ironic
|
Moja je od včeraj na danes pridobila 74g. So bili vsi danes tiho, samo pohvale... Mislim wft, a prvo pa me čisto napsihirali do konca. Groza.. samo zato ker ko sem ji iz tiste dojke dala je pol manj pojedla.. mogoče pa ji je tolk odgovarjalo? Kaj ni tak, da si otrok vzame kolk želi? Lahko bi si črpala, samo tu ne morem, te bi morala it v drugo sobo si črpat, ker svojo sem doma pustila. Ker mi hoče skoz bit gor. To mava mal probleme, ker pol se že carta, in bi morala bit uro in pol na meni... Jaz pa tak ne morem več. Zato sem ji začela dajat dudo, čeprav je ne sprejema. Ampak nekak pol vzame in se uspava Ma ne morem več res. Danes so bile težave, pa potem pride en v sobo, pa drugi pa vizita in so mi jo skoz zbujali al pa da sem jo morala previt ko se je polulala, ker kriči. Ko je pokakana ni panike, urin pa groza. In vmes previjat pa spet pristavljat. Dude tudi nisem uporabljala, pa jo bom, saj pa nemorem skoz bit priklenjena. Ko pa bo treba odvajat pa bomo že. Saj nam ko smo bili mali, so tud kar potisnili dudo, pa smo ravno tako ok. Pa mene je mami dojila 3t, nato sem bila na AM, ker je imela vodeno mleko, sem baje skoz zgubljala težo, potem pa je še čisto začela izgubljati.. no in sem popolnoma ok, nimam nobenih težav, alergij ipd... Tako da.. pa s tem da takrat ni bilo izbire AM, kot sedaj. Pa živim. Tako da ja, sem se sprijaznila. Kaj pa AM od dm? Je ful pohvaljen pa tudi na nemških testih zelo dobro ocenjen, aptamil ni ok. Sem gledala da najbolj bi naj bil ta Hipp da ustreza... Sploh ne vem.. bi pa rada imela za vsak primer pripravljeno doma. Bom pa si res čisto izčrpala dojki pa da vidim kolk gre ven, ker me res res zanima... Samo nekaj časa traja da se mi potem napolni... Upam da bo ravno zadostovalo in šlo skoz s hranjenjem... Ker je pri nama začaran krog in traja in traja in sploh me morem stran. Če bi se to nadaljevalo pa res ne morem tak da bom res 20/h pri njej. Želim vam uspešne porode, da vse steče kakor bi moralo! In da bo poporodno obdobje čim bolj prizanesljivo. Ker ravno poporodno je težko,pa se o tem tako malo piše, še dobro za današnje medije, da se to čim bolj ozavešča, ker ženske ne vemo kaj pričakovati ko smo prvič v tem. 🍀♥️
|