ironic
|
No, zdaj sem še bolj srečna da ne grem v Mb, raje Ptuj. Tam pa je lahko skoz prisoten pa tudi ješ lahko. Saj klistir lahko zavrneš. Jaz ne vem bi al ne bi? Glede na to, da če ti ugre med iztisom, je verjetno njim lažje pobrat pa gremo dalje, kot pa da je vse tekoče pa morajo še pobrisat. Prej sploh nisem na to pomislila.. Moram še malo predavanja pogledat,ker tak nič več ne vem.. jaz nekak tak sproščena, da se bom popolnoma prepustila kak mi bodo drugi/babica rekli. Določeno samo ne bi dovolila. Vakuum ne pride v poštev, v tem primeru hočem CR, sploh ni debate o tem. Pa da se vse prej meni in mojmu pove, ne pa da kar sami neki delajo. Pa glede rezanja, koliko se le da, da babica pomaga da ne pride do tega.. ostalo pa...Imela bom za sebe snacke, za njega pa pojma nimam. Sploh nisem na njega pomislila 🤦🏼♀️🤣🤣🤣 Glede čepa pa ja.. zato me je zanimalo koliko prej se vam je začel luščiti.. ker se lahko tudi 4 tedne prej začne. Prvo prozorno, potem belo/rumeno, da je pa s krvjo pomešano pa je že bližje porod, ne tedni.. jaz sem imela s tem težave,ko se mi je MV spustil, takrat sem imela to luščenje, zato sem potem morala v bolniško. Ja, ker me je zadnjič prav usekalo v križu, točno sem vedela nekaj je. In potem še ta sluz, pa to rahlo stiskanje nekaj minut... Prav začneš mislit poleg pa opazovat.. pa prsi omg me bolijo.. spodaj me boli, prav čutim obliko kosti 🤣 tak da se vidi da gremo v zadnje tedne. Jaz bom sedaj 35t. In prehitevala bi naj 2t, tak da zato malo bolj polagam pozornost. Tak da zdaj res hočem vse imet pripravljeno, ker drugače ne bom mirna. Edino kar je.. imam pa tak nagon (dobesedno) po čiščenju. Prav generalno bi rada vse.. celo omaro v spalnici sem porihtala, še vakuumsko dala vse nepotrebno, danes sem že čistila pečico.. moram še okna spucat pa tla... Kar naprej mislim o tem, da mora se vse bleščat, pa da mam za malo vse tipi top.. je vam tudi tak? A prej pa ko bi lahko vse v izi in lagano, pa ne..
|