*snowflake*
|
Vrtnica89, mislim da psiha dela svoje, sploh ko praviš, da bi imela dojenčka verjetno že sedaj, če ne bi imela splava. Tudi jaz bi imela verjetno že zdaj dojenčka, če nazadnje ne bi imela splava, bi imela 12.5.rok in še dobro, da se je sedaj vmes veliko dogajalo, da sploh nisem razmišljala o datumu. Bodi pozitivna in verjemi, da je in bo vse ok. Sploh pa, glede na to, da smo še tako zgodaj, menim, da včasih lahko tudi slabo čutiš ali pa sploh ne, sploh če si komaj začela čutiti otroka. Jaz ga sploh še ne čutim, danes imam polnih 18 tednov. Če te pa res zelo skrbi, pa raje pokliči ali pa poslušaj bitje srca, če imaš slučajno to možnost. Jaz imam angel sound pa ko me kaj psihira, grem poslušat, da se pomirim, sicer pa ne poslušam redno, mu dam mir :) Glede dopusta pa, mi gremo julija, na Cres. Mislim da bo to en in edini dopust letos. Upam, da se kaj bolj otopli do takrat, ker ne maram mrzlega morja. Da ne bo kakih presenečenj, pa da bomo bunde morali vzet sabo, kot je že ena napisala, mislim, da Atena :) hehe.Lansko leto sem pozabila tudi na kake dolge rokave, ne vem kje sem imela glavo... pa je bilo celo mrzlo, še posebej zjutraj, pa smo tudi julija bili. Sem morala potem v trgovino, da imam vsaj kak pulover, pa za malega kaj. Joj, sem bila jezna nase. No, tokrat bom bolj pazljiva :)
|