|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
16.5.2023 22:41:41   
Stella Marella
hm, midva sva pa imela prejšnjic kar pripravljeno v zamrzovalniku, na sreco. nama je prislo prav, ker dojenje ni steklo in je bilo kar stresno obdobje. ampak se vec ne spomnem, kaj sva zamrznila... zdaj bi pa rada tudi kaj bolj dojenju primernega, da ne bo tezav s prebavo pri ta malem... se vedno iscem ideje, hvala ze vnaprej 🙂

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.5.2023 5:08:36   
ironic
Pikcapokca ti resno? A se midve slišiva pa kar skupaj greva dol? Ker jaz imam tudi 14.7. 🤣🤣🤣 hahaha, ta je res dobra no! No če bosta dva avta navijala na semaforjih, potem veva kam spadava 🤣🤣🤣✔️

Ufff ste ene navdušene nad taščo.. jaz pa samo da se jo izognem, ker mislim da mi bo zadnji živec spila, dobesedno. Dvomim da si bo sploh spomnila karkoli naredit, po moje bi ona samo otroka gledala pa nosila potem, jaz pa.. Ne, nočem je niti blizu... Zarad miru sem rekla, da ok, lahko kaj kupi, samo naj mi prej pove, da vem, ker že imam vse, samo kako malenkost oziroma, da za kaj nisem prepričana da bi ali ne.. ma te pa kupi, jaz ne bom.. in ona, kot da se ji je nebo odprlo.. Bi že prišla k meni, vse pregledala, da greva skozi, narediva seznam (ker ga seveda moram imet), oblačila, to mora biti vse kvalitetno pa ne vem kaj... Meni se bo zmešalo res.. Kot da nič ne vem in sem kot otrok... ponudiš prst, ona utrga roko.. Tako da... Bo distanca tudi na začetku, ji bom kr povedala. Ker ziher misli, da bo cele dneve stala pa gledala poleg 🙄🙄🙄 srečne tiste, ki imate mir in ni teh problemov... Moja lastna mama tega ne počne in to je res... Grozno no..Naprej si ne bom pripravljala obrokov.. je moj doma na začetku in se kar naj potrudi.. Ker sem v staležu, zdaj skoz kuham, mi lahko to potem vrne 😁

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.5.2023 5:18:21   
ironic
Aja imela sem kontrolo pri svoji.. naslednjič nimam nič prej, ampak normalno. Potek je bil grozen, ful sem nad njo razočarana, že tak ves čas, zdaj pa groza res.. Ma več je sestra kot ona, res.. 
Drugače pa sem dobila zloženko za porodnišnico, pa sem tak rekla da ne bom v Mb,.. Patronažna da me bo kontaktirala, da pride pogledati (upam da v roku par dni, ker opremljam sobo in je stanovanje v razsulu 🤣), za laboratorij v 35t sem dobila.. In še to me je moja nadirala, da vse nosečke hodimo urin pred pregledom dajat, da to bi morale en dan prej pa še to čez dan, ne pa prvi urin.. Mislim da mora s svojim met tišino, ker je bla tečna, da bi jo poslala nekam najraje 🙄😁😁 in po vseh mesecih ona mi proti koncu začne s tem.. Povsod drugod je pred pregledom, ona pa kr neki.. pa še to moram v centralni laboratorij hodit,ko se tolk načakaš, če je gužva, ker itak, kdo ti bo pa dal prednost... Ampak tu potem vidiš kak so zdravniki, kar nekaj v eno..Dobila sem še napotnico za rodit in za štetje gibov.. Tak da je blo to tisto, wau, res grem proti koncu, res še malo in bo to to...Joj pa UZ mi je celo naredila po vaginalnem (nisem vedela, ker ni povedala in sem se šla obleči, pridem nazaj in že zavijala kaj sem oblečena... Groza je bilo res..).. No, popolnoma nič mi ni povedala, samo koliko sem slišala ko je sestri govorila in koliko se spomnim pomenov po izvidih... Obrnjena je na glavo, naj bi bilo vse ok.. celo dve slikci sem dobila, ampak ne vprašat.. mislim da mi je plodovnico slikala 🤣 groza in noro res... No in tam mi piše teden manj, kot 31t in 1055g.. Ne vem.. jutri imam pri žebeljanu pa me zanima kaj bo.. on pa bo rekel 2000g 🤣🤣🤣🤣

