|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
8.5.2023 11:49:55   
Stella Marella
hehe. pri meni je to obcutit kot zategovanje trebuha, kar naenkrat postane trd in traja nekje pol minute, mogoce dlje... rahlo nelagodno, sploh ce ležim. kako je pa pri tebi zdaj glede trdega trebuha? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.5.2023 12:18:49   
4.mama
Pozdravcek tudi iz moje strani nosečke.  Tudi jaz sem se uspešno vrnila iz kratkih počitnic in ta vikend imela praznovanje 40 ljudi vse sama skuhala in spekla, danes sem pa fuč.
Stella marela joj že 35 teden in popadki. Se max 5 tednov in boš cartala. Mene je vak dan bolj strah, be vem za katero anestezijo bi se odločila, 100 krat raje bi naravno rodila.
Saša kateri teden si ti? Pridna da si že vse pripravila, jaz nimam še prav nič. 
Foxy-cat kako si ti? Se je stvar umirila? 
Gulck4 voziček se malo slabo vidi na sliki, pri meni je megleno, morda je kriv moj telefon, kar sem videla izgleda pa vredu. Full ti hvala da si se spomnila name. 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.5.2023 12:20:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella

hehe. pri meni je to obcutit kot zategovanje trebuha, kar naenkrat postane trd in traja nekje pol minute, mogoce dlje... rahlo nelagodno, sploh ce ležim. kako je pa pri tebi zdaj glede trdega trebuha? 

pa so to prov lažni popadki že? user posted image .. ker vem, da imajo ene ta otrdavanja trebuha že od 30. tedna dalje, še prej user posted image
Meni se je prvič pojavilo že pred 30. tednom, se mi na dan še tako 2-3x, drži kakšne pol minute in popusti. Se vidi, da sem doma in da sem bolj na izi. So bili sedaj dnevi, ko tega otrdavanja leže sploh čutila nisem user posted image (tisto, ko ustanem ali pa ko kaj delam je drugo, otrdi mimogrede).
Me pa precej boli spodnji del trebuha, ko ustanem iz kavča, ali pa ko hodim, če grem na krajši sprehod (prej sem šla po kruh do pekarne čez cesto) me je že kar matralo, tam nad simfizo, pomoje vezi komaj še to nosijo user posted image user posted image user posted image

Saša

Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.5.2023 19:32:04   
ironic
Očitno smo res vse imele time off malo 😁 mene gležnji tak bolijo da res groza.. si mažem s kremo, itak pijem Mg, pa vseeno... Pa rahlo zatekanje zvečer, ni pa tisto tapravo.. sem pa opazila danes da se mi je nekam dvignil trebuh. Kaj bi to pomenilo? Do zdaj sem kar nizko nosila. Končno mi je spet začelo pasat sprehajanje, ampak samo zjutraj. Hvalabogu,ker se mi je prav začelo poznat da sem se nehala toliko gibati - kg gor 👿👎 kak ste same kaj s kilogrami? Koliko ste pridobile? Meni se zdi da meni sedaj kar gor gre, kot da se ne zaustavi, sploh mi ni jasno zakaj.. pa sem drugače pridobila, ne bi rekla da do zdaj nič ne bi pridobivala. Sem malo jezna, sem mislila da bo manj.. in še imam 2 meseca do PDP. Kje bom takrat.... Jaz sem iz štajerske tako da bom na tem koncu šla, sem si izbrala Ptuj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.5.2023 20:59:47   
Anonimen
4.mama jz imam rok 3.7., ampak mislim, da bo že junija 😊 
Ironic glede teže, ne govori! 😃🤦🏼‍♀️🥲 jaz sem z KG sedaj na +12. Sta mi je pa od zadnjega pregleda pred 4 tedni do danes nabrali “samo” 2kg, prej vedno po 3 😂😂😂 … ful mam apetita, lah bi skos jedla. Zdaj ko sem doma je se slabse. Morem nujno odstranit ves junk food, sladko…. Ker to samo iscem in iscem. 😐😐😐 sem tudi jaz mislila, da bom sla rodit z max 10kg (glede na mojo nizko tezo od prej + dejstvo, da nikoli nisem mogla dobit kakega kg gor) … ampak ocitno je v N drugace 🫣🫣🫣 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.5.2023 21:42:18   
Stella Marella

