|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 11:05:04   
simonas
Zdravo punce!

Nič se nisem uspela javit, ko pa je občasno v službi taka gužva, da kar delam, pol pa dobim pomoč in sem brez mojega računalnika, pa spet ne morem klepetat. Zdaj pa imam ravno nekaj malega časa, pa sem rekla, da se vam oglasimuser posted image .

Žal mi je, da slišim, da imate nekatere težave domauser posted image . Moj user posted image  ne kaže nič znakov slabega partnerja, ampak se je v zadnjih mesecih še spremenil na bolje (če se to sploh da). Zdaj še gospodinjska dela počne namesto mene, če sem utrujena ali me kaj boli, poleg tega, da ima ogromno dela zunaj. Tako da upam, da se vam bodo vsem zadeve uredile!

Vidim da ste kar precej slabokrvne. Jaz sem ravno prejšnji teden dala kri in zdaj čakam na izvide. Pri prvem izvidu mi je G rekla, da imam res dobro kri in da mi ni treba skrbeti. Še zdaj pojem veliko sadja in zelenjave, ker imam to rada, pa tudi jogurt si pogosto privoščim. Če ne bi imela rada, bi bilo verjetno bolj težko, zdaj pa res ni problema. Tu in tam se mi zlušta tudi kakega sendviča in imam potem malo slabo vest, da se bom preveč zredila, drugače pa med obroki jem večinoma le sadje in ogromno pijem vode in čaja.

Jaz še nimam problemov z tiščanjem dol ali otrdevanjem trebuha (vsaj zdi se mi da ne). Včasih me sicer malo boli pod trebuhom, če dosti sedim in sem pri miru, a hitro mine, če se malo sprehodim ali se spravim v vodoravni položaj. Je pa res, da sem malo za vami, ker imam rok konec januarja.

A so vam G že kaj prepovedali user posted image user posted image user posted image ?

Lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 11:33:28   
pikica*
Uniq, mogoče bi bilo pa dobro, da se s tvojim dragim usedeta in pogovorita. A sta se za otroka odločila skupaj? Pri nama je bilo na začetku malo panike, ker nosečnost še ni bila čisto planirana, ampak nikoli ni bilo težav na njegovi strani. Takoj je sprejel svojo vlogo. Res pa je, da nekateri potrebujejo nekaj več časa, da se vživijo. Povej mu, da te njegov odnos žalosti in da bi želela, da ti bolj stoji ob strani. Ko bo dete brcalo, mu daj roko na trebuh, da bo začutil, da v tebi raste malo bitjece. Mogoče ga bo to premaknilo. Pa na UZ ga vzemi s seboj. Poskusi mu na lep način vzbuditi zanimanje za otroka. Mogoče pa je le eden od tistih, ki resnično otroka sprejmejo šele takrat, ko ga zagledajo. Pa bo takrat ljubezen toliko večja. Ampak na prvem mestu je pogovor. Naj pove kaj čuti in enako moraš storiti tudi ti.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 11:36:44   
pikica*
Jaz sem imela tudi danes pregled. Vse je vredu, poslušali smo smo srčka, vmes pa je naša punči pridno brcala. Vse je ok, kg tudi ni nič pokritizirala (+8,5), tako da je vse v najlepšem redu. Kar se tiče bolečih medeničnih vezi in tiščanja dol, je rekla, da je to normalno. Zdaj pa čakamo na naslednji pregled čez tri tedne.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 11:39:24   
rija
Joj, hudo uniq! Imam pa isto vprašanje kot renan: koliko pa je star?
Hvala bogu, da je moj user posted image  čisto v drugo smer. Je že včasih kar tečen v tej vsej svoji skrbi zame in mi daje občutek, da sem na pol invalid! Nič delat, pazi kam stopiš, zakaj se ne oblečeš bolj, veš, nisi več sama, glej še malo na user posted image ....
Meni se zdi, da vsi okrog mene bolj komplicirajo kot jaz!

