ironic
|
Pa potem je najbolj smešno ko se oni ful držijo vsega in so privat tipi top.. ma daj... Jaz sem tudi v enem mesecu kar enkrat šla navzgor ko nek kvas no... Vse skupaj imam okoli 15+ ... Prvo čisto normalno, zdaj pa v enem mesecu 6 gor. Men je kr slabo kaj bo diabetologinja rekla, ker ti so šele... 🙄🙄 Jaz vem da bom vse to dol dobila pa še več in se utrdila, ne bodo oni rabli, ampak mi gre na živce ker te prav ponižujejo, kot da imajo pravico biti taki do tebe, ker pač so zdravniki. Si tudi orng preveč dovolijo. Pa vedno kar naprej nekaj iščejo da kaj ni ok, pa dodatne preiskave, pa tebe psihirajo... Joj... Isto kot npr Žebeljan je v Mb precej hvaljen, kot Pušenjak v Lj.. No in na koncu se ugotovi, da vsaki nosečki že reče da ima pretežkega otročka.. ma mislim... Na koncu pa pridejo ven čisto normalnih tež. Kr neki se mi zdi res.. pa malo preveč je strogo vse skupaj pri nas, pa preveč se je vse spremenilo. Sami sploh ne opravljajo preiskav in pregledov kot bi morali, a pametovati pa znajo tak da joj. Naslednji teden imam UZ rasti pa vse kontrole, pa da dam vloge na CSD.. Ne morem verjeti kje smo že.. pa vidim svoj velik trebuh, ne samo da vidim, mi že fajn v napoto ko se sklonim, kot da mi je ven skočla dobesedno, tak pritisk dobim.. pa čutim brce, bolečine čez noč po trebuhu in pravi krči v križu (ima še katera tak)? Pa še kar ne morem verjet da bom res dobila bejbija in da bom mami... Nikak, ne vem kaj mi je 😁😁 me zanima kak je obrnjena in pa če je še vedno brez dodatka. Ker če mi zdaj reče da je nekaj zrastlo vmes, te pa ne vem.. bo moral nosit kako oblekco 🤣🤣🤣 haha Jaz pa čakam še na omaro ko sem naročila, da lahko začnem prat in postavljati stvari in si zložim, ker sploh ne vem več kaj še rabim, ker imam kar po škatlah še... Zase sem pa naročila od Abene vložke in hlačke.. sploh nisem vedela- oni so s Bambo pleničkami isti proizvajalec.. bambo pleničke pa sem na njihovi strani naročila,kot testerje. Po 2 kom dobiš, vzela xs, s in m. Sem pa vse skupaj malo pregledala pa glede cen in sem se odločila za Pampers,ker še prek spleta potem dobiš res velika pakiranja ugodno (mimovrste npr pa še koda kaka poleg), pa mislim da pampers tak vsak sprejme. Najmanj je bilo govora o njih.. bi pa preferirala premium od harmonie. Še katera mogoče? Zase pa še moram malo pogledati, bi ali ne bi izpiralo za presredek? Nevem... Sem pa odkrito povedano kar prek alija naročila vakumsko črpalko (kot haakaa) in mislim da bo super. Pa tudi nosni aspirator, ker sem gledala glede moči in je tudi ful dobro ocenjen. Ker na sesalec ravno ne bi rada se zanašala,kaj če ji bo muka kot vsi pravijo.. sama pa že ne bom ustno 😬😬 nosiboo pa je orng mi predrag... Dosti sem našla celo v mercatorju ker so imeli neka znižanja do 50%, tak da se je nabralo... Aja glede štetja tednov pa je če si 32t, se reče da si v 33t. Teden naprej. Vsaj ko grem npr ven računat po kateri app, mi vedno vnaprej računa, na UZ pa točno izpiše
|