ironic
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat 4.mama vse kar se (pre)hitro rodi, oz.so novorojenčki premajhni gredo via Lj, še iz Mb pa je druga največja porodnišnica. Vseeno nimajo toliko in tako napredne opreme kot v Lj. Tu za mb si prepričana? Ker je znanka rodila v kriznem obdobju (sploh se ne spomnim, mislim da 5.mesec; saj sem enkrat razlagala ko smo bile še v štartu bolj) in je mali bil ves čas v Mb. Samo da je vsak dan k njemu hodila in potem še mleko nosila. Jaz mislim da ko je kaj kritičnega, drugače pa v Mb ostanejo. Iz okoliških vozijo sem. Kolikor je meni znano. Jaz imam oversize oblekci tak da mi je ok, samo lahko bi bili daljši 🤣 pa eno bluzico.. to komot nosim. Sem si kupila novo super lepo bluzico, pa je sploh ne morem nosit,ker sem jo prerasla prej 🤣🤦🏼♀️ ene jeans mi ne odgovarjajo več,ker mi preveč stisnejo trebuh, ene pa še so ok. Tako da se kar čudim da sem na istih številkah ves čas. Upam da sem res cela vodena in da bo šlo to hitro ven.. mi pa leva noga dost bolj zateka kot desna. Na splošno je se mi zdi ves čas rahlo otečena. Joj te kavice pa druženja, super, ampak kaj ko jaz tud ne morem več sedet, na splošno me začne bolet, križ, spodaj, noge mam nemirne in še zatekat začenjajo.. jaz bi hudo rada, po drugi strani pa mi sploh ni, res 🤷🏼♀️ joj, malo še, res še malo. Samo da ne bomo rable dat skoz te hude vročine,kot jesenske. Vsaj to nam je prihranjeno 😊😊 Danes pa imam pranje 100/h vsega 🤣 ker ne mislim čistit, malo premora. Za voziček sem raje kar na roke preprala. No nisem še vsega. Ker me je res tolk strah da bi se kaj skrčilo. Ali pa razbarvalo. Ker je notranji del beli, zunaj pa temno siv. Tak da raje tak... Sem pa dala dude in stekleničko pa svojo črpalko prekuhat.. kaj pa te nastavke za bradavice, tudi prekuhate? Sem neki brala da naj ne bi? Sem si vzela od MAM pa se mi zdi kot da je premala.. če me razumete.. pa imam najmanjšo 🫣 sem mislila da to do konca potegne pa ne..? Upam da bo šlo.. mi pa kar naprej iz leve izteka, iz desne ne. Ampak bolj voda. Tak sem po eni strani vesela, kot znak da bom lahko dojila. Res si tega želim 😊😊 ne bom pa si delala pritiska če ne izteče... Joj, jaz upam da se ti res umiri,🍀 mogoče pa kot se je reklo, da je res luna kriva. Ker bo sedaj v ponedeljek ta roza luna. To pa itak vpliva na vse. 🍀So se vam otročki kaj umirili? Se mi zdi da je moja bolj umirjena postala, saj že brcne tu in tam, ampak ne tolk. Pa na splošno ni bila tak aktivna, vmes je potem po 29t bila zvečer po 22 uri in zjutraj po 5/6 uri.. zdaj pa ne.. pa sem 34t.. takrat ko se spomni brcne, ampak da bi neka rutina bila ali karkoli pa ne.. tak da na koncu itak pozabim vodit te brce/štetje 🙄😄🤦🏼♀️🤷🏼♀️
|