*snowflake*
|
Ojla. Vrtnica, tudi jaz nimam odgovora na tvoje vprašanje. Če nisi sigurna, najbolje da kar na csd vprašaš, tako boš najbolj sigurna. Kaj vse je treba oziroma lahko oddaš pred porodom je to, kar je napisala Jackie, mislim, da je ostalo pa po porodu. Včeraj sem ravno imela pregled in mi je rekla, da 2 meseca pred pdp, torej v mojem primeru 19.8., pa naj bi že poslala vloge na csd. Jaz imam zadnje čase malo težav spet s slabostjo in mi je predpisala železo za vsak slučaj. Bom videla, če bo kaj pomagalo. Ostalo je bilo vse ok. Naslednjič je rekla, da mi naredi UZ, tako da se že prav veselim. Verjetno ne bom šla nič extra delat samoplačniško, vsaj zaenkrat se nisem še odločila. Ker imam nekaj slikic od morfologije, pa če mi bo naslednjič spet kaj uspela naredit, bom zelo vesela. Fracek, dobrodošla. Tebe imam pa v posebnem spominu. Saj ne vem, če se me spomniš, ampak jaz se te in sem zelo vesela, da pričakuješ z nami :))) če pristavim še jaz svoj piskerček glede toto izdelkov, pri skoraj 3 letniku še vedno uporabljam kremico za ritko, čeprav če se kaj vname, raje uporabim malo sudocrema, ker bolj pomaga, vedno sem uporabljala tudi njihove krpice za brisanje ritke in vse kar je Jackie povedala drži (stare so zamenjali z novimi biorazgradljivimi, ki jih je manj in tudi dražje so), ampak sem jih jaz nadaljevala uporabljat, ker nisem še našla kakšnih novih, pa te za enkratno uporabo ko greš na pot (že zmešane z vodo) tudi uporabljam od toto in nazadnje še mrežaste hlačke po porodu in so mi tudi super. Potem pa mislim, da sem vse napisala, kar sama od njih uporabljam. Je pa res, da bi letos poskusila še z vložki po porodu, ker mi delujejo po slikah podobni tistim, ki jih dobiš v porodnišnici, in tiste so mi super, ker so bolj gladke in večje. Zdaj pa moram poskusiti, da se prepričam, če je res podobno. Aja, sem pa uporabljala še olje od toto, ko se je otroček rodil, za nego/masažo telesa ali pa temenca.. sam ne vem, če bom letos tudi, bom še videla, ker moj otrok ni ravno bil za masaže, je bil raje čim dlje tesno ob meni zvit na dojki in spal :)) previjanje in karkoli na previjalni je bilo zanj too much in to je trajalo precej dolgo časa, tako da je tisto olje vec kot 3/4 potem romalo v smeti :)) Upam, da sem na vse odgovorila :))
|