ironic
|
Meni je zdaj še kar super, ko sem sama ker še kar ne dojemam, kako se mi bo vse skupaj spremenilo, ampak verjamem, da je potem tak, da si ne znaš drugače predstavljati. Upam samo, da bo vse ok.. To glede zdravnikov, pa res nimam besed.. Meni se zdi, da če nimaš nosečnost kot iz knjige in, da nisi ti v top formi in ultra super, da... Groza! Jaz že tudi komaj čakam, da se jih rešim, res. Ker me tolk psihirajo, pa ko še od drugih slišim in preberem, groza! foxy_cat res se mi prav smiliš, da že itak imaš težave, potem pa te še poleg dodatno.. Se mi zdi, da včasih ko ni bilo vse te tehnologije in interneta, da bi se pisalo prav neke smernice kako bi naj vse potekalo, bilo prav boljše. Res je ja, da se dosti vsega ni ugotovilo, vendar kljub vsemu, nonstop vaginalni pregledi, UZji, diabetolog, ta pregled in oni pregled.. Ne vrednosti niso ok, obvezno nifty - tega ne, pol pa gremo na amnio.. Me razumete? Preveč je psihiranja nosečnice.. Jaz mislim, da bi sama bila dosti bolj tudi zadovoljna sama s seboj, če vsega tega ne bi bilo, ker kljub vsemu se začneš vsaj malo vmes primerjati z drugimi - tega včasih ni bilo.. Pa če se gleda, komot se je ženska zredila, pa nihče ni kompliciral - saj pa nosi otroka, pa mislim, da so še vsi na koncu ven prišli in zrastli.. Kljub vsemu sedaj, pa se tudi do konca ne more vedeti ali je vse ok ali ne, glede na to, da ti npr v 32. tednu povejo drug spol - kak je to možno ob 4D? Zato pa... Joj zdravstvo.. Samo da še zdržiš nekaj tednov, čeprav kritične tedne imaš za seboj - poglej to plat. Si pa predstavljam, da se ne moreš sprostiti ob vsem tem, sploh ko se približuješ koncu.. Res boga Jaz pa živčkam za drug teden ko bom morala na tehtnico stopit. res, to sem pa tolk živčna, da groza sem na fb brala, kak je eno njena nadirala, ker se naprej ni premaknilo s kg - se sploh ni redila, sedaj pa je v enem mesecu pridobila 6 kg (nekaj takega) in jo je že nadirala pa naprej pošiljala, da to ni normalno. Lubi bog res... Kaj boste spakirale za porodnišnico za sebe in dojenčka? Ker sem prvorodka, pojma nimam sem videla, da so res dosti pisale glede halj, da bi svoje imele poleg. Pa sem potem tudi jaz razmišljala da ok, samo, če pa ti prek pride pa je fajn njihove umazat pa preoblačit ne? Čeprav jaz nisem za vročino, vse kar je nad 25 je meni prevroče upam, da zdržim v njihovi halji Za dojenčka pa katero kozmetiko mislite imet in kaj vse (hladilno mazilo, krema,...)? Tega še nisem nabavila.
|