ironic
|
Pod katero oznako je celotno povprečje? Še zdaj ne vem za vse kratice 🤷🏼♀️ Saj sploh ne vem kak to merijo, ker sem šla nazaj gledati za morfologijo, ko sem imela dvakrat, v dveh zaporednih dneh pa je bilo odstopanje obsega trebuščka za 15%.. Zdaj imam navedeno 85%, vse ostalo je povprečje 50%. Teža je 70% in odstopanje +/-300g... Nekak dosti se mi zdi za trebušček, potem pa ko iščem povprečja po netu, pa ti vn vrže vse različno. Na dveh straneh da imam čist super, na nekaterih, preveč. Ma saj ne vem.. je pa rekel da lahko to uravnovesim do poroda. Tak, da se bom res sedaj strogo držala. Na koncu pa bo drobcena. Pa še prej me je klicala iz ginekološke, da moram ponovno urin oddati, ker ni bil ok in naj grem čez dan, ne zjutraj. Jaz to res prvič slišim, vedno in povsod je bilo pred pregledom da se odda, zdaj pa me bo na zadnjih pregledih neki.. joj, komaj čakam da se rešim res in upam, da dobim katerega bolj pametnega na voljo... 😔 Hvala Saša! Mi pomaga, da vsaj nek okvir vidim, ker se mi zdi da nas kr nekaj radi.. Samo da te napsihirajo. Itak da maš slabo vest, ker v bistvu si ti odgovorna in potem kriva za dalje, ker pač nisi to in ono pazila. Ma kr neki... Diabetologinja mi je rekla da je s kg dost, tak da nič več. Pa če sem dvakrat imela odrejeno mirovanje in sem se res malo bolj pazila, pa se me je prijelo.. Pač nekatere se nikak ne redijo, ena pa samo zavonja hrano pa dobi 2kg+.. Čist noro... Imam sedaj 32t in mislim da nekje 15kg+.. samo je od tega da sem se na začetku ful zredila, prve tri mesece ker mi je bilo 24/7 slabo in skrivala v službi, niti doma niso vedeli, nisem zdržala in kr neki suhega jedla in je bilo to to.. bela moka. Potem pa sem nekak malo, zdaj pa me je spet mal bolj.. ampak da nas vse vržejo v isti koš.. joj... Kr nekaj.. Pa to sem še želela vprašati za pediatra, že imate? Sploh ve iz Mb? Pa to je noro, da nič ni.. sem klicala na eno kliniko pa mi začnejo da samoplačniško 3 mesece, pol bi si lahko prišla noter, ker pač ne dobijo od ZZZS in tak naredijo... Ma lepo, ampak to dobijo povrnjeno, kaj pa jaz? Mislim kr nekaj, kak se norca delajo, res... Patronažna ko pride pogledati sedaj.. kak sploh zgleda obisk? Ni me še klicala, jo pa pričakujem glede na tedne.
|