|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 16:41:33   
puri
*Hana*, a te obrazce moraš jit najprej tja iskat, potem jih pa doma izpolniš in odneseš nazah nazaj,......al kako?

Pa sem dala to že 2x skozi, pa se nič ne spomnim kako je že to bilo.

Drugače sem pa kar dobro,......dokler se ne vležem. Kajti, ko hočem potem vstati, me pa vse boli, kot bi bila stara 100 letuser posted image , še huje je. Teh problemov prej nisem nikoli imela.

lp

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 19:35:21   
mayflower
Se ponovno oglašam. Ko sem pisala od EA nisem hotela delat nobene antireklame, samo navesti dejstva, ki prevladujejo na našem koncu. Sej bi jst takoj vzela EA, če bi ga ponujali v Šempetru. Pa je na žalost niuser posted image . Sem mislila iti rodit v Postojno, samo glede na to, da mam rok januarja in da je v normalnih razmerah do Postojne od nas 45 minut, sem se odločla da poskusim naravno. v Šempetru. Poznam, pa dva primera z naših koncev k jima ni uspelo priti pravočasno: ena je zavila v Šempeter, druga pa je na koncu menda rodila v rešilcu na bencinski črpalkiuser posted image .
Upam, da bomo vse doživele lepo porodno izkušnjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 19:40:02   
LE&TA
Puri, ja tako je , najprej greš po obrazce pol jih pa neseš izpolnjene, pa še kopijo osebne in bančne kartice!

Tinkamiška, v katerem tednu pa delajo prvič CTG, v katerem tednu boš ti takrat? Kolko časa si prklopljena na tisto?

Pr meni je dans kar mirno, upam da bo tudi noč, da bom lahko spala.Vsake tolko me spet zgaga peče, drugače pa sem OK.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 19:44:57   
*hana*
puri, vse obrazce si lahko sprintaš sama, jaz sem jih našla na strani Ministrstva za delo (na desni strani klikneš dokumenti, potem pa obrazci in greš pod rubriko družinski prejemki in nadomestila-nekaj takega), so pa menda tudi na strani CDS Lj-Šiška.

LP

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 19:47:55   
Anonimen
Ojla

Tudi pri nas je danes bolj mirno. Me pa že dva dni naša user posted image  tako močno včasih brcne, da me kar zaboli. Sicer pa imam jutri pregled in upam, da bo vse v redu. Čas pa bi že bil, da bi dobila papirje za CSD.

A mogoče katera ve, katere obrazce je treba oddati na CSD, če si študentka?

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: JANUARČICE
14.11.2005 20:07:25   
tinkamiška
Hoj!

LE&TA jst bom takrat v 36/37t. CTG-je delajo zelo različno, namreč pri decemberkah sem brala, da jih nekateri G izvajajo od 30t dalje, drugi od 37t,... Drugače pa nič ne vem kako to zgleda in koliko časa traja, vem samo, da te priklopijo in merijo dogajanja v materniciuser posted image

Bom napisala kaj več o tem, ko bom mela kakšn izkušnjouser posted image

Kar se pa brc tiče, moja punčka nič več ne brca, ampak se preteguje, občutek imam, da se vali iz enega konca trebuha na drugega, včasih se mi zdi, da bo njena nogica pogledala skozi trebuh in potem jo vozi po celem trebuhu od enega konca do drugegauser posted image  Ponoči je pa pridna spančka in mi nič ne nagaja. Ampak jst vseeno ne morem spat, se obračam iz enega na drug bok in me vse boli, upam, da ne bo tako do koncauser posted image

Lepo bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 8:19:22   
simonas
Dobro jutro!

Mi pa se še kar brcamo. Sploh zjutraj in zvečer, ali pa če je kaka fajn muzika. Očitno je še dovolj prostora v maminem bušiju za norije user posted image .

Jaz danes začnem z materinsko šolo. Kaj so to samo predavanja ali ti kaj tudi pokažejo? Sicer imamo verjetno krajši program kot v Ljubljani ampak vseeno mora biti nekaj podobnega.

Meni so rekli, da že lahko dvignem obrazce na CSD in jih potem vrnem, ko dobim potrdilo od G o predvidenem datumu poroda (kar še nimam).

Spim še kar dobro, pa čeprav se ponoči večkrat zbudim. Nekako me kolki bolijo zadnje čase. Si bom morala verjetno začet podlagat bušija, pa bo boljše.