Uniq, ali boš udarila po mizi ali pa se boš sprijaznila z vlogo žene in matere iz srednjega veka.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 11:40:14   
tinkamiška
Hoj Januarčice!

Tudi meni je vikend hitro minil, v soboto sva nabirala kostanj in je blo super, včeraj sem cel dopoldan hodila pomestu, urejala zadeve, ker sem dobila od svoje G potrdilo o PDP in sem si šla urejat na CSD papirje za denarno pomoč, otroški dodatek in starševski dodatek. Potem sem pa zvečer jamrala, ker me je vse tako bolelo. No, danes bolj počivam in sem že vredu.

Kar se tiče nizkega pritiska, to je samo dober znak, ker pomeni, da je posteljica dobro prekrvavljena, samo je treba pazit, da se kateri ne zvrti in pade, ali kaj podobnega. Počasi se vstajat pa pit veliko tekočine.

Tudi meni je žal, ko berem, da se partner ne obnaša tako, kot bi se moral. Meni bi bilo zelo hudo, če ne bi imela doma podpore in če bi se počutila samo. Upam, da se bo tvoj dečko malo zamislil in mu bo kapnilo, da bi bilo lepo, da bi bil ob tebiuser posted image

Jst spim dobro ponoči in tudi čez dan grem ležat, če imam čas in če se tako počutim. Zelo težko hodim, ker mala takoj začne bincat in mi trebuh skače sem in tja, večkrat mi potem tudi utrdi. Amapk se je treba malo razmigat, ne?

Jst imam tudi slabo kri, ampak baje dokler ne pade pod 100 ni nevem kakšne panike. Sem pa dobila železov sirup in je fuj, fej!

LP,

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 12:11:05   
Nyah*
Jooj, uniq, mi je slo kar na jok, ko sem tvoj post brala. Ja hudimana, malo naj se zamisli, saj ni samo tvojuser posted image . Huhuser posted image , kolk me take stvari razkurijo.
Jaz imam res sreco, vendar tudi moj mozek obcasno pretirava v drugo smer, prevec me pazi, opozarja, hraniuser posted image user posted image , pa se pogovoriva, pa je nekaj casa mir. Je pa fino, da ga zanimava oba z user posted image  in da ga skrbi za naju. Tako bi moralo biti pri vseh, zato, pogovorita se!!!

Tinka, sirup je pa res user posted image , Legofer ane, groza, zjutraj ga vzamem na tesce, potem ima pa takoj jutro pokvarjeno. A ce bo pomagal, naj bo zanic ce more biti! Drugace je meni moj G rekel, naj zraven jem cimvec vitamina C, tako, da imam sedaj vedno mandarine, grenivke, pomarance v torbici, pa jih zulim med pavzouser posted image user posted image user posted image . Se dobro, da imam rada sadje.