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Pozdravcek tudi iz moje strani nosečke.  Tudi jaz sem se uspešno vrnila iz kratkih počitnic in ta vikend imela praznovanje 40 ljudi vse sama skuhala in spekla, danes sem pa fuč.
Stella marela joj že 35 teden in popadki. Se max 5 tednov in boš cartala. Mene je vak dan bolj strah, be vem za katero anestezijo bi se odločila, 100 krat raje bi naravno rodila.
Gulck4 voziček se malo slabo vidi na sliki, pri meni je megleno, morda je kriv moj telefon, kar sem videla izgleda pa vredu. Full ti hvala da si se spomnila name. 

ja res, ze kar 35. teden sem 🤷‍♀️ sem pred par dnevi rekla mozu, da bova kmalu kar 2 otroka ze imela, joj 🙈 toliko casa ga nosis, pa se kar nisi cisto pripravljen oz. ne dojames cisto... vsaj jaz ne 😁

glede anestezije: a ti ne morejo v porodnisnici, kamor gres, bolj natančno razloziti/svetovati? zaupaj jim in pa seveda svojemu obcutku, pa bo 👍

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.5.2023 22:13:32   
Stella Marella

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella

pa so to prov lažni popadki že? user posted image .. ker vem, da imajo ene ta otrdavanja trebuha že od 30. tedna dalje, še prej user posted image
Meni se je prvič pojavilo že pred 30. tednom, se mi na dan še tako 2-3x, drži kakšne pol minute in popusti. Se vidi, da sem doma in da sem bolj na izi. So bili sedaj dnevi, ko tega otrdavanja leže sploh čutila nisem user posted image (tisto, ko ustanem ali pa ko kaj delam je drugo, otrdi mimogrede).
Me pa precej boli spodnji del trebuha, ko ustanem iz kavča, ali pa ko hodim, če grem na krajši sprehod (prej sem šla po kruh do pekarne čez cesto) me je že kar matralo, tam nad simfizo, pomoje vezi komaj še to nosijo user posted image user posted image user posted image

Saša

ja, jaz mislim da je to ista zadeva 🙂 samo meni se to zdaj tud po veckrat v eni uri pojavi, se najbolj zvecer oz. ko lezim. vec bi morala počivat, saj vem. ampak drugace sem kar ok, rada grem ven, ker se boljse pocutim, itd. itd. ce te pa boli se kaj drugega, pa rajsi pocivaj, ja. sicer ti bo pa jutri tvoj ginekolog upam da lahko kaj vec svetoval. srecno na pregledu 👍

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.5.2023 22:19:54   
Stella Marella

IZVIRNO SPOROČILO: ironic

Očitno smo res vse imele time off malo 😁 mene gležnji tak bolijo da res groza.. si mažem s kremo, itak pijem Mg, pa vseeno... Pa rahlo zatekanje zvečer, ni pa tisto tapravo.. sem pa opazila danes da se mi je nekam dvignil trebuh. Kaj bi to pomenilo? Do zdaj sem kar nizko nosila. Končno mi je spet začelo pasat sprehajanje, ampak samo zjutraj. Hvalabogu,ker se mi je prav začelo poznat da sem se nehala toliko gibati - kg gor 👿👎 kak ste same kaj s kilogrami? Koliko ste pridobile? Meni se zdi da meni sedaj kar gor gre, kot da se ne zaustavi, sploh mi ni jasno zakaj.. pa sem drugače pridobila, ne bi rekla da do zdaj nič ne bi pridobivala. Sem malo jezna, sem mislila da bo manj.. in še imam 2 meseca do PDP. Kje bom takrat.... Jaz sem iz štajerske tako da bom na tem koncu šla, sem si izbrala Ptuj.

