Jaz sem se ravno včeraj merila......bauhi meri 95 cm, kile pa so zaenkrat na +11.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 9:33:00   
AlenkaIST
Puri, jaz imam UZ drug teden. Ravno zadnje dni 33 tedna. Je pa tako, da ta UZ ni več obvezen. Oziroma ga črtajo. Nannn ga bo morala sama plačati, meni pa je moja G rekla, da ga ona pač še dela, ker je smiseln. Me je pa vprašala (češ da mora) ali ga želim imeti.
Pozanimaj se!

Danes pa sem končno spet malo bolj spala!user posted image Sem šla ene 5x na WC (to dela ZaLife zvečer v postelji) ampak sem kar hitro nazaj zaspala. Je bil že čas, da sem enkrat tudi jaz spala takrat ko vsi.

Hej Nannn, zbudi se!!! Jaz bi kavo!!!



_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 10:04:08   
Lumpi
No, pa še moji rezultati: obseg bušija: 115 cm (rekorder) in imam + 11 kg.          (user posted image 32 tednov)

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 10:35:26   
Nannn
Jutroooo,

AlenkaIST priklicala si me v mislih in evo mene sem se zbudila user posted image  sem bila vceraj na eni premieri filma v Koloseju in smo mel se after party tako da sem domov prisla ob 2 user posted image  se sedaj sem koma...treba se malo izkoristit te zadnje dneve...se pupa se je zabavala in brcala med filmom sedaj pa se spi user posted image  pisete o kilah...jah to bi se dalo v nedolgled govorit o tem...jest imam trenutno +13kg obseg pa ne vem kok je...bom zmerila cez vikend zagotovo pa je cez 100 user posted image  

Ja UZ kontrolo rasti ploda v 32 tednu sem placala in baje je samoplacniski ampak nekatere G ga delajo na svoje stroske stroske? user posted image

Ajde grem jest se oblect pa hiter na en cvek pa kavo...Alenka bejz dol iz RR user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 10:38:55   
meta22
Doro jutro!

Za mene še je kar zgodnje jutro, saj sem komaj prilezla iz tople postelje.Ponoči skoraj nič nisem spala, oziroma bol na obroke. pa ne da bi me dete brcalo, nevem kaj je bilo, kar zbujala sem se, pa obračala iz enega boka na drugi bok.meni se zdi, da je bila polna luna, ker je od zunaj bilo zelo svetlo. verjetno je bilo to krivo za mojo nespečnost. sem se takrat spomnila na AlenkoIST, ki je zadnjič ob 3-h ponoči sedela za računalnikom. AlenkaIST upam da se sedaj ne zamenjava.Tebi bi bilo kar prav, ne?

ker ste vse merile trebuhe, sem seveda domačo nalogo opravila še jaz. V 32 tednu ima moj trebuh obseg okroglih 100 cm, kil pa imam točno 11+!Mislim, da smo vse nekje tam!

Pri moji G je tako, da imaš dva UZ zastonj, naslednji pa se že plačajo in niso obvezni. Obvezna sta 2: na začetku nosečnosti in v 21. tednu-morfologija. Jaz sem si dva UZ plačala še sama : za THT in pa ta zadnjega sedaj v 32 tednu, in mi ni nikoli bilo žal denarja.glavno da vidiš svojo bebico in da si pomirjen, da je vse ok.

Naš user posted image user posted image  še zmerom zelo dejaven. vedno ko dam jaz al moj user posted image  roko na trebuh se premakne.Še posebej se čuti njegova rita, ki takrat kar štrli iz mojega trebuha.

ravnokar sem pogledala skozi okno in opazila sonček!!! škoda ker moram počivat, pa ne morem na sprehod.naš pes me že kar malo postrani gleda zjutraj, ker ne gre več vsako jutro na sprehod. bom šla vsaj malo dihat svežega štajerskega zraka na teraso.

da ne bomo samo jamrale: kaj ste že nabavile za svoje user posted image  pa kakšna imena ste izbrale, če ni skrivnost!
Mi smo nabavli ta večje zalogaje, kot so voziček, posteljico z opremo in avtosedež, banjico.pa nekaj cotk smo dobili,nekaj pa kupli. moram še nabaviti previjalno, pa vso tisto kozmetiko pa podobne male stvari še me čakajo.
Ime pa:Val, Gaj, Maj. Če bo pa slučajno pupa pa bo živa al pa anina.

Pejte na sonček katere lahko, ostale pa pridno počivajte, da bodo naši user posted image  fejn rasli!

