Anonimen
|
Foxy, sigurno povsod dajo, vprašanje je le koliko - zato sem si jaz vzela ''samo'' dva pakata, ker pričakujem, da bom ja kaj dobila tam .. če ne pa bo že kdo prinesel naknadno Haha Ironic, no lepo, da sem te spravila v dobro voljo .. blazina je res hudič. Vsako noč jo preklinjam pa zbrcam na tla, čez dan jo mam v dnevni .. zvečer jo grem pa spet iskat za spat, ker brez ne morem. En čas sem si podlagala trebuh pa noge s pouštri iz dnevne, zdaj so mi premali Ja smrčanje. Moj je včeraj zvečer nekaj prigovarjal malemu v trebuhu, v smislu, če prepozna njegov glas.. da ziher je navajen na glas samo od mami, da ker je tako lep, samo ne ponoči, ponoči smrči kot motorka al pa Martin Krpan žaga... hahaha sem se tako nasmejala. Ampak mi se res smili, ker jaz itak ne spim, vsaj on da bi lahko. Hkrati pa sem jezna, ko me ponoči budi. Ampak ja, tudi jaz sem se že nekajkrat zbudla sama sebe s tem smrčanje, KATASTROFA! Se bojim v porodnišnici, da bo cimra trpela, bi šla kar v nadstandarno sobo, pa bo, kolikor mam sreče v lajfu itak ziher zasedena Meni se kri ni nič vlila, sem imela pa, ko je bilo še bolj mraz skozi krvave robce, ko sem si nos brisala, in poln nos krast. Pomagala mi je slana voda, tako, da imam sedaj uno šprico za čez dan pa ponoči, da mi vlaži V Lidl bom šla jaz jutri zjutraj (takoj po pregledu). Tiste pižamice si mi všeč pa oblekice, za doma bi bile top. Za modrce pa so mi rekle, da niso glih zadovoljne, bom jih jutri pogledala. A so kaj podloženi, da imajo vsaj malo blazince ali je samo blago? Če ne bo vse že pobrano, ponavadi vse zmanjka. Boš šla pa v več njih pogledat če bo treba haha. Punce še nekaj. A se je pri kateri pojavilo to 'prvo mleko'? Jaz sem zadnjič opazila, da mi je malo teklo... ampak res malo. Včasih je kakšen flekec na modrčku... sem za foro stisnila, pa je pol tudi rumeno vn priteklo ... sem bila kar vesela, čeprav vem, da to ni nobeno zagotovilo, da bo mleka dovolj Saša
|