Nyah*
|
Ojla ! Meta, dobrodosla med nami, dadica ti pa tudi, welcome back . Huh, vidim, da imamo nov sistem odgovarjanja, vsaki posebej. Ampak vecina vas pise enako, pa bom jaz na splosno povedala. Jaz nimam pojma, koliko je tezak najin , bom vprasala naslednji teden na pregledu, upam, da mi bo delal UZ, prav rada bi videla svoj zakladek. A laski se vidijo, moram bit pozorna, bo prav zanimivo čupco pogledat , jaz sem bila nmreč zelo kosmat dojencek , moj lubi pa pleško. kar se tiščanja tiče, tudi mene največkrat tišči pod desnim rebrom, spodaj me pa vcasih tako spikne, ko z rokicami tako fjst pritisne,... Vceraj sem imela sredi trebuha izboceno ritko, ko bi videle, kako cute je izgledalo . Potem je pa se nogica ven pogledala, sva bila oba prav vzhicena. Sema danes malo kozmetiko gledala, pa pri tem ne mislim sparat. Sem se kar odlocena za Bubchen, tetra plenice bom pa kar Kobacajeve vzela, ceprav so najdrazje, ampak sem v dm-u gledala tiste njihove poceni (5 kom za okoli 1400 sit), pa so cisto drugacne, tanjse,..., ne, niso se mi zdele dobre. Lep vecer, pa cimmirnejso noc! Prosim, zazelite se meni enako .
|