Se slišimo(tipkamo)!!!

Meta


(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 10:51:17   
pikica*
Jaz sem imela do sedaj 4 UZ. Prvega na začetku nosečnosti, potem NS (samoplačniško), nato morfologijo in še enega na zadnjem pregledu, ki mi ga prav tako ni bilo potrebno plačati, saj mi ga je naredila zaradi povišanega pritiska (je morala preverit, če dete lepo raste). Predvidevam, da ga bom na naslednjem pregledu spet imela, da preveri, da ne bi prišlo do kakšnega zastoja rasti (menda se to lahko zgodi, če imaš previsok pritisk).

Kar se nakupov tiče sva midva še vedno na istem mestuuser posted image . Sedaj imava narejen seznam stvari, ki jih je treba kupit, kaj dlje pa nisva prišla. Zdaj naju počasi že drugi priganjajouser posted image . Edino barvo za otroško sobo sva kupila. Tako lepo nežno zeleno. En del je že prebarvan na modro, zdaj bom pa še malo z zeleno eksperimentirala. Komaj že čakam, da najdem malo časa in se lotim barvanja.

Pri imenih je pa pri nama malo kriza. Napovedali so nam user posted image , zato sva se osredotočila bolj na imena za punčke, ampak nama tudi tukaj ne gre najbolje. Trenutno vodi Zojauser posted image . Za fantka pa niti približno še nisva izbrala. Še vedno se odpravljava po leksikon imen. Upam, da naju dete ne prehitiuser posted image .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 11:01:22   
LE&TA
Ste se spet razpisale, sem mela polno za brat!user posted image

Jst zaključujem 32 teden, pa sem se sam za vas zmerlauser posted image , no, mam 111 cm in sem pridelala 11 kg. Zaenkrat kar bo.

UZ rasti sem mela v 30 t, mi pa skor vedno dela UZ sama od sebe, da vidi srček! Tud naslednjič mi bo, sva se že zmenle, sploh ni problema!

LPuser posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 11:15:16   
Nannn
Sem se tudi jaz izmerila in moj obseg je 107 cm baje pa se pridemo do magicnih stevilk v zadnjem mesecu tako da to se ni finis user posted image  

Men tudi gleda na vsakem pregledu srcek in malo poskiliva pupo ampak to za mene ni tapravi UZ ki gledava kar nekaj casa naso user posted image  tak da ne vem...mi ni bilo zal da sem placala UZ in spet obcudovala z mojim user posted image  najino pupo...

Glede imen pa je bilo prvotno za user posted image  Alina ali Anina pa se  moj ni strinjal sedaj sva dogovorjena da bo Ella oz.Eleonora uradno...

Ce bi bil user posted image  pa Vall,Tior,Nan

Mi je pa vsec tudi Zoja user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 11:25:30   
MatMaj
Dober dan.

Kako kaj? Vidim, da ste že zelo pridne. No, tud mi smo imeli ta ponedeljek uz in bilo je krasno. user posted image Atiuser posted image je šel zraven in dobil kar solzne očke. Sem se pač odločla, da bom življenje preživela z kozorogom in povem vem, da so zelo čustveni. Komaj čaka, da bo lahko dobil svojega sinčkauser posted image v roke. Kaj sem pa hotela sploh povedat???user posted image

Aha, da mislim, da bi moral biti uz po 30t, ko ti "zmerijo" malčka brezplačen. Vsaj koliko jaz vem.user posted image

No, kakor kje..
LP vsem veselimuser posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 11:50:22   
uniq
PUNCE PANIKA!!!!!!
Kolko časa traja do poroda, ko se ti trebušček pobesi????Imam namreč filing da se mi je pobesil in me skrbi koliko časa bo še trajalo, saj sem pozabila, koliko časa traja od tega pa do čas.....
Si lahko mislite user posted image  se pa zej še norčuje iz mene.
Dobro, da imam čez tri dni pregled ker me skrbi...PDP je namreč šele konec januarja...
Hvala