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.5.2023 7:57:41   
foxy_cat
Pei 31tednih dvomim da ima 1kg 😁 jaz sem 29/4, pa so mi skoraj 2000g včeraj namerili v porodnišnici.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.5.2023 8:30:01   
Anonimen
Ironic, imava podobne izkušnje z zdravniki 🫣😂🤷🏼‍♀️ … sicer pa tudi jaz dvomim v 1kg, moj je imel v 32t 2050g (+/- 200g piše na izvidu) tako, da pričakuj več! 🍀🍀🍀
Saša

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.5.2023 8:55:05   
ironic
Saj zato, ker mi je prav čudno, ker bi naj minimalno bilo 1400g dalje. Saj pravim da imam res tako smotano.. sem imela prej res fajnega, pa sem ga menjala zaradi vožnje,pa nisem ravno načrtovala. Zdaj mi je res žal.. če bo možnost jo menjam, kak bom lahko.. Že odnos ima tak da groza, se mi zdi da je na vsakem pregledu slabše, res.Samo nekaj nadira, je uradna.. Ima še eno sestro poleg, ko mora vse namesto nje, ona bi samo pisala. Bog ne daj da kaj vmes rečeš ali vprašaš.. Nazadnje sem jo, če vidi ali je res punčka. In mi reče da ona gleda bolj pomembne stvari. Mislim, odnos hladen ko špricer (mi rečemo). Žalost... 😔😔Upam da bom s porodom zadovoljna in, da sem se prav glede porodnišnice odločila,zato ker imam res same neke slabe izkušnje.. No, npr da bi moralo bit 2 kg, potem mi bo rekel da imam prek in bo že zdaj skoraj 3kg 🤣🤣 on se mi zdi da vsaki reče, da bo imela vlkega otroka, haha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.5.2023 9:45:02   
foxy_cat
Meni so se pa včeraj v Ukc Mb še bolj zamerili, kakšne laži na izvidu bog pomagaj res... 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.5.2023 10:53:30   
ironic
Kaj pa?  Ne vem.. za ukc je vedno več slišati... Jaz imam strica notri že pol leta, zaradi njihove malomarnosti.. tak da se nič ne čudim. Tam so še redki res vredu, zato samo pod urgentnim pogojem grem sem rodit

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.5.2023 11:22:23   
Pikcapokca
Ironic dejansko isto haha me res zanima ce se srecamo 😂😂 ena stvar k me tud moti v ukc mb je da imajo samo epiduralno pa se to od pon do petka. Med vikendi in ponoc pa ne. Zdej bom dojencku rekla da se ne sme rodit med vikendom 😂
Edino kar mi se manjka zdej so flaske. Kok jih boste ve kaj nabavle? Ker vidim tok 100 razlicnih stvari na internetu da se mi mesa nocm pa vse nakupit in komplicirat. Kok steklenick oz katere boste vzele? Kolko ste kupile dud? Jaz sem zdaj 2 za novorojencka da vidim ce bo sploh hotla met dude, pol ze lah naprej kupim za vec mesecev. Pa kaj boste vzele za mleko crpat?