to je tako relativno, ne se sekirat ali primerjat... jaz sem imela prve 4 mesece najbolj povecan apetit, zdaj pa sploh ne vec. zdaj v 35.tednu imam nekje 13,14 kg vec. doma se sploh vec ne tehtam 🙂 to ti gre gor zarad plodovnice, otrocek raste, vec krvi imas, placenta raste... ziher je vse normalno ☺️

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.5.2023 9:40:16   
Anonimen
Ojla punce, evo me iz pregleda user posted image

Danes je bilo kar nekaj šokov user posted image Najprej so mi zmerili tlak in je bil danes spet malce povišan (140/70) doma pred pregledom pa 110/63 user posted image ... ampak OK, sem bila veliko bolj na trnih, ker me je skrbelo kako bo stanje MV pa kako je z user posted image sicer pa je bil do sedaj na pregledih vedno OK.
No potem so me dali k eni drugi **** zdravnici. Saj je bila OK, veliko sva se pogovarjale, ampak nič ni bila z ničemer seznanjena, in sva ene stvari tudi 3x ponovile, recimo to, da jemljem tablete za železo ... pa imela je en ultra predpotopen UZ kjer je se je zelooo malo videlo ... je še sama priznala, da ta ni glih primeren za nosečke.
Dolžina MV je ista ... 20mm oz 2cm. Vsaj skrajšalo se ni! user posted image .. še vedno pa moram jemat Utrogestan in bit na IZI. Hja nimamo kaj user posted image
No teža našega fanta je zdaj na cca 1990g user posted image še vedno je na glavi user posted image ... nekajkrat mu je izmerila glavo, pa vmes vprašala, če ima mogoče veliko? Sem rekla, da to pa res nevem .. no na koncu je rekla, da je vse OK. K sreči imam jutri še kontrolni UZ rasti pri dr. Tul, kjer bo res vse pogledala user posted image .. no tudi nobene slikice nisem dobila danes, na UZ nisem videla nič ... tudi utripov ni izmerila. Kaj pa vem, tak čuden pregled user posted image .. preglede bom sedaj imela na 2 tedna, potem pa na 1 teden, smo očitno sedaj v tem času že user posted image
Na koncu mi je rekla, da dobim napotnico za porod in nalog za prevoz user posted image ... zdaj pa vidim, da mi so izdali še napotnico za ambulanto za patološko nosečnost. user posted image WTF. Nič ni rekla, da bi bilo kaj narobe ... tako, da upam, da so se pač zmotili. Sedaj jih klicarim, da mi povejo zakaj se gre, ampak seveda se noben ne javi.

Tako da danes so neki mešani občutki.

Saša

Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.5.2023 13:39:01   
Anonimen
Zdaj sem dobila info, da me z napotnico pošiljajo samo na meritev MV v porodnišnico. Upam, da ne bo tam kaksen panicen ginekolog, pa me not hotu zadrzat 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 čakam termin.
Saša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.5.2023 14:21:33   
4.mama
Saša ti bo jutri dr. Tul vse izmerili, vsaj meni je pa čeprav sem šla samo na 3D, vse jo vprašaj kar te zanima je res super in vse ti bo lepo obrazložila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.5.2023 15:50:49   
Gluck4