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 12:53:43   
*hana*
ojla,
Matmaj ja res je kar si napisala za kozoroge, jaz sem tudi, pa samo da je kaj malo ganljivega, so solzice že tukaj user posted image . Sicer pa bo večina od vas imela male kozoroge, jaz verjetno ne, razen če me za najmanj en teden prehiti.
Jaz pa ne vem, koliko merim čez trebuh (bom izmerila), kile pa +10,5.
Jaz grem pa jutri malo v Celovec pogledat za kakšno posteljninco, odejico, banjico, ................ v glavnem te manjše stvari. Nasledni vikend pa v Ikeo po pohištvo, komaj čakam, so včeraj sobice polakirali, pa ne smeva 10 dni nič postavljat-uh smrdelo je pa ko user posted image  po laku.
Ojoj, kje je še ura pet, ko zaključim v službi.
Lepo se imejte za vikend.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 14:34:39   
AlenkaIST
Mi imamo že kar vso opremo za user posted image . Vsaj mislim user posted image . Kaj se bo sigurno še pol pokazalo, da bi bilo dobro imeti, a ne?!
Verjetno bomo nakupili le še kakšno cunjico user posted image  Sem gledala (in kljukala) tisti seznam pa sedaj že kar lepo izgleda. 1x bo treba le še do lekarne.

Začetek decembra se bom pa verjetno vrgla v akcijo in prala, prala, prala... Seveda, če bom sploh zdržala toliko časauser posted image .

Moje kile so zdaj tam okoli +6 (na mojo prvotno težo, drugače pa še +2, ki sem ju vmes izgubila).


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 14:44:28   
A & T
Ker ze vse pisete o svojih merah, sem tudi jaz zdaj letela v kuhinjo po meter in izmerila obseg trebuha, ki je 95 cm.

Glede pampersk pa bi napisala, da jih bom uporabljala, ceprav cakam decka. Verjamem, da so morda bombazne plenicke boljse oz. prijaznejse kozi, vendar vem, da nam bo casa se kako primanjkovalo, brez, da bi vsako plenico prale.

Cao bao.

_____________________________



(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 14:46:46   
nejca1
Pozdravljene!!

Dolgo že nisem kaj napisala, čeprav sem vas redno brala. Pri hiši je bilo treba poštimat še nekja stvari za našega user posted image , pa malo lenobe in tedni so kar minevali.
Zdaj perem cotke in jih likam, moram pa še pogruntati, kako jih bom imela zložebne, glkede na velikost, ker sem dobila od svakinj vsega po malem. Naredial sem si že seznam glede kozmetike in podobnega, pa me zanima, kje se najbolj splača kupit npr. škarjice, katero dudo ... skratka v otroških trgovinah ali kar v DM ali lekarni???

Naš mali že zelo brca, pravzaprav se kar cel prestavlja, da moj kar ne more verjeti in mi vedno reče, da je kot v osmem potniku user posted image .

V ponedeljek zaključimo še z zadnjim predavanjem na materinski, no ja, mislila sem, da bo kaj več vsega. Pa saj tako veliko zvem na forumih ...

UZ še nisem imela, mi ga bo naredila šele čez 3 tedne, v 34. tednu, meni je to kar pozno in res upam, da je z malim vse ok. Sploh ne vem, če normalno raste ...

Kilogramsčki gredo tudi gor, jih imam plus 12. Malo se poskušam kontrolirati pri hrani, pa mi ne uspe najbolje. NO ja, bomo pa pol hujšali.

Punce, lep vikend in se kaj slišimo. Pa še to, a je katera s koroškega konca (Ravne, Prevalje)??

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 14:50:31   
AlenkaIST
Jaz sem rekla, da bi malenkosti kupovala v DMju, ker dobim tiste nalepkice, pa lahko pol še kaj zase kupim in prišparam 15%. Samo v Šiški se mi je zdelo, da je zelo mala izbira. Moram še kje drugje pogledat.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 16:34:03   
baklica
Madonca, ste se pa natipkale user posted image user posted image user posted image .
Sem brala celo malo morje časa, da sem vse prečekirala.

Jest sem pa dons začela delat vizitke za novo leto, take bolj poslovne. Mogoče jih bom celo poslikala ko bodo gotove. Je tašča imela ta malega, da sem bla vsaj mal produktivna. Za vikend jih bom pa v službo prinesla, da mi bo krajši čas.
Pa še seznam za Miklavža me čaka. Moram mal po netu prebrskat, kje se kaj originalnega pa za zmerno ceno dobi. Ima mogoče katera kakšno idejo.
Zgleda, da sem čist zašla s teme.

Jaz bom tud kar pri Pamperskah! Se pa držim načela, da jih moram čez dan menjat vsaj na vsake štiri ure; tle pa ne šparamo, pa tud ne bomo. Sicer je naš ekspert, vedno se pokaka v frišno plenico!!!

Se še tipkamo!