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.5.2023 11:42:53   
ironic
Jaaa! Ko bom dol pišem, pa vidiva če si ti tudi, haha 🤣🤣 Ampak res zanimivo, kak vse podobno! Haha!
Jaz sem vzela eno od tommee tippee anticolic, twistshake dudo in mam start dudo.. Sem dobila v Mercatorju na -50%. To imam pa se bo vidlo.. Zaenkrat samo eno flaško, bom videla.. Prek alija pa sem si naročila črpalko na vakuum kot haakaa. Pa poleg bom vzela, ker sem videla da če greš na Ptuj je dobro da imaš scojo črpalko,ker imajo oni še staro. Poglej si na IG od nusaap highlight, ima za Ptuj napisano 👍😊
To pa nisem vedela za Mb, da med vikendi ni.. Ja super. Upam da bo vse ok in da štartava za Ptuj, ker če je vikend pa SOS rečem v drugo smer je treba, haha 🤣🤣 Jaz sem bolj za ultivo, pa ko sem gledala predavanja me je kar stisnilo, ker je bilo kar nekaj negativnega predstavljeno.. Za smejalni plin pa pravijo al je ok, ali pa vrtoglavice in bruhanje in da je to normalen stranski učinek. Ma kaj vem. Bom po moje v tistem trenutku vse zahtevala, ko ne bom več zdržala pa mi bo vseeno 🤣🤣🤣 Pa na splošno mi je dol boljše, še svojo sobo lahko imaš, manjše je, večja intima.. tu ukc pa sama verjetno veš kak je, je le drugače. Zato mi je tudi tak..
Ampak 14.7., punčka, bližina ukc, Ptuj... Noro, haha 🤣🤣😊👍✔️ Aja, na ogled si mogoče šla? Jaz nisem, ker moj ni utegnil, sama pa nisem potem šla. Naslednjič moram obvezno iti.