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

4.mama torej boš imela voziček? Verjetno imaš koga da bi ga prišel iskat v našo prelepo Savinjsko dolino.... 🙃😊🙃 Ker ga moram oddati, saj samo zavzema prostor, ki ga nujno rabim.... 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.5.2023 17:34:58   
ironic
Saša verjetno si dobila za bolnišnico, da še oni preverijo, ker sama ni dovolj prepričana. Tak ponavadi moja naredi, da pošlje naprej, da sama ne naredi kaj prehitro oziroma se prehitro odloči. Vse bo ok, boš videla! Dokler si zaprta in se ti ne mehča, je vse ok 🍀🐞 
Glede kg pa res.. prvo mi je tak lepo šlo, čist normalno. Zdaj pa kr naenkrat sem tak pridobila, pa nič nisem spreminjala. Noro. Malo preveč naenkrat se mi zdi... Ma jaz še hodim diabetologu zaradi sladkorne 🙄 čeprav imam skoz vredu vrednosti. In tam so orng smotane.. sploh ena sestra, ki očitno misli da je zdravnica... Zdravnica sama pa je takšna da je odvisno pravzaprav od tebe. Če imaš vse ok, potem je sladka, v nasprotnem primeru pa groza... Kr neki no... Že itak se vsaka drugače počuti od vseh sprememb, pa še porediš se, ma ne rabiš še nekega pametovanja pa kazanja s prstom.. prav na živce mi gre to.. sem glede tega malo občutljiva 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Drugače pa tudi jaz ne morem verjeti kam je šel čas, meseci? Še malo pa smo na koncu vse po vrsti... Noro, nikakor si ne morem predstavljati 🤯 pa ker bom prvič, si sploh ne predstavljam spremembe in prilagoditve, res.. kot da nikakor ne morem dojeti 😄😄

(odgovor članu Gluck4)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
10.5.2023 11:10:23   
Anonimen
Ja tako je Ironic. Saj pravim, se mi zdi, da tale, ki je včeraj “nadomestila” mojega G nima glih nosečnic.. no kakorkoli, jaz sem se samo ustrašila, ker mo sploh ni na pregledu omenila te napotnice za patološko nosečnost… in mi je šlo res svašta po glavi 🤷🏼‍♀️
Čas pa res NORO leti! Kako se štejejo tej tedni? Jaz sem danes 32t in 3d, a je to 32t ali 33t? 😃 … 
Včeraj sem začela pripravljat torbo za porodnišnico, pripravila dva kompletka za domov, rabim pa še stvari zase za higieno. Morem en dan do DM, ampak se mi res nikamor ne hodi… bom pomoje na koncu kar prek spleta naročila. 
Boste naročile kakšno personalizirano dekico, ninico, kaj takega? Mogoče tisto oznanilno ploščico za ob rojstvu z imenom? Jaz sem najprej mislila ninico, pa tole ploščico… potem sem pa si rekla, da mogoče pa ne rabim tok “drobnarij” kupovati… bi pa nebi no 😃🤭
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.5.2023 13:58:32   
Pikcapokca
Hejla punce! Midva sva si tudi vzela na off te dni😅 danes sem ravno bila na pregledu. Ima kilo in pol in se ultrazvok je naredla zaradi prebolele corone in povisanega sladkorja. Tak jo je blo lepo videt. Kak se je pacla pa jezik kazala 😂 so pa te ginekologi res smesni. Zdej sm v dobrem mescu(5 tednov) dobila 3 kg, od zacetka nosecnosti do zdaj vse skup skoraj 7kg. Prvo me krega da nc ne dobim gor, zdej me krega da se naj pazim da sm prevec dobila v enem mescu. Ah 😅

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.5.2023 14:41:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Hejla punce! Midva sva si tudi vzela na off te dni😅 danes sem ravno bila na pregledu. Ima kilo in pol in se ultrazvok je naredla zaradi prebolele corone in povisanega sladkorja. Tak jo je blo lepo videt. Kak se je pacla pa jezik kazala 😂 so pa te ginekologi res smesni. Zdej sm v dobrem mescu(5 tednov) dobila 3 kg, od zacetka nosecnosti do zdaj vse skup skoraj 7kg. Prvo me krega da nc ne dobim gor, zdej me krega da se naj pazim da sm prevec dobila v enem mescu. Ah 😅

Ne se obremenjevat, sploh ce je bila pred N teza normalna ali pa nizja. Jaz sem od janurja dalje dobila vsak mesec po 3kg tocno. Sedaj sem na 12kg plusa… pa ziher bodo se 3-5 prisle zraven 😊 … ni fajn videt te stevilke na vagi, samo kaj ces 😊Sasa

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.5.2023 16:03:08   
Pikcapokca
Pa sej se res skor nic ne sekiram, ker tak nisem velik dobila do zdaj ampak pricakujem do konca se 3-6 kg tudi ce bo tak slo naprej. Ampak karkoli naredis enim ginekologom pac ni prav 😅

