*snowflake*
|
Malo pozno odgovarjam. Toliko je vsega, da ne dohajam :) JackieO, očitno sva na podobnem razmišljanju. Bova videli sproti zgleda.. imamo pa mi zdaj take težave v vrtcu, ker so združevanja in ni nobene njegove vzgojiteljice, in to kar en mesec, in sem že spet vsa obupana, je isto kot na uvajanju..jok vsak dan, stres, samo na meni visi... res grozno, ko moraš oddat v vrtec jokajocega otroka, pa ko smo že vse to dali čez.. ah..kar žalostna sem..Kar se pa tiče uhajanja urina, imam tudi jaz situacije, ko imam s tem težave. Namreč, res pogosto me tišči lulat in včasih kar malo uide, če ne pridem pravočasno do wcja ali pa če kihnem tisti čas.. ojoj.. tako da te razumem :/ ni fajn in upam, da bo to minilo potem. Nisem pa probala s keglovimi vajami. V prvi nosečnosti sem jih ful delala, tokrat pa zase ne vem, kaj šele, da bi se spomnila jih delat. Pa bi mogoče znale kaj pomagat. Si probala kaj v tem času? Atena*, kako je s tvojim urinom zdaj? Se je kaj izboljšalo? Drugače pa ja, sem iz Ljubljane, oziroma zadnje pol leta v bližnji okolici, ker smo se morali preselit. Z veseljem kaj povozičkamo skupaj 😀 a je še katera v najini bližini? Iz kje ste ostale? Fracek, kako lepo, da se me spomniš :)) sem zelo vesela, da je tudi vama uspelo! Ja, sploh ne govori, ne morem verjeti, da sem včasih trepetala, če bom sploh lahko imela kakšnega, zdaj bom imela pa drugega že. Nadvse srečna. In verjamem, da vidva tudi💛 verjetno že komaj čakata! Kar se tiče nakupovanja plenic, oblačilc in podobno, jaz kupujem na vseh straneh, kjer so kakšne akcije al pa če mi je pač ful všeč. Te izdelke za nego pa ponavadi kar dm, ker imam njihovo knjižico za starše, tako kot JackieO in še pridno pike nabiram in pol vedno kaj ceneje dobim... sicer pa kakor pride...plenice imam Pampers premium (ne vem zakaj ravno te, ampak mislim, da zato, ker sem jih dobila prve za probo in so mi bile všeč po tankosti in vpojnosti, tako da so ostale moje favoritke, v vrtcu imajo Bamboo), oblačil sem pa veliko dobila od sestre, pa babi tako rada kupuje za vnuke :)), sama jih pa kupujem od about you, pa wow baby, baby center, h&m, pepco, primark kdaj pa kdaj.. pa kar naletim, da so akcije al pa da mi je res všeč.. od baby booka pa nimam nobenih kuponov, ne vem, če sem že kdaj dobila kake kupone od njih. Je pa res, da letos nisem nic sla v solo za starse, ker imam stare zapiske od leta 2020 in me nic posebnega novega ne zanima, ce pa ze, pa povprasam.. Glede aspiratorja za nosek imamo mi navadnega, tistega ko vlečeš z usti al pa s sesalcem, nisem poskusila nič drugega, ma to mi je bilo vedno mučno in sine je vedno jokal k dež, ko smo s tem čistili nosek. Tega nosi nosiboo ne poznam, bom poguglala, me zanima. Mogoče odkrijem kaj novega, če JackieO praviš, da je dobra naložba 😀 Midva se ne pogovarjava veliko o imenih, ker sva kar složna glede tega. Pri prvem je bilo isto. Ko sva se prvič začela pogovarjat, sem jaz začutila eno ime in je bilo njemu takoj zelo všeč in sva ga dala. Tokrat pa je bilo nekaj podobnega, še sinetu je bilo zelo všeč tako da smo rekli ok, naj bo na seznamu in od takrat se kar ne menimo nic o tem, ker zgleda kot da smo že dogovorjeni. Pa mislim, da je res tako.. je pa res, da imam res probleme z imeni za fantke. Za punce bi jih imela milijon, za fante mi pa nobeno ni všeč za mojega otroka in pol čim ko začutim enega, se ta prime in ni več debate, se kar zdi prav. No, na koncu v bistvu nimam potem težav 😀A ve že veste imena? Me pa spet malo skrbi porod, čeprav imam dobro izkušnjo od prvič, ampak 2 dni nazaj sem imela neke čudne sanje o tem, pa sploh nič takega, zdaj me pa kar nekaj skrbi oziroma straši. Ne vem zakaj imam tak strah, ampak ja, se tolažim, da je to edina pot, da spoznam in dobim v narocje svoje drugo dete🥰 bo že bolje.. ni enostaven začetek, ampak potem je itak hkrati vse težje in težje in lažje in lažje hkrati. Ja, biti starš je res najlepši in najtežji poklic na tem svetu, ki nikoli ne počiva🤣🥰
|