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 12:58:26   
uniq
Kok ste prijazne....
To dete je bilo zaželjeno a ne tako hudo načrtovano, na začetku je pokazal veliko več skrbi. Zadnjič ko je user posted image brcal sm mu dala roko na trebuh in se je full čutlo pa je kao brezbrižno reku da nič ni. Ima leto več ko jast..zej bo 28 . Mava pa že eno user posted image staro skor 8 let in je nanjo navezan, mogoče zaradi tega težko sprejema.
Ker delam v kuhinji sem 1 m že na bolniški . On pa hoče da grem delat a ne morem ker mam tako hude bolečine med nogami....in pa križ. Njegova sodelavka je rekla da nosečnost ni bolezen in on mi zej to ves čas meče pod nos, da sm kao lena ker ne grem delat. Če po porodu ne bo drugačen bom pač začela življenje sama zase in za moja sončka...on pa bo samo postranski osebek v mojem lajfu. Tako kot sem sedaj jast...veliko sem prejokala prejšnji mesec in še sedaj skoraj vsak dan mi spravi solze na oči....
Rada bi nakupila stvari ki jih še potrebujem pa si on ne vzame časa....na bus pa tud ne morem hodit ker premetava in bi lahko bilo kaj narobe. Tko da pustimo se presenetiti kdaj si bo vzel čas. Sobo bi tud najraj videl da sama urihtam. En kup je za ven znosit...pa mal pogipsati pa prebeliti pa poj pohištvo not strogat...pa ni interesa...tko da bo ko bo. Reku je sej če prehiti porod da bo vse spedenal v enem tednu....tko da se nimam kaj obremenjevat kaj????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sm vesela za vas da imate doma pridne možeke....jest morem še perilo sama nosit v zgornje nadstropje in ga obešati....včasih pomaga hčerkica no....tko da od njega doma ni nič. Cunje pa to pa more vedno met pripravljene ko dela po terenu. Pravi user posted image je....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 13:36:50   
nejca1
Ojla!
Tudi pri nas je zelooooo mrzlo! Zdaj že sije sonček, a kaj ko gre možek delat, ma ne moreva kam na špancir, meni se pa sami ne da.
Naš user posted image  pridno brca, tako da se večkrat vprašam, kako zdaj leži. Se je že obrnil ... Pregled imam 25. 10. in tudi jaz sem jedla železo. Prej je ena omenila, da se ji kdaj zamaši uho. Meni se je včeraj parkrat in danes. Kaj to pomeni? Jaz imam že skoz nizek pritisk 110/70, včasih še manj.

Uniq, žal mi je za tvojega, si sploh ne prestavljam, da bi moj bil tak. Groza user posted image ! Mogoče pa bo vsak čas bolje. Medtem pa pazi nase in user posted image , ker preveč solzic in žalosti ni dobro. Bodi optimistična!

No, tedni se nam kar odštevajo!user posted image  Samo še 13. Tako se jaz tolažim!

No, pa spet se mi mašijo ušesa! Moram pri Pušenjaku pobrskat, kaj to pomeni.

Uživajte, user posted image user posted image  in user posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 13:44:42   
pinka1
Uniq-ja res mi je hudo, ko berem tvojo situacijo. Upam, da se bo obrnilo na bolje.....
Ko takšne stvari berem, vidim kakšnega srčka imam domauser posted image

Nyah - moj Hgm je 98. Na prvih dveh pregledih je bil 122, zdaj 14 dni nazaj pa naenkrat 98. Je G rekla, da je to razlog za v bolniško. Pa še 100 km na dan se v službo vozim. Sem G rekla, da bi rada vsaj do sredine novembra delala, pa je rekla, da bova videle kako bo 27.10., ko imam spet pregled. Torej v vsakem primeru najkasneje računam, da bom 11.11. delala zadnji dan - upam da se bom v redu počutila, ker ravno zdaj uvajam mojo novo namestnico in morava še miljon stvari naredit preden grem. Tud jst pijem Legofer - zjutraj in zvečer po tri žličke, pa mesa več jem, pa sadja in zelenjave sem itak že prej veliko pojedla.......Nekje dvakrat na teden spijem po novem tudi deci črnega vina in upam, da bo kri kaj boljša......

Drugače sem pa začela telovadit po cd-ju od vzajemne - sej vem, da sem pozna, ampak bolje pozno kot nikoli ne? Sprehodi so že prej bili na urniku, zdaj pa še ta telovadba in vam moram povedat, da pol urce telovadbe prav paše - malo se razgibaš in se prav fajn počutim, ko končam.....Mislim, da bo tale cd do PDP - če bo seveda vse OK, kr dostikrat uporabljen.

Ja kile mi grejo zadnje dni kr gor - res pa je, da se mi full sladko lušta in se težko uprem. Sem konec 27. tedna in imam 7+ - včasih 7,5+. Mislim, da ni panike.......

Punce uživajte v sončku....pa božajte svoje bušije....

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 13:47:48   
puri
Ojla!