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.5.2023 17:14:59   
ironic
Pa potem je najbolj smešno ko se oni ful držijo vsega in so privat tipi top.. ma daj... Jaz sem tudi v enem mesecu kar enkrat šla navzgor ko nek kvas no... Vse skupaj imam okoli 15+ ... Prvo čisto normalno, zdaj pa v enem mesecu 6 gor. Men je kr slabo kaj bo diabetologinja rekla, ker ti so šele... 🙄🙄 Jaz vem da bom vse to dol dobila pa še več in se utrdila, ne bodo oni rabli, ampak mi gre na živce ker te prav ponižujejo, kot da imajo pravico biti taki do tebe, ker pač so zdravniki. Si tudi orng preveč dovolijo. Pa vedno kar naprej nekaj iščejo da kaj ni ok, pa dodatne preiskave, pa tebe psihirajo... Joj... Isto kot npr Žebeljan je v Mb precej hvaljen, kot Pušenjak v Lj.. No in na koncu se ugotovi, da vsaki nosečki že reče da ima pretežkega otročka.. ma mislim... Na koncu pa pridejo ven čisto normalnih tež. Kr neki se mi zdi res.. pa malo preveč je strogo vse skupaj pri nas, pa preveč se je vse spremenilo. Sami sploh ne opravljajo preiskav in pregledov kot bi morali, a pametovati pa znajo tak da joj. 
Naslednji teden imam UZ rasti pa vse kontrole, pa da dam vloge na CSD.. Ne morem verjeti kje smo že.. pa vidim svoj velik trebuh, ne samo da vidim, mi že fajn v napoto ko se sklonim, kot da mi je ven skočla dobesedno, tak pritisk dobim.. pa čutim brce, bolečine čez noč po trebuhu in pravi krči v križu (ima še katera tak)? Pa še kar ne morem verjet da bom res dobila bejbija in da bom mami... Nikak, ne vem kaj mi je 😁😁 me zanima kak je obrnjena in pa če je še vedno brez dodatka. Ker če mi zdaj reče da je nekaj zrastlo vmes, te pa ne vem.. bo moral nosit kako oblekco 🤣🤣🤣 haha
Jaz pa čakam še na omaro ko sem naročila, da lahko začnem prat in postavljati stvari in si zložim, ker sploh ne vem več kaj še rabim, ker imam kar po škatlah še...

Zase sem pa naročila od Abene vložke in hlačke.. sploh nisem vedela- oni so s Bambo pleničkami isti proizvajalec.. bambo pleničke pa sem na njihovi strani naročila,kot testerje. Po 2 kom dobiš, vzela xs, s in m. Sem pa vse skupaj malo pregledala pa glede cen in sem se odločila za Pampers,ker še prek spleta potem dobiš res velika pakiranja ugodno (mimovrste npr pa še koda kaka poleg), pa mislim da pampers tak vsak sprejme. Najmanj je bilo govora o njih.. bi pa preferirala premium od harmonie. Še katera mogoče?

Zase pa še moram malo pogledati, bi ali ne bi izpiralo za presredek? Nevem... Sem pa odkrito povedano kar prek alija naročila vakumsko črpalko (kot haakaa) in mislim da bo super. Pa tudi nosni aspirator, ker sem gledala glede moči in je tudi ful dobro ocenjen. Ker na sesalec ravno ne bi rada se zanašala,kaj če ji bo muka kot vsi pravijo.. sama pa že ne bom ustno 😬😬 nosiboo pa je orng mi predrag... Dosti sem našla celo v mercatorju ker so imeli neka znižanja do 50%, tak da se je nabralo... 

