fracek
|
Evo se mene 🙋♀️ Super prebrat, da ste vse ok 🌞 Nisem prej utegnila nic napisat, ker je bil zadnji teden uhhhh, divji. Imela sem se zadnjo kontrolo v diabetoloski, zadnji pregled pri osebnem G, zadnji dan sluzbe, oddajala vlogo za porodnisko, piknik za porodnisko, vmes pa se kaj poskusala naprej spravit v pripravah in se marsikaj 😅 Me cudi, da se stojim haha. Danes 36t2d, naslednji ponedeljek zacnem s ctg-ji, tako da ciljna ravnina it is @JackieO 🙃 Na pregledu je kazalo vse ok, ostala je z glavo navzdol, okvirno 2500g, po meritvah tokrat prvic par dni zadaj, plodovnice dovolj. Vzel je se bris za streptokok, rezultati bodo ta teden. @Snowflake, v materinsko sva sla prvi dan (od stirih), potem smo sele dobili program za naprej in je bilo vsak dan sredi dneva, zato si nisem mogla uredit prosto. Se pa zacne spet naslednji ponedeljek, tako da se takrat pridruzim, ce ne bo kaksnega presenecenja. Vsebine programa so me pa malo razocarale. Prvi dan branje iz slidov o porodu, znanilcih poroda in nekih splosnih zadevah (ko po mojem res vsaka ve). Pa moj je komentiral, da tudi ce ne bi videl slike odluscenega cepa, ne bi bil prikrajsan. 🤭 Ostali dnevi pa so se sklopi: skrb in nega dojencka, kopanje, nega popka, prva varna voznja domov, nato dojenje, zadnji sklop pa psiholoska podpora in zobna higiena ali nekaj takega. Nicesar ni na primer o dihanju ... danes sva bila pri fizioterapevtki, sva si placala uro in pol, da nama je razlozila glede baby handlinga te osnove, da bova imela vsaj malo obcutek, kako in kaj 😊 ostalo pa se bomo ze znasli sproti, se ze zverziras. A vidis, na Ptuju pa klistirja in britja, po besedah babice, ze dolgo vec ne prakticirajo, z izjemo izrecne zelje porodnice. Edino za svecko pa vem od svakinje, ki je lani rodila, da dajo. Se potem nisem narocila na depilacijo in se lotila sama se enkrat, je slo, ampak z ogledalom 🤣 sicer bi po mojem tudi nekaj brez veze vlekla v prazno, vidim tak skoraj nic vec, ce nimam ravno gimnasticarskih gibov. Glede lajsanja bolecin se bom odlocila sproti. Plina zagotovo ne, verjetno kar ultivo. Kaj bo v resnici na koncu, pa tako nihce ne ve 🥶🍀🐞 zelim nam vsem cim lazjo izkusnjo 💪💪 Na splosno pa lahko recem, da se pocutim se vedno super, se mi se nikamor ne mudi s porodom, ce bo tako ostalo. Tudi zadnji mesec sem dobila gor 1kg, tako da sem sedaj na okvirno +11, zatekam ne, mala mi edino na desni strani nogico (predvidevam) vcasih konkretno ven potisne, tako da se kar prestrasim 😳 prehitro bo konec, tako da bo se poskusala cim bolj uzivati te dni. Pa se jesen je tako lepa in topla, da je prav noro dobro. Naj bo maksimalno lepo tudi vsem vam. Sem v pricakovanju najlepsih novic, pa ce gremo kar lepo po vrsti po roku, se ne bi pritozevala 🤭❤ javite se ❤
|