ironic
|
Saša, enako je pri nas. Glede teh krčkov, pa redno mu ne dajem probiotikov, imam tudi wayo. Sicer zdaj ko dodajam AM bi ji dajala.. ker pediatrinja mi je rekla, da če polno dojiš probiotiki niso potrebni, ker prejme prek tebe. Drugače pa enako, se skrči, potem pa zravna in nazaj z glavo ko en ptiček ko išče. Samo potem čez nekaj časa pa kaka. Tak da mislim da je splošno črevesje.. Ko sva polno dojili, tega ni bilo 😔 še vedno delam da preideva na polno dojenje, tako da jo prvo vedno pristavljam, potem pa ji dam dodatek. Ampak pritisk glede dojenja še vedno ostaja. Je prišla k men druga patronažna,ker je moja šla na dopust, te pa je neki glede tega začela, da sploh nisem rekla da ji redno zdaj 4 dni dajem AM. Pa ona bo men neki pametovala, ko je direkt iz šole, taka mlada in brez otrok. Ma teorija in praksa pa že ni isto. Pa itak so samo 10 minut na obisku, da stehtajo pa grejo.. ma halo? Ne vem.. Aja, pa še to mi je rekla da je zdaj dobila na teži zaradi AM, ker se tu zlo redijo otroci. Ker prej pa nisva pridobivali al kaj.. ma sva, samo logično da kak gram več je zdaj dobila in hvala bogu, ker še 50 ji ni čisto prav... Pa to je noro no.. Vmes sem še cele dneve sama,ker moj dodatno dela in je včasih za znoret.. pa ker nisem v hiši da bi lahko kar ven malo šla, tu še moraš na sosede gledat - podzavestno že to počneš.. tak da zna bit napeto, je pa tudi zelo zelo lepo in vem da to tako hitro mine in mi bo žal ko bom gledala za nazaj, zato skušam biti čimbolj sproščena.. Moj mi je zdaj brezalkoholno pivo prinesel, za mleko ko pravijo. Upam da bo spravila dol, ker piva ne prenesem mi je tolk ogaben okus... Pa sezam.. upam da mi bo naval nazaj prišel... Včeraj sem si enih 10ml iz vsake izstisnila in se mi je pol tolk lepo pristavljala, ker nisem več vodeno imela, to jo čist zalije in noče. Malo edino se je razvadila flaške,ker itak da takoj dobi mleko ko mal povleče... Zdaj sva šla iz Hipp na DM. Pa nevem al ma krče po tem ali ne. Res mi pa prdi, čeprav manj kot po Hippu, tam pa joj... Kako ste ostale? Še malo pa boste vse spoznale svoje zakladeke 🩵🩷🍀
|