Aja glede štetja tednov pa je če si 32t, se reče da si v 33t. Teden naprej. Vsaj ko grem npr ven računat po kateri app, mi vedno vnaprej računa, na UZ pa točno izpiše

Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.5.2023 20:34:54   
Anonimen
Evo, bila pri dr. Tul Mandic. Lahko recem samo kapo dol takim ginekologom! Take obravnave pa se ne… vse je pokazal, razlozila…. Pregled sproscen, nic se ji ni mudilo, skratka super! Tudi vse je super z nasim fantkom! 💙 raste kakor mora. Povedala sem ji za krajši MV (2cm) in je takoj rekla, da to ni nič skrajšano za tak čas. Zmerila ga je še preko trebuha (kjer je ponavadi daljši) in je bil 3,5cm. Ne rabim se nič posebej pazit, naj le grem kam in uživam je rekla 😊 … tako, da sem se odločila, da ne bom šla v porodnišnico na pregled in zaključujem s tem poglavjem o krajšem MV 😃 skratka, 2cm je OK in nima nobenega vpliva na prezgodnji porod. Aja pa dobila sem lepe 3D slike in posnetke 💙

Zdaj bom pa pomoje končno mirno spala! 🥳
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.5.2023 21:22:34   
Stella Marella
hej super, Saša, sem ful vesela zate. ☺️  pomirjena nosecka = pomirjen otrocek 😉 a utrogestan pa se moras jemat? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
11.5.2023 8:54:48   
Pikcapokca
Super Sasa! Koncno korekten pregled. 😊

Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.5.2023 10:01:50   
Anonimen
Stella - ja za Utrogestan je rekla, da naj jemljem če želim, da ker gre za naravni hormon, da škodit tko ne more user posted image
Mogoče sem res bolj mirna če ga imam user posted image
Pikapokica - ja končno res, prvi tak konkreten pregled (poleg nuhalne). Mislim, da bom po porodu menjala ginekologa, samo kaj ker jih (vsaj v LJ) itak ni. Včasih si rečem, da bi šla kar samoplačniško ... pač plačuješ vem, ampak imaš vsaj obravnavo tako, da si zadovoljen. Je pa žalostno, da se ti posvetijo samo če plačaš ... no saj ne vsi, ampak veliko G iz ZD domov ali pa koncesionarji, se nič kaj ne potrudijo user posted image

Saša

Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.5.2023 11:07:17   
foxy_cat
Živjo punce. Joj včasih mi neha pošiljat obvestila o novih odgovorih potem se pa kar ne spravim na forum. Kako se kan držite? Ste še vse v enem kosu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.5.2023 12:45:52   
4.mama
Foxy_cat sem spraševala par postov nazaj kako si? Upam da ok? Sedaj si skoraj v 30 tednu če se ne motim

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.5.2023 13:32:54   
foxy_cat
4.mama jaz sem zdaj 28/6. Drugače pa nisem nič bolje. Sita sem že vsega, res vsega od dohtarjev, pregledov.. Nazadnje sem imela predpisane MacroBID antibiotike (že tretje to nosečnost), katerih načeloma v zadnjih 3 mesecih ne smeš, če imaš znane popadke pa sploh ne.. No po tabletih sem imela nore krče in popadke... Za piko na i? 1 dan po tem ko sem nehala z njimi se mi je trebuh spustil. Sem šla gledat slike iz prve nosečnosti tam se mi je tako spustil 13 dni preden sem šla rodit. Otrok se je spustil, 3 dni ga skoraj nič nisem čutila. V nedeljo začnem jest kosilo men iznenada slabo, grem na Wc driska, v momentu nenormalno utrujena, nori krči, bolečine, potem pa še popadki ma 4 ure sem ležala, spala,... zvečer v eno popadki na 1-5min.. Potem sem Buscopan vzela je v drugo prijel se je nehalo. V torek sem imela kontrolo pri mojem nadomestnem, ker pri njemu moji pregledi izgledajo tako da me pregleda pa potem tako vedno pošlje v Mb, sem rekla naj mi kar da napotnico za Atn. Jezen je bil nenormalno, kar pihal je. Ne hecam se. No včeraj sem imela pa v Atn kontrolo, sedaj pa otrok kar naenkrat kao 3 tedne prehiteva v rasti. Uglavnem... res imam vsega dovolj.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?