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.5.2023 12:34:13   
Anonimen
Jaz sem pa nabavila samo eno stekleno flaško od Aventa, tisto malo stekleno :) .. sem pa potem dobila od nečakinje za darilce še flaško od Bibs. Vrh glave, če bomo rabili oz če bomo rabili več bom kupila naknadno, tako kot tudi črpalko za mleko. Saj zdej to dobiš itak na vsakem koraku. Dude imam 4x od BIBS (tisti set_ za probo) pa dobila sem eno od MAM v BabyBoxu iz Dm-ja 😊 Imam pa vprašanje. Kje se hrani dude? Jaz jih bom vrla v krop, da se prekuhajo… kam pa potrm z njimi, da bodo “čiste”? Kakšno posodico bi treba nabavit. 
Za vikend končno do konca pripravim torbo za porodnišnico 😊 in napišem seznam kaj vzeti še tisti dan, ko bom šla v porod. (polnilec, iPad, dokumenti…) 😊
Jutri pa imam pogovor z babico v Lj porodnišnici (naročila sem se še predno sem se odločila za porod v PO, ampak grem vseeno - naj pove kako je v Lj). Imam pa jutri tudi pogovor pri kliničnem psihologu zatadi teh mojih strahov pred meritvami (srčni utrip in pritisk.. vse to). Me je poslal osebni G. Saj vem, da bo čista zguba časa, ampak ajde… grem 😊 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.5.2023 13:06:57   
cbelca2
Po dolgem času spet pišem, sem vmes že 2x sigurno pa mi zbriše potem sporočilo in me odjavi. Potem pa se mi ne da še enkrat pisat.
Vidim da je nas je v skupini kar veliko, nekatere pa ste zelo aktivne, fino za prebrati.
V glavnem da malo poročam, sploh ne vem kdaj mi je nazadnje objavilo.
trenutno sem v 33.tednu (32/2), pregled imam ta teden, prejšnjega sem imela pred 4.tedni. Lahko pohvalim gin.je res super, se poglobi, vzame čas vse pove. Sem pa tudi jaz v prvi nosečnosti imela drugo gin., tam pa take grozne izkušnje, da sem jo takoj po porodu menjala.
Torej pred 4.tedni ko sem bila v 29.tednu mi je z UZ naredil pregled v nulo, meritve, vse pokazal tako res še bolj podrobno kot na morfologiji. Takrat je bil otroček (za nekaj dni manjši kot naj bi bil) težek dober kg. Je bil prečno - to se m čutila tudi glede na gibe/brce. Sedaj se je nekaj obračal pa se ne morem odločiti ali se je pravilno ali ne...srčno upam da je na glavo. Drugače pa imam tudi jaz posteljico spredaj.
Trenutno imam že nekaj časa težave z zgago že od začetka sem tudi v diabetološki, železa imam premalo in še kaj bi se našlo. Ampak važno da je otroček še lepo na toplem in varnem, naj kar še vztraja tam. Glede otrdevanja trebuha je pa pri meni tako čim je preveč aktivnosti otrdi in potem kar traja da se umiri.
Kar se tiče opreme se nič kaj ne obremenjujem, veliko sva dobila, nekaj stvari je še od starejših dveh. Počasi se bom lotila pranja in likanja pa da vidim če kaj nujnega manjka. Prsne črpalke , adaptiranega mleka in podobnih stvari za katere ne vem če jih bom potrebovala ne bom kupila. Če bo potreba bom po porodu poslala mojega v trgovino (sem že malo pogledala kje je kaj za dobiti bolj ugodno in bom imela lepo seznam trgovina mogoče še fotka izdelka in ga pošljem) Itak si v porodnišnici pa že takrat za kakšno stvar vidiš oz.se izkaže kasneje. Načeloma pa nobena taka stvar ni nujna kar naenkrat sredi noči.
Glede epiduralne bom naredila enako kot pri prvih dveh, za vsak primer bom šla prej na razgovor v porodnišnico, da imam to možnost če bi bila potreba, pri prvih dveh porodih nisem imela ničesar proti bolečinam, ni bilo potrebe, upam da bo tudi tokrat tako.
Pa še kar se kuhanja in zamrzovanja tiče, ne bom nekaj ekstra sedaj to delala, imam že tako navado da govejo juho skuham večjo količino in jo zamrznem pa razne enolončnice bom delala dvojno količino, in gre za 1x v skrinjo - imam dovolj prostora, da si to lahko privoščim. Kaj drugega pa ne, bo poletje in sveža zelenjava takrat...
Končno sem uspela tudi izpolniti obrazec za CSD. Sedaj pa res lahko že odštevam dneve v službi.user posted image
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.5.2023 13:19:57   
foxy_cat
Jaz sem se spet borila z rednimi popadki tam na povprečno slabe 3min + klistir še vedno deluje.. No in mi je kolegica babca napisala da bi bilo vseeno fajn da se grem pokazat. Pa jaz njej, da mi ni voda odtekla niti čep ni šel ven, da brezveze da hodim glede na to kakšni so tam in da je vedno enak postopek. In ona meni če ti čep odpade in voda odteče si lahko že 8cm odprta in samo še enkrat pritisneš in kaj boš potem? Pa jaz njej saj mam rešilec skoraj pred vrati 200m stran ZD.. pa ona meni "oni nimajo pojma jaz se nebi na njih zanašala". Ok dobro sem rekla pridem se samo pokazat. Pridem tja Mv ok, zaprta.. me dajo na Ctg.. mi izriše blage tonizacije, še skupaj z dohtarco sva jih štele. Otroček je bil za spremembo zelo miren, ene dvakrat je pozdravil, ponavadi se mu sfuzla na Ctgju. No se vse pomenim z dohtarco, da pač ostala ne bom da tako imam Buscopan tudi doma. Uglavnem prišla sem tja zaradi popadkov in ostrih bolečin v spodnjem delu trebuha, ter križu, ter ker mi plod tako pritiska v nožnici da ne morem niti sedet ne nič.. In danes mene kap.. Na izvidu piše "pacientka zanika tiščanje dol, plod je bil med pregledom zelo aktiven, Ctg ni izrisal tonizacij, prihaja zaradi otrdevanja trebuha" ... Ma a me zaj... al nevem? Jaz nisem nikamor prišla zaradi otrdevanja trebuha, ker to pri meni sploh ni možno ker imam trd trebuh kot kamen že od 10ga tedna 80% časa, jaz sem prišla zaradi bolečih popadkov, otrok je večina časa počival, res je bil "aktiven", pa skupaj sva štele tonizacije - popadke, ampak ja na izvid je napisala da jih nimam. Povejte al sem samo jaz čudna al je to čista katastrofa od zdravnice?? Kakšne laži,... Niti ene resnice v izvidu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.5.2023 13:25:22   
foxy_cat
Cbelca2 heheheh... ja to tudi mene pogreje pišem pol ure, potem pa puf.. Izgine vse. Še enkrat se mi pa ne da. 
Drugače pa tudi jaz nimam namena nobenega Am kupovat ne nič. Črpalko imam, ker sem jo dobila, drugače je nebi kupovala, pri prvi sem pač mojega poslala, ko smo jo rabili in kot je napisala cbelca2 nič ni tako nujnega da bi rabil takoj isti dan sredi noči. Tekom časa ko si v porodnišnici se večina pokaže. En dan mi je prinesel nastavke za dojenje, drug dan komprese, ker linolin ni bil zadosti, tak da brez veze eno tono vsega kupovat.