Uniq, držim pesti, da se bo tvoje življenje kmalu spremenilo na boljeuser posted image

Jaz sem pa včeraj pila glukozo, danes sem imela pa G in je vse vredu. Drugače mi pa niti srčka ni poslušala, nič,....samo vprašala me je kako se počutim, to je bilo pa tudi vse. Sem bila kar malo razočarana. Pa še naročila me je sedaj šele čez 6 tednov, kar se mi tudi zdi kar poznouser posted image . Dobila sem pa že vse napotnice za porodnišnico in rešilca.

Počutje je pa tudi pri meni podobno, kot pri vas,.....velikokrat mi otrdeva trebuh, boli me hrbet, noge, težje se preobračam v postelji, težko dolgo sedim ali stojim, hitreje se utrudim,....
Zredila sem se pa za 9 kg in ginekologinja ni nič rekla glede teže.

Lepo se imejte!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 14:14:25   
rija
Uniq, še enkrat: ne sekiraj se preveč, s tem ga namreč ne boš spemenila čisto nič. Če je tak egoist, je pač tak. Ti pa se samo dodatno sekiraš. Pa da ti lene tala????? Mater, zveži mu eno petkilno vrečo na trebuh, pa naj jo prenaša noč in dan s sabo, pa bo vido, kako lepo je bit len. user posted image  pa tak moški, ki bolj verjame sodelavki kot ženi. Sodelavka si pa verjetno plus točke pri njem nabira al kaj? Da ona ni tako lena, bolana in kaj vem kaj še vse? Jaz bi jo kar na gobec, če bi mojemu take v glavo vtepala!
Pa kaj mene ta nosečnost dela agresivno?!user posted image user posted image
Mislim, da je res potrebna ena huda nevihta v vajinem odnosu, pa le glej, da boš ti tista, ki grmi in bliska!

< Sporočilo je popravil rija -- 18.10.2005 14:15:15 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 14:55:45   
LE&TA
Pinka,  me zanima, a so na tistem CDju kake vaje ki jih delaš na tleh. Zame namreč ne pridejo v poštev vse vaje. A mi lahko mal opišeš na kratko?

Uniq, žal mi je zate in ob branju tvojih sporočil sem postala prav žalostna. Sem se poskušala vživet vate. Vem da ti je težko, vendar bodi močna zarad sebe in user posted image . če ti leži na duši, se pa na RR razpiši, vse te bomo rade brale. Vseeno pa se s tvojim user posted image  (oprosti ,ker sem ga tko imenovala) poskušaj pogovorit! Srečno!!

No, kako je pa z mano? Dans dobro, včeri me je ful spodaj tiščalo, sem že hotla G klicat, ampak sem ugotovila, da moram več počivat in je pol dobro. Dans sem si prštimala nekej cunjic, ki sem jih dobila, in sicer za prve 3 mesce, jih bom pa v kratkem že oprala in dala v omaro. Sem pa ugotovila da mi še polno fali. Bo treba še v šoping.Vse lepo in prav, če bi jaz lahko kam šla. Bom še mal počakala.

Nyah, ne se več matrat z mulčki, pejd na bolniško in lepo počivaj. Jst sm moje pustila po enem mescu, žal. Pa so eni bli tko žalostni, pa TUD SOLZICE SO PRTEKLE. Ma zakaj bi se matrala! A že maš nadomestnico?
Jst sm jo na srečo imela in na hitro predala stvari! Me je pač vse prehitelo! Ampak važna je user posted image !