Lučka

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 19:08:29   
Anonimen
Madonca, jst sem pa res ena bajsa!user posted image  Kolk vas šišam v pridobljenih kilah!user posted image
Pikica*, meni je G dala napotnico za dekompresijo, ker se ji, kolikor sem jaz pogruntala, o vsem skupaj ni kaj dosti sanjalo, kako poteka. Ni mi vedela niti povedat, ali je brezplačno ali je za plačat, rekla je celo, da se ji zdi, da bom kljub napotnici morala plačat. No, pa si me razveselila, da je 10x zastonj.user posted image  V glavnem, zato, ker imam jaz napotnico, še ne pomeni, da jo moraš nujno imeti. Škodi pa verjetno ne.user posted image  Če je ne bojo hotli vzet, jo lahko še zmeraj stran vržem.
Točno ja, o imenih se pa še nismo kaj dosti pogovarjale. No, midva imava že dolgo izbranega, ker sem ves čas čutila, da bo user posted image , in je res. Ime ji bo Špela. user posted image

(odgovor članu baklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 19:27:37   
Anonimen
Aja, saj res... sem smotana... pikica*, hvala za telefonsko, kam naj pokličem za dekompresijo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 19:30:36   
žuni
Živijo!

Že dolgo prebiram tale forum, sedaj pa sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim. Nikoli še nisem pisala na RR. Sem bodoča mamica dvojčkov (pravijo, da bosta user posted image  in user posted image ). PDP imamo 13.01.2006, vendar mislim, da se približujejo zadnji tedni, če ne dnevi. Namreč dvojčki se rodijo veliko prej.

Pri nas doma ju pričakujemo okrog praznikov, saj se mamica zaenkrat še počuti v redu. Pojavljajo se že manjše težave, kot so zatekanje nog, zgaga, utrujenost, trebušček ni več trebušček, ampak trebuh. Vsi, ki me poznajo se sprašujejo, kam ju bom dala, saj sem že kakšen mesec takšna, kot bi bila tik pred porodom.

Oba sta zdrava, zelo težka, saj sta pri 31. tednih tehtala: fantek 1700g-1800g, punčka 1600g-1700g. Razvijata se, kot bi imela samo en plod v maternici.
Imena imava tudi pripravljena, user posted image  bo Alen, user posted image  pa Lara.

Z user posted image  imava že skoraj vse pripravljeno. Sobica je že sestavljena, razen ene posteljice. Manjkajo le še malenkosti, kot so stvari iz lekarne, nekaj malega od kozmetike ter ostale malenkosti.

Komaj čakava, da ju bova videla. Mene je samo malo strah, če bi slučajno morala oditi prej v bolnico, kar bo po vsej verjetnosti kar kmalu.

Upam, da me boste sprejele medse.

Lepo se imejte, Nataša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 20:00:57   
tinkamiška
Nataša, dobrodošlauser posted image

Čeprav tudi jst mogoče ne bom januarčica, ampak decemberka, ker imam PDP 31.12.user posted image  Bomo vidli kako se bo punčka odločila, midva sva ji dala ime Iza, oziroma Iza-Isabella uradno. Sva mal zakomplicirala ne?user posted image

Te razumem, ko praviš, da komaj čakata, da vidita svoja dvojčka, ampak, nebi rada, da se to zgodi prezgodaj, čeprav vem, da dvojčki pridejo prej. Tudi jst postajam malo nestrpna, pa vseeno nebi rada, da bi se najina pupa rodila pred rokom.

Lepo bodi in tvoja malčka v trebuščku tudi!

Pa kr čvekaj z nami!

LP,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 21:16:54   
Anonimen
Pozdravljena žuni! Vau, ti pa kar dvojčka. Čestitke.user posted image Sta pa res velika, ja. Moja user posted image  je manj tehtala pred dvema tednoma, ko je G na UZ ocenila težo, pa imam samo eno in še po vseh reglcih bi morala ful težkega in velikega otročka pričakovat, ker smo bili vsi dojenčki v moji in moževi familiji ful velki.
Javi se še kaj in poročaj, kako ti gre. Pa upam, da bosta pikca čimdlje zdržala. user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: JANUARČICE
18.11.2005 22:01:00   
rija
žuni dobrodošlauser posted image

pa čestitke za dopel pakuser posted image user posted image user posted image

krasno! Moj si je vedno želel dvojčke, enojajčne.....

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Ljubljana (28%)

Maribor (12%)

Slovenj Gradec (9%)

Drugod po Sloveniji (47%)

Avstrija (2%)

Druge države (2%)


Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!