Anonimen
|
Mi smo doma skozi v dolgem. Bodi na preklop, hlacke ali zabice. Nogavice ali copati. Pa mu je OK. Vidim, da imam cisto prevec kratkih stvati… upam, da bosta avgust in september topla, da bom vsaj kaj ponucala 😊 Vceraj smo sli malo pred blok za 10-15min v vozka, sem mu dala kapico (pihalo je) ampak si jo je tlacil dol, jaz nazaj gor, potem sem pa pustila brez 😊 pa dekico smo imeli, ampak sem vzela napacno - volneno štrikano… pomoje bi bla lahko navadna tetra ali bombazna. Mamo antibiotik, ker je fasal vnetje učka, ampak mu je že ful boljš, dajemo od petka, moramo pa vsega skupaj 7 dni. Smo pa ze pri tezavah s trebusckom. Veliko ga napenja, črviči, ga prov vidiš po faci… potem pa seveda jok do onemoglosti… vetrovne kapljice sem mu danes dala pa sploh ni imel za mar. Meni pa kile ful hodijo dol. Skupaj sem pridelala 17kg. Sedaj sem na - 14 😃 … sem mislila, da bo šlo bolj počasi. Ko se pogledam v ogledalu sele vidim, da sem bila vseeno malo okrogla v nosecnosti, sploh noge, meca 🫣🤣 sedaj so spet moje. Pa japonke, ki sem jih kupila 2 tedna nazaj so mo fuul prevelike 🤣 Drugace imam pa mojo mamo tukej ze od sobote, in mam pocasi res dost. Spi sicer pri tasci, tako da je pri nas ponavadi 11-19h…. Ampak res upam, da bo pocasi sla, ker pac… dovolj je 😊 ne morm ji pa rect pejtdi domov… enostavno ne gre. Bodite lepo, cakam kaksno novicko o se kaksnem julijcku 🥰 Sasa
|