Drugače pa delam še dva tedna, potem pa na zaslužen dopust pred porodniškouser posted image user posted image user posted image .

Lep dan vsem user posted image  in user posted image !

Simona

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 9:44:23   
Nyah*
Dobro jutro!

Kje se vse skrivate?

Jaz sem v sluzbi, pa tako sem zaspana, tako trapast dan je danesuser posted image , pa se do 7 zvecer bom tukajuser posted image .


Vceraj sva ful nabavila za svojegauser posted image , kovtrcek, povstrcek, brisace (3 skupaj za 4.700 v Mothercaru), pa en ful luskan kompletek user posted image user posted image user posted image , sva cisto notri padla, dokler ni cvenka zmanjkalouser posted image user posted image .
Drugace pa, ne vem, katera je vprasala, imam tudi jaz vnetje, pece me in srbi, mi niso pomagale ne svecke ne kremauser posted image , sedaj ima pa zadnji nekaj dni en tak cuden rumen izcedek, brez vonja a ful gost, ce dalj casa sedim pa potem vstanem, kar lije iz mene, ne vem, kaj je to, malo me skrbi. upam, da bom do drugega tedna do pregleda zdrzala, da ni nic hujsega.
Tudi jaz sem vsa lesena, puri, ko sedim, pa hocem vstat, se kar lovim pa vse me boli, se pocutim ko kaka mamauser posted image .


(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 9:54:10   
AlenkaIST
Dan!

Sem bila spet mal pokonc ponoč. Pa user posted image  tudi. No ja, mi vsaj ni bilo dolgčas user posted image . Gre pa tudi meni pošteno na živce, ker se premetavam samo še z levega na desni bok (ali pa obratno).

Meni je G rekla, da me CTG čaka v zadnjem mesecu, vsak teden.  Zdaj poteka 32t, 1.decembra pa imam še redni pregled (34t). Verjetno bo CTG na vrsti res tam okoli 36t.
Te pa dajo lepo ležat, na trebuh ti namontirajo tiste male krogce pol pa vidijo srčne utripe, možne popadke,...
Fino je če gre kdo zraven, saj se lahko zgodi da katera skup zleze. Otrok je takrat res že velik (in težak) in lahko prepreči dotok kisika mamici. To je tisto, ko smo se pogovarjale, da ne smemo na hrbtu ležat.

Pa lep dan,
Alenka user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 9:59:04   
rija
Alenka a na hrbtu ležišuser posted image  Ko sem bila jaz na ogledu v porodnišnici, so ženske kar na boku ležale, saj se tisti kabli tolko podajouser posted image

Drugače pa spimo verjetno vse zelo slabo. Jaz se zbudim ob vsakem obratu z enega nadrugi bok user posted image  in tako celo noč. Pa vmes še vstanem, da si vzamem kak rupurut, ker me ponoči kislina daje res neznosno.


RENAN, kje se potepaš? Zdaj si že verjetno doma, upam, da nisi tako hudo zaposlena? Javi se kaj!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 10:14:00   
Anonimen
Ojla

Jaz sem bila pa danes na pregledu. Ni bilo nič UZ. Zgleda, da se moje G ne da prepričati, da bi naredila en UZ kar tako. Sem mislila, da mi ga bo, ker sem ji omenila špikanje oz. zbadanje, pa me je raje na CTG poslala. Grem jutri. Saj bo verjetno vse v redu. Drugače pa srček bije sto na uro, pa zaprto je tudi še vse. Brce, ki so sedaj že kar močne in pa premikanje naše user posted image  pa se tudi kar dobro čuti. Včasih predobro. user posted image

Sem jo pa vprašala za cepljenje proti gripi in mi je rekla, da je pri nas navada, da nosečnic ne cepijo. Super, sem si mislila. Ravno, ko bo treba doma uživati z user posted image , me bo ziher ujela ta zoprna gripa. Pa kaj čmo.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 10:31:17   
renan
Pozdravljene Januarke!

Ctg traja pol ure. Meni ga bo prvič naredila v 35. tednu. Mogoče tudi zato, ker mali po UZ malo prehiteva z rastjo...

Drugače pa jaz še vedno spim, ko top. Grem na Wc, malo zmeditiram in spim...Mali je pa aktiven največkrat zvečer ob TV in takrat se lepo 'pogovarjava', pa malo ga zgeckam, tako, da potem ponoči največkrat miruje..

