fracek
|
Hej hej mamice. 🤗 @Snowflake, jaaaa, sem bila hitro vredu, malo sem se kihala in smrkala, test pa je bil pozitiven do prejsnjega cetrtka in sem se ravno pravi cas porihtala, da sem lahko sla na posvet v porodnisnico, dragi pa je bil sicer tudi potem negativen, ampak od bolecih misic cisto adijo, tako da ni sel z mano. Ce bo uspelo, bova sla se enkrat oktobra. V petek pa sem potem ze sla v sluzbo. Hvala, si pomagala 🤗, sem danes koncno se en nakup opravila in enega prejsnji cetrtek, tako da imam pa zdaj res skoraj ze vse. Kaj si nor, kako so te majcke, benkice na preklop drage??? 😳Po 10,00 evrov v Baby Centru. A ste kje zasledile ugodnejse? H&M jih pa ni imel, pa C&A tudi ne ... manjka nama se jogi oz. lezisce za posteljico, ki je res nenavadnih dimenzij, sem jo dobila in pase noter 90×50, kar pa nikjer ne dobis. Vecje posteljice pa ob posteljo ne dobiva 😅 no, neko improvizacijo imava nastudirano, tako da to urediva se naslednji teden in zacnem prat in zlagat v stanovanje. @JackieO, kako fajn, da so vaju ze spustili domov in da se dobro pocutita. Naj vam bo v prihodnje cim bolj prizaneseno z bacilcki 🤞 No vidis, pa imas se pridno puncko, naj kar traja 🥰 Dojenje vama je steklo? Na posvetu je bilo super. Ptujska P ima vse, kar je mozno glede protibolecinskih, tudi epiduralno in moznost poroda v kadi. Mislim, da se bom kar prepustila teku dogodkov in se sproti odlocila za ultivo. Tudi kad mi je mikavna, ampak potem moras tako ven, ce bi zelela proti bolecinam. Zaenkrat mi je v mislih dovolj, da imam moznost gibanja, zoge, tusiranja in droge, ce bo prehudo 😁 Kako pa bo, pa tako sam bog ve. Kaksen nasvet z vase strani? So nam pa predavali pediatrinja, babica, sestra in anesteziolog, nato smo sli pogledat porodne sobe in na poporodni oddelek, pa vmes vse sprasevali, kar nas je zanimalo. Skoraj 3 ure je trajalo in res je bilo lustno. Kako ste ostale s porodnimi nacrti? Pocutje dobro? Jaz sem zaenkrat res super, vcasih me sicer oring boli v medenici/vezeh, ritnicah, sploh ne vem definirat kaj to je tocno, da komaj hodim, dokler se ne ogrejem, obcasno me zgaga pece, to pa je bolj ali manj vse. Nekaj mi dol ne pritiska, se pa obcasno cuti neko zbadanje v sramnih kosteh. Itak se bo zdaj samo bolj se vse sirilo, je bilo za pricakovat to neudobje verjetno. Sicer pa moram rect, da imam za "staro mamko" res cudovito nosecnost. Verjetno je res pripomoglo, da sem bila ze prej v dobri formi. Naj bo tako se naprej teh 6 oz. 7 tednov. Zelim si, da se vsaj 4 zdrzim v enem kosu. V ponedeljek zacnemo z materinsko solo 💪💪 Snowflake, kako je bilo kaj tisto predavanje? Kaksen uporaben nasvet? Javite se, tudi mene zanima, katera bo naslednja 😊
|