(odgovor članu cbelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.5.2023 13:49:31   
Pikcapokca
Cbelca jaz ponavadi vedno ko napisem malo daljse sporocilo kopiram predno objavim, ker se mi tud veckrat zgodi da mi zbrise 😅Kaj pa te crpalke boste mele rocne al da same crpajo?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.5.2023 19:19:10   
Anonimen
Zivjo punce. Vas berem,ampak ne dohajam :DNekaj vas je ze napisalo,da imate pogovor z babico v porodnisnici Lj..v katerem tednu pa ste? Js sm dobila letak,da po dopolnjenem 37. Tednu lahko kontakitras..a nic ne komplicirajo, ce prej?:)
Drugace pa upam da vse uspesno donosimo in da nesposobnost dolocenih "strokovnjakov" ne bo imrla vpliva na potek nosecnosti :)

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.5.2023 21:34:15   
Stella Marella
evo, jaz sem pa danes koncno spet docakala UZ, sem 35/6 in je vse ok! ☺️ se zmeraj ma lulcka, tezek je ze kar 3060g, velik pa 48,5 cm. to bo spet velikancek, ocitno 🙈 pozabila sem pa vprasat za obseg glavice... je pa tako, da prav cutim, da bo velik fant. ze zdaj me razteguje na vse strani, od josk do sramne kosti. kot da bi ves cas nosila en 15kg tezek kamen pred sabo... to bo se naporen mesec! 🤷‍♀️🙈

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.5.2023 23:22:20   
Pikcapokca
Waaa stella sam se 4 tedne pa bo tvoj fant ze tu aaa 🙈 noro! Kaj kera se dela al ste ze vse na bolniski?

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.5.2023 8:39:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Js sm dobila letak,da po dopolnjenem 37. Tednu lahko kontakitras..a nic ne komplicirajo, ce prej?:) 

Anonimna jaz ga imam danes ja, sem v 34t (33t 4d) in sem jim takrat povedala, zakaj si želim pogovora, kaj je tista skrb, ki me muči in niso komplicirali. Mi je pa rekla, da imajo navadi izvajat to po 37.tednu, ampak tudi prej če je treba 😊 če želiš tja na pogovor in gre prov za sprecifično stvar jim povej, če greš pa tja samo na “informativni dan” in ti je Lj izbrana porodnišnica pa počakaj do 37t 😊
Saša 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.5.2023 10:25:42   
4.mama
Stella res velik korenjak tvoj fant, jaz sem 3 rodila, tako težo in veličino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.5.2023 17:26:07   
ironic
Sem iz UZ kontrole rasti. Ocenjena teža je 2070g, +/- 300g. Tako da je moja orng mimo brcnila. Zdaj pa ne vem, je to dosti ali ok? Neke kvazi smernice pravijo za punčko okrog 1800g. Drugače vse super, samo trebušček je rekel da je rahlo večji, ampak čisto malo od povprečja in da še vedno lahko to uravnovesim, da se vsem pregreham odpovem. Koliko imate ve pisano za obseg trebuščka (AC)? Res me zanima, kakšno je odstopanje.. imam pa gestacijsko starost 32/5, se pravi že 33t, se lahko reče.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.5.2023 18:41:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ironic

Koliko imate ve pisano za obseg trebuščka (AC)? Res me zanima, kakšno je odstopanje..