Se vam ne zdi, da dnevi zelo hitro minevajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 10:37:13   
LE&TA
Nemsis, tud mene včasih neki špika pod trebuhom. Zakaj, kaj bi to blo?

Nyah, glede vnetja, očitno je pr meni bolše, ker me nič ne srbi in peče, se mi je pa pojavlo že tretjič, tiste svečke (sem že dvoje različne mela) so pomagale za neki cajta, pol se pa spet pojavi. Ko sem mela pregled je blo OK, zdej pa spet, kako jutro mi kar poteče po nogi ko se oblačim. Jst mam pregled komej čez 3 tedne. Bom najbrž lahko potrpela, na tvojem mestu pa ne bi in bi poklicala G. zarad srbenja! Pa stalno z vložki! Pa sem mislila da jih vsaj zdej ne bom rabla!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 10:53:55   
AlenkaIST
Rija, mislim da na hrbtu ja. saj tak občutek sem dobila, ko so sestre v ZD razlagale, da včasih katero 'zmanjka'. Pa jo dajo mal na bok, pa je takoj spet vse v redu.

Še malo, pa bomo same sprobale kako to izgledauser posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 10:56:29   
Anonimen
LE&TA, pojma nimam kaj bi to bilo. Lahko, da se le kaj razteguje. Mene je G dala na CTG preventivno. Verjetno jo je strah, da ne bi bili mogoče že kakšni popadki. Kaj pa vem user posted image  Res pa je, da me največkrat špika, ko kaj delam. Recimo, prejšnji teden smo prenavljali stanovanje in me je popldne kar nekajkrat špikalo, tako da sem šla počivat, ostali pa so delali. Mogoče je bilo to le od dela. No, bomo videli, kaj bodo povedali jutri na CTG. Ti javim.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 11:00:24   
Nannn
Jutroooo,

Evo koncno sem se skobacala iz postelje in sla kar takoj mal na RR user posted image  ...spim bolj slabo kot je rekla rija se za vsak obrat na bok zbudim in potem se tamala brca kot da je na nogometni tekmi user posted image  in mi ne da miru...sedaj se kar ornk cutim brce ampak ne vec dolgo...kot je rekla tinkamiska se potem samo se kobaca po trebuhu in vsake toliko casa bomo imele feeling da nam bo  user posted image  ven pogledala...

Sem ugotovila da je prav fajn ze biti doma in mi ni potrebno vstajanje za sluzbo in tam cepeti skoraj cel dan user posted image  sem ugotovila da sem sedaj se bolj zaposlena kot prej...moram malo izkoristit te trenutke do prihoda nase pupe...

Izcedka se zaenkrat nimam ampak sem slisala od vecih zensk da je zadnji mesec najvecja verjetnost da ga dobite...hmmm bomo videl...

Lep dan Nannn user posted image  

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 11:02:36   
Nannn
uuu kva gre hiter cas se malo pa bomo imele v narocju nase user posted image  

A katera ve kaj se to fullll slisi ko je zenska prikljucena na CTG a je to srcek al kaj se?

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 11:53:00   
Nyah*
Joj, tkole ko gledam nase odstevalnike sele vidim, kako hitro gre v resnici cas. Kmalu bomo me tekle castni kroguser posted image user posted image user posted image . Pa saj je prav tako, jaz sem vceraj ze kar nestrpno po trgovinah hodila, se huje je, ker nimava pojma, kaj pricakujeva in sem ze kar hotela pospesit cas, da postanem mamica malemuuser posted image .

Jah, nannn, kmalu bomo porocale da je katera rodila, pa si cestitale,...

Kje pa je caffee, pa smarnica, pa,....

Zaradi izcedka pa bom sla poklicat G, upam, da ni hujsega...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 12:20:53   
baklica
No, en dober dan še z moje strani!

Mene čaka še 14 dni službe potem pa na dopust in porodniško. Tko se mi vlečejo ti zadnji dnevi, še dobro, da je tu RR, da lahko malo čekiram.

Samo tole s CTG-jem mi ni  čist jasno. Pred dvemi leti jest nisem imela nobenga CTG-ja pred dnevom poroda. Takrat sem pa tko al tko že popadke imela, pa mi je šel user posted image omnioskopijo delat med popadki, pol me je pa še nauser posted image za kaj nisem pr gmah, pa kva, da se grem. No čez dve urci smo pa že zibali, pa je blo vse hudo za nami.

