ironic
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama Ironic jaz sem včeraj vse generalno,zavese, vrata, tla, okna ( pa jih nimam malo, ena stena 7 X 2,5 cela v steklu) in danes sem čisto fuc, moram pa še shrambo s hrano prečistiti in bo to to Ojoj! Upam da ti je kdo pomagal! 🫣 Tu bi še mene bilo strah da kje padem. Ja ful imam neko silo, da moram vse naredit tipi top.. ampak bolj me jezi, ker sva še nekaj naročila in zdaj čakam da pridejo vgradit, ker je potem treba nekaj prestavit pa spet sortirat. Ma da bo čimprej vse to, da res lahko uredim, potem pa bom mirna. Skoz mam v glavi, kaj če slučajno pride do česa in moram it, pol pa bo tašča mi skakala sem.. joj, kr kocine mi gredo pokonci. Res.. sicer sem taka, da imam rada red, sem od malega to naučena in sproti vse.. ona pa bila pametna, da kak tega potem ne bom imela,naj se navadim, ker bom hodila z dojenčkom spat. Halo? Ja najboljše da smo v prahu, pa res za čisto vsako bom šla spat tak kot ona ja.. Namesto da bi pomoč ponudila 🙄🙄🙄 tako da.. zato tudi 😁😁😁 Gluck4 kdaj imaš pa ti termin? Foxy_cat jaz niham med 16-17.5 kg. 🙄🙄 Res si pazim zdaj, da mi ne bi več šlo gor. Sploh ko mi je poudaril na morfologiji da ima malo povečan trebušček in da lahko to tudi uravnam. Čeprav pri hrani ne pazim neki, gledam samo da se ne redim. Ma tud za mene ok. Že na splošno moram pazit, nisem take sreče 🤷🏼♀️ Res pa že čakam na svojo kilažo, svoje cote, čevlje.. omg res! 👍😊 Po drugi strani pa nočem da je že konec nosečnosti... Bom pogrešala, sploh brcike.. 😔 Stella Marella joj, ti si res v popolnoma nizkem štartu! 😍🥰 Res dobesedno lahko odstevaš 😊😊 Upam da se porodu tudi kaj slišimo in beremo, da vidimo kako smo s porodi, prilagajanjem in otročki. Sploh me ki bomo prvič, ko se nam bo res spremenil ves svet naenkrat. Bom ta forum res pogrešala, sem se prav navadla 😊😊♥️
|