ironic
|
Jaz sem mg že prej jemala, pred nosečnostjo ker sem bila precej aktivna po gorah, in po celodnevni hoji in plezanju, je bil še kako zaželjen mg pa razne kreme za mišice. Nisem pa redno jemala, vsak dan. V nosečnosti pa so se mi pričeli krči, pa ta sindrom nemirnih nog in mi je precej pomagalo. Zdaj proti koncu pa ne več tolk, sicer sem si tud pomagala z namakanjem, kremami.. pa vseeno me še prime. Nekaj sem brala da je kalcij še boljši za te krče kot mg. Samo preden bo melo učinek bom že tak rodila.No jaz sem zasledila glede tega da naj se ne bi več jemal, zato sem povprašala kaj ve veste kaj o tem. Ker sem tudi jaz prvič to slišala. Tu v Mb nam takoj zmanjka kak se gre za nosečnice, najmanjše številke za dojenčke, tudi kaka vrtna/sanitarna oprema. Ja res.. potem pa še odvisno od lokacije, ker ene poslovalnice so ravno na taki lokaciji ko se vsak mimgrede lahk ustavi. Tak da moraš res takoj zjutraj iti. Aja, pa tudi ko je kaj za pohodništvo, tek.. te pajkice, majčke, športni modrci.. jooj. To isto..Potem res imate srečo! Meni sploh ni jasno, da še malo in bo zadnja kontrola, potem pa vodenje v porodnišnici. Pa to da je tak hitro šlo vse, ne morem verjet.. jaz sem tudi istega mnenja kot nekateri, ko poslušaš drugo nosečnico kak ji je minilo, meni pa se je zdelo da je že 3 leta noseča 🤣🤣🤣🤣 in evo, potem pa vidiš pri sebi 😁🤦🏼♀️ danes me je patronažna kontaktirala, če bi želela njen obisk. Pa sem rekla ja, zakaj pa ne. Da se vsaj prej malo spoznava. Pa da vidim če klikneva 😁😁
|