Čim manj takih izkušenj vam želim, pa lep dan še naprej.

Lučka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 12:42:50   
tinkamiška
Hoj!

Baklica, sej po nekod še kr delajo tako, res je odvisno od G kakšna je praksa pri njemu...

Jst se pa veselim, ker sem že dobila banjico od Sončkauser posted image user posted image user posted image   Sem jo zdej postavla sredi dnevne sobeuser posted image

No, se še oglasim kaj.

Fajn bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 13:34:13   
uniq
Dan moje "sotrpinke"...
Mene pa zanima kakšno kozmetiko boste nakupile ali ste že nakupile za vaše user posted image ...mislim katere znamke in kaj. Jast se vse bolj odločam za Niveo....pa ne vem no...baje tud od DM ni slaba...kaj mislite??
Katere flaše in cuce pa dude boste kuple? Pa bo kera prsno črpalko nabavla? Jast pr prvi je nisem rabla k mleko je samo teklo ona je sam usta nastavla...haha...je teklo v potokih da sem mogla pazit da se ni zadavila.
Pa plenice katere boste uporabljale??
Meni sami se je nekako težko odločati....k moj user posted image  je skoz na terenu in nima z mano časa okol skakat...in mislim da mu je tudi malce odveč vse skup...
Drgač pa moj user posted image  je včer prvič kolcal in je prav smešen filing. Brcanje se nekako umirja. In dones mi ni bilo treba ponoči vstati za wc. Mi je pa včerej med izpitom pred prfokso nagaju...in na mehur prtisku...kok sm težko zdržala...haha mi je skoz na smeh šlo. Sam sem bila pohvaljena..
No ja upam da mi boste kej pomagale pr odločitvi...hvala že vnaprej
Kmalu bomo me na vrsti...kok ste kej deleč??

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 14:30:07   
AlenkaIST
Tudi jaz se nekako odločam za NIVEO. Ne vem, mogoče ker jo tudi sama uporabljam in mi odgovarja. Upam, da bo user posted image  tudi. Če ne bomo pa zamenjali.

Flaško imam že eno od Aventa. Še eno dudiko pa bo. Ne vem katero. Verjetno bo treba sprobat. Ali Nuk ali Avent. Ali kavčuk ali silikon. Ko bi vsaj že zdaj vedela kaj bo user posted image  pasalo! user posted image

Sam tolk da boste vedele. Midve z NANNN sva prve! user posted image  Vsaj od teh, ko si malo bolj tipkamo. Ne vem kje se je izgubila Lev76, ki ima tudi rok 10.1.? Ha, edino Tinkamiška nama dela konkurenco!!


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 15:13:06   
LE&TA
Smo že pr flaškah!? Jst mam 2 od Aventa (tiste k sem jih dobila s kuponom)user posted image , eno dudo NUK, prsno črpalko sem si sposodla od sodelavke, če jo bom rabila(Avent), ker tisto k ti dajo v bolnici baje ni OK, te prsi ful bolijo pol!! Tko so mi rekle mamice!
Za začetek itak ne rabmo flašk razen če ne bomo dojile oz. sam za kak čajček, Pa si raj pol kupiš!

Kako se kaj vaši user posted image  premikajo? A majo določene ure? jst sploh ne morem določit sistem, kdaj je aktiven. Ker itak stalno počivam in sem doma, tko da nisem lih aktivna, da bi rekla da ko se umirim, da takrat začne. Skuzi po malem se dogaja!!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 15:27:35   
uniq
Tud jaz sem že 2 meseca doma....imava nek ritem....zvečer preden zaspiva okoli 23 potem zutri k greva na wc okol 3 pa ko vstaneva okol 9 pa okol kosila 12-13 včas mal popone poj pa še okol 18 zvečer. Če pa sliši njega ali če se stisnem k njemuuser posted image pa začne noreti...tko da mava pestro.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 15:42:43   
Nannn
user posted image user posted image user posted image  mislim da bova res prve ko se bo zacelo dogajat...ja tinkamiska nama je konkurenca ali pa bo se katera pohitela user posted image  

Glede dudic in flask sem se jest odlocila za Nuk in imam doma ze eno silikonsko in eno iz kavcuka...flaske pa steklene eno malo in eno vecjo...pol bomo pa vidli kako naprej...upam da cimmanj dudk in flask...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)


Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!