Mejte se lepo!!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: JANUARČICE
18.10.2005 14:58:30   
renan
Rija veš, jaz imam doma mačko, ki tudi vedno sika, ko je breja. user posted image  Se tudi sama na njo zgovarjam, ko sem tečna.user posted image
Šalo na stran... Če je pa tako Uniq, ti tudi jaz svetujem, da položiš karte na mizo, samo ne se preveč razburjat, ker zaradi stresa lahko pride do prezgodnjega poroda.
Koliko stane ta CD od Vzajemne?  Po moje bi ga lahko zastonj delili glede na vsakomesečne prispevke.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 0:00:16   
Anonimen
Dober večer januarčice. Jaz pa spet na nočnem šihtu.user posted image  Glava me prav svinjsko boli, pa ne vem, če ni to od injekcije, ki sem jo danes dobila, ker sem Rh negativna. Sicer mi je zabičala, da če bo kaj narobe, slabost, kaki fleki, naj takoj pridem k njim ali na urgenco, ampak mene je glava šele zvečer začela bolet. Zdaj pa itak ne morem iz službe nikamor, pa saj mislim, da ni nič narobe.
Danes zjutraj sem tudi pila glukozo, pregled pa imam šele 3.11. spet. Saj verjetno me bojo itak poklicali, če izvid ne bo ok, ne? Upam, da bo vse uredu, ker se mi ne da še s tem bongat.
Sem pa uspela malo ustaviti naraščanje teže. Zdaj sem se zredila v dveh tednih samo 1 kilo, kar je v mejah normale, saj je rekla G, da se pol kile na teden lahko zredim.
A še kateri kaj trebuh otrdeva? Meni se je sicer samo parkrat zgodilo, da mi je za zelo kratek čas, par sekund, malo otrdel. Zdaj pijem magnezijeve tablete, če pa se bo kaj stopnjevalo, bom šla pa še h G po buscopan.
Sem pa danes malo zapravljala. Šla sem v Tosamo po tetra plenice, krpice, vato... sem izkoristila popust, ki ga imajo ta mesec, pa še tako sem pravo malo premoženje zapravila. To sploh ni poceni špas.
Lepo nočko vam želim!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 8:35:15   
mala važička
Pozdravljene.

A je slučajno že katera probala vložke, ki zaznajo če ti odteka plodovnica?
Ker jaz imam zdaj že skoraj kar vsak dan moker flek na hlačah in si jih bom morala res kupit.

lp, Katja

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://bd.lilypie.com/YyHLp2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 8:49:22   
renan
Dobro jutro!

Moja gin mi je povedala, da otrdevanje trebuha ni nič nevarnega, če imaš maternični vrat zaprt. To se pač mišice prpravljajo za porod. PIjem pa tudi jaz magnezij, predvsem po večjih naporih.
Tukaj na forumih sem prebirala o teh vložkih in dosti jih je povedalo, da vložki sploh niso zaznali, ko jim je res odtekala plodovnica.
Kje ste pa ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 9:58:15   
pinka1
LE&TA - na cd-ju od Vzajemne je prikazan sprehod v naravi - to je bolj tak tak. Pol je pa fajn aerobni del - sicer je res čist na easy - ampak nosečke itak ne smemo pretiravat. Potem je en del na tleh - to si rekla, da zate ne pride v poštev. Potem je pa še en del na stolu, kjer krepiš roke in hrbet. Pa nasveti zdravnikov so gor, pa še nekaj vadbe za po porodu - ampak iskreno povedano - to še nisem počekirala.

Renan - če si plačuješ dodatno zavarovanje  pri Vzajemni, stane cd 2.000 SIT, če ne pa nekje okrog 5.000 SIT.

Ja, včeraj sem si zvečer spet malo rdečega vinčka privoščila - zaradi slabokrvnosti - pa sem ga čutila že po treh požirkih. Sem kr mehke noge dobila.

Spanje - katastrofa. Nočni obiski na WC-ju so spet postali rutina. Križ po dolgem dnevu fejst boli. Skratka - tipična nosečka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 10:19:41   
LE&TA
Pinka, hvala, morda si ga bom kupla, da bi vsaj malo telovadla doma, ker sprehod pr meni ne pride v poštev, ampak samo kake vaje  na tleh - si me mal narobe razumela, ampak OK!user posted image

Včeraj sem bla pridna in sem celo popoldne počivala, tko da me tud spodaj pod trebuhom ni nič tiščalo. Sem pa dopoldne sortirala cunjice 0-3 mesece in zdej čakajo za pranje. Mi pa še kr neki stvari manjka.

A majo v Tosami ful popust, se splača it tja kupit? Kolko so tetra plenice tam?


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 10:41:36   
Nannn
Jutroooo,

Ja sem si na internetni strani narocila od Vzajemne CD pa ga do sedaj se nisem dobila user posted image  bo pa treba mal zacet z telovadbo...jest itak vsak dan delam Keglove vaje  da saj neki naredim user posted image

Tudi jaz pijem sumece tabelete Magnesol in se pocutim bolje...vceraj v lekani niso imeli ravno teh pa sem kupila Fidi Mag tablete sedaj pa ne vem ce lahko te pijem ker je vecja koncetacija mg kot v Magnesolu  user posted image   sem pa razmisljala o teh vlozkih za odtekanje plodovnice in ne vem a bi jih kupila ali ne user posted image  to noc sem spala v redu user posted image samo na wc sem sla dvakrat...

Lep dan Nannn user posted image




(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 10:53:24   
pikica*
Nannn, zaradi tebe imam pa že prav slabo vestuser posted image . Sem ti obljubila dvd od Vzajemne, poslala ga pa še nisem. Ampak imam ene težave, ker ga ne morem presnet. Zdaj čakam user posted image , da me reši iz zagate,ampak seveda ni nikoli časa, ali pa oba pozabiva. Upam, da nama danes uspe zadevo usposobit. Če pa boš dobila tistega, ki si ga naročila, boš imela pač dvauser posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 12:18:22   
Nannn
pikicaaaaaaa user posted image user posted image  ce bosta lahko posnela  bi bila fuuuuuul vesela...

Hvala user posted image user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 12:54:18   
renan
Smešno, tudi v naši lekarni niso imeli magnesola, samo ta fidimag...Jaz ga pač ne pijem vsak dan...
Sem bila zdaj zunaj in je bilo tako mrzlo, da sem si v eni trgovini kar pulover kupila. Upam, da se nisem prehladila. Tu je že pravi zimski mraz. Ne ljubi se mi nove zimske jakne kupovat, starih pa ne morem zapet čez trebuhuser posted image . Kaj pa ve?
Lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 13:10:10   
pinka1
O LE&TA sorči - sem res narobe razumela. Ja, če lahko delaš samo vaje na tleh, je ta cd tud v redu. Pač ne boš telovadila tisti aerobni del in sprehod.

Drgač pa meni tud jakne ne grejo več skup. Ko grem na sprehod, oblečem vetrovko, ta se zaenkrat še da zapret, ampak mislim, da tud to ne bo več dolgo. Ja, rastemo ni kaj........

Jaz bom cotke začela rihtat, ko grem na bolniško - upam, da bom do 11.11. delala potem pa čauči. G. bi me že itak dala zarad slabokrvnosti in dolge vožnje, pa se zaenkrat še kr OK počutim.

Ja prejšnji teden sva naročila otroško posteljico in vzmetnico in je ravno ta posteljica od tega tedna dalje v akciji in je znižana iz 30.000 SIT na 24.000 SIT. Se mi full fajn zdi, da bova takole nepričakovano prišparala.

Danes sem se tudi prijavila v materinsko šolo. V CE traja tri dni po 4 ure in bova šla 6.12. Me je med. sestra hotela naročit še kasneje, pa sem se pohecala, da moram darilčka za božička zavijat in kupovatuser posted image , pa je potem prestavila na 6.12. Kaj pa ostale? Kdaj greste v šole?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 13:21:42   
renan
Meni se začenja 8.11., samo sem pozabila vprašat kako dolgo traja.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 14:02:21   
LE&TA
Pr nas se šola začne 22.11. in traja do 15.12., 8x po 2 uri. Po koncu pa začnem s porodniško! Pa veseli december, pa rojstni dan mava oba z user posted image , ma letos bo vse bolj švoh!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)


Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!