Ypsilon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ypsilon Ironic, t Ah, ta forum.Ironic, ti kar dodajaj brez slabe vesti. Mene so pri prvem tudi napsihirali. Pa ne v bolnici, tam mi je ena sestra takoj rekla da bo mali pac flaskon, ker je narobe vlekel. Tudi brez zob mi je pozrl bradavice do krvi. Pritisk je bil potem doma, najbolj od patronazne, nekaj pa tudi od moje lastne mame, ki je potem mimogrede priznala, da je tudi mene dala na AM pri treh mesecih. Res sem ji hvalezna za te traparije... Patronazna naju je pa tudi narocala k pediatru in se obnasala, kot da otroku tlacim cike v gobec s tem, ko mu dajem AM. Tamali pa suhcan, nekje na dvajset_i percentili, ampak je tam ostal tudi, ko smo ga 100% dali na AM. Tako da tezenje s temi krivuljami, pa da bi vsi morali bit na 50%+ je bolano. Ampak spet, vse zrastlo na patronazninem zeljniku, noben dohtar mi ni nikoli tezil zaradi tega.Pa vsi pametni, naj neham dodajat, ker bolj kot bom, prej bo koncal 100% na flasi. Na koncu je zastrajkal ravno zaradi tega, ker sem se odlocila odstranit flaso, on pa nonstop lacen, plus hudi krci vsak vecer. En teden tega, pa potem res ni hotel drugega kot flaso. Sem se potem se matrala en mesec s pumpo in lastnim mlekom, ki ga nisem mogla nacrpat dovolj in lastnimi zivci, navitmi do konca zaradi hormonov. Ko sem se sprijaznila s tem da ni vredno, je bilo dosti lazje zivet. Pa se en nasvet, ne beri LLL forumov in bezi cim dlje od svetovalk za dojenje. Aja se glede mleka. Pri taprvem ga je zacelo matrati zaprtje oz. trdo blato, ceprav je izlocal veckrat na dan. Na koncu se je najbolje obnesel hipp combiotic, sem ga tudi ze za v tadrugo preventivno nabavila eno skatlo, ki caka doma.
|