Ironic pri meni je AC v 32t in 3d bila 28,19cm in pise zraven avg (47,4%) 😊 ce ti kaj pomga. Je pa fantek.Je pa tako, da mores gledat skupno povprecje in ne samo en del telesa (npr trebuh). Nas je imel takrat vecji obseg glave (za 34t 6d) in 80,5% pa je rekla, da to ni nič takega. Overall je v povprečju rasti na 54,7% kar je malenkost nad povprečjem ampak super 😊 mogoče poglej na izvidu za skupno povprečje??? Ziher mas napisan 😊 je pa tako, da je naš po UZ za dober teden večji, že od nuhalne, ampak nismo spreminjali datuma 😊 Upam, da ti kj pomaga 😊👍🏻 
Jaz sem pa imela danes pogovor z babico v Lj porodnišnici in je blo prav fino. Na prvo žogo nimam kaj rečt proti… babica je bla zlo uredu, vse povedala itd… pokazala porodne sobe 😊👍🏻 ampak sem še vedno bolj za Postojno 😊 tko da v začetku junija grem še tja pogledat. 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.5.2023 18:59:59   
ironic
Pod katero oznako je celotno povprečje? Še zdaj ne vem za vse kratice 🤷🏼‍♀️
Saj sploh ne vem kak to merijo, ker sem šla nazaj gledati za morfologijo, ko sem imela dvakrat, v dveh zaporednih dneh pa je bilo odstopanje obsega trebuščka za 15%.. Zdaj imam navedeno 85%, vse ostalo je povprečje 50%. Teža je 70% in odstopanje +/-300g... Nekak dosti se mi zdi za trebušček, potem pa ko iščem povprečja po netu, pa ti vn vrže vse različno. Na dveh straneh da imam čist super, na nekaterih, preveč. Ma saj ne vem.. je pa rekel da lahko to uravnovesim do poroda. Tak, da se bom res sedaj strogo držala. Na koncu pa bo drobcena. Pa še prej me je klicala iz ginekološke, da moram ponovno urin oddati, ker ni bil ok in naj grem čez dan, ne zjutraj. Jaz to res prvič slišim, vedno in povsod je bilo pred pregledom da se odda, zdaj pa me bo na zadnjih pregledih neki.. joj, komaj čakam da se rešim res in upam, da dobim katerega bolj pametnega na voljo... 😔
Hvala Saša! Mi pomaga, da vsaj nek okvir vidim, ker se mi zdi da nas kr nekaj radi.. Samo da te napsihirajo. Itak da maš slabo vest, ker v bistvu si ti odgovorna in potem kriva za dalje, ker pač nisi to in ono pazila. Ma kr neki...

Diabetologinja mi je rekla da je s kg dost, tak da nič več. Pa če sem dvakrat imela odrejeno mirovanje in sem se res malo bolj pazila, pa se me je prijelo.. Pač nekatere se nikak ne redijo, ena pa samo zavonja hrano pa dobi 2kg+.. Čist noro... Imam sedaj 32t in mislim da nekje 15kg+.. samo je od tega da sem se na začetku ful zredila, prve tri mesece ker mi je bilo 24/7 slabo in skrivala v službi, niti doma niso vedeli, nisem zdržala in kr neki suhega jedla in je bilo to to.. bela moka. Potem pa sem nekak malo, zdaj pa me je spet mal bolj.. ampak da nas vse vržejo v isti koš.. joj... Kr nekaj..

Pa to sem še želela vprašati za pediatra, že imate? Sploh ve iz Mb? Pa to je noro, da nič ni.. sem klicala na eno kliniko pa mi začnejo da samoplačniško 3 mesece, pol bi si lahko prišla noter, ker pač ne dobijo od ZZZS in tak naredijo... Ma lepo, ampak to dobijo povrnjeno, kaj pa jaz? Mislim kr nekaj, kak se norca delajo, res... 

Patronažna ko pride pogledati sedaj.. kak sploh zgleda obisk? Ni me še klicala, jo pa pričakujem glede na tedne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.5.2023 21:15:25   
foxy_cat
Pri nas trebušček prehiteva skoraj 3 tedne.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.5.2023 23:02:39   
ironic

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pri nas trebušček prehiteva skoraj 3 tedne.

Pa sta dobila kak komentar glede tega? Ker mene je takoj vprašal, če je v ozadju nosečniška sladkorna, da se pač kakršnekoli pregrehe dajo na stran in da se lahko uravnovesi. Da najbolj se gre pri trebuščku za kasnejša obdobja pri otroku, da ne bo imel težav. Da bi naj to pomenilo, da ima več maščevja.. in je začel glede cm, da saj ne vem točno koliko je rekel, da je potreben nadzor.. če je 3 cm ali 2? Saj ne vem.. da pri meni ni niti 1 cm.. Ampak ko ti tak reče,potem pa sploh ne veš kaj